Nişanlıyım annem bana el kaldırdı

Eski konularina bi goz gezdirdim aile koklumuymus onu goremedim.
Kokunu bosverelimde bence bu kiz kacti piyasada yok kac saatir:/

Eski sayfalarda biri yazmış. Ben onun yalancısıyım valla. Ama hemen annesini nişanlısına ispikleme çabası bu hipotezi destekliyor.

Zaten aile zengin fakir fark etmez, konu sahibi son derece haksız ve itici.

Üzme kendini, sakın kaçmak gibi saçma sapan bir eylem içinede girme.anneler bazen böyle garip davranır, zaten evleneceksin ne gerek var ayrıca ne anneler var benim annemin bana yaptıklarını duysan kendine şükredersin olayı büyütme sakinleş derim.

Kadını cildirtmissin, o raddeye geldiğine göre hak etmissindir. Ne demek bu kadın ?
Kaçta gör anyayi konyayi....

Kiz A atlasirmak buradasin bir kamu oyu aciklamasi bekliyoruz.
Nisanlin geldimi
Kactinmi
Annenle ateskes imzaladinmi
Sonuc nedir

Sayfalarca ısırılan , kafasına vurulan 21 yaşındaki bir kız eleştirilmiş .

Isırmak ne yahu ? Şiddet ne ?

Şiddetin hiç bir türünü savunmam . Eee çıldırtmışsın kadını gibi bir sebepte kabul edemem .

Çıldırtmış ne yapmış ? Çocuklara ( biri ablasının yolladığı / diğeri annenin işi gereği baktığı ) bakmamış , telefonda konuşmuş .

Isırılmayı(!) , kafasına vurulmayı hakketmiş .

Hem de yeni de değil . Konuda ne yazılmış . Çocukkende döverdi !

Böyle bir ortamda büyüyen kızın , bir çoğunuzun tabirine göre "buldumcuk" olması mı anormal ???

Kaçmak istiyor , besbelli huzur ve sevginin olmadığı bir evden çareyi kaçıp evlenmekte arıyor .

Doğru mu ? hayır .

A atlasirmak keşke daha güçlü olsan . Keşke annene "şimdi nişanlımı ararım haaa " gibi aptalca bir söz sarfetmesen , keşke çarenin kaçmak değil hele hele bir erkeğe sırt dayamak hiç değil olduğunu görsen .

Sonuç .

Kaçmayın tabi . Ocak ayına kadar bekle düğünü .

Nişanlın bu olayı sorunca , bir anlık sinirdi falan diye geçiştir .

Yarın kocan vurunca der artık " annen de vurmuyor muydu, alışkısındır". Öyle her şey nişanlıya, kocaya anlatılmaz. Ayrıca anne kız çok tuhafsınız, nişanlınız kaçıp gitse şaşırmam.

Eski sayfalarda biri yazmış. Ben onun yalancısıyım valla. Ama hemen annesini nişanlısına ispikleme çabası bu hipotezi destekliyor.

Zaten aile zengin fakir fark etmez, konu sahibi son derece haksız ve itici.

Bahsettiğim mesajı buydu.. eski konularına göz gezdirirseniz zaten anlarsınız. Nişanlısı konu sahibini bakkala bile göndermiyor çalışması balkona çıkması mümkün değil yani. Ya kapan ya da sevişiriz diyor yani buna rağmen bu adama kaçmayı düşünüyor konu sahibi..

Hey allahim aga gelini olacakmis
Konuyu nereden tutsan elinde kaliyor.kapan ya da sevisirizmi
Annesi az bile dovmus
Konu sahibinden ses yok sabirim gitti hanim aga oldu

Alınma ama çok mantıksız bir konu, annen o kadın demen bile çok ayıp, anne bu döverde severde, benim annemden dayak yemişliğim çoktur, o evden kaçarsan annen olmayacak, sanıyo musun ki o sevdiğin adam hiç değişmiycek, annen baban olmazsa arka çıkanın olmaz, arkanda duran bi annen olmazda ezenin çok olur, bu hatan bile ilerde yüzüne vurulur, sakın kaçma o evden, evlendikten sonra öyle bi özlersin ki , özlemem deme özlersin, yaptıklarını bile unutur annem diye ağlarsın aynı ben gibi

Sen böyle annem beni dövüyor diye şikayet edersin,yarın ileride evlendiğinizde kavga halindeyken sen annenle bile anlaşamıyordun olur.Sanma ki hep böyle olacak.

Simdi siddete meyili bu kadin seni isirinca hemen nisnalini arayip gel apar beni bu ellerden dedin ya
Bende dusundum en son annemden niye dayak yedim diye anneme sordum sen en son ne ara dovdun beni diye bi kere pirasa dogruyordu annem yillar once bendede o donem temizlik hastaligi vardi okb ellerini yikadinmi kac kez yikadin diye soruyordum kadin cildirdi beni pirasayla dovdu
Ellerine saglik guzel annemin pirasa gorunce aklima hep o olay gelir gulerim
Olayi sende cok dramatize etmissin o seni isirinca sende onun poposunu isirsaydin ikinizde gulerdiniz olay kapanirdi
O degilde simdi benim annem beni dovse arayipta bu siddete meyili kaidndan gel kurtar diyebilecegim bir irkekimde yok

Son düzenleme:
+1000

Muhteşem cevap

Sevgili konu sahibi,
Bunu yazıp yazmamak arasında kaldım ama bildiğimi ve doğruyu naçizane paylaşmak istedim. Anladığım kadarıyla Allah sevgisi ve inancı güçlü bir kadınsın. Onun koyduğu yasaklara uymak, onun razı olduğu bir kul olmak istiyorsun. Zina günahından dolayı çok üzülmüşsün. Rabbinin koyduğu yasakları çiğnediğin için sanırım. Eğer hiç denk gelmediyse ya da hiç okumadıysan sana anne-baba hakkıyla ilgili bir kaç şey paylaşmak isterim:

31. Sure (Lokmân Suresi), 14. Ayet
İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır. Onun sütten kesilmesi de iki yıl içinde olur. (İşte onun için) insana şöyle emrettik: "Bana ve anne babana şükret. Dönüş banadır."

2. Sure (Bakara Suresi), 215. Ayet
Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir."

Yani çok korktuğun zina günahından daha ağırdır anneye bu şekilde davranmak. Çünkü zinada hak yemezsin ama burada annenin hakkına giriyorsun. Lütfen başkaları, nişanlın veya toplum için değil Rabbinin rızasını kazanmak için yap her şeyi... Zina günahı nedense çok büyük ama gıybet, anne baba hakkı küçükmüş gibi algılanıyor. Açıp oku güzel kardeşim çok sevdiğin Allahın kitabını. Kulaktan dolma bilgiyle, toplumda kendimi kabul ettireceğim diye uymayın bir şeylere.

Bende acaba neresini isirdi teyzede dayak teknikleri gelismis eskiden anneler terlik atardi 12 den vurudu
Ananda gelistirmis pirasayla dovmekye dayakta yeni bi cigir benim anamin balkonda giydi elastik plastik sari bi terligi vardi alir eline sakur sukur doverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…