Bi kapat çeneni ya. Gerçekten işsiz işsiz gelip burda bana klavye hanfendiliği yapma.
Hıhı evet.Bu atari aylardir seni surunduren nisanlana yapsana tatlimbir onceki konunda da siz barisirsiniz diyenelere saydiriyordun boyle, bak ne oldu barisiyorsun cunku biliyorsun seni baskasi cekmez
Yok barışmadım zatenooooo bence eski koularını bi kere daha oku 1 sene sonra ben onu cok sevdim onnu sevtim ama o simdi ailesini istiiyo diye konu acma sonraa
Canım ya sen bakma buralara bir ekip var burda düşman başına bile diyemiyorum :)Hıhı evet.
Aaa tesüf ederim yani bizde kız mutlu olsun istiyoruzCanım ya sen bakma buralara bir ekip var burda düşman başına bile diyemiyorum :)
Her konu açanı ya ayırmaya çalışırlar yada boşatmaya . .Sen çok mutlu olacaksın yeter ki saygı çerçevesinde ne kendi aileni ne karşı tarafı işlerinize karıştırtmayın.
Tabi ailelerden ikinizde özür dileyerek,gönül alarak başlamalısınız.
çok arabesksin be canım.Zor günler atlattım bilen bilir burda konumu okuyanlar.
Aslında sevgiliyken her şey çok güzeldi sonra bir anda nişanlandıktan sonra aileler girdi ondan galiba ben bir evlilikten korktum. Attım yüzüğü. Kırdık birbirimizi çok..
Neyse dün yanıma geldi görmek istemiş beni karşıma çıktı pas vermedim konuşalım dedi biraz dolandık dışarda ben seni seviyorum dedi ama ailen beni hep ezik gördü senin bu ilişkiyi bitirebileceğine inanamadım dedi.
(1 ay sonra geldi)
Sonra ben korkuyorum dedim bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim. Ona karşı soğudum zaten ilişkiye dair bir beklentimin olmadığını söyledim tamam dedi ve gittim ben. Sonraki gün görevdeyken yine yanıma geldi. Sabaha kadar benimle durdu. Soğuktu hava arabaya bindik. Başını dizlerime koydu uyudu. Öyle ne yapacağımı bilemedim.
Ailem duysa tekrardan görüştüğümü beni öldürür biliyorum Ne yapmalıyım sizce? Seviyorum galiba onu ama soğudum kafam o kadar karışık ki.. ama aileler işte ne biliyim başta anlaştılar çok iyilerdi. Düğüne bir ay kala bitirdim.. Biliyorsunuz zaten..
Sizce ne yapmalıyım o diyor fark ettirmeden görüşelim sular durulsun diyor sonra ailem gelir diyor size bilmiyorum Aşkımlı mesajlar atmaya başladı seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyor. Kendi ailesine daha söylememiş. Galiba ben attım diye yüzüğü onlar sıcak bakmıyor bana. Neyse o diyor ben hallederim benim sözüm geçer. Hatalarımın farkındayım diyor.
Ağladı bir de.
Kesin cevap vermedim öyle geçiştiriyorum. Ya kızlar cendereye döndü bu iş.
Ben artık Ne yapacağım gerçekten ? Lütfen aşağılamadan incitmeden beni rotamın Ne olması yönünde gereken şeyi aktarır mısınız ? Ailem bu aralar çok iyi davranıyor bana böbrek rahatsızlığım var benim. Onlar ilgilendikçe ben onları kandırıyorum diye vicdan azabı çekiyorum.. Bu sabah eve gidene kadar ağladım yumruk gibi indi göğsüme..Artık ne olur ne biter akışına bıraktım. O ise senden vazgeçmem diyor.. Ekonomisini düzeltip borcunu kapatıp öyle gelecekmiş.
Kızacaksınız biliyorum zaten he demiş değilim ama yanında mutlu hissediyorum sanki huzurlu her şeyi unutuyorum..
Bakın insan gibi bir şey sordum danıştım abla kardeş bildim. Bazı hadsizler bundan faydalanıp alay edip üzerime geliyor. Bu çok ayıp. Rica ediyorum alay edici değil de neyse gerçek olan onu yazın. Bazılarının da başına böyle çıkmaz bir olay gelir inşallah diyorum.
Hâlâ bilmiyorum mu diyorsun pesss yaniSanki bana ailecek oyun oynuyorlar gibi geliyor bilemiyorum..
Öyle demeyin utandım teşekkür ederim sizin güzel bakışınızBu arada ben böyle bir sümsüğün kahrını bu kız niye çeker diye düşünmüştüm mesela.Anlattığı gibi güzelse,eğitimli de paralı da.
Hatta inanmamıştım
Resimlerini gördüm
Çok güzel bir kız Merlin kızlar
Ünlü bir oyuncuya benziyor
Ya merak ettim seniÖyle demeyin utandım teşekkür ederim sizin güzel bakışınız
Mune hanım bana sürekli atışma yapan bir kaç kişi var beni galyana getirip sinir harbine sokuyorlar gerçekten bir suçum yok ya önceki tartışmada da boşuna banlandım.. bazı hanımların mizacı aşağılayıcı gerçekten ve çok üzülüyorum..Hanımlar karşılıklı tartışmasanız, üsluplara dikkat etseniz bende ziyarete gelmesem güzel olmaz mı?
Konuya uyarı yaptım, umuyorum kişisel tartışmalar yerine konuya yorum yapılır fakat bu arada sizde sinirlenip sizi banlatacak sözler söylemeyin lütfenMune hanım bana sürekli atışma yapan bir kaç kişi bar beni galyana getirip sinir harbine sokuyorlar gerçekten bir suçum yok ya önceki tartışmada da boşuna banlandım.. bazı hanımların mizacı aşağılayıcı gerçekten ve çok üzülüyorum..
Tamamdır teşekkür ederim ^_^Konuya uyarı yaptım, umuyorum kişisel tartışmalar yerine konuya yorum yapılır fakat bu arada sizde sinirlenip sizi banlatacak sözler söylemeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?