Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
1) eski nisanli konusunu kapatin, gecmis gitmis
2) biz kadinlar esyaya gereksiz onem verirken erkekler esya,anı vs pek takmiyorlar, diygusal bag kurmuyorlar eşyayla..
3) o eşyaları kullanabilirsiniz ama anısı var vs diye dusunuyorsaniz yenisini istemek de gayet makul.

Canım kullanmak istemiyorum yani kıskanırım ister istemez

Hangi ilde oturcaksınız. Askerse çokta pahalıya kaçma anası aglıcak eşyalarının abim asker ondan diyorum.

Kesinlikle kullanma ayrıl gerekirse milletin artığınımı kullancakmışsın hem o eşyaları gördükçe o kızda gelir onun aklına

Anladım canm Ankaradayım bende güzeldir Ankaramız. Pratik eşya al yaa ikea tarzı kullanışlı olsun. Pişmanım oturma grubu yok üniteleler yok büfeler saçma.

Canım kullanmak istemiyorum yani kıskanırım ister istemez
Kullanmak istememeniz de gayet normal demek istedigim gecmis bitmis gitmis neyini kiskanacaksiniz? Siz oyle yaptikca hersey daha olumsuz olur. Kendinize güvenin, adı üstünde geçmişş. Herkes kendine yeni duzen kurmuş..Ben de evliyim esimin geçmiş kiz arkadaslari vs aklima bile gelmez, olmamis bitmis ki biz tanismisiz.. oyle düşünüyorum ben.

Ben beyaz eşyaları kullanırdım- diğer mobilyaları (ben onlarida kullanirdim) yeni alabilirsiniz.
Yatak odasını zaten kiz alir- bi orturma odasi gerekli. Onuda alsin yani

Haklısınız ama bu konular gundeme geldikçe ister istemez ben de kıskanıyorum ve hırslanıyorum ilk baslarda bende olabilir dedım insan anlasamaz dedim ama yok onu kullan bunu kullan sıkılıyorum iyice

Ben beyaz eşyaları kullanırdım- diğer mobilyaları (ben onlarida kullanirdim) yeni alabilirsiniz.
Yatak odasını zaten kiz alir- bi orturma odasi gerekli. Onuda alsin yani
İste aman soylemekten usandım artık ınceldıgı yerden kopsun canım ya bu yuzden bozulucaksa bozulsun herkesin hayalleri var yeni yuva kurma yeni ev dugun gibi ama o bile olmucaksa ona bile saygı gostermıcekse olmasın ben en pahalı mobılyayı alda demedim sadece sen ode de demedim herkes ustune dusenı yapsa zaten kavgalar cıkmaz

Eşyalı apart tutsun ,
Bekara göre 1+1 vs.
Evlenince yenilerini evinize döşersiniz.

Bu konuda haklisin. Her insanin kirmizi cizgisi vardır. Yatak odasini vs. Sen aldiktan sonra ona zaten bir oturma odasi kalıyor. Onuda alsin yani. Depodaki eşyaları elden cikartmamasina ben şaşırdım. Hic ailesinindemi aklina gelmedi başka bir kadinin kabul etmeyeceğini'

Bende anlamıyorum yani kabul edıcemı falan mı sandılar anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…