Nişanlımla severek ayrıldık, Ailesi ayırdı

Evet çok ama çok sevdim, hala da ölümüne seviyorum. Çıkar bir yol arıyorum, bu karanlıktan kurtulmak için ufacık bir umut ışığı bile olsa arıyorum.
Dualarınızı esirgmeyin...

maalesef seninle aynı durumdayız ( bende nişanlımla ailesi yüzünden ayrıldım 2 buçuk ay önce.. ailesi istemiyoruz diye tutturdular hem de hiçbir sebep yokken.. benim eski nişanlm da hala msj atar seviyorum der.. der de nasıl der??? gel ailemi ikna et evlenelim der.. ailesinin bana attığı iftiraları benim hakkımda söyledikleri yalanları unutarak ( veee sana acı da olsa neticeyi söyleyeym.. daha ayrılmamızın 1 buçuk ayı dolmadan 2 kızla görüştürmüşler bile.. benim eski nişanlımın haddine mi düşmüş ben başkasını seviyorum görüşmem demek.. diyememiiş ve gitmiş görüşmüş.. birde utanmadan bana söylüyo... ben bazı aileleri gerçekten anlayamıyorum

ne isterler sevenlerden anlamadım gitti... bu dünya gerçekten çok insafsız, keske öyle olmasaydı dimi
üzülmek ne çare, giden gidiyor, bahane tüm kalanlar.. seviyorum diyen insan gitmezdi. Yazık.. kendi acım gibi hissettim acını, allah hepimize güç versin..

aminnnn ( ben şimdilerde sadece zamanıma acıyorum.. geri döndü barışalım gel ailemi ikna et dedi.. ama 2 kişiyle görüştükten sonra.. içim çok yandı ama hayır diyebildim... yani o iki kişi kendisini kabul etmedikten sonra bana döndü ( bunları duyduktan sonra unutma sürecim daha da hızlandı.. artık herkes kendi yoluna dedim sen sakın kimseyle görüşme beni bekle dedi.. tezatlığa bakar mısın.. o bizi ayırmaya çalışan annesi ise kısmetinde cancan varsa o da olur gider yine isteriz diyomuş.. kimseyi kapıma getirme dedim benimde bi gururm var neticede...

bence hiçççç aramaa..
kaçan kovalanır güzelim..benımde bı sevgılım vardı..unıde reddettım ama seneler sonra cıktı karsıma.
gorustuk falan bu sefer havalanmaya basladı,, 3 hafta aramıyo bende aramıyorum..sonra donuyo bana ben senı cok ozledım falan demeye baslıyo..
ben naptım tekmeyı vurdum..sımdı arıyo acmıyorum..facede goruyo konusuyo ukala ukala cevap yazıyorum..
cok merak edıyo naptıgımı,, baska bırı varmı yok mu dıye..
kımse bulunmaz hınt kuması degıl guzelım..bunun ıcın uzme kendını.
hayatına senın degerını bılecek adam gıbı adam olan bırı cıkcagı ıcın belkı bu sekılde oldu..
bır sey olmuyosa hep,, daha ıyısı olacagı ıcındır.
sımdı sen ararsan kendını bısey zannetmeye baslayacak..kımseye bu hakkı verme..
sen degerlısın ve aılen senı el alemın oglu uzsun dıye buyutup bu yasa getırmedi.
kendı degerını bıl ve bırak ne halı varsa gorsun.
adam olsa nısanlısının arkasasında olurdu..
ne o adamdan sana hayır gelır nede o annesınden..
yıne durumun duzelse bıle o anne sana rahat vermeyecek.
bu yusden uzme kendını ve sana layık olan bırını bul.
ama sakın aramaaa..

seviyosun anliyorum seni canim,cok iyi anliyorum
oyle harab ediyosunki kendini,icim yandi.

ama tek senin sevgin kurtaramaz seni.
o erkekte dusunmesi lazim.
annesinin himayesi altinda ana kuzusu.
seviyorum dese evlenseniz yine anasina gittiginde ayni bu sorunlari yasiyacaksiniz.
sosyal siteden silmeler,seviyorum diyip teli kapatmalar, direncli bi erkek olmadigini gosteriyo,kafasi cok karisik.
bencede arama sakin,seni seviyo ama kafasi cok fena karisik, bu tereddutlerle bi hayat surduremezsiniz emin ol.
eger donerse senindir,donmezse kurtuldum diye dusun.

olayı çözmüş gizeml Bence kendini bu kadar yıpratma uzun ilşki yaşamış ardından aldatılarak ayrılmış biri olarak diyorum ki şu evrende geçmeyen acı yoktur.Her zaman en dibi vardır ama Her acının sonu aydınlık.. Bence kendini bu kadar yıpratma evet efendi gibi acını çek allahın emri ama karşına bir çok yeni insan çıkacak bir de bunu düşün.Zamanında aptallığıma sevdiğime yanıyorum.Şimdi erkek reddetmekten bir hal oldum

aynen çözdüm..insanın elınde degıl cogu zaman ama alıskanlık oluyo uzun surelı ılıskılerde..
kımseye kendımden fazla deger vermıyorum artık. deger verdıgımde uzulen ben oluyorum
o yusden bolesı daha ıyı şekerim

Arkadaşlar teşekkür ederim yazdıklarınız için.
Zaten elimden hiç bir şey gelmiyor, sevdiğine de inanmıyorum, kafasının karışık olduğuna da inanmıyorum. Sadece Allah'a inanıyorum, o çok büyük, herşeyi gördü, neler yaşadığımı nasıl sevdiğimi gördü. 9 gün 21 saattir ne yaşıyorum kimse bilemez. Hayırlısını diliyorum, hayırlısı buymuş diyorum, içim soğusunda atayım onu kalbimden diye yalvarıyorum Rabbim'e.

