nişanlısından ayrılanlar veya sorun yaşayanlar haydi buraya

Arkadaslar, bende iki hafta önce nisanlimdan ayrildim. Nisanlim benim alt komsum. 7 aydir nisanliydik ondan öncede yaklasik birbucuk sene flört zamanimiz oldu. O beni cok seviyor. Iyi bir insan, bana sevgisini veriyor, benim icin seve seve para harciyor ve kesinlikle bildigimiz türk erkeklerine hic benzemiyor. Ev islerinde eminim yardimci olur, hastaysam neden yemek yapmadin diye kizmaz hatta kendisi yapar. Bu derecede yani. Ama ben onu sevmedigime inaniyorum. O yüzden ayrildim. Büyüklerim bana hata yaptigimi söylüyorlar. Evlilikte asktan cok anlasmak önemli diyorlar. Ben evin en kücük cocugu ve tek kiziyim. Hic bir zorluk cekmedim, etrafimda evlenip ayrilanlar, kötü evlilik hayati sürdürenler olmadi. o yüzden simariklik yaptigima inaniyorum. Ve Inaniyorumki onunla mutlu olurum ama yapamadim. Simdi onu tekrar kazanmaya calissammi diye düsünüyorum.

canım konuyu görünce yarama tuz bastın ağlattın beni...ben 2 yıllık ilişkimin ardından nişanlandım ve dolandırılıp kısacası ayrıldım....ve cok üzüldüm giden paralarıma değil emeklerime acıdım...ama şuan cok mutluyum allah o kadar büyükki iyi bir işim iyi bir sözlüm iyi bir ailem var ve cok mutluyum...haftayada nişanım var:asigim::asigim::asigim:

MASUMCA ben bi yönden vicdan azabi cekiyorum. Simdiye kadar sevmedim peki neden nisanlandim ozaman diye kendime kiziyorum. Sirf ben degil herkes bana bunu söylüyor. "Eski" nisanlimin cok iyi birisi oldugunu benim onu kaybettikten sonra cok pisman olacagimi söylüyorlar. Üzülüyorum. Bugün konustuk. Beni unutmus, bensiz hayat daha güzelmis.bunlar aci veriyor insana

peki sen neden ayrildin sevmiyormuydun nisanlini, veya simdiki sözlün eskisini aratmiyormu. Bunlari merak ediyorum

Siz nişanlınızın yerinde olsaydınız sizi terkeden birine sensiz çok mutsuzum seni unutamıyorum mu derdiniz. Tabi ki sizi unuttuğunu mutlu olduğunu söylemesi çok doğal.Sonuçta onunda bir gururu var. Ne diyebilir ki bundan sonra...
Neden hala konuşuyorsunuz ki bağlantınızı koparmamanız her ikinizide mutsuz eder, unutamazsınız.
Anladığım kadarıyla siz ayrılık kararı almış bunu uygulamışsınız ama kafanızda hala acabalar var bu konuyu içinizde bitirememişsiniz.
Ayrıca kendinizi üzmeyi bırakın bence...Heriki insanın çok iyi olması iyi anlaşabilecekleri veya birbirlerini sevecekleri anlamına gelmez.
Evleneceğiniz kişiye karşı içinizde kıpırtılar olmalı..
Çünkü evlendikten sonra o kişinin her yönünü göreceksiniz, sevmeden bunları yaşamak çok zor....

Yaa cok zormus ben büyümeyi evlenmeyi böyle hayal etmemistim. Korkuyorum iyi biri karsima cikmaz diye. Düsünsenize ben birini sevicem, o beni sevicek ve de iyi anlasicaz. Zor. Inaniyorumki eger ileride iyi ve sevecegim biriyle karsilasmazsam bu benim imtihanimdir. Belki ozaman derim neden biraktin diye. Arkadaslar dua edin benim icin. Cok bunaliyorum yemek yiyemez oldum. bi deri bi kemik kaldim lmaz:

bende dün ayrıldım.ailem hiç sevmedi onu .2 yıllık bi ilişki sonucu nişanlandık ve 2 ayda biti.bu ne iştir anlamdım.yalanalrı ortaya çıktıkça soğudum ve aileme hak verdim bitrdim.hayırlsı napıyım kısmet

ne demişler bir kısı bin kişi ister bir kişi ile evlenir ama bazen kaderin önüne geçilmiyor olcağı varsa illa o insala oluyor bende 2 yıl evvel ayrıldım nişanlımdan ailesi yüzünden ama kopamadık son 1 yıldır gözüşüyoruz ve leyle mecnun aşkı vardır ya o bile eksik kalır yanımızda çok seviyoruz birbirimizi ve kimse için onu bırakmam bir daha.ancak onu kendisinin yalnış bir davranışını görürsem bırakırım.
seneye evlenicez ama ailem tereddütlü ailesi yönünden ama napim kızlar ailesi kötü diye onun ne suçu var.

