- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Bakalım canım sinirle kapattı telefonu aramıyor 2 gundurArar o seni bir kaç güne
Arar yaBakalım canım sinirle kapattı telefonu aramıyor 2 gundur
Merhaba,Kızlar oncelıkle merhaba. Benim nısanlım daha once Baska bir kızla nisanlanmıs evlilik arifesinde ayrılmışlar. Daha sonra biz ya tanıstık ama ayrılmalarından 2 yıl sonra falan. Beni sevdiğine suphem yok. Nısanlım oncekı kızda herseyı kendi almıs beyaz esyasından mobilyalara kadar. Suan hepsi depoda duruyor. Ben esyaları istemediğimi soylemıstım. O da kabul etti tamam degıstırelım dedi. Neyse bunun bulunduğu yerden tayini cıktı ev tutması gerekiyor bana sordu napalm esya isini dedi bende o esyaları kullanakoy sonra evlenmemıze yakın cıkarır yeni esyaları koyarız dedim. O da nolcak o esyalar peki dedi bende sat dedim o da neyse satmam nakliye parası falan baya tutacak o zaman yeni esyaları alalım koyalım dedi. Benim suan esya almaya hem durumum yok hemde dugunle ilgili tarih hıcbısey belli degil konusmadık. Sonra bu basladı zaten ev kredim var borcum dolu bide sana sıfır esya alayım bilmem ne demeye. Bende alacaksın zaten dedim benim ne sucum var o esyaları ben mi aldırdım da kullanmadım bana mı alındı ben yoktum bile o esyalar alınırken dedim. Bana neden odettırıyosun o kıza alınan esyaların bedelini dedim. Bu seferde ben saka yaptım neyine alınıyorsun falan demeye basladı ki neyin sakası ya dedim ben de bu ısın sakası mı olur dedim. Kavga ettik beni bıdaha arama dedi bende aramam dedim 2 gun oldu konusmuyoruz birazda sogumaya basladım aramızda gecmısı hep sorun olucak diye dusunmeye basladım bana yardım edin sizce haksız mıyım
Canım kullanmak istemiyorum yani kıskanırım ister istemezMerhaba,
1) eski nisanli konusunu kapatin, gecmis gitmis
2) biz kadinlar esyaya gereksiz onem verirken erkekler esya,anı vs pek takmiyorlar, diygusal bag kurmuyorlar eşyayla..
3) o eşyaları kullanabilirsiniz ama anısı var vs diye dusunuyorsaniz yenisini istemek de gayet makul.
Bakalım arıcak mıArar ya
Panik yapma
Kesinlikle kullanma ayrıl gerekirse milletin artığınımı kullancakmışsın hem o eşyaları gördükçe o kızda gelir onun aklınaKızlar oncelıkle merhaba. Benim nısanlım daha once Baska bir kızla nisanlanmıs evlilik arifesinde ayrılmışlar. Daha sonra biz ya tanıstık ama ayrılmalarından 2 yıl sonra falan. Beni sevdiğine suphem yok. Nısanlım oncekı kızda herseyı kendi almıs beyaz esyasından mobilyalara kadar. Suan hepsi depoda duruyor. Ben esyaları istemediğimi soylemıstım. O da kabul etti tamam degıstırelım dedi. Neyse bunun bulunduğu yerden tayini cıktı ev tutması gerekiyor bana sordu napalm esya isini dedi bende o esyaları kullanakoy sonra evlenmemıze yakın cıkarır yeni esyaları koyarız dedim. O da nolcak o esyalar peki dedi bende sat dedim o da neyse satmam nakliye parası falan baya tutacak o zaman yeni esyaları alalım koyalım dedi. Benim suan esya almaya hem durumum yok hemde dugunle ilgili tarih hıcbısey belli degil konusmadık. Sonra bu basladı zaten ev kredim var borcum dolu bide sana sıfır esya alayım bilmem ne demeye. Bende alacaksın zaten dedim benim ne sucum var o esyaları ben mi aldırdım da kullanmadım bana mı alındı ben yoktum bile o esyalar alınırken dedim. Bana neden odettırıyosun o kıza alınan esyaların bedelini dedim. Bu seferde ben saka yaptım neyine alınıyorsun falan demeye basladı ki neyin sakası ya dedim ben de bu ısın sakası mı olur dedim. Kavga ettik beni bıdaha arama dedi bende aramam dedim 2 gun oldu konusmuyoruz birazda sogumaya basladım aramızda gecmısı hep sorun olucak diye dusunmeye basladım bana yardım edin sizce haksız mıyım
Yok canım ucuz yollu bakıyorum zaten hep Ankaraya cıktı tayınıHangi ilde oturcaksınız. Askerse çokta pahalıya kaçma anası aglıcak eşyalarının abim asker ondan diyorum.
Aynen canım bende kullanmak istemiyorum zatenKesinlikle kullanma ayrıl gerekirse milletin artığınımı kullancakmışsın hem o eşyaları gördükçe o kızda gelir onun aklına
Alabilirsem canım ayrılmadanAnladım canm Ankaradayım bende güzeldir Ankaramız. Pratik eşya al yaa ikea tarzı kullanışlı olsun. Biz pişmanım oturma grubu yok üniteleler yok büfeler saçma.
