en iyisini yapıyosun. bide arada laf sok geç. seni ezemez o zaman
Buna rağmen konuşuyorsa seni rahatsız etmek, gıcık etmek için söylüyor gibi geliyor bana. Benim kaynanam da aynıdır. Eskiden böyle buna benzer şeyler söylerdi bana. Cevap verir terslerdim ve haliyle kötü kişi olurdum. Dilimin pek kemiği yok çünkü. Susarım susarım bir konuşurum zehir olurdu her şey. Sonra gıcıklık yaptığını farkettim ve aynı tonda iğnelemeye ama güzelce konuşmaya başladım. Mesela geçen gün sen gelinsin çalışıp gelicek yemeklerimizi de yapacaksın dedi. Ben de tabi ki annecim ne demekk yapıcam tabiii dedim kp ve eşimin yanında. amacına ulaşamadı yani. Yemek yapacak mıyım hayır tabi ki de .Zaten oldukça mesafeliyim, soğuk duruyorum buzdolabı gibi...
Aynen ya hahahhem de ne sinir...
Bunlar hakkaten manyak artık ya gece gece sinirlerim bozuldu ağzımı bozmayayım diyorum.benim kayınvalidede kalın giydiriyorsun ince giydir demişti bir kaç kez.sonra ben nasıl giydireceğimi biliyorum sen hiç merak etme dedim sonra sesini kesti birdaha da söyleyemedi.yani niyeti seni rencide etmekse,ki öyle çak Lafı gitsin.yoksa gerçekten iyi kayınvalidelere zaten söylenecek birşey yok
Herkes gibi bende ilk paragrafta ALLAHIN emaneti kast etti sandim.
Bir arkadasin dedigi gibi bir daha dediginde evet anne ALLAHIN emaneti ve merak etme ben begime iyi bakarim.
Torun emanet dediginde ise. Acik acik sor.anne torun emanet ne demek diye?
Iste bizim torunumuz vs. Zirvalarsa. Merak etme anne 1. Derece akrabasi olan ben annesi ANNESI ustune basa basa soyle iyi bakarim. Bir cocugu annesinden daha fazla kim dusunebilir ki? De...
Kesinlikle katılıyorum. Baba dahi anne gibi olamaz...
Bunu bir anlasalar zaten... Gerçekten torununu seven insan, annesini hiçe sayar mı? Bir çocuk annesiz olabilir mi? Evet hiç de umrunda olmayacak o çocuğun. Zaten annenin yeri ne olursa olsun silinemez bir çocukta.
ay sen yine dua et benim esimin annesi olucak terbiyesiz durduk yere kavga cikarip Karnindakine duat et diye bagirdi.bu bari torunu benimsemis oyle dusunSelam kızlar, yine bir kaynana polemiği, yine bir sinir bozukluğu... Ya hu bir insan her görüşte, her konuşmada sinir bozabilir mi? Evet bozuyor!
Geçen kayınvalidemle konuştuk telefonda. Ev işlerinden laf açıldı. 6 aylık hamileyim bu arada. Sakın ev işi yapma sen, o bebeğe iyi bak o bebek emanet sana dedi... Anlam veremedim belki Allahtan verilen bir emanet anlamında diyordur dedim. Birşey demedim geçtim.
Bugün yine konuştuk feci kabızım. Kayısılı bir tarifi vardı onun, onu sordum. Direk bak sakın tuvalette ıkınma, bebeğe iyi bak, torunumuz bizden sana emanet haa dedi bilmiş bilmiş. Bizden sana emanet ne demek ya? Yine tam anlam veremedim, ben mi fesatım yoksa aşırı bir sahiplenme mi bu? Yani bu bebek benim bebeğim değil, onların torunu? Lütfen biri açıklasın bunu. Çünkü birdaha söyleyecek biliyorum, bir cevap hazırlayayım söyleyecek
Bu arada kaynanama asla güvenmem, huyları iyi değildir. Şüphem bu yüzden.
Cahillikten başka bir şey yok. .Ben ona göstereceğim zaten sahiplenmeyi. Tamam yapı itibariyle sabırlı bir tipim ama bu kadarı fazla
Buna rağmen konuşuyorsa seni rahatsız etmek, gıcık etmek için söylüyor gibi geliyor bana. Benim kaynanam da aynıdır. Eskiden böyle buna benzer şeyler söylerdi bana. Cevap verir terslerdim ve haliyle kötü kişi olurdum. Dilimin pek kemiği yok çünkü. Susarım susarım bir konuşurum zehir olurdu her şey. Sonra gıcıklık yaptığını farkettim ve aynı tonda iğnelemeye ama güzelce konuşmaya başladım. Mesela geçen gün sen gelinsin çalışıp gelicek yemeklerimizi de yapacaksın dedi. Ben de tabi ki annecim ne demekk yapıcam tabiii dedim kp ve eşimin yanında. amacına ulaşamadı yani. Yemek yapacak mıyım hayır tabi ki de .
Hatta geçende gittik mevlüt vardı çocuğu vermiycem sze nereye giderseniz gidin dedi. iyi al bi gece bakmazsın ben seni tanıyorum dedim . Al al dedim sen bırakmazsın ki dedi
Aynen bırakmaycağımı biliyor atıp tutuyor bol keseden. Seninki de öyle gibi. Sen aynen devam et. Moralini de hiç bozma bu kadının lafları için.Valla o kadar soğuğum ki herhalde anlıyordur. Hatta annem bile kendini çekti, en son bayramda aramayacağım ben o kadını diyordumutlaka anlıyordur, aptal değil.
Hahah aslında ben de öyle yapıyorum sayılır. Ben en başından beri he he diyorum ama bildiğimi okuyorum. Mesela her yaz başı işte bilmem kimin yazlığı çok güzel, kocaları bırakalım seninle tatile gidelim der. Ben de hıı bakarız diyorum. Ama o kadar isteksizce diyorum ki öylece kalıyor. Sonra da unutuyor tatili matili. Böyle çok örnek var bizde deHayır desem tutturur biliyorum.
Hahaha senin vermeyeceğine güvenip atıp tutuyor işteyaa çok gıcıklar
Cahillikten başka bir şey yok. .
Uzak mısın bari. .
Doğunca zırt pırt
Hem de o kadar cahil ki... Aileyi anlatsam sanırım roman olur, sayfalar dolar...
Maalesef 10 dakika uzağımda oturuyor, taşınma ihtimalim de hiç yok3 yıllık evliyim toplasan 3 kez gelmişlerdir evime. Ama bebek gelince değişir kesin.
Aynen bırakmaycağımı biliyor atıp tutuyor bol keseden. Seninki de öyle gibi. Sen aynen devam et. Moralini de hiç bozma bu kadının lafları için.
Mesafeyi korumuşsun belli . .
Böyle iyi . .
hıhh işte çözdük kaynana modelini. İşi gücü havadan havadan konuşmak.Evet...
Ya zaten benimkinin yüzde 90 konuşması hava atmak ve yalan. Herkese yalan söylüyor hava atmak için. Bana kilo almadın, yemiyor musun sen diye hayıflanırken geçen telefonda kankasına, ayy bizim gelin gram kilo almadı hala manken gibi diye hava atıyordu
Çoğunlukla takmıyorum ama bazen de tak ediyor valla...
ay sen yine dua et benim esimin annesi olucak terbiyesiz durduk yere kavga cikarip Karnindakine duat et diye bagirdi.bu bari torunu benimsemis oyle dusun
E emaneet yalan dememiş ki kadın . Her şeyi takmayın ya.
hıhh işte çözdük kaynana modelini. İşi gücü havadan havadan konuşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?