Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum erkek milleti düz mantık kırılma o sana laf kaktırmak için demez eşya sonuçta canım onlar için bizdeki gibi Bi anlam ifade etmez ayrıca bu kadar büyütme nişanlısı imiş evlenmemiş kullanmamış. Dünya malı güzelim Allah en önemlisi saglık mutluluk versin. Bak sen o eve Bi gir bunlara mı takmısım üzülmüşüm diceksin. Rahat ol yaa boşver. O emin ol su anda tınlamıo bile barscaz diye.

Adamın tüm eşyaları hazirsa alsın götürsün tayin gördüğü şehire ...evleneceginiz dönemde de satabildigini satar (bana kalsa beyaz eşyada sıkıntı yok ama siz bilirsiniz) alabildiğini tekrar alır.Senin aldiklarinla da ev yenilenmiş olur.Ama kendi oturacağı eşyanın nakliye parasını da sana verdirmesin bir zahmet

İyi de nikah olmadan esya alamam diyorsunuz,evde yere gazete mi serip oturacak bu adam? Ev ve esyalar dugunden once alinir konulur. O oturacak ben oturacam diye dusunmeniz cok anlamsiz. O zaman o da evini koymasin ortaya,yeni ev alin ortaklasa.
Yani bılıyo durumumu ceyız parasını beklediğimi basta tamam alalım dedı ustelık yanı ben ceyız parası alıcam alırız esyayı takside boldururum param gelince de oderım yada o alır ben ona oderım yani bana bedava esya al demiyorum ben ona zaten nikah dugun den once olucak

O zaman ortada ev yoksa
Ev esyasi yoksa
Dugun nikah yoksa
Niye esya derdine dusuyorsunuz ki? Ne zaman evlenecekseniz evi de esyayi da o tarihe yakin bir tarihte beraber alir odersiniz.
Iste o tayın cıkınca ev tutucak ordan çıktı kavga konuyu okumadınız sanırım

Konuşarak halledebilirsiniz bir kaç gün konuşmamanız aranızı açar ortaklaşa bir karar alabileceğinizi düşünüyorum.

Konuyu okursanız bende bunu teklif ettim zaten

Ortak alalım her esyayı dedik canım aynıya gelir herhalde yani oducem parayla
Yatak odasını al koy evine işte
O yatakda yatamam diyorsun ki zaten yatak odasını kız alır
Beyaz eşyayı kullanırsın
Oturma grubunu da o alır
Ortak almış olursun zaten neyin kavgası bu anlamadım
Çocuk kredi çekmiş ev ödüyor ya
Bu kadar sıkmayın
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse atar nişanı
Fazla naz yapmayın
Sonra üzülürsünüz

Aynen tınlamıyo iste ben ona eski erkek arkadasımın gomlegını versem giyer mi acaba

İste bende onu diyorum ortak alalım diyorum tamam dese yatak odasını kız alır dese ben yine alırım ben oturma odasını alıyım dedi de ben mi kabul etmedim naz falan yapmıyorum yani

Canım çalmıyorsan da çokta borca sokma 6 binle anca ev geçinir çoluk çocuk olunca yetmez bile.

Cok yanlıs dusunuyosun belkı o yatakta uyudular bıseyler yasadılar ben bilemem ki ev dosenmıs cunku
Geçim etmek isteyene geçim çok der annem. Sizin derdiniz başkasının aldığı yatakta yatmamak olsa yatağı yeni alırsınız olur biter. Diğer eşyaların üzerinde sevısemezler mantıken. Sizin amacınız üstünlük savaşı,ona alındı niye bana alınmıyor diyorsunuz. Beni ilgilendirmez ama gırtlağa kadar borçlu olunca çok pişman olursunuz

Iste o tayın cıkınca ev tutucak ordan çıktı kavga konuyu okumadınız sanırım
Arkadasim konuyu okudum da,siz duzgun anlatmiyorsunuz. Bir diyorsunuz esyanin uzerinde belki bir seyler yasadilar,bir diyorsunuz ki esyalar depoda.

Esyalar sifir sekilde paketli ve kullanilmamis sekilde depoda duruyor mu?

Tayinle gidecegi yerde mi evinizi kuracaksiniz?

Bu adamin sahibi oldugu ev nerede? O eve evlenilmeyecek mi?

Nikahla dugun arasinda ne kadar zaman olacak? O zamanda esyalari alip evi kurup yetistirebilecek misiniz?

Ustunluk savası degil eger oyle olsaydı ona herseyı aldın bana al derdim sadece kullanmak istemiyorum ortaklaşa alalım dedim ne var bunda

Yok canim ev tutulmus esyalar konulmuş sonra bozulunca esyaları depoya koymus

Siz teklif ettiniz de nakliye parasını hesaplayıp gideceği sehre goturmeyen de sizden onun oturacağı eşyaları şimdi yenilemenizi isteyen de nisanliniz...başka bir isteği /beklentisi var mıymis sorsaydiniz ....
Ona kullanayım tamam dememi bekliyor

Yok canım nısanlım asker belli bı duzenı yok tayin nere derse oraya gıdıcek o yuzden memlekette evi almıs ama asla memlekette gorev yapmıcak yatırım amaclı almıs evi dugunden once bile alınsa esyalar 2 ay sonra oderım parasını yada taksite baglarım 2 ay sonra veririm tamamını sorun olmaz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…