Nolur herkes baksın

Rezil Edip bosanmazsan sen daha da rezil duruma düşersin. Ava giderken avlanirsin. Kimse falancanin kocası aldatmış demez. Herkes falancanin kocası aldatmış ama hala beraberler der.

Simdi emin olmadan konusmamak lazim. Eger aralarinda bisi yoksa sen suan o bayana iftira atiyor durumundasin.. ayni isyerindeler ise is hakkinda konusmus olabilirler. Ama is arkaadasinin karisiysa ne alaka derim. Belkide kocasina ulasamadi veya baska durum vardi esinizle iletisime gecti. Hos esiniz sizi cok hayal kirikligina ugrattigi icin herseyde suphelenmekte haklisiniz. Caktirmayin,birsey yok gibi davranip sakınca bekleyin elbet bir acik verir. Ozaman yapıcanizi yapın. Ama bosanmiyacaksaniz kendinizi rezil etmeyin.

Boşanma niyetiniz yoksa ailesine rezil olsa ne olur olmasa ne olur?sizde onunla devam etmeyi kabul edip kendinizi rezil ediyorsunuz aslında.sürekli uslanmayan aldatmaya meyilli bir adam var ortada.arayıp ses kaydı alın ama gerçekleri söyleyip söylemediğini bilemezsiniz.

Sizin fitratinizda acik giyineneler yapar kapalilar namuslu cennetlik öylemi teheyyy ben neler göruyorum her sabah kizi krese verirken sabah bos olan cocuk parkinda iki kapali cennetlik hatunlar duzenli olarak öpüsmeye geliyor 2 zati hiyarla kapali veya acik kiyafet deil zihniyet oldugunu ne zaman anlicak o kalin zeka duvarlariniz acaba müge anliya cikan kapali kadin vardi sevgilisiyle kendi oglunu ölduren teheyyy saysay bitmez

Kocasiyla ayriymis kadin ne alaka demi is icin icin kesin uyduruyo herif

Sevgililer miymis sadece konusmuslar mi? Sadece konustularsa ne var bunda? Arkadasi olabilir.
Adam önceden de kadinlarla konuşmuş karısı fotolara bakarken yakalamış .. böyle arkadaşlık olmaz sanmıyorum..
Evli bir adamın kız olarak bir arkadaşı olursa bunu karısı mutlaka bilir ki zaten kim kabul ederki . Hem isimsiz olarak kaydetmiş bu yine rahat durmamış

Asla! bunu da nerden çıkardınız
Bende tesettürlü değilim açık bir kadınım
Fakat çarşaf deyince bilmiyorum
Gerçekten ilk defa duydum
Rabbim Hidayet versin doğru yola yöneltsin ne diyeyim

Eee siz habire affediyorsunuz adam da ortalığı boş buluyor.
Ne mi yapacaksınız? Bir zahmet pislik kocanızı boşayıverin olsun bitsin.

Benim kocamin kadin arkadasi o la maz

Ters oldugundan deil lanet doga böyle erkekler ortak paylastilari yani eglenebildikleriyle arkadas olur ve cekim olur kimsede bana yooggg ya öyle birsey demesin kadinlar icinde gecerli

yoooggg öyle bir şey.
Olabilir ama olacak illaki diye bir şey yoogggg öyle bir şey.
Herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin.
Şu zihniyetiniz erkek veya kadın arkadaşı olan insanlara harakettir. İçinizde saklayın lütfen.
Erkekler sadece eğlenebildikleriyle arkadaş olmaz. Sizin eşiniz için geçerli olsun kurallarınız genele yaymayın.

Erkek arkadaşı olan bir kadın olarak fıttırıcam bu zihniyetten.
Konu sahibinin eşi zaten aklı uçkurunda. Kadına arkadaş gibi yaklaşsa ne olur yaklaşmasa ne olur. Uçan kaçan adamdan kurtulmaz. Eee evdeki kadın da zaten "buyur kocişim yap, benden sana sonsuz izin" diyor adamda kükremiş sel gibi ortamlara akıyor. Biri yaptı diye tüm erkekleri veya kadınları suçlamaz yanlış.

