o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

Ya bildigin kocakari laflari . Benim esimin annesi de soylerdi.Torunuma iyi bak falan derdi. Cok incinirdim bi kere de ben xok daha fazla incittim. Daha ds soylemedi. Bence elinizden alacak degil sadece sahipleniyor kendince. Anadolu da kadini cocuk doguran bir varlik olarak goruyorlar saygi duymuyorlar. Kendileri de boyle muamele gormusler.

Okur okumaz o çocuğu sen sadece taşıyorsun demek istediğini anladım bir daha derse benim çocuğum kimse karışamaz diyip kestirip atın bu ne saçmalık yahu

Öncelikle hamilelikteki dıkıntılarını kv ile paylaşma ağzına laf vermemiş olursun daha az canın sıkılır.
Sperm oğullarından çıktı ya güya evlat ta onlara tapulu sen doğurmakla yükümlüsün sadece.
Bebeğim Allahın bana emaneti koruyup kollayacak olan da benim siz bunları düşünüp kafa yormayın de geç.

Nolucak bu karşı tarafın fütursuzca söylemleri
Hamileleri kasmaları
Anlayışlı insan olmak çok mu zor...
Af Allahım ya sabır diyorum

Ay bebek ıyıkı karnında yksa kadın çekıp alacak gıbı geldı dgunca hıh bızım kargo ulastı deyıp alıp evıne gturecek de yol yapıyrmus gıbı

Bizimkiler de şimdiden hayalini kuruyor yok ben onlara bırakıp işime gücüme bakarmışımmm onlar da severlermiş gezdirirlermiş ben de rahat rahat tatile falan gidermişim

Yav bundan sonra bu çocuk benin işim gücüm zaten çocuğumdan rahatsız olacak olsaydım dünyaya getirmeyi düşünmezdim değil mi?

Kimselere vermicem yavrumu

Benim gibi soğuk bi tip bile engel olamıyorsa işimiz çooook zor

Enfâl Sûresi
8:28 - Ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır.
İşte kv için Allah kelamı olan cevap...

bende lohusaayım kv kp bizdeydi bebeğimi tutarken boynuna destek vererek tuttum kv iki seferdir hemen elini kafasının altına koyuyo ben tasırken bende dedimki anne tuttmayın ben tutuyorum ben onun annesiyim bilirim demek istedim. birde normalde gece asırı sıcak pencere aralık yatıyoruz bir günde hava sogumus gece oda soguktu onu anlatıyoduk babsı esime cok kızdı ama olmayacak biçimde ben hemen devreye girdim bilmiyorduk herzaman sıcaktı bilsek zaten yapmayız o bizim cocugumuz seklinde konustum kp sözünü hrmen yumusattı.yani canım o kv bizden sana emanet dediği an sen o benim biricik bebeğim en iyi ben düsünürüm onu merak etmeyin dmelisin

cümleyi okudum ama kötü bişi algılamadım, emanet derken onu şu an sadece siz koruyabilirsiniz gibi algıladım ben...Herşeye de takmamak gerek, eski insanlar inceden inceye düşündüğünü düşünmüyorum, içinden geldiği gibi iyi niyetle konuşmuş, hemtorununu da seviyor, ona bişi olsun istemiyor, dinlen demiş ne güzel, böyle algılamak gerek yoksa diğer türlü yıpranırsın...
Ha dersinizki k.validemle şu şu sorunum var, hakaret ediyor, eşimi dolduruyor vs vs o zaman görüşme derdim ama bana öyle geldi ki sizin şu an hormonal durumuzdan dolayı o şekilde algılıyorsunuz...Doğumdan sonra en az 6 ay bu duygusallık devam eder söyliyim
eğer adece çocuğa değer veriliyorsa sizin değeriniz yoksa koyun sınırınızı, çocuktanönce anne babasına değer verilecek

Son düzenleme:
Ben kotu niyet hissetmedim, annemde bana her telefonda torunuma iyi bakmazsan analik hakkimi helal etmem, vs diyor. Torununu cok sevdiginden yapiyor diye dusunurdum ben olsam

Herhalde muhteşem genleri var onları emanet etmişler ondan bahsediyor kayinvalideniz gece gece güldürdünuz beni insanlar iyice tuhaflaştı ha:)

Evlatlarımız Allah'ın bizlere emanetidir. Kayınvalideniz biraz abartmış. Takılmayın. Bebeğinizi ve kendinizi düşünün gerisi teferruat

Bebegim emanet degil benim parçam de canim bu ne hadsizlik yaa

ilk sözü Allahtan emanet anlamında bence ama ikincisini sevmedim.

Enfâl Sûresi
8:28 - Ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır.
İşte kv için Allah kelamı olan cevap...

Evet kızlar sadece Allahtan bana emanet onun annesi benim gibi bir laf söyleyeceğim. Zaten kadının her lafı ayrı bir konu olur...

Yine bir kv saçmalamasi vakası. Bidahakine cevabini ver bence.

Cevap verseydin ya yoo direkt benim bebegim ne emaneti diye. Karsilik verneyince yuz bulmus alttan alta yolunu yapiyor.

Kafalara bak pırıl pırıl cevabını verin, net olun cevabınızda.Zira daha doğum ve sonrası var.

P pitho86 bidaha öyle bişey dediğinde sen de cevabını yapıştırdığında burdan bize de anlatır mısın?

Yolarım o kaynanayi

canım sıkma canını ver cavbını yoksa böyle devam eder...

Aynen cevabımı vereceğim, yarın akşam ordayız nasılsa söyler yine. @huzurgizemmm yazacağım mutlaka büyük bir zevkle :)

23 kromozom da ben verdim bacı gardaş de kaynanana

Hahah demek ki önemsiz bizim katkımız kadın için :)

İkiz olsun kız olanı bana ver fantazisi vardı bizimkinde de... Ne dualar etti ikiz olsun diye bir bilsen. Ama biri kız biri erkek olacak, kız olanı alacakmış. Ya hu ben bu kadını tanımadan önce çevremde kimseden duymamıştım valla böyle saçmalıklar...

Doğum sonrasında da seninkilerin aynıları beni bekliyor, tahmin etmek hiç zor değil...

Sen olmasan o emanet bir peceteye silinip gidecekti ne kendini bilmez edepsiz bir kadın o öyle

Yaa aynen :) ama oğluşlarının herşeyi kıymetli ne de olsa lütfen yani... Iyyy nefret ediyorum kadından...

Ay bebek ıyıkı karnında yksa kadın çekıp alacak gıbı geldı dgunca hıh bızım kargo ulastı deyıp alıp evıne gturecek de yol yapıyrmus gıbı

Hahah tabi ya evlere servis yapıyorum ben hatta. Hastaneden direk adrese teslim. Of off...

Herhalde muhteşem genleri var onları emanet etmişler ondan bahsediyor kayinvalideniz gece gece güldürdünuz beni insanlar iyice tuhaflaştı ha:)

kendinden belli zaten ne kadar mikemmell bir kadın bir bilseniz... Aynen aynen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…