O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Ekonomisini düzeltip ailemin karşısına öyle çıkacakmış.

Ya Hasan hikayesine nasıl inandınızki
Ailesi göndermiştir o oğlanı Merlin e
Beklediler 1 ay işte Merlin geri adım atacak herzamanki gibi diye
Olmayınca sen git dediler oğlana başlarına kalacak diye korkmuşlardır
Gerçi dana kadar oğlan dediğime bakmayın da napsınlar paragöz,pinti, mıymıntı, asalak oğlanı
Kim alır onu

Ekonomisini düzeltip ailemin karşısına öyle çıkacakmış.
Ya ekonomisini düzeltse ne olacak? Adam gerekirse anamla babamla koloni şeklinde yaşarım demiş. Sen de bundan rahatsız olmuşsun. Yarın ekonomisi bozulsa ve hadi anamlara gidelim hem daha az harcarız dese ne olacak?

Bir yırtık ikikez dikiş tutmazmis derler...bikez denemissiniz olmamış ikinci kez denemek doğru gelmiyor bana

Hayatta her ilişki dört dörtlük olmuyor. Bakma sana laf edenlere, o lar da dört başı mamur yaşamıyor hayatı. Tolere edilebilecek hatalar var ve sevgilin pişmanım demiş. Ama 1- eğer birlikte olmaya karar verirseniz, ikiniz de oturup ailelerinizle konuşmaşı ve onları ilişkinize karıştırmamalısınız. Hatırladığım kadarıyla çok baskın bir baban vardı. O da bir adım geride durmalı artık. 2- aklında soğumaya dair şüpheler var. Şimdi başını dizine koyduğunda heyecanlanırsın ama 1 ay aynı evde yaşayınca böyle olmaz(şüphelerin varsa)

O şüphe bir kere bünyeye girdi mi, büyür büyür gider. Evlendikten sonra Yalnız kaldığında hep keşke dersin başlardaki şüphen aklına geldiğinde. Çünkü evlilikte zor zamanlar her zaman olacaktır. Güzel günlerinizin hatrına bu zor zamanları atlatacaksınız. Ama elle tutulur bir şey yoksa sonu trajediye döner evliliğin.

Şahsi fikrim, bu adamdan sana yâr olmaz. Ailesine bu kadar bağımlı biri kendi eşi ve çocuğunun ancak ana babası öldüğünde farkına varır. Bu da fedakar, cefakar, susan, alttan alan, ezilen bir kadınla mümkün. Henüz gençsin, işin gücün maddi imkanların da var. Ne güzel tam da soğumuşsun... Böyle sünepelerle vakit öldürme.

:)))) çok şaşırdım barışıyor olmanıza, nasıl oldu çok ilginç cidden. Siz ayrılmayın mutlaka evlenmeli ve boşanmamalısınız.
Bu konu da peaceful konularına döndü. Ayrıl barış, ayrıl barış kısır bir döngü içerisinde devam ediyor.

Bazen kırılan şeyleri birleştirmek zordur. Keşke bu kadar severken biraz sabırlı olup bekleseydiniz. Bazen inanin hiçbirsey yapmamak birşeyler yapmaktan iyidir. Ama ben olsam aynı şeyleri yaşayacağını bildiğim halde aynı yola gitmezdim. Tercih senindir benim kendi düşüncem,ne s3nin ailen ona nede onun ailesi sana isinamaz artık... daha büyük problemler yasamani istemem yinede sen bilirsin. Iyi düşün evlenince herşey öylece yoluna girmiyor malesef

Canın olmamış ki bitmiş.
Ailen ezik gördü de ileride başının etini yiyeceği nokta şimdiden gör bunu ve kaç canım.
Ailen neden ezik görsün değilse ezikki ezik görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…