- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Nasıl olacak 2 si bir, eski sevgilisine ev mi açacak anlamadım?Ayıralamaz katibim ikisini de seviyormuş hangisine gitse onu özler
Deme demeğğ öyle hırs yapar hiç başa çıkılmaz4 odacık ama sporla geliştirip 6-8e çıkarılabiliyor, bilimsel açıklamalar var.
Yargılanmayacak gibi değilsiniz kii hanfendi güzel anıları unutamıyorsanz anlarım bı nebze amaa nisanliyla kavga edip onla konuşursanz herkes de söylemesi gerekeni söyler ne kadar ayıp yahuu. İkisini de seviyorsnz ikisini de unutmuyorsnz eee ne yapcaksnz evlenince de en ufak sıkıntı da AA ben diğeriyle kavga etmezdim diyip kocanızn arkasından iş mi çevireceksiniz. Karekteriniz tam oturmamış bence adamı ( nişanlinzi) da kendin kendinizle perişan etmeyinYa ne kadar yargılamayı seviyorsunuz. Ben sadece eski anıları hatırlayınca üzülüyorum. Çünkü onunla güzel anilarim oldu. Nisanlimla o kadar güzel anım olmqdi daha o yüzden ben nişanlımı seviyorum ama onunla olan anıları özlüyorum sadece anlatamadım galina
Belki de bunu araştırıyordurArkadaşlar dediydi kalp dört odacıklı biride dedi sekize kadar çıkıyor oda sayısı olur mu olur
Bu düşünce yapısında olan onu da yaparNasıl olacak 2 si bir, eski sevgilisine ev mi açacak anlamadım?
Gelseydi iyiydi sonra araştırsınBelki de bunu araştırıyordur
Spoiler olur, siz izleyiverinay ben oralari izlemedim nodu hadim mi ettiler
Benim eski kocada böyle işleri yapıyor du boşadım çektim kapıyı çıktımburda koçişi bunları yapıp bırakmayanları görünce dedim koca çok dadlı birşeyde ben mi anlamadımBir ara boşadığım kocayı geri almaya gidiyordum buna da şükür diye
Helal olsun kız maşallah bizeBenim eski kocada böyle işleri yapıyor du boşadım çektim kapıyı çıktım
Şuanda pişman oo iç işden geçtiHelal olsun kız maşallah bize
Nasıl oldu boşanman anlatsana? Çocuk var mı? Yok anam yok benim eski narsistti pişman olmaz oŞuanda pişman oo iç işden geçti
Çocuk yok telefonda başka kadınla konuştuğunu gördüm kendiside itiraf etti aldattığını kuma getireyim dedi bende çektim çıktımNasıl oldu boşanman anlatsana? Çocuk var mı? Yok anam yok benim eski narsistti pişman olmaz o
Bir insan evleniyor sa birine sadık kalır herkese değil ben kabul edemedim midem bulandiNasıl oldu boşanman anlatsana? Çocuk var mı? Yok anam yok benim eski narsistti pişman olmaz o
Namussuz şeref yoksunu ya. Dığru olanı yapmışsın.Çocuk yok telefonda başka kadınla konuştuğunu gördüm kendiside itiraf etti aldattığını kuma getireyim dedi bende çektim çıktım
Öyle insanlar çok malesef cnmNamussuz şeref yoksunu ya. Dığru olanı yapmışsın.
Kesinlikle öyle tabiki. Benimde herşey vardı bir aldatma yoktu onuda boşanma sürecinde yaptı eksik koymadı yani.Bir insan evleniyor sa birine sadık kalır herkese değil ben kabul edemedim midem bulandi
Benim bir yıl oldu şimdi çok şükür ediyorum bittigineNamussuz şeref yoksunu ya. Dığru olanı yapmışsın.
Malesef insanın karşı sına öyle pislikler çıkıyorKesinlikle öyle tabiki. Benimde herşey vardı bir aldatma yoktu onuda boşanma sürecinde yaptı eksik koymadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?