Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

Gel bebeğim bazen çok çenem düşüyo topiği çok meşgul etmek istemiyorum...

Benimki haftaya geliyo biliyomusun

10 kilo vermiş olcam o gittiği süreç içerisinde tepkisini çok merak ediyorum

bu hafta kahvaltı da dahil hep sebze yicem sebze detoksu

-----------------------------------------------

evet ucuz kurtarmışsın bende regldim bu hafta bugün bitiyo, reglden dolayı beklediğimden az verdim aslında...

Bu hafta sende en az 1 kilo vericen tamam mı söz ver bana

eee desene bu haftaa topik aşk kokacak dilek sen sevgililerinizle görüşünce birde aynille ben başladıkmı topiktee millet aşık olmak ister yaz aylarında hemen

kız sakın kavga etmeyin güzel geçirin günü buluştuğunuzdaaa ona görreee haa valla kızarım siz hemen küsüp ayrılıverionuz sonra Allah tan barışıonuzda kurtarıonuzzz yoksaa valla şimdiye kadar dövmüştüm ikinizide

eğerki farketmezse topikçe toplanır döveriz seninkini

söz kızçem bu hafta 1 kilo gidecek hep sen gelcen aklıma ve hiç kaçamak yapmıcam sabahları erkenden menümüde paylaşçam diğer topiktee kontrol et varsa eksik fazla söyle bana tmm öpüyorumm senii

Söylerimde topiğe uğra sık sık
aynilde gelmiyo zaten topiğe

kız hakan gelince şarap alıcam, ankarada bi seğmenler parkı var, bizim orda bi ağacımız var oraya götürcem piknik gibi bişi olcak, kek fln yapıcam çok romantik olcak merak etme

oooo romantik romantikkk

uğrarım canım topiğede işlerimin yoğunluğundan uğrayamıyorumm bu sıralar ev hali pek yoğun istekler pek çok

Yeni bir haftaaaa, ve ben bu haftaya cısslarla başladım, haftasonu ipin ucunu kaçırdım, umarım toparlayabilirim

Canım gerçekten çok sıkkın

tebrik ederim canım bakalım ben haftaya regl olacam kaç gr veriecem bilemiyorum :18::18::18: Benim bu haftaki kilom 76,900 bu hafta 2 kg versem 75 olacam yaaa çok süper olur benim için inş becerebilirim

tebrik ederim canım bakalım ben haftaya regl olacam kaç gr veriecem bilemiyorum :18::18::18: Benim bu haftaki kilom 76,900 bu hafta 2 kg versem 75 olacam yaaa çok süper olur benim için inş becerebilirim

hedeflerini yüksek tut bebeğim verebilirsin

Yeni bir haftaaaa, ve ben bu haftaya cısslarla başladım, haftasonu ipin ucunu kaçırdım, umarım toparlayabilirim

Canım gerçekten çok sıkkın

yapılan yapılmıştır ve unutulmuştur noram pazartesi günlerden ve diyete tam gaz devammm moral bozmak pes etmek yok

Günaydın sevgili günlüğüm... ve daha mutlu ve sağlıklı yaşamaya karar veren akıllı bayanlar

Ben bugün şunu farkettim ki, yemek benii mutlu etmiyor, haftasonu yaptığım kaçamaklardan dolayı hala pişmanlık duyuyorum, toparladım ve gayet eskisi gibi programlı bir şekilde ilerliyorum, fakat elimde değil moralim hala sıfır :26:

Yolumun daha çok başındayım ve kendime şu an çok kızgınım...

Ben yaptım siz yapmayın

2 gün sonra sevdiceğim geliyo ben hem heyecanlıyım hemde korkuyorum nedense

aslında kendimi çok iyi hissediyorum ve o beni 10 kilo daha fazla gördü en son ama sanki 10 kilo vermiş değil de almışım gibi salaklaştım iyice

Umarım herşey güzel geçer

kavga ettik onunla da yine
yine nedennnn vallahi sopa atçam hakanla sana canım benim yapmayın böyle 2 gün kalmış şurda görüşeceksiniz artık

eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden

.) bugun esımle gezerken kot pantalona ıhtıyacım oldugundan gırdık magazaya ve veee veee ne gorım aldım elıme ıkı pantalonnnnn:) kac beden olmusum bılın bakem 29 bedene gırdım pantalonda cok sevındırık oldumm oleyyyy

hayirdir tatlim neyin var?? bak uzuun zamandir diyet yapiyorsun, arada böyle kacamaklar olur, kendini bu yüzden üzüp birakma.. sevidiginle yüz yüze görüsünce tüm o tartismalarinizdan bisey kalmaz.. belkide seni özlediginden sitemkar davraniyordur.. hersey cok güzel olaucak.. 10 kilo zayifladin canim, farkedilmicek bisey degil bu.. simdi sen biraz kacamak yaptin ya sana almis gibi gelir.. ama allmadin.. dikkat ettigin de 2-3 güne toparlarsin kendini insallalh..

Ohaaaaa

Afferriiinn kııızz

Toparladım bebeğim sağol bana arada geliyolar böyle

yine nedennnn vallahi sopa atçam hakanla sana canım benim yapmayın böyle 2 gün kalmış şurda görüşeceksiniz artık

eminim güzel geçecek hemide en romantiğinden

O kaşınıyo bende kaşıyorum nap,iiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…