Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

günler çaabuk çabuk geçse de 60ları görsem kızlar yaa oof

Bugün pek bi moralsizim günaydın kızlar ve sevgili günlüğüm

Canım naber nasıl gidiyor bakalım? Yeni bi motivasyon yöntemi keşfettim. İç konuşma yaparak kendimi telkin ediyorum. Kendimi kötü hissettiğimde, motivasyonum azaldığında, boşluk hissettiğimde içimden " zayıflayacağım" diye tekrar ediyorum. Çok iyi oluyor tavsiye ederim.

1 haftadır çok kötüydüm kızlar geçen hafta 500 gram aldım ama kendime geldim şimdi tekrar devam son sürat

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
birkaç tutam tere
2
kk beyaz peynir
6 zeytin

Ara:

1 Türk kahvesi
1 Yeşil elma

Öğlen:

Semiz otu salatası (acılı)
1 Bardak Zero

Ara:

1 Yeşil elma

Akşam:

4 yk Kornfleks
4 yk yoğurt
2 fincan maydanoz suyu

Toplamda : 1 lt su , 1,5 saat yürüyüş...

Veeee kızlaaaar tam 1 haftadır 1 tane bile sigara içmedim, daha şimdiden ciğerlerim kendine geldi

Bugün nedense hiç iştahım yok eve gidip uyumak istiyorum

Liptonun limonlu yeşil çayından almıştım, içtim bugün ve şu ana kadar içtiğim en kötü yeşil çaay :120:

yeşil çayın kendisi bile bu kadar kötü değil Nasıl bitirceksem o paketi

bende mi günlük açsam ne yapsam

Buseee 10 kilo vermişsin bebeğim sakın durma, ağustosta bikinili fotolarımız olsun, sen benden daha sıkısın gerçi sana sinir olmuyorum değil bu konuda

bende mi günlük açsam ne yapsam

Buseee 10 kilo vermişsin bebeğim sakın durma, ağustosta bikinili fotolarımız olsun, sen benden daha sıkısın gerçi sana sinir olmuyorum değil bu konuda

Tartıda benden 4 kilo azsın ona bak sen

Sende günlük aç adı da " noraya 30 kilo aldıran kızın günlüğü" olsun

Günaydın herkeseee, ooof dün patlamış mısır banyosu yaptım resmen

Ama tartıya hiç yansımamış sağolsun, tartı konusunda daha esnek olmaya karar verdim 3 günde bir tartılıp çizelgemi değiştireceğim, günlerce 78.4 görmek moralimi bozdu bu hafta bu konuda:26:

Sigara içmeyeyim diye serbest bıraktım kendimi mayıs ayında, çokta abartmadım , aferin bana ama haziranda bunun bahanesi yok artık

Bu sabah :

1 haşlanmış yumurta
1 kase yulaf ezmeli yoğurt yedim

İyi doyurdu kızlar

Selam tuhafcım, herşey yolunda çok kilo almamak şartıyla sigara stresiyle baş etmek için serbest takıldığım günler oldu

Valla bende miğdeyle konuşma diye bi yöntem buldum, hatta gerekirse vuruyorum bi tane bi de yazmaya başladım canım, eski günlerim ile şimdi ki buse arasında ki farkları yazıyorum , kendime yasaklıyorum artık + çıkmayı, 100 gram bile olsa o tartıda eksi rakamlar göreceğim

Hakan geldiğinde 77.9dum 2 hafta olcak hala 78.4 üm , halbuki şimdiye ben 75 leri görmüştüm

Toparlanma sürecine attım kendimi ve zincirledim oraya

Az önce 1 litre suyumu anca bitirdim yaa ooofff bazen su çok bıktırıyor kendinden

SAAT 2 de de 1 kase bol acılı tarhana çorbam ve semizotu salatam var yine

Aslında hiç aç değilim ama akşam kriz gelmesin diye yemek lazım

Bu arada sevdicekle salsa kursuna gidicez kızlar, bir yandan zayıflayıp bir yandan şekillenicem çok mutluyum yaa

Akşam :

1 su bardağı süt ile 4 yk müsli var

Eve gidilecek, mama yenecek, spora çıkılacak, gelince yarım litre su içilecek Nora hanım döverim bak

Cumartesi günü sevdiceğinle gezerken mutlu bir nora olman gerekiyor , hadi bakayım güveniyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…