Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

4 odacık ama sporla geliştirip 6-8e çıkarılabiliyor, bilimsel açıklamalar var.
Deme demeğğ öyle hırs yapar hiç başa çıkılmaz
Yargılanmayacak gibi değilsiniz kii hanfendi güzel anıları unutamıyorsanz anlarım bı nebze amaa nisanliyla kavga edip onla konuşursanz herkes de söylemesi gerekeni söyler ne kadar ayıp yahuu. İkisini de seviyorsnz ikisini de unutmuyorsnz eee ne yapcaksnz evlenince de en ufak sıkıntı da AA ben diğeriyle kavga etmezdim diyip kocanızn arkasından iş mi çevireceksiniz. Karekteriniz tam oturmamış bence adamı ( nişanlinzi) da kendin kendinizle perişan etmeyin

senin normal yasamda kim oldugunu bulup bu forumda yazdiklarini hem kendi ailene hem nisanlina hem onun ailesine göstermek isterdim eski sevgilinin cinselligini hayal ederek kurur kalirdin bi köşede senin gibileri toplumdan tecrit etmek lazim silah kadar tehlikelisiniz yasarken ölüye çevirme ihtimaliniz var

İkisini de sevdiğin doğrudur ama yeteri kadar sevmiyorsun ikisini de. Kuma gibi bir durum bu. Kendisi için doğru kişiye rastlamayanlar parçaları birleştirip tek eş haline getirir. Ciddi kararlar için acele etme. Voltran oluşturmaya gerek yok erkeklerden. Bekle, tek parça bir eş çıkar karşına.

Nişanlınızın hakkına giriyorsunuz aklınızda başkası varken keşke böyle bir yola girmeseydiniz. Düşünüyorum da gerçekten karşı taraf için acı durum üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…