- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
Gunaydim gunluguuummmm
Kilomm 113.6 :) 3 gunde 1.4 gitmissss :)
Kilomm 113.6 :) 3 gunde 1.4 gitmissss :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin :) hayırlısı olsun canım insallah kısa zamanda hedefine ulaşırsınMerhaba , Benim de 15 kg vermem lazım :) bende bugün 80 kg ile başlıyorum :)
saol canım teşekkr ederm :) ayyy hadi insallahhh ilk hedefim 2 basamaklara inmek daha sonra dahada eksilmek. 3 basamaklardan bıktım artıkkkGüzel gidiyorsun canım inşallah güzel eskiler görürsün
ayyy ne güzl et yiyosun :) ben hiç yiyemiyorum. oldum olası sevmem. ama biraz zorlayıp yemeyi dusunuyorum bakalım kendime lezzetli bi tarf bulabilirsem.... tavuk koftesi tarifini alabilirmiyim canım denemek isterimBenimde kahvaltı iki haşlama yumurta
50 gr peynir çeşitlerinden ve çay bir çay kaşığı fıstık ezmesi
Kızımı uyuttum şimdi birazdan öğlen yemeği yerim tavuk köftesi yicem akşama haşlama tavuk yicem inşallah bu gün benim protein günüm
Canım hazır bir markanın alıyorum burda yazmam reklama girermi bilmiyorumsaol canım teşekkr ederm :) ayyy hadi insallahhh ilk hedefim 2 basamaklara inmek daha sonra dahada eksilmek. 3 basamaklardan bıktım artıkkk
ayyy ne güzl et yiyosun :) ben hiç yiyemiyorum. oldum olası sevmem. ama biraz zorlayıp yemeyi dusunuyorum bakalım kendime lezzetli bi tarf bulabilirsem.... tavuk koftesi tarifini alabilirmiyim canım denemek isterim
Valla bilmiyorum ama bisey olmaz herhalde :) bende yoktum kusura bakma canim giremedim gezmelerdeydim :)Canım hazır bir markanın alıyorum burda yazmam reklama girermi bilmiyorum