ay nereli bunlar benimkide aynı böyle.yani genellemek yanlış tabide ama sülale boyu böylelerEvet...
Ya zaten benimkinin yüzde 90 konuşması hava atmak ve yalan. Herkese yalan söylüyor hava atmak için. Bana kilo almadın, yemiyor musun sen diye hayıflanırken geçen telefonda kankasına, ayy bizim gelin gram kilo almadı hala manken gibi diye hava atıyordu
Çoğunlukla takmıyorum ama bazen de tak ediyor valla...
A
ay nereli bunlar benimkide aynı böyle.yani genellemek yanlış tabide ama sülale boyu böyleler
Daha ne desin Allah aşkınaE emaneet yalan dememiş ki kadın . Her şeyi takmayın ya.
Senin açından baktım bir de sen benim açımdam bak, Allah korusun sana eşine ailene bir şey olsa çocuğunuzu sahiplenecek insanlar kimler ?İyi de kayınvalidemden bana emanet olması saçma değil mi?
Senin açından baktım bir de sen benim açımdam bak, Allah korusun sana eşine ailene bir şey olsa çocuğunuzu sahiplenecek insanlar kimler ?
Kendi ailen ya da eşinin ailesi bu kadar yakınsınız bu insanlarla, torunun sevilmesi kadar güzel bir şey olabilir mi, sahiplensinler ne güzel işte.
İfade biçimi seni rahatsız edebilir ama ben onu çok seveceğiz anlamına yoruyorum, insallah hep böyle söyledikleri gibi davranırlar evladında çok şanslı olur bu konuda.
Ağzınız mi bağlandı? Emanet derken? Diye sormadıniz mi açıklama yaparken tam niyetini anladınız.
Hepimiz çoluk çocuk sahibi aklı BAŞINDA insanlarız.kimin neyi me niyetle söylediği açık açık ortada.sizin yorumunuz bu tarz insanlar için çok mantıklı bence.bu kadar olgunca düşünmek çok gereksiz bu tip insanlar için.hiç gerek yok.onlara onların anlayacağı şekilde cevap vermelisin başka yolu yokSenin açından baktım bir de sen benim açımdam bak, Allah korusun sana eşine ailene bir şey olsa çocuğunuzu sahiplenecek insanlar kimler ?
Kendi ailen ya da eşinin ailesi bu kadar yakınsınız bu insanlarla, torunun sevilmesi kadar güzel bir şey olabilir mi, sahiplensinler ne güzel işte.
İfade biçimi seni rahatsız edebilir ama ben onu çok seveceğiz anlamına yoruyorum, insallah hep böyle söyledikleri gibi davranırlar evladında çok şanslı olur bu konuda.
Bu nedir yaa...
Benim kv de agzi acildiginda"babanin evindenmi getirdin"der.
Tamam seviyorsun anladikda
Sen bilmiyormusun emanet oldugunu
Torununun annesine babasinin evinden getirmedigi gibi onun ogluda babasinin evinde baba olmadi .
Canim sikma canini.
Kimse senden fazla dusunemez. Annelik cok farkli bisey karnina distugu anda koruma içgüdün oluyo "aman zarar gelmesin,aman xararli birsey yapmayayim"diye allah saglokli kucagina almayo nasip etsin. Uzun oldu ama yazmak istedim
Siz bildiğiniz gibi yapın o halde, ben olgun düşünmeyi tercih ederdim konu sahibine de o şekil salık vermeyi uygun gördüm hamile kadını ne diye daha strese sokayım.Hepimiz çoluk çocuk sahibi aklı BAŞINDA insanlarız.kimin neyi me niyetle söylediği açık açık ortada.sizin yorumunuz bu tarz insanlar için çok mantıklı bence.bu kadar olgunca düşünmek çok gereksiz bu tip insanlar için.hiç gerek yok.onlara onların anlayacağı şekilde cevap vermelisin başka yolu yok
Hepimiz çoluk çocuk sahibi aklı BAŞINDA insanlarız.kimin neyi me niyetle söylediği açık açık ortada.sizin yorumunuz bu tarz insanlar için çok mantıklı bence.bu kadar olgunca düşünmek çok gereksiz bu tip insanlar için.hiç gerek yok.onlara onların anlayacağı şekilde cevap vermelisin başka yolu yok
Bı yazdıklarımızla strese girdiğini düşünmüyorum.kadıncağız zaten strese sokulmuş.şuanda bizim yazdıklarımızla rahatlıyor bence.neyin savunmasını yaptığınızı anlamadım ama sanırım aynı zihniyeti taşıyorsunuz kayınvalideyleSiz bildiğiniz gibi yapın o halde, ben olgun düşünmeyi tercih ederdim konu sahibine de o şekil salık vermeyi uygun gördüm hamile kadını ne diye daha strese sokayım.
Siz bildiğiniz gibi yapın o halde, ben olgun düşünmeyi tercih ederdim konu sahibine de o şekil salık vermeyi uygun gördüm hamile kadını ne diye daha strese sokayım.
Bı yazdıklarımızla strese girdiğini düşünmüyorum.kadıncağız zaten strese sokulmuş.şuanda bizim yazdıklarımızla rahatlıyor bence.neyin savunmasını yaptığınızı anlamadım ama sanırım aynı zihniyeti taşıyorsunuz kayınvalideyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?