Kızlar,
Mail attı yine, seni seviyorum çok dedi, zaman lazım dedi, sabredelim dedi, kendimizi toparlamamız lazım dedi, aillelerde araya girdiği için çok zor bazı şeyleri yoluna koymak dedi. Elini bırakmıcam dedi. Zaman lazım dedi.
En son böyle konuştuk, zamana ikimizinde ihtiyacı var dedim, bana yine eski aşk kokan kelimeleri söyledi. ve gece uyuduktan sonra ailesi maillerimizi görmüş. Birdaha görüşmeyelim, mail atma arama demiş mesajla. bu mesaja da cevap verme demiş. Allah'ım kafayı yemek üzereyim, ben onu aramadım ki, ben ona ilk ulaşmadım ki, kendisi ulaştı, kendisi yanındayım dedi. Şimdi ne bu böyle? Ailesi yine karşı çıktı ve yine mi yıktı inancımı.
ne düşüneceğimi bilmiyorum, en dipteyim...

bu ne ya msn sifrelerıne kadar aılesı bılıyomu bu coocugun hayatını..
soylemesı kolay dıyeceksın ama gercekten sen bu cocugu unutmaktan baska caren yok.
resmen oyun oynuyo sankı senınle.buna ızın verme bence.cocuk oyuncagına cevırmıs ıyıcene..
evlendınmı aılesı ayrıl dese ayrılır senle bı seyı bahane ederek
aıle senı ıstemıyo azcık gurur yap bende senı ve aılenı ıstemıyorum de.
yenı bırını bulursan dahakolay unutursun.
onu dusuncek zamanın olmaz..
bence artık onla devam etme senı cok uzecek..
aılende yıpranacak senınle beraber..

zor bir durum olduğu için konuyu açtığında yazamamıştım. hala aynı şeyi yapıyorsa bence de unut hiç takılma bile.....muhatap olma derim....annesine ailesine bağımlı insanla çok zor...

şifreleri bilmiyorlar ama ıp.d'dan görmüş olabilirler, mail adresi orada da kayıtlı. Devam edemiyorum ki, zaten devam etmeye halim kalmadı, tek istediğim elimden bırakmamasıydı, aileler de istemese de alışırlardı, ikna olurlardı. Ama ona bile fırsat yok. Bütün yollar tıkalı, nereye baksam karanlık.
Evet çocuk oyuncağı gibi oldu, sürekli duygularımla oynuyo, inancımı yine yine yine yıkıyo.

zor bir durum olduğu için konuyu açtığında yazamamıştım. hala aynı şeyi yapıyorsa bence de unut hiç takılma bile.....muhatap olma derim....annesine ailesine bağımlı insanla çok zor...

ben aramıyorum, kendisi arıyor, ben nasıl nefes alamıyorum diyosam o da nefes alamıyorum diyor.

ben aramıyorum, kendisi arıyor, ben nasıl nefes alamıyorum diyosam o da nefes alamıyorum diyor.

nefes alamıyorsa niye annesinin sözünden çıkmıyormuş hey allahım ya....benim eşim flört dönemimizde hiç annesine bağımlı gibi değildi,bir evlendik oradan çıkmayacak elinden gelse,onlar ne derse onu yapmaya kalktı falan....çok zor oldu ilk yıllarımız...daha yeni yeni oturuyor 3 yıl bitti....seninki daha nişanlıyken sözünden çıkamıyorsa evlenince anam ne derse o deyip çıkardı işin içinden......oyüzden üzülme hiç...inan çok zor oluyor....neyseki sen daha önce görmüşsün gerçeği....ben göremedim....kayınvalidem eşimi elinden aldığımı bile söyledi bana biliyormusun.....

Ona göre ailesinin sözünden çıkmamam gibi bir şey yokmuş, sadece ailesi istemediği içn onları kaybetmeyi göze alamazmış. çünkü annesi babasının kalbine inermiş.
gerçek belki de bu, istemiyolar. ne yaptım ne ettimse de istemelerini sağlayamadım.
Neden bu kadar acımasız aileler var, inanamıyorum gerçekten.

canım bence kendını cık yıpratma bende sözlüyken eşimin ailesi benı ıstemedı aman ALLAHIM bırbırımıze ne hakaretler ne kufurler ettık ne o.... kaldı ne başka bır sey sözü attık ne çiçeklerini ne altınlarını almaya gelmedıler ıkı ay ben benden gectım sonra aradı çok pişman oldugunu soyledı ve barıstık 25.06.2011 tarıhınden berı evlıyım suan o kısıyle

böyle bir adamla bu aşamada ayrıldığınıza bence yat kalk dua et tatlım... size sevginize birlikteliğinize sahip çıkamayan bir adamdan hiçbir halt olmaz.. annesi siz evlenseniz bile rahat durmaz sizi ayırmak için elinden geleni yapardı. Yuvayı kurduktan sonra dağıtması daha acı verici olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım ip nr' da email adresini göre bilirler ancak, şifrelerini bulamalari mümkün değil Zadece email adresi gösterilir. Okadarda uzman değiller herhalde.
aklım pek almadı. Bence x nişanlın kötü bir yalancı.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben ailesiyle birebir konuşmadım, babam annesiyle konuşmuş, tartışma olmuş. annesi bir araya bile gelmeyim altınları kargoya verin anlaşarak ayrıldılar demiş. Halbuki o ayrıldı, yapma etme dedim dinletemdim. sildi beni.
bende benden geçtim yaseminn1987. Pişman olur mu olmaz mı bilemem, ki sanmıyorum. bütün umudum bitti. Ne güzel siz sahip çıkmışsınız birbirinize, Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…