Sabah:
1 dlm tam buğday ekmek
1 kk yörsan light beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 tutam maydanoz
Ara:
10 beyaz leblebi
1 ıhlamur
Öğlen:
Tavuk sote
1 kase salata
1 bardak zero
Ara:
Yarım ayva
1 maydanoz suyu
Akşam:
1 sade kahve
4 yk yoğurt
4 yk nesfit
Toplamda: 1 saat yürüyüş, 120 mekik, 2 lt su
zero dediğin nedir acaba norA merak ettim günlük öğünlerinde var tatlım
Coca cola zero tatlım diyetisyenim vermişti, 0 şeker günde en fazla 2 bardak
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Nora nasıl gitsin morale ihtiyacım var canım geçen hafta biliyorsun benim galeta diyetimiyanlışın bedelini bu hafta ödüyorum galiba bir hafta sonu öğlenleyin sadece kıymalı makarna yedim bu sabah tartıldım 700 gr fazlam var bilenlere sordum ödemdir o dediler verirsin 2 güne dediler yaffff spora ve sağlıklı beslenmeye devam Çalıştığım için akşam yemekleri 7-8 -hatta 9 gibi de olduğu oluyordu bu hafta dikkat ettim diyet yapanlar hem en hafifini yiyor hemde 6 dan sonra yemiyorlar taktik bu olmalı deniyecem tatlım görecez bakalım cuma günü kib canım
Canım nereye gidiyorsun bakalım, aman dikkat et kaçamaklara filanBen bu hafta yokum kızlar, cuma günü güzel bi rakam görürüm İnşallah
Canım nereye gidiyorsun bakalım, aman dikkat et kaçamaklara filan
merhaba noracım bende 2 yılda 20 kilo aldım şuan 79 um çok zor kilo veriyorum bisiklet aldım evde sürmek için ama diyet yapamıyorum çok da olmasa bi cips görmek hemen bozduruyor eğer yardımcı olursan bana birlikte diyet spor yapalım hem destek oluruz ne dersin
masallah masallah, kiz sen nerde sakliyorsun bu 79 kiloyuu? boyun kac tatlim senin.. 6li rakamlarda gibi görünüyorsun masallah...
Ne yedin len geneooo şekerrr günlük falannnn
gel topiğee ben sana bütün motiveyi veirrim canım benim ya da sen banaaa şöyleee dünkü yediklerimden dolayıbunla selamlaşta kendime geleyim
Ne yedin len gene
zaten topiğe de uğramıyorsun
kaç verdin bu hafta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?