- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Eski konularina bi goz gezdirdim aile koklumuymus onu goremedim.Öyle demeyin aile köklü bir aileymiş. Hanım kızımız haklı olarak beğenmiyor şimdi ailesini
Jet sosyete bu, boru mu?
Gerçekten son derece rahatsız edici bir üslubun var konu sahibi. Ben olsam elimde kalırdın, annen insaflıymış yine.
Eski sayfalarda biri yazmış. Ben onun yalancısıyım valla. Ama hemen annesini nişanlısına ispikleme çabası bu hipotezi destekliyor.Eski konularina bi goz gezdirdim aile koklumuymus onu goremedim.
Kokunu bosverelimde bence bu kiz kacti piyasada yok kac saatir:/
Üzme kendini, sakın kaçmak gibi saçma sapan bir eylem içinede girme.anneler bazen böyle garip davranır, zaten evleneceksin ne gerek var ayrıca ne anneler var benim annemin bana yaptıklarını duysan kendine şükredersin olayı büyütme sakinleş derim.O kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
evlerden ırak olası türünden bir evlatsın.
o kadın ne demektir ya! nasıl da hemen buldumcuk oluyorsunuz, bende bunu anlamıyorum.
annen evde çocuk bakıyormuş, günah değil mi yardım etsene. anasına böyle eziyet edip bir işin ucundan tutmayan kızlar, kv.den çekince hiç acımıyorum. kimbilir kadını nasıl delirttiniz.
annen o senin annen! sebebi varlığın.
çıktığı kabuğu beğenmeyen tosbağalar.
Nişanı atmam mümkün değil çünkü bulunduğum yer ilçe ve nişanlım ve ailesi bulunduğum yerin önemli kişilerinden komiğine gidebilir belki ama ağa gelini gibiyim beni her gören saygı duyuyor görünüşlerinde sevip sayıyor benimle konusmakbirtibata geçmek istiyorlar kısacası nişanlımim bulunduğum ilçenin ileri gelenlerinden yani önemli kişiler suan bizi çeken var çekemeyen var ben ayrılsam kimse onlara suç bulmaz herkes bana suç bulur kesin hata sendedir diye çünkü o derece herkes onlara güvenip severler sayarlar babamla kp yıllar önceden birbirlerini tanırlarmış herkes kimin kızı olduğumu kimin nişanlısı olduğumu biliyor eger ayrılırsam babamın başını yere eğmiş olacağım ve ben bu yaşıma kadar aileme çok çektirdim babam benimle gurur duysun istiyorum başını yere eğmek etmek istemiyorum dün akşam annemle tartıştık elimdekiler strestenmiş dedim sakin olacaksın sen herşeyi aklına takıyorsun dedi tartışma büyüdü bende anneme sesimi yükseltip sen bir kere bile sordun mu kizimkızım neye canin sıkkın nisanlin sana iyi davranıyor mu neyin var diyr hiç sordun mu dedim ve ağladım aranız bir iyi bir kötü anlamıyorum sizi dedi psikolojimi bozdunuz sende o nişanlım da beni deliler hastanesine yatırırsınız dedim böyle babamı üzmek ustemiyirum
Eski konularina bi goz gezdirdim aile koklumuymus onu goremedim.
Kokunu bosverelimde bence bu kiz kacti piyasada yok kac saatir:/
Eski sayfalarda biri yazmış. Ben onun yalancısıyım valla. Ama hemen annesini nişanlısına ispikleme çabası bu hipotezi destekliyor.
Zaten aile zengin fakir fark etmez, konu sahibi son derece haksız ve itici.
Hey allahim aga gelini olacakmisBahsettiğim mesajı buydu.. eski konularına göz gezdirirseniz zaten anlarsınız. Nişanlısı konu sahibini bakkala bile göndermiyor çalışması balkona çıkması mümkün değil yani. Ya kapan ya da sevişiriz diyor yani buna rağmen bu adama kaçmayı düşünüyor konu sahibi..
