- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Benim daha geçen haziranda oldu boşanma yeni.Benim bir yıl oldu şimdi çok şükür ediyorum bittigine
A çok yeni bence güzel şeyleri hak ediyor sun hiç takmaBenim daha geçen haziranda oldu boşanma yeni.
Bence göstermezEvlendiğinizde her tartışmada eski sevgiliniz ile anılarınızı hatırlayıp mesajlaşmayacağınızın garantisini kendinize verebiliyor musunuz?
Şuan yaptığınızın bundan hiçbir farkı yok. Biriyle nisanlıyken başka birini düşlüyorsunuz. Umarım nişanlınıza evliliğe hiiiç hazir olmadığınızı söyleyerek ayrılma cesareti gösterirsiniz.
Kurtulduğuma şükrediyorum inan.A çok yeni bence güzel şeyleri hak ediyor sun hiç takma
Inanıyorum cnm valla ben vaad etmişim kurban kesicemKurtulduğuma şükrediyorum inan.
Çalışmaya bir başlayayım çikolata falan dağıtırım bende malum ekonomiInanıyorum cnm valla ben vaad etmişim kurban kesicem
Ben ayrılmadan önce uyedim buraya telefon degistirdim numara sonra yediden geldim basandikdan sonra numaramı değiştirdim ailesi durmadan ariyorduKurtulduğuma şükrediyorum inan.
Aynen herşey zamÇalışmaya bir başlayayım çikolata falan dağıtırım bende malum ekonomi
Numara değişikliğini bende yapacağım. Pskopat aileye bakBen ayrılmadan önce uyedim buraya telefon degistirdim numara sonra yediden geldim basandikdan sonra numaramı değiştirdim ailesi durmadan ariyordu
Af et yapma diyorlardı engelledim olmadı enson değişik lik yaptimNumara değişikliğini bende yapacağım. Pskopat aileye bak
Kendilerine yapılırsa affetsinler gereksizler ya. Benim kv de ortalıkta avrat olaydı oturaydı (evlenir evlenmez ev almıştık biz) tadını çıkaraydı birtane bulur koyarım eve yemeyenin malını yerler diye geziyormuş. Komşular da tokat gibi cevap verip kızın kıymetini bilmediniz kim verir size kız diye susturuyormuşAf et yapma diyorlardı engelledim olmadı enson değişik lik yaptim
Kim alır onu daha gül gibi kızın kıymetini bilmedi bunlar öküz ler resmenKendilerine yapılırsa affetsinler gereksizler ya. Benim kv de ortalıkta avrat olaydı oturaydı (evlenir evlenmez ev almıştık biz) tadını çıkaraydı birtane bulur koyarım eve yemeyenin malını yerler diye geziyormuş. Komşular da tokat gibi cevap verip kızın kıymetini bilmediniz kim verir size kız diye susturuyormuş
Ben Allah a havale ettim hayatıma bakıyorum :)Kim alır onu daha gül gibi kızın kıymetini bilmedi bunlar öküz ler resmen
Bence en iyisi ni yapıyor sun ben evliykenonla kuran bilmiyordum şimdi çok şükür 3 tane kuran belgesi aldım kuran kursunda işe başlıcam nasip olursaBen Allah a havale ettim hayatıma bakıyorum :)
Maşallah ne güzel. Lise zamanlarımda bende camide yapıyordum yazları hocalık :))Bence en iyisi ni yapıyor sun ben onla kuran bilmiyordum şimdi çok şükür 3 tane kuran belgesi aldım kuran kursunda işe başlıcam nasip olursa
Her şerde bir hayır var dırBen Allah a havale ettim hayatıma bakıyorum :)
Tekrar yapa bilirsin baş vurursan yaparsinMaşallah ne güzel. Lise zamanlarımda bende camide yapıyordum yazları hocalık :))
Bukadar empati yapabilen biri olsa zaten buraya konu açmaya bile utanır o adamla da konuşmazdı kuzum.Yazık değil mi nisanliniza? Kendi açınızdan düşünsenize, nisanliniz sizden başka birini düşünüyor, özlüyor, cinsel anlamda arzuluyor. Gücünüze gitmez mi? Kalbiniz kırılmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?