nısanlımdan ayrılalı daha 6 gun oldu ama yaptıgımdan hıc pısman deglım bız severek nısanlandık ama maddı sorunlar ve buna baglı olarakta nısanlımın calısma duygusuna kapılaıp benı ıhmal etmesı bızı bu sonuca surukledı karsılıklı konusarak ayrıldık ama kayın valıdem ve gorumcem hıc pesımı bırakmadı hala bıle gorumcem abımden daha ıısınımı bulucaksn sorun olmayan ılıskı varmı dıyıp duruyo sızce ne yapmalıyım....
bende rahatlamak için yazdım cansu_cansu.. seni çok iyi anlıyorum aileme demediğim için çok sanslıyım iyki de dememişim.ya altından başka biri çıktı ben asıl o yedek.. bi de tüm suçları bana yıkarak gitti tartıştık sinirle ben böyleyim dedim o da büyyüttü sen bana şimdi bunu dersen evlenince ne dicen die rest çekmişim güya.allaha havale ettim bende inanıyorum o adalete resmi bişi yoktu ama ailesi fln tanıyordu beni annesi fln çok seviyordu(tabi ne kadar inanabilirim artık)bi de bana asla kıyamazdı bu yaptıklarını hala almıyor aklım mantığım giden yıllarımamı yanıyım yoksa halime şükür mü ediyim bilemedim.senin derdinde sana yeter k.bakma ya :) lafa deil icraate bakmak gerek o da bana yaşayamam derdi ama yaşıyo hala :)
insana nası ağır geliyor şu yaşadıklarından sonra konuşamaması varya çok iyi biliyorum cansu karşında muhattap olup içini döküp hadi yoluna diceğin insan yok adam da cesaret olupta geçmiyor karşına çok ii anlıyorum
cansu ne demek canım bu arada nişanlının annesinin dediği doğru olabilir benim görümcemin eşi de 3 ay boşanacaklarını ve eşinin evden ayrıldığını saklamış ailesinden kızla ailesi zaten görüşmüyolardı da
lawyer canım allaha havale et sen de o bnilir napıcağını
ne demek derken teşekkür etmişsin de önceki mesajıma bişey değil anlamında demiştim ama böylece cansunun da anlamını öğrenmiş oldum :)
canım hiç üzme kendini yetim ahı almış onlar zor iflah olurlar zaten allahım bilir onlara yapacağını
arkadaşlar ben de nişanlımdan 1 ay önce ayrıldım.tabiki çok üzücü bir durum bu.biz de telefonda ayrıldık.sonrasında ben yüzyüze görüşmeyi çok istedim.çünkü bu bir nişan ve bu şekilde bir ayrılık kabul edilecek bir durum değil.yalvar yakar oldum bize yakışmaz dedim ve yüzyüze görüştük.ve karşımda benim tanıdığım adam yoktu.bambaşka biri vardı.ailesinin sözlerni bana kendi sözleriymiş gibi söyleyen biri vardı.ben ikimizde de hatalar olabilir.bu ilişkiye bir şans verelim dediysem de istemedi.neyse sonuca gelecem.1 gün sonra ben bunu aradım bohçaları gelip alabilirsin diye.çünkü istemişti.bütün her şeyi ona verdim.altınları v.s.nişandan önce de bana ne verdiyse küçücük bir iğnesini dahi verdim.yalnız o gün daha da üzüldüm.çünkü benden nişanda kendi misfirlerinin bana taktığı küçük altınları istedi.kardeşinin düğününde kaerdeşine altın takmıştım.bana dedki kardeşime taktığın altını o altınlardan çıkarırsın dedi.ben şaşırdım.başımdan kaynar sular döküldü.kardeşine taktığım altını bahane ederek diğerlerini istedi yani.ben de hepsini verdim..merak ettiğim şu nişanda takılan karşı tarafın misafirlerinden gelen altınlar kendi taktıkları altınlar kimde kalır normalde.istenir mi bunlar?vallahi gelip alsalardı verirdim ben çünkü ben attım.. ama senin bulunduğun durumda şahsen vermezdim sanırım... yasadan haberim yok ama benim bildiğin kadarıyla nişan söz takıları kızın manevi tazminatı oluyor.. kimse sevgilisinden ayrılmış demez ama nişan atmış diyorsun başkasıyla evlensen bilgisini veriyorsun sonunda..
o aramıyorsa sende önemsiyormuş gibi davranma bence.. takılar için ararsa kozlarını paylaşabilir, eğer içini rahatlatacaksa o zaman hesap sorabilirsin.. ama sorsan ne olcakki.. senin en büyük intikamıon şuan için unutmak olabilir.. zaman herşeyin ilacıdır.. bakarsın düzelir belli olmaz..
ben de kayınvalide sıkıntısıyla boğuşuyorum bazen ama buraları okuyunca iyi geliyor bana benzer sıkıntılrı olanlardan kıssadan hisse çıkarıp birilerine yardımcı olmaya çalışmak hoşuma gidiyorevet yazışırken böyle anlaşmazlıklar olabiliyo:)) sağol canım benim yaa, ben de öyle düşünüyorum.hep söylüyorum, herkes kendine yakıştığı şekilde davranır. yanılgılar insana mahsustur.ben yanıldım... inşallah ta, hiç iflah olmasınlar.bula bula bizim gibi insanları buldular. çok çok teşekkür ederim ilgine. senin derdin sıkıntın ne arkadaşım yaa, boşuna buralarda değilsin ya...
eden bulur yaaaaaaaa :1no2: cansu yapıcak adam her şartta yapar babanın olmaması bunu deiştirmez bu insanlar zaten biraz düşünceli olsa işi bu duruma getirmezler
ben de kayınvalide sıkıntısıyla boğuşuyorum bazen ama buraları okuyunca iyi geliyor bana benzer sıkıntılrı olanlardan kıssadan hisse çıkarıp birilerine yardımcı olmaya çalışmak hoşuma gidiyor
galiba sanal dostlar bazen gerçeklerden daha çok çare olabiliyor kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?