O 1 ay sonra yanıma geldi ve biz..

Hala kendini kandırıyorsun. Senin önceki konularını da biliyorum sizin derdiniz birbirinizi kırmak falan değil, eski nişanlının paragöz oluşuydu. Ama hala kendini kandırmaya çalışıyorsun. Git evlen ve halin varsa yaşar gör.

Canım ya sen bakma buralara bir ekip var burda düşman başına bile diyemiyorum :)
Her konu açanı ya ayırmaya çalışırlar yada boşatmaya . .Sen çok mutlu olacaksın yeter ki saygı çerçevesinde ne kendi aileni ne karşı tarafı işlerinize karıştırtmayın.
Tabi ailelerden ikinizde özür dileyerek,gönül alarak başlamalısınız.

Aaa tesüf ederim yani bizde kız mutlu olsun istiyoruz
İlle ayrıl ya da ille barış da demiyoruz ki
Ama çocuk çok çiğ
Kızın ailesinin desteğiyle ev alınacak tapuyu ister,düğün altınları evin borcuna gidecek diye afra tafra, altınlar onun ailesinde kalsın ister,kuaföre kız tarafından teyze gelecek diye laf eder.Çok paragöz ya menfaatçi öyle böyle değil.
Daha ayrılmadan kıytırık bohçasını isteyen bir sümsük yani.
Bide alışmış her sesini çıkardığında Merlin in geri vites yapmasına g.tü kalkmış iyice.
Neden aşk evliliği yapmak varken para para diye ortalıkta gezen bir ezikle evlensin ki?
İçinde yaşarken insan bazen göremiyor işte herşeyi.Biz sadece dışardan görünen halini tasvir ediyoruz.
Onun dışında evlenmekte ayrılmakta kendi kararı olur
Bizlik bişey yok ki :)

Bana diyorki o kadar önceden kızla gezdim ilişki yaşadım sen farklısın bunu abartmıyorum seni sevdim ben evlilik düşündüm diyor. Böyle yüzüne boş boş baktım..

Bu arada ben böyle bir sümsüğün kahrını bu kız niye çeker diye düşünmüştüm mesela.Anlattığı gibi güzelse,eğitimli de paralı da.
Hatta inanmamıştım
Resimlerini gördüm
Çok güzel bir kız Merlin kızlar
Ünlü bir oyuncuya benziyor

çok arabesksin be canım.

acı çekmek ruhun fiyakasıdır diyor ya şair, inanma.
şair sözü elbet yalandır, der üstad fuzuli.

Bence burda barışmayın dense bile
Sen barışmak istiyorsun
O yüzden barıs gor
Çünkü seviyorsun
Aileler işim içine girmeden tekrar deneyin
Olmazsa mı denedik yine olmadı diye önüne bak
..
tum konuların bu cocuk üzerine sevmesen adını dahi anmazdın zaten ..

Öyle demeyin utandım teşekkür ederim sizin güzel bakışınız

Hanımlar karşılıklı tartışmasanız, üsluplara dikkat etseniz bende ziyarete gelmesem güzel olmaz mı?
Mune hanım bana sürekli atışma yapan bir kaç kişi var beni galyana getirip sinir harbine sokuyorlar gerçekten bir suçum yok ya önceki tartışmada da boşuna banlandım.. bazı hanımların mizacı aşağılayıcı gerçekten ve çok üzülüyorum..

Konuya uyarı yaptım, umuyorum kişisel tartışmalar yerine konuya yorum yapılır fakat bu arada sizde sinirlenip sizi banlatacak sözler söylemeyin lütfen

Son düzenleme:
Benim bakiş açima gore en iyisi ailenize soylemeniz sizi anlayacak biri anne abla kuzen kim varsa. O da ailesini alip sizin ailenize karsi konussa. Aileler olarak tatliya baglasaniz daha iyi daha saglam daha hos olur. Bence sizden emin olduktan sonra kendi ailesine degil sizin ailenize de rest cekebilir sevginizi kullanarak. Siz ikna olmussunuz bile zaten ama gelebilecek sorunlari dusunup korkuyosunuz. Flört donemi degil sonucta aileler girmis isin icine vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…