Çarşaf bir aksesuar degıl, yasam bıcımı olmalı bana gore.
Ne ısı var esının ıs arkadasıyla o kadının?
Hayır ortamda tanısmıslar desem o tarz durumlarada gelemıyorlar. Kadına bunu sorun esımın sızle ne ısı varı ben esımle cozecegım ama sızın ne ısınız var benım esımle dıye sor

Önceki senelerde bu kadının kocasının telefonundan mesaj gördüm afiyet olsun canım diye ve eşim apar topar sildi sen yanlış anlıyorsun diye bende ara o zaman duyayım erkek olduğunu bende anlamayayım dedim oda ayıp olur şimdi dedi aramadı orda bir şüphelendim sonrasında kadına faceden baktığını ve kadının çocuğunun fotoğrafını eşimin telefonunda buldum adam attı dedi daha Bi sürü şey yani yıllardır var bu muhabbet ama dün kardeşim kadının kim olduğunu öğrenmek için arayınca kadın benm numaram sadece 1 2 kişi De var biliyorum Ayşe arattırıor deyince benim filmler koptu ve ne yapacağımı bilemez haldeyim ama bu gün herşey bitecek yalnız ses kaydetme programı bulamadım bana önerceğiniz Bi program var mı telefondan konuşurken kaydetmek içib

Ay Allah yardımcınız oldun ya. İğreniyorum böyle erkeklerden ve kadınlardan. Evli barklı çoluklu çocuklu insanlarsınız belamı arıyorsunuz başınıza ya

Kadını aradım amakahretsin ki kaydetemedim konuşmayı neyse. 2 sene dir konuşuyorlarmış sözde takıntılı paranoyak lafını kardeşim söylemiş ablam böyle böyledir diye. Sadece selam kelam dedik diyor.bende dedim başka adammı kalmadı da sana selam kelam ediyor diye başkalarına demediğini nereden biliyorsun diyor yakaladığın öbür kadınlarla da konuştun mu böyle diyor ben onu sevmiyorum ben mesaj atmıyorum diyor en son dedim ki şimdi ara o konuştuğun adamı Ayşe aramızdaki herşeyi öğrenmiş beni aradı de dedim ve kapattım telefonu

Adamı rezil ettiniz diyelim,aynı evde yasamaya devam edecekseniz sizin de mide probleminiz olmuş olmuyor mu?

Kocasiyla ayriymis kadin ne alaka demi is icin icin kesin uyduruyo herif
Yorumlari okumam . Yorumumu yapar cikarim. Kadin esinden ayri bilmem. Ama sadece numarasindan yola çıkarak aldatiliyorum diye rehavete kapılırsa, delilde elde edemez, kanitlayamazda. Emin olmadan adim atmasın, belkide yanılıyordur.. bosanmicaksa bosa rezillik cikmasin

Kadını aradım 2 senedir konuşuyoruz ilişki felan yok sadece konuşuyoruz diyor Bi insan tanımadığı biriyle 2 senedir ne konuşabilir ki

Adamı rezil ettiniz diyelim,aynı evde yasamaya devam edecekseniz sizin de mide probleminiz olmuş olmuyor mu?
Benim zaten alacak kapasitem kalmadı şimdi aradı ve akşam dışarıda iftar yapacak diyor kesin aradı kadın ve annesinin önünde konuşmamak için dışarıya çağırıyor beni

Benim zaten alacak kapasitem kalmadı şimdi aradı ve akşam dışarıda iftar yapacak diyor kesin aradı kadın ve annesinin önünde konuşmamak için dışarıya çağırıyor beni
Allahım ne çetrefilli isler
Allah sabır versin,insan katıl olur bu tiplerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…