Alınma ama çok mantıksız bir konu, annen o kadın demen bile çok ayıp, anne bu döverde severde, benim annemden dayak yemişliğim çoktur, o evden kaçarsan annen olmayacak, sanıyo musun ki o sevdiğin adam hiç değişmiycek, annen baban olmazsa arka çıkanın olmaz, arkanda duran bi annen olmazda ezenin çok olur, bu hatan bile ilerde yüzüne vurulur, sakın kaçma o evden, evlendikten sonra öyle bi özlersin ki , özlemem deme özlersin, yaptıklarını bile unutur annem diye ağlarsın aynı ben gibiO kadar saçma sapan duygular icerisindeyim kibu sabah uyandım kahvaltı yapmadım annem iki de birde k ahvaltiya çağırdı yapmıyorum dedim sonra telefonu alıp içeri geçtim nisanlimla telefon da konuşuyordum odaya girdi çocuklara bak dedi telefonun elinden düşmüyor dedi daha yeni elime aldım telefonu kaç gündür hiç konuşamadık konuşacam dedim kalk iş tut çocuklara bak diyor (biri yeğenim diğeri annemin baktığı cocuk) X' le konuşacam hep ben bakıyorum her işi bana yaptırıyorsun birazda diğer kızların yapsın dedim ablam ayağını burkmuş annem yemek yapıyormuş yeğenimin anneside kpss ye çalışmak için evlerinde duruyor yeğenim daha 1,5 yaşında ve sizde kalsın size akllisirsa geceleri ağlamaz diyor halbuki çocuk her gece uyanıp ağlıyor yani annelik görevini yapmıyor neyse odaya geldi böyle dedi bende nisanlimla konuşacam dedim o sirada başıma vurdu sen bana nasıl vurursun dedim seni ezerim dedi bir daha vurmaya yeltendi elinden ayrıldım ve X'i arayayım da gör sen ne hakla bana vurursun evden kaçalım yeter artık dedim nişanlımı aradım. X her neredeysen gel kaçalım biran önce evlenelim bu kadın bana el kaldırdı şimdide ısırdı kafama da vurdu gel kaçalım evlenelim dedim oda şimdi niğdedeyim ama akşamgelicem üzülme canım sakin ol geleyim herşey hallolacak dedi kendimi odaya kilitledim öylece ağlıyorum bu şiddete meyilli kadından nefret ediyorum küçükken de bizi döverdi büyüyünce vurmuyordu ama bugün yine el kaldırdı ne yapacagimi bilmiyorum nisanlimla kaçsam ki yoksa düğünü mu bekleyeyim ama bu kadınla aynı evde olmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum düğünümüz 22 ocakta hayırlısıyla inşallah salonu tuttuk o zamana kadar bu kadınla durmakta istemiyorum kaçsam mi emin de değilim lütfen fikir verin bana
+1000Sayfalarca ısırılan , kafasına vurulan 21 yaşındaki bir kız eleştirilmiş .
Isırmak ne yahu ? Şiddet ne ?
Şiddetin hiç bir türünü savunmam . Eee çıldırtmışsın kadını gibi bir sebepte kabul edemem .
Çıldırtmış ne yapmış ? Çocuklara ( biri ablasının yolladığı / diğeri annenin işi gereği baktığı ) bakmamış , telefonda konuşmuş .
Isırılmayı(!) , kafasına vurulmayı hakketmiş .
Hem de yeni de değil . Konuda ne yazılmış . Çocukkende döverdi !
Böyle bir ortamda büyüyen kızın , bir çoğunuzun tabirine göre "buldumcuk" olması mı anormal ???
Kaçmak istiyor , besbelli huzur ve sevginin olmadığı bir evden çareyi kaçıp evlenmekte arıyor .
Doğru mu ? hayır .
A atlasirmak keşke daha güçlü olsan . Keşke annene "şimdi nişanlımı ararım haaa " gibi aptalca bir söz sarfetmesen , keşke çarenin kaçmak değil hele hele bir erkeğe sırt dayamak hiç değil olduğunu görsen .
Sonuç .
Kaçmayın tabi . Ocak ayına kadar bekle düğünü .
Nişanlın bu olayı sorunca , bir anlık sinirdi falan diye geçiştir .
Bende acaba neresini isirdi teyzede dayak teknikleri gelismis eskiden anneler terlik atardi 12 den vuruduAnnem beni dovdu isirdi diyisine cok guldum nasil isirdi ki
Ananda gelistirmis pirasayla dovmekye dayakta yeni bi cigir benim anamin balkonda giydi elastik plastik sari bi terligi vardi alir eline sakur sukur doverdiBende acaba neresini isirdi teyzede dayak teknikleri gelismis eskiden anneler terlik atardi 12 den vurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?