Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

kızz bak çabuk şu menüye küsçem bak hııı azaltılcak bişi varsa azaltemm yoksa gidip yemek yiyem sonrada fotosunu çekem yemeğin

Menün gayet güzel bebeğim , zaten anormal bi durum olursa hemen şaplağı yersin biliyon

Eveeeet 1 haftayı daha geri de bıraktık her geçen hafta biraz daha incelmekteyiz...

Başlangıç : 89.0

Geçen hafta: 79.7

Bu Hafta: 77.9

Giden: 1.800

Toplamda Giden: 11.100 grm

Açıkçası dondurmaya hasret kaldım bu haftasonu yesem nolur ki diye düşünüyorum, yani yediğim dondurm beni mutsuz etmemeli

Açıkçası dondurmaya hasret kaldım bu haftasonu yesem nolur ki diye düşünüyorum, yani yediğim dondurm beni mutsuz etmemeli

selam
valla ben yedim bi max hüplettim gitti hiçte öyle streslere falan girmedim yani
sporunu yaptığın sürece verirsin elbet yeterki dengeli olsun o gün yediklerin
hemde yediğim hafta 1 kilo verdim
haftada 1 ödül ver kendine sende
her gün 1 saat yürüyorum ve 100 den aşağı olmamak şartıyla mekikte yapıyorum

mutsuz falanda olma afiyetle ye :) 1 topta olsa ye yani nefsin körlenir canım :)

Spor şekillerimiz aynı tatlım bende günde 1 saat yürüyüş 160 mekik çekiyorum açıkçası pantolonlar bol gelmeye başladı çok mutlu oluyorum

Spor şekillerimiz aynı tatlım bende günde 1 saat yürüyüş 160 mekik çekiyorum açıkçası pantolonlar bol gelmeye başladı çok mutlu oluyorum

evet ya benimde öyle
bu sabah 3 senedir giyemediğim ama atmaya kıyamadığım pantolonuma girdim
yani ilk evlendiğim zaman almıştım vay beeee dedim kendi kendime maşallahhhh :)

evet ya benimde öyle
bu sabah 3 senedir giyemediğim ama atmaya kıyamadığım pantolonuma girdim
yani ilk evlendiğim zaman almıştım vay beeee dedim kendi kendime maşallahhhh :)

Toplamda kaç kilo verdin kuzu, çok tebrik ederim aferin sana

Bende 55 olmayı planlıyorum, hem diyet yapıp sağlıklı beslenmek çok zevkli

bencede saten ben aç kalmıyorum doyuyorum yanı....yag koymuyorum sadece ve ekmegı azaltım bıde sabah aksam müsli yiyorum oglenlerı sadece yemek yıyorum aksam 6dan sonrada bısey yemıyorum valla verıyorum kıloları yahu:))))

Günaydın canım diyet nasıl gidiyor bakalım. Bir süredir giremiyordum ne var ne yok

Eveeeet 1 haftayı daha geri de bıraktık her geçen hafta biraz daha incelmekteyiz...

Başlangıç : 89.0

Geçen hafta: 79.7

Bu Hafta: 77.9

Giden: 1.800

Toplamda Giden: 11.100 grm

canim benim tebrik ederim, masallah her hafta 2 kiloya yakin veriyorsun.. allah nazarlardan korusun. spor felan yapiyormusun sen?
bu arada sevdigin gelecekti, mesajlari tam okumadim. nasil gecti? neler dedi? farketmistir kilo verdigini aksi mümkün degil, tepkisi ne oldu? ne cok soru sordum, merakimi bagisla..

Günaydın canım diyet nasıl gidiyor bakalım. Bir süredir giremiyordum ne var ne yok

İyi gidiyor tatlım çok şükür bir sıkıtı yok gün geçtikçe inceliyorum ve inceldikçe mutluluktan uçuyorum

Sen ne durumdasın beybi

Spor olmaz mı bebeğim hergün 1 saat yürüyüş ve en az 150 mekik çekiyorum, suyumu 2 litreden 2,5 a çıkardım bi de

Sevdicek geldi haftasonumuz hep beraber geçti valla çok güzeldi, hem şaşırdı hemde o kadar özlemişiz ki gözlerimiz doldu baya , yani şaşkınlığını tarif edecek bir kelime bulamıyorum ama kısaca şöyle söyleyeyim , kalabalık bi yer de buluştuk ilk gördüğünde tanımamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…