bende ayrıldım nişanlımdan.4 yıllık bir flört 3 aylık bir nişanlılık dönemi.
hala aşığım.çok canım yanıyor.
rabbim hayırlısını versin.bu işler çok zor

canım büyük geçmiş olsun benim bildiğim kadar nişanı atan taraf bişeyleri isteyemz diye biliyorum yakın bi akramda bu olmuştuu takılan takılar o bayanda kalmıştı.hoşş bende yeni ayrıldımm takıları verdim ama neden para sıkıntısı varmış beyfendinin borcunu ödemek için onları getir dedi nişan daha bitmemiştii bende yazıkk ddim sıkıntısı gitsin dşye verdimm zaten ondan sonra fazla sürmediki hayatında başka biri varmışş yanii yüzsüzlük yapıp aldıı o ızl bi güzel yedii hemde hala bizim aramızda sevgii var diye düşünrüken

benim babamda sicak bakmiyordu ama sozlendik sonunda ama kendime gore sorunlarim bitmedi, bu bolumde konum var okuyabilirsin:)

hayirlisi buymus cnm uzulme sakin.

baban doğru olanı yapmış.

annesinin dedikodularına sevdiğin kişi ne diyordu?

daha çok yeni hemen unutamıyorum diye üzme kendini. hangi yara çabuk kapanıyor. hele gönül yarası daha geç kapanır ama mutlaka kapanır:teselli:

dur bakalım üzerinden zaman geçsin eğer sen ve sevdiğin adam aynı fikirde iseniz tekrar istemeye gelirler. tabi bu sefer annesinin dkkatli davranması gerekiyor.

büyükler pek çok şeyi görebiliyorlar,onlara güvenmek lazım. birazcık sabret. hayırlısı ne ise o olacak, bunun baban bile önüne geçemez. dua et
,güzel düşün
:teselli:

o zaman sevgilim dediğin adamda da iş yokmuş güzelim. üzülmeye değer mi hiç? seni koruyamamış ve kollayamayacak biriyle evlenip hayatını mı karartacaktınfisfisfis

senin gücüne bağlı, belli bir zaman dilimi yok.:teselli:

onun seni hak etmediğini düşün. seni mutsuzluğa sürükleyecek bir ailesi olduğunu düşün. evlenirken sadece oğlan almıyoruz değil m sonuçta?
onun sana yaptığı kötü şeyleri düşün?Çok üzgünüm çoook

ve bu zamanların geçeceğine olan inancın sağlam olsun.vereliniortak

tek sen yaşamıyorsun bu süreci unutma. unutanlardan neyin eksik senin?
:teselli:

zor ama imkansız bir süreç değil.olumunekankayizsmile

arkadaşlar bana bi fikir verirseniz sevinirim nişanlımla ayrılmak üzereyim. gerçi bizimki bi ayrıl bi barış bi tartışmamızda adam sürekli yüzüğü atıyo sonra geri barısıyoruz ıkı gun ıyısek ucuncu gun tartsısyoruz bide aynı dunyaların insanı olmadığımızı dusunuyorum ama ben cok kararsız bi insanım sonra pısman olmaktan cok korkuyorum beni sevdiğini biliyorum ama adam bi farklı bişeye sinirlendğinde napacağı belli değil

nezamandir nisanlisiniz? sevgiliykende böylemiydi?
siddet küfür varmi?

cok önce senelerde bir sene birlikteliğimiz oldu ayrıldık dört sene hiç grüşmedik geri birleştik şimdi 2 bucuk senedir birlikteyiz bunun 7 ayı nişanlılık dönemi kavga ettiğimizde saygı boyutunu aşıyoruz hakaret ama bnde ediyorum sinirlenip dün tamamıyle ayrıldık yuzukler verildi bugun sabah tekrar geldi böyle olmasın yazık etmeyelim diye bilmiyorum bunaldım cıkmazdayım artık kararsızlıktan

insallah düzelir hersey üzülme
nasibinde ne varsa o ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…