sormaa cumaaa diye kolalar cipsler bisküviler kekler ohh maşallahh bak dün yerken hiçbişi yememiş gibi hissediyordum şimdi buraya yazınca anladımkii çok şey yemişimmm
ama söz bugünden itibaren dikkat edeceğimm
topiğe uğrayamadım özel sebeplerden dolayı şeker çok zor günler atlattık ailevi olarak
bu hafta çok kaçamak yapmama ve bir gün aç kalmama rağmen 400 gr vermişim valla şükrediyorum halimeee o kadarını söliim sana iyi bile atlattım ben bu hafta
bu arada konuna abone oldum
Aboneyim abone
Biletleri cebimde
Ballı lokma tatlısı
Aman haydi hayırlısı
Daha bir güzelleştim
Bu aşk yaradı bana
Herkes dalga geçsede
Darısı başınıza...
Gel bebeğim bazen çok çenem düşüyo topiği çok meşgul etmek istemiyorum...
Benimki haftaya geliyo biliyomusun
10 kilo vermiş olcam o gittiği süreç içerisinde tepkisini çok merak ediyorum
bu hafta kahvaltı da dahil hep sebze yicem sebze detoksu
-----------------------------------------------
evet ucuz kurtarmışsın bende regldim bu hafta bugün bitiyo, reglden dolayı beklediğimden az verdim aslında...
Bu hafta sende en az 1 kilo vericen tamam mı söz ver bana
eee desene bu haftaa topik aşk kokacak dilek sen sevgililerinizle görüşünce birde aynille ben başladıkmı topiktee millet aşık olmak ister yaz aylarında hemen
kız sakın kavga etmeyin güzel geçirin günü buluştuğunuzdaaa ona görreee haa valla kızarım siz hemen küsüp ayrılıverionuz sonra Allah tan barışıonuzda kurtarıonuzzz yoksaa valla şimdiye kadar dövmüştüm ikinizide
eğerki farketmezse topikçe toplanır döveriz seninkini
söz kızçem bu hafta 1 kilo gidecek hep sen gelcen aklıma ve hiç kaçamak yapmıcam sabahları erkenden menümüde paylaşçam diğer topiktee kontrol et varsa eksik fazla söyle banatmm öpüyorumm senii
Söylerimde topiğe uğra sık sık
aynilde gelmiyo zaten topiğe
kız hakan gelince şarap alıcam, ankarada bi seğmenler parkı var, bizim orda bi ağacımız var oraya götürcem piknik gibi bişi olcak, kek fln yapıcam çok romantik olcak merak etme
oooo romantik romantikkk
uğrarım canım topiğede işlerimin yoğunluğundan uğrayamıyorumm bu sıralar ev hali pek yoğun istekler pek çok
başlangıç kilom: 89.0
geçen hafta: 81.0
bu hafta: 79.7
giden: 1.300 kg
toplamda giden:9.300 kg
bugün tartı günüydü ve bu hafta 1.300 kg verdim kızlar , tartının fotosunu çekemedim çünkü telefonum bozuldu
Ayrıca regl hala bitmedi bugün 7. Günü ama artık 70lere giriş yaptım inşallah 60ları da görmek nasip olur
tebrik ederim canım bakalım ben haftaya regl olacam kaç gr veriecem bilemiyorum :18::18::18: Benim bu haftaki kilom 76,900 bu hafta 2 kg versem 75 olacam yaaa çok süper olur benim için inş becerebilirim
Yeni bir haftaaaa, ve ben bu haftaya cısslarla başladım, haftasonu ipin ucunu kaçırdım, umarım toparlayabilirim
Canım gerçekten çok sıkkın
yapılan yapılmıştır ve unutulmuştur noram pazartesi günlerden ve diyete tam gaz devammmmoral bozmak pes etmek yok
Tatlım pes etmem asla da kendime yakıştıramadım yani, özellikle bu hafta
yine nedennnnkavga ettik onunla da yine
eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden2 gün sonra sevdiceğim geliyo ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum nedense
aslında kendimi çok iyi hissediyorum ve o beni 10 kilo daha fazla gördü en son ama sanki 10 kilo vermiş değil de almışım gibi salaklaştım iyice
Umarım herşey güzel geçer
2 gün sonra sevdiceğim geliyo ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum nedense
aslında kendimi çok iyi hissediyorum ve o beni 10 kilo daha fazla gördü en son ama sanki 10 kilo vermiş değil de almışım gibi salaklaştım iyice
Umarım herşey güzel geçer
.) bugun esımle gezerken kot pantalona ıhtıyacım oldugundan gırdık magazaya ve veee veee ne gorım aldım elıme ıkı pantalonnnnn:) kac beden olmusum bılın bakem29 bedene gırdım pantalonda cok sevındırık oldumm oleyyyy
hayirdir tatlim neyin var?? bak uzuun zamandir diyet yapiyorsun, arada böyle kacamaklar olur, kendini bu yüzden üzüp birakma.. sevidiginle yüz yüze görüsünce tüm o tartismalarinizdan bisey kalmaz.. belkide seni özlediginden sitemkar davraniyordur.. hersey cok güzel olaucak.. 10 kilo zayifladin canim, farkedilmicek bisey degil bu.. simdi sen biraz kacamak yaptin ya sana almis gibi gelir.. ama allmadin.. dikkat ettigin de 2-3 güne toparlarsin kendini insallalh..
yine nedennnnvallahi sopa atçam hakanla sana canım benim yapmayın böyle 2 gün kalmış şurda görüşeceksiniz artık
eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?