- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Soğudun ama içindeki sevginin tamamen bitmediğini hissediyorsun zaten . Ki barisacaksın ben buna eminim. 1 musibet 1000 nasihatten hayırlıdır bazen . Sen burdakiler ne derse desin barışacak dersini almadan ayrılamayacaksin. Yadırgamıyorum yanlış anlama . Ama böyle olacak . Yapmayip pisman olacağına yapıp pişman olZor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor..
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Siz kendinizi kandırmışsınız bile :) yazık etmişsiniz kendinize. sizin gibi kızım olmasını istemezdim. Allah evladın da hayırlısını versin demek ki. Ailenize üzüldüm1 ay Ne fark eder sonuçta seni gördüm diyor. Ailesi istemese bile o ben istiyorum dediği için olurmuş bunun sözü geçermiş.
Ailesinin haberi Yok annesi aradı napıyosun diye hasanlayım dedieski konuları bilmeyenler beni taşlayacak ama artık şiştim inan bu adamdan ne köy olur ne kasaba sende ondan farksız değilsin bu adamı da bırakacağın yok evlen ondan sonra ah ben ne yaptım dersin adam tabi gelir hazır parali pullu kızsın onlarda ha para geldi gelecek diye oyalayacak senden başka kız bulamazlar
Seviyorsunuz birbirinizi.Barışmalısiniz.Herşey yoluna girer zamanla ama barışırsanız ikinizde ailelerinizi bu işe karıştırmamalısınızZor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor..
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Oda öyle diyor. Eski konularımı okur musunuz bi ?Seviyorsunuz birbirinizi.Barışmalısiniz.Herşey yoluna girer zamanla ama barışırsanız ikinizde ailelerinizi bu işe karıştırmamalısınız
Ne anlamda hayırsız ? Açın biraz Ne yapmışım da hayırsız olmuşum ?Siz kendinizi kandırmışsınız bile :) yazık etmişsiniz kendinize. sizin gibi kızım olmasını istemezdim. Allah evladın da hayırlısını versin demek ki. Ailenize üzüldüm
Okuyacağım şimdiOda öyle diyor. Eski konularımı okur musunuz bi ?
Bu adam mı size ve sevginize sahip çıkacak. Daha ailesinin korkusundan sizin yanında olduğunu söyleyememiş.Ailesinin haberi Yok annesi aradı napıyosun diye hasanlayım dedi
Siz yine barışırsınız, 3 hafta sonra bu sefer kesin bitti diye tekrar konu açarsınız.
Ya haberi olsa ne olacak merlin hepimiz senin ilişkinin çoğu ayrıntısını olayını biliyoruz siz evlendikten sonra o kv kp susmaz senin bu adam da onların dolduruşuna gelir burada kaç kişi vazgeç dedi sana iyilik ediyoruz bak hali vakti yerinde kızsin hiçbir erkek seni kaybetmek istemez bu adamda bir ay gezdi gezdi bulamadı geri geldi hepsi bu başka da bir şey değil bak evlenince de yuvam kurtulsun diye sabredersin bu böyle ömür boyu gider ya arkanda dağ gibi baba var mesleğin var her şeyin var sen bu adama mı kaldın? Sen inanıyor musun gerçekten sevdiğine?Ailesinin haberi Yok annesi aradı napıyosun diye hasanlayım dedi
Oda öyle diyor. Eski konularımı okur musunuz bi ?
Haklısın evet ona kalmadım zaten ona net bir şey söylemedim benYa haberi olsa ne olacak merlin hepimiz senin ilişkinin çoğu ayrıntısını olayını biliyoruz siz evlendikten sonra o kv kp susmaz senin bu adam da onların dolduruşuna gelir burada kaç kişi vazgeç dedi sana iyilik ediyoruz bak hali vakti yerinde kızsin hiçbir erkek seni kaybetmek istemez bu adamda bir ay gezdi gezdi bulamadı geri geldi hepsi bu başka da bir şey değil bak evlenince de yuvam kurtulsun diye sabredersin bu böyle ömür boyu gider ya arkanda dağ gibi baba var mesleğin var her şeyin var sen bu adama mı kaldın? Sen inanıyor musun gerçekten sevdiğine?
Aynen ailesinin ağzına şimdi bakmıyor ama bakıyor benceTatlım zamanında ailesine laf geçirse imiş yaa ne bilim evlenirsin üzülürsün valla burda neler neler okuyoruz sen değişti diye düşünüp hoşuna gidiyor su an ilgisi hoşuna gidiyor ama gene o eski o olacak yani ha bide gizli olduğu için de sana heyecan verebilir yasak elma misali ama yapma derim yazık etme o seni alabilse idi çoktan alırdı yaaa aileseinin azına bakıyor yapma bence
Bi kapat çeneni ya. Gerçekten işsiz işsiz gelip burda bana klavye hanfendiliği yapma.Hahha tam bekledigim gibi,
Ben diyorum siz evlenin diye, birbiriniz icin yaratilmissiniz, ayrilip da baskalarinin basini yakmayin
Eeee senle işleri duzellttimi gene bakar tatlım senin bileceğin iş tabi üzülme deAynen ailesinin ağzına şimdi bakmıyor ama bakıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?