MASUMCA ben bi yönden vicdan azabi cekiyorum. Simdiye kadar sevmedim peki neden nisanlandim ozaman diye kendime kiziyorum. Sirf ben degil herkes bana bunu söylüyor. "Eski" nisanlimin cok iyi birisi oldugunu benim onu kaybettikten sonra cok pisman olacagimi söylüyorlar. Üzülüyorum. Bugün konustuk. Beni unutmus, bensiz hayat daha güzelmis.bunlar aci veriyor insana
peki sen neden ayrildin sevmiyormuydun nisanlini, veya simdiki sözlün eskisini aratmiyormu. Bunlari merak ediyorum
arkadaşlar ben de nişanlımdan 1 ay önce ayrıldım.tabiki çok üzücü bir durum bu.biz de telefonda ayrıldık.sonrasında ben yüzyüze görüşmeyi çok istedim.çünkü bu bir nişan ve bu şekilde bir ayrılık kabul edilecek bir durum değil.yalvar yakar oldum bize yakışmaz dedim ve yüzyüze görüştük.ve karşımda benim tanıdığım adam yoktu.bambaşka biri vardı.ailesinin sözlerni bana kendi sözleriymiş gibi söyleyen biri vardı.ben ikimizde de hatalar olabilir.bu ilişkiye bir şans verelim dediysem de istemedi.neyse sonuca gelecem.1 gün sonra ben bunu aradım bohçaları gelip alabilirsin diye.çünkü istemişti.bütün her şeyi ona verdim.altınları v.s.nişandan önce de bana ne verdiyse küçücük bir iğnesini dahi verdim.yalnız o gün daha da üzüldüm.çünkü benden nişanda kendi misfirlerinin bana taktığı küçük altınları istedi.kardeşinin düğününde kaerdeşine altın takmıştım.bana dedki kardeşime taktığın altını o altınlardan çıkarırsın dedi.ben şaşırdım.başımdan kaynar sular döküldü.kardeşine taktığım altını bahane ederek diğerlerini istedi yani.ben de hepsini verdim..merak ettiğim şu nişanda takılan karşı tarafın misafirlerinden gelen altınlar kendi taktıkları altınlar kimde kalır normalde.istenir mi bunlar?
istemese de verecektim zaten.üzüldüğüm davranışı oldu.sizin yazdıklarınızdan sonra onların davranışı gerçekten daha çok midemi bulandırdı.
benim babam istemiyordu zar zor iknaa ettik herşey iyi güzelken onun annesinin beni istemediğibaska bir kızı istediğini arkamdan dedikodu yaptığını öğrendim babamda duydu tabi cok kızdı kesinlikle bu iş olmaz dedi zaten aileler pek anlaşamıyorlardı bu da tuz biber oldu ayrıldık severek yanlış mı yaptım destek bekliyorum sizlerden lütfennnn
ben anlatınca inanıyordu bana annesine sinirleniyordu kızıyordu ben onu yumuşatıyordum araları bozulmasın diye annesiyle konuşunca da yanlış anlama var bu işte diyordu affet büyütme diyordu.
bitmeden önce annesi buraya geldi sevdiğimle birlikte ben de sordum bu lafları söyledin mi diye sinirlendim söyledim dedi unut boşver dedi .
ben unutsam da babam unutmadı onlarla yapamazsın sen dedi bitti dedi bende sevdiğim halde bitirdim babam benim göremediğimi görür düşüncesiyle ama hala unutamıyorum.
haklısın cok teşekkür ederim canım bunları duymak iyi geliyor bana ama birşeyi açıklamayı unutmuşum sanırım ilk sefer geldiler babam olmaz dedi ikna ettik zar zor ikinci istediklerinde nasipse olur dedi ama anlattığım sebeblerden dolayı artık kesinlikle olmaz diyor ve onun ailesi ikinci sefer zor zor geldi üçüncüye asla gelmez gurur meselesi yapıyorlarmış sevgilim öyle demişti.
yani artık asla olmaz galiba onun sesini duymak istiyorum aramamak için zor tutuyorum kendimi ne kadar zaman lazım bana acaba?
arkadaşlar bana bi fikir verirseniz sevinirim nişanlımla ayrılmak üzereyim. gerçi bizimki bi ayrıl bi barış bi tartışmamızda adam sürekli yüzüğü atıyo sonra geri barısıyoruz ıkı gun ıyısek ucuncu gun tartsısyoruz bide aynı dunyaların insanı olmadığımızı dusunuyorum ama ben cok kararsız bi insanım sonra pısman olmaktan cok korkuyorum beni sevdiğini biliyorum ama adam bi farklı bişeye sinirlendğinde napacağı belli değil
cok önce senelerde bir sene birlikteliğimiz oldu ayrıldık dört sene hiç grüşmedik geri birleştik şimdi 2 bucuk senedir birlikteyiz bunun 7 ayı nişanlılık dönemi kavga ettiğimizde saygı boyutunu aşıyoruz hakaret ama bnde ediyorum sinirlenip dün tamamıyle ayrıldık yuzukler verildi bugun sabah tekrar geldi böyle olmasın yazık etmeyelim diye bilmiyorum bunaldım cıkmazdayım artık kararsızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?