Kesinlikle o zaman aramayın seven adam sürekli bahanelere sığınmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun size değer kıymet veren adamla yuvanizi birleştirinBorcu olsada durumu var canım zaten 8 bin aliyo 2 binini banka kesse 6 bin az para mı
Kullanmak istememeniz de gayet normal demek istedigim gecmis bitmis gitmis neyini kiskanacaksiniz? Siz oyle yaptikca hersey daha olumsuz olur. Kendinize güvenin, adı üstünde geçmişş. Herkes kendine yeni duzen kurmuş..Ben de evliyim esimin geçmiş kiz arkadaslari vs aklima bile gelmez, olmamis bitmis ki biz tanismisiz.. oyle düşünüyorum ben.Canım kullanmak istemiyorum yani kıskanırım ister istemez
Amin canım ınsallah cumlemızınKesinlikle o zaman aramayın seven adam sürekli bahanelere sığınmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun size değer kıymet veren adamla yuvanizi birleştirin
Haklısınız ama bu konular gundeme geldikçe ister istemez ben de kıskanıyorum ve hırslanıyorum ilk baslarda bende olabilir dedım insan anlasamaz dedim ama yok onu kullan bunu kullan sıkılıyorum iyiceKullanmak istememeniz de gayet normal demek istedigim gecmis bitmis gitmis neyini kiskanacaksiniz? Siz oyle yaptikca hersey daha olumsuz olur. Kendinize güvenin, adı üstünde geçmişş. Herkes kendine yeni duzen kurmuş..Ben de evliyim esimin geçmiş kiz arkadaslari vs aklima bile gelmez, olmamis bitmis ki biz tanismisiz.. oyle düşünüyorum ben.
İste aman soylemekten usandım artık ınceldıgı yerden kopsun canım ya bu yuzden bozulucaksa bozulsun herkesin hayalleri var yeni yuva kurma yeni ev dugun gibi ama o bile olmucaksa ona bile saygı gostermıcekse olmasın ben en pahalı mobılyayı alda demedim sadece sen ode de demedim herkes ustune dusenı yapsa zaten kavgalar cıkmazBen beyaz eşyaları kullanırdım- diğer mobilyaları (ben onlarida kullanirdim) yeni alabilirsiniz.
Yatak odasını zaten kiz alir- bi orturma odasi gerekli. Onuda alsin yani
Eşyalı apart tutsun ,Kızlar oncelıkle merhaba. Benim nısanlım daha once Baska bir kızla nisanlanmıs evlilik arifesinde ayrılmışlar. Daha sonra biz ya tanıstık ama ayrılmalarından 2 yıl sonra falan. Beni sevdiğine suphem yok. Nısanlım oncekı kızda herseyı kendi almıs beyaz esyasından mobilyalara kadar. Suan hepsi depoda duruyor. Ben esyaları istemediğimi soylemıstım. O da kabul etti tamam degıstırelım dedi. Neyse bunun bulunduğu yerden tayini cıktı ev tutması gerekiyor bana sordu napalm esya isini dedi bende o esyaları kullanakoy sonra evlenmemıze yakın cıkarır yeni esyaları koyarız dedim. O da nolcak o esyalar peki dedi bende sat dedim o da neyse satmam nakliye parası falan baya tutacak o zaman yeni esyaları alalım koyalım dedi. Benim suan esya almaya hem durumum yok hemde dugunle ilgili tarih hıcbısey belli degil konusmadık. Sonra bu basladı zaten ev kredim var borcum dolu bide sana sıfır esya alayım bilmem ne demeye. Bende alacaksın zaten dedim benim ne sucum var o esyaları ben mi aldırdım da kullanmadım bana mı alındı ben yoktum bile o esyalar alınırken dedim. Bana neden odettırıyosun o kıza alınan esyaların bedelini dedim. Bu seferde ben saka yaptım neyine alınıyorsun falan demeye basladı ki neyin sakası ya dedim ben de bu ısın sakası mı olur dedim. Kavga ettik beni bıdaha arama dedi bende aramam dedim 2 gun oldu konusmuyoruz birazda sogumaya basladım aramızda gecmısı hep sorun olucak diye dusunmeye basladım bana yardım edin sizce haksız mıyım
İste aman soylemekten usandım artık ınceldıgı yerden kopsun canım ya bu yuzden bozulucaksa bozulsun herkesin hayalleri var yeni yuva kurma yeni ev dugun gibi ama o bile olmucaksa ona bile saygı gostermıcekse olmasın ben en pahalı mobılyayı alda demedim sadece sen ode de demedim herkes ustune dusenı yapsa zaten kavgalar cıkmaz
Bende anlamıyorum yani kabul edıcemı falan mı sandılar anlamıyorumBu konuda haklisin. Her insanin kirmizi cizgisi vardır. Yatak odasini vs. Sen aldiktan sonra ona zaten bir oturma odasi kalıyor. Onuda alsin yani. Depodaki eşyaları elden cikartmamasina ben şaşırdım. Hic ailesinindemi aklina gelmedi başka bir kadinin kabul etmeyeceğini'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?