• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlısından ayrılıp sonrasında mutlu olanlar??

9 ay oluyor. Gercekten cok sevmistim deger vermistim. Ilk sevgilimdi birde. Sonra nisanlandik ve aci gercekleri gördüm.

Bazen bitmesi en hayirli karar olabiliyor. Benim durumumda da öyleydi. Ayrilik kolay verilen bir karar degil. Ama dünyanin sonuda degil. Tabiki üzülüyor insan. Ama abartmamak lazim. Hayat bir sekilde devam ediyor.

Tüm acilar birgün eskiyor. Ölüm acisina bile alisiyor insan; nisan atmissin niye unutulmasinki? Nisan atip tekrar seven mutlu olan binlerce insan var. Nisan atmis olmak seni daha tecrübeli yapti. Bundan sonra daha dogru adimlar atarsin eminim.

Sende inan ve zaman ver kendine. Elbet seveceksin mutlu olacaksin :)

Bende ayni canim cokk deger verdim iki aya yaklasti benim de yavas yavas geciyr canim hakkimizda hayrlisi olsun bunu da yasayacakmisiz demekki

sevgili arkadaşlarım size sorum olacak. daha önce nişanlısından çeşitli sebeplerle ayrılıp sonrasında mutlu bir ilişki yada evlilik yaşayan var mı ? Bu konuyu merak ediyrum aydınlatırsıanız çok sevinirim. Ufacık umut olur belki :D

nikah gününü bile almıştık ayrıldık ama ayrldıktan sonra bana bir huzur bir multuluk geldi anlatamam yaşadığımı o zaman anladım işte :) sorunlarımız oluyordu çok şimdi çok mutluyum ağlasa yalvarsa bile yüzüne bakmam döner giderim :)

nikah gününü bile almıştık ayrıldık ama ayrldıktan sonra bana bir huzur bir multuluk geldi anlatamam yaşadığımı o zaman anladım işte :) sorunlarımız oluyordu çok şimdi çok mutluyum ağlasa yalvarsa bile yüzüne bakmam döner giderim :)

Canim senin ne kadar oldu biteli bende yeni yeni mutlu olmaya basladim

Bende ayni canim cokk deger verdim iki aya yaklasti benim de yavas yavas geciyr canim hakkimizda hayrlisi olsun bunu da yasayacakmisiz demekki

Aynen canim yasanmasi gerekiyormus yasandi ve bitti. Yanlis bir evlilikten kurtuldun. Ömür boyu mutsuz olmaktan kurtuldun. Böyle düsün ve sükret. Neler unutuluyor bunlarda unutulcak. Sabir ve zaman sadece.

Canim senin ne kadar oldu biteli bende yeni yeni mutlu olmaya basladim
tam 9 ay oldu benim ayrılalı canım. hiç kafana takma düşünme aklına gelse bile seni sinir ettiği anları düşün ve şu anda o kavgaların tartışmaların vs olmadığını düşün camı aç dışarı bak derin nefes al. ohhh senden iyisi yok :D ben ayrıldım geldi yüzükleri aldı balkona çıktım ayyy kız etraf bana bir güzel geldi bir güzel geldi çok mutlu oldum oh be dünya varmış dedim

tam 9 ay oldu benim ayrılalı canım. hiç kafana takma düşünme aklına gelse bile seni sinir ettiği anları düşün ve şu anda o kavgaların tartışmaların vs olmadığını düşün camı aç dışarı bak derin nefes al. ohhh senden iyisi yok :D ben ayrıldım geldi yüzükleri aldı balkona çıktım ayyy kız etraf bana bir güzel geldi bir güzel geldi çok mutlu oldum oh be dünya varmış dedim

Canim aranizda cok buyuk sorunlar mi vardu bir de gorucu usulumuydu. Birde hakkimizda hayirlisi olsu. Kuzun

Canim aranizda cok buyuk sorunlar mi vardu bir de gorucu usulumuydu. Birde hakkimizda hayirlisi olsu. Kuzun

görücü usulü olmadı canım ama benim için büyük sorunlarda psikolojimi bozdu bende dayanamadım ayrıldım :) amin hepimiz için inşallah ama insan ayrılınca rahatı buluyor gerçekten :D iler ki zamanlardan gerçekten seveceğin mutlu olacağın kişi mutlaka çıkar

görücü usulü olmadı canım ama benim için büyük sorunlarda psikolojimi bozdu bende dayanamadım ayrıldım :) amin hepimiz için inşallah ama insan ayrılınca rahatı buluyor gerçekten :D iler ki zamanlardan gerçekten seveceğin mutlu olacağın kişi mutlaka çıkar

İnsallah canim benim en en hayirlisi olsun

Amcamın kızı 2 kere nişan attı. Smdi evli gayette mutlu. İkincsinden düğüne 1 ay kala ayrılmıstı.
Neler unutuluyor bosanıp tekrar evlenenler cok mutlu olanlar var

yalnız şunu atlamamak lazım, ayrılıktan ayrılığa fark var.

