Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

rezillikhic denk gelmemisim

Nisanlindan dayak yediğinde de anne gel al beni dönüyor kafamı ısırıyor dersin. Sen evlenme bence hiç olgun değilsin.

evlerden ırak olası türünden bir evlatsın.
o kadın ne demektir ya! nasıl da hemen buldumcuk oluyorsunuz, bende bunu anlamıyorum.
annen evde çocuk bakıyormuş, günah değil mi yardım etsene. anasına böyle eziyet edip bir işin ucundan tutmayan kızlar, kv.den çekince hiç acımıyorum. kimbilir kadını nasıl delirttiniz.
annen o senin annen! sebebi varlığın.
çıktığı kabuğu beğenmeyen tosbağalar.

Annenin yaptığı yanlış seninki ondan bin beter yanlis ne kacmasi nasil bir konusma ole gel beni kurtar falan hic dogru olmamis anneniz cok bunalmis belli bisuru yetiskin insan var etrafinda her isi o yapiyor sanirim ole anladim ben

Ne kacmasi allah askina?
Yangindan mal mi kaciriyosun?
Annen herseye ragmen annen.Ileride coook pisman olabilirsin.Daha evlenmeden nisanlina neden bu kadar koz veriyosun?Ne malum onun harika bi es olacagi?Senin donebilecegin bi kapin olmadigini bilmek onu eger iyi bi es cikmazsa simartmaz mi sence?

Maşallah ateş ďüşmüş şalvara sanki..Sen evlen anneni mumla arayacaksın!

İzninizle oha demek istiyorum

annenizin şiddet uygulaması çok yanlış evet.

ama bir yanda anneniz, bir yanda nişanlınız var. sizi ne olursa olsun bu yaşa o nişanlı getirmedi. yarın Allah korusun ayrılık olsa, sığınacağınız tek yer ailenizin evi-görüyorum ki yalnız yaşamaya hazır bir insan değilsiniz, olsanız şimdi kaçmak yerine kendinize bir hayat kurmayı planlardınız, el mahkum bir şey olsa dönüp dolaşıp gideceğiniz yer belli-.

bunu da geçtim, kimseye ailenizden "bu kadın" gibi kelimelerle bahsetmemenizi tavsiye ederim. ellerine direkt koz veriyorsunuz. yarın dayak yeseniz, aç bırakılsanız, aldatılsanız, güvenip gidecek yerinizin olmadığını biliyor. "sanki babanın evinde dayak yemiyordun" savunmasıyla birlikte gelecek hayatınızda maddi veya manevi şiddet sizi bekliyor eminim. evlilik güllük gülistanlık bir kurum değil. eşimden ne şiddet gördüm, ne hakaret, ne en ufak bir kısıtlama. özel günleri her zaman hatırlayan, ev işlerinde daima bana yardımcı, her şeyin önüne benim mutluluğumu koyan bir eşim var, buna rağmen evlilik kendi doğası gereği olumsuzluklar, zorluklar içeriyor. o izlediğimiz pembe dizilere benzemiyor.

yakmayın kendinizi

Sanki evlilik kolay o ana evinede yarın özlem duyarsın kaynanayla uğraşmak daha zor bu günlerinide arayacaksın evliliği ne zannediyorsunuz da kaçmaya kalkıyorsunuz , çok pembe dizi izliyorsun herhalde , daha çok inişler çıkışlar yaşayacaksın , ozamanda ana evine mi geri kaçacaksın gerçeklerle yüzleşmek daha kolay kaçan kadın toplumun belasıdır bil bunu evlilikte dik durup mücadele etmen gerek bir çok konuda

Sanki evlilik kolay o ana evinede yarın özlem duyarsın kaynanayla uğraşmak daha zor bu günlerinide arayacaksın evliliği ne zannediyorsunuz da kaçmaya kalkıyorsunuz , çok pembe dizi izliyorsun herhalde , daha çok inişler çıkışlar yaşayacaksın , ozamanda ana evine mi geri kaçacaksın gerçeklerle yüzleşmek daha kolay kaçan kadın toplumun belasıdır bil bunu evlilikte dik durup mücadele etmen gerek bir çok konuda

üff git kac kaynanan vurur kafana insallah...

buldumcuk
Öyle demeyin aile köklü bir aileymiş. Hanım kızımız haklı olarak beğenmiyor şimdi ailesini

Jet sosyete bu, boru mu?

Gerçekten son derece rahatsız edici bir üslubun var konu sahibi. Ben olsam elimde kalırdın, annen insaflıymış yine.

Annesi kafasina vurdu diye evden kacmayi dusunenler neden esleri vurunca adama dahada sıkı sıkıya baglanirlar anlayamiyorum konuyla alakasi yok ama yazmadan edemedim. Dugune zaten 3~4 ay kalmis kacmakta ne hem onuda anlayamadım yaş kaç yahu ?

Annen normal değil onu anladım ama senin nişanlını arayıp gel kaçalım demen onun iki katı saçma. Çocuk musun sen? Hayret ettim okuduğumda. Bir annen sana el kaldırdı diye evden kaçarsan oho. Anneni savunmuyorum ama senin de savunulacak tarafın yok.

hahahahahaah köklü aileyi evlenince görüe ona kök söktürünce

annesi az bile yapmiss demekki hak ediyo konu sahibi
allah hayirli evlat nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…