Nişanlıyım ama eski sevgilimi unutamıyorum arada aklıma geliyor napmaliyim çok da özlüyorum kafayı yicem. ??

Evlendiğinizde her tartışmada eski sevgiliniz ile anılarınızı hatırlayıp mesajlaşmayacağınızın garantisini kendinize verebiliyor musunuz?

Şuan yaptığınızın bundan hiçbir farkı yok. Biriyle nisanlıyken başka birini düşlüyorsunuz. Umarım nişanlınıza evliliğe hiiiç hazir olmadığınızı söyleyerek ayrılma cesareti gösterirsiniz.

Bence göstermez

Af et yapma diyorlardı engelledim olmadı enson değişik lik yaptim
Kendilerine yapılırsa affetsinler gereksizler ya. Benim kv de ortalıkta avrat olaydı oturaydı (evlenir evlenmez ev almıştık biz) tadını çıkaraydı birtane bulur koyarım eve yemeyenin malını yerler diye geziyormuş. Komşular da tokat gibi cevap verip kızın kıymetini bilmediniz kim verir size kız diye susturuyormuş

Kim alır onu daha gül gibi kızın kıymetini bilmedi bunlar öküz ler resmen

Yazık değil mi nisanliniza? Kendi açınızdan düşünsenize, nisanliniz sizden başka birini düşünüyor, özlüyor, cinsel anlamda arzuluyor. Gücünüze gitmez mi? Kalbiniz kırılmaz mı?

Bence en iyisi ni yapıyor sun ben onla kuran bilmiyordum şimdi çok şükür 3 tane kuran belgesi aldım kuran kursunda işe başlıcam nasip olursa
Maşallah ne güzel. Lise zamanlarımda bende camide yapıyordum yazları hocalık :))

Yazık değil mi nisanliniza? Kendi açınızdan düşünsenize, nisanliniz sizden başka birini düşünüyor, özlüyor, cinsel anlamda arzuluyor. Gücünüze gitmez mi? Kalbiniz kırılmaz mı?
Bukadar empati yapabilen biri olsa zaten buraya konu açmaya bile utanır o adamla da konuşmazdı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…