tanışmışlar, çıkmışlar, nişanlanmışlar. kız bakıyor ki adam cimri. veya kız bakıyor ki adam saygısız.
bunun gibi şeyler sebepse ayrılığa, tabi ki unutulur neden unutulmasın yani. adamla uyuşamamışlar sonuçta. kişilikler çatışmış.

ama tanışıyorsun, tam 9 sene çıkıyorsun, evlenme zamanı geliyor nihayet, ekimde aileler işin içine giriyor, kasımda söz kesiliyor ve ocakta ayrılık. neden? ailesiyle uyuşamadın diye. neden? annesinin istediği gibi davranmıyorsun diye. akraba değilsin diye. minnet etmiyorsun diye.

işte bu unutulmaz. aileler yüzünden bittiyse, konu içinizde kapanamıyor çünkü.

yalnız şunu atlamamak lazım, ayrılıktan ayrılığa fark var.

tanışmışlar, çıkmışlar, nişanlanmışlar. kız bakıyor ki adam cimri. veya kız bakıyor ki adam saygısız.
bunun gibi şeyler sebepse ayrılığa, tabi ki unutulur neden unutulmasın yani. adamla uyuşamamışlar sonuçta. kişilikler çatışmış.

ama tanışıyorsun, tam 9 sene çıkıyorsun, evlenme zamanı geliyor nihayet, ekimde aileler işin içine giriyor, kasımda söz kesiliyor ve ocakta ayrılık. neden? ailesiyle uyuşamadın diye. neden? annesinin istediği gibi davranmıyorsun diye. akraba değilsin diye. minnet etmiyorsun diye.

işte bu unutulmaz. aileler yüzünden bittiyse, konu içinizde kapanamıyor çünkü.

Yok canim tam tersi sevgili olduk sonra nisan ama o sevgilikteki adam gitti yeri geldi hakaret yeri geldi yuzuk atmak en son anneme saygisizlik edince dayanamadim ilkti ya bebim icin bir anda yikilmasi kotu olmust

ben :D

16 yasında sırf kıçımı yırtıp sevıyorum dıye babam da kaçarım korkusuyla nışanlandım...3 ay sonra jetonum dustu yuzugu attım.arada konustuklarım oldu.ama hıcbırını esım gıbı sevemedım...23 yasımda eşimle tanıstım.Alllah onu basımdan eksık etmesın...demekki olabılıyormus... :D

ben :D

16 yasında sırf kıçımı yırtıp sevıyorum dıye babam da kaçarım korkusuyla nışanlandım...3 ay sonra jetonum dustu yuzugu attım.arada konustuklarım oldu.ama hıcbırını esım gıbı sevemedım...23 yasımda eşimle tanıstım.Alllah onu basımdan eksık etmesın...demekki olabılıyormus... :D

Mutluluklar canim insallah cok sevindin

Ben bu nişanlıdan ayrılmayı dünyanın sonu gibi görenleri anlamıyorum.
Ne yani nişan atınca bişey mi oluyor. Sevgiliden ayrılmak ayrı nişanlıdan ayrılmak farklı bişey değil....

Bu kadar rahat söylememdeki rahatlık da yaşayan biri olmamdan kaynaklanıyor. 90 doğumluyum 2010 yılında nişanlanıp 2010 yılının sonunda nişan attım.
Çokda garipsenecek bişey olduğunu da düşünmüyorum
Sonrasında yaşadığım ilişkimin bitmesi beni daha çok etkiledi mesela.
Şuanda da 1,5 senelik evliyim :nazar:

Siz kendinizi eksik mutlu olamaz diye görürseniz evet mutlu olamazsınız.

Ben bu nişanlıdan ayrılmayı dünyanın sonu gibi görenleri anlamıyorum.
Ne yani nişan atınca bişey mi oluyor. Sevgiliden ayrılmak ayrı nişanlıdan ayrılmak farklı bişey değil....

Bu kadar rahat söylememdeki rahatlık da yaşayan biri olmamdan kaynaklanıyor. 90 doğumluyum 2010 yılında nişanlanıp 2010 yılının sonunda nişan attım.
Çokda garipsenecek bişey olduğunu da düşünmüyorum
Sonrasında yaşadığım ilişkimin bitmesi beni daha çok etkiledi mesela.
Şuanda da 1,5 senelik evliyim :nazar:

Siz kendinizi eksik mutlu olamaz diye görürseniz evet mutlu olamazsınız.

Rabbim omur boyu mutlu etsin canimm

aminn cümlemizi inşallahh

dediğim gibi dünyanın sonu değil hiçbirşey sakın ama sakın unutma :KK60:

SADECE ilkti benim için bir anda böyle olunca ilk ay çok zorluk çektim acı çektim yaşım 23 ama sanki hiçç sevemeyecegım gıbı geldi

Back
X