Benim gibi soğuk bi tip bile engel olamıyorsa işimiz çooook zorYa o kadar kolaydı zaten, devlet bile anneyle çocuğunu ayırmazken...
Ben de karıştırmayı düşünmüyorum, evet o da yapacak hepsine hazırladım kendimi. Herşeyine hayır, hayır hep tavrımı koyacağım.
Ya var ya kapsülle uzaya yollamak lazım bunlarıHoş o zaman da ayışığıyla balkonumuza yansırlar valla
Enfâl SûresiSelam kızlar, yine bir kaynana polemiği, yine bir sinir bozukluğu... Ya hu bir insan her görüşte, her konuşmada sinir bozabilir mi? Evet bozuyor!
Geçen kayınvalidemle konuştuk telefonda. Ev işlerinden laf açıldı. 6 aylık hamileyim bu arada. Sakın ev işi yapma sen, o bebeğe iyi bak o bebek emanet sana dedi... Anlam veremedim belki Allahtan verilen bir emanet anlamında diyordur dedim. Birşey demedim geçtim.
Bugün yine konuştuk feci kabızım. Kayısılı bir tarifi vardı onun, onu sordum. Direk bak sakın tuvalette ıkınma, bebeğe iyi bak, torunumuz bizden sana emanet haa dedi bilmiş bilmiş. Bizden sana emanet ne demek ya? Yine tam anlam veremedim, ben mi fesatım yoksa aşırı bir sahiplenme mi bu? Yani bu bebek benim bebeğim değil, onların torunu? Lütfen biri açıklasın bunu. Çünkü birdaha söyleyecek biliyorum, bir cevap hazırlayayım söyleyecek
Bu arada kaynanama asla güvenmem, huyları iyi değildir. Şüphem bu yüzden.
Evet emanet ama sizden değil, Allahtan bana emanet, deyin.
bende lohusaayım kv kp bizdeydi bebeğimi tutarken boynuna destek vererek tuttum kv iki seferdir hemen elini kafasının altına koyuyo ben tasırken bende dedimki anne tuttmayın ben tutuyorum ben onun annesiyim bilirim demek istedim. birde normalde gece asırı sıcak pencere aralık yatıyoruz bir günde hava sogumus gece oda soguktu onu anlatıyoduk babsı esime cok kızdı ama olmayacak biçimde ben hemen devreye girdim bilmiyorduk herzaman sıcaktı bilsek zaten yapmayız o bizim cocugumuz seklinde konustum kp sözünü hrmen yumusattı.yani canım o kv bizden sana emanet dediği an sen o benim biricik bebeğim en iyi ben düsünürüm onu merak etmeyin dmelisinSelam kızlar, yine bir kaynana polemiği, yine bir sinir bozukluğu... Ya hu bir insan her görüşte, her konuşmada sinir bozabilir mi? Evet bozuyor!
Geçen kayınvalidemle konuştuk telefonda. Ev işlerinden laf açıldı. 6 aylık hamileyim bu arada. Sakın ev işi yapma sen, o bebeğe iyi bak o bebek emanet sana dedi... Anlam veremedim belki Allahtan verilen bir emanet anlamında diyordur dedim. Birşey demedim geçtim.
Bugün yine konuştuk feci kabızım. Kayısılı bir tarifi vardı onun, onu sordum. Direk bak sakın tuvalette ıkınma, bebeğe iyi bak, torunumuz bizden sana emanet haa dedi bilmiş bilmiş. Bizden sana emanet ne demek ya? Yine tam anlam veremedim, ben mi fesatım yoksa aşırı bir sahiplenme mi bu? Yani bu bebek benim bebeğim değil, onların torunu? Lütfen biri açıklasın bunu. Çünkü birdaha söyleyecek biliyorum, bir cevap hazırlayayım söyleyecek
Bu arada kaynanama asla güvenmem, huyları iyi değildir. Şüphem bu yüzden.
Sanki dogduktan snra sizden alip o bakicakmis gibi konusmus
Evlatlarımız Allah'ın bizlere emanetidir. Kayınvalideniz biraz abartmış. Takılmayın. Bebeğinizi ve kendinizi düşünün gerisi teferruat
Öncelikle hamilelikteki dıkıntılarını kv ile paylaşma ağzına laf vermemiş olursun daha az canın sıkılır.
Sperm oğullarından çıktı ya güya evlat ta onlara tapulu sen doğurmakla yükümlüsün sadece.
Bebeğim Allahın bana emaneti koruyup kollayacak olan da benim siz bunları düşünüp kafa yormayın de geç.
Bebegim emanet degil benim parçam de canim bu ne hadsizlik yaa
ilk sözü Allahtan emanet anlamında bence ama ikincisini sevmedim.
Enfâl Sûresi
8:28 - Ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır.
İşte kv için Allah kelamı olan cevap...
Yine bir kv saçmalamasi vakası. Bidahakine cevabini ver bence.
Cevap verseydin ya yoo direkt benim bebegim ne emaneti diye. Karsilik verneyince yuz bulmus alttan alta yolunu yapiyor.
Kafalara bak pırıl pırılcevabını verin, net olun cevabınızda.Zira daha doğum ve sonrası var.
Yolarım o kaynanayi
canım sıkma canını ver cavbını yoksa böyle devam eder...
23 kromozom da ben verdim bacı gardaş de kaynanana
Aha sen de doğum yapınca benim gibi olacaksın
Bkz. Beni kokumdan tanır bu (babaannesi bunu söyleyen)
Bkz. Keşke ikiz olsa birini ben alırdım
Bkz. Emzirme ağlıyor belli ki seni istemiyor
Bkz. Bu çocuğun bu kadar ağlama sebebi sevgisizlik
Sen olmasan o emanet bir peceteye silinip gidecekti ne kendini bilmez edepsiz bir kadın o öyle
Ay bebek ıyıkı karnında yksa kadın çekıp alacak gıbı geldı dgunca hıh bızım kargo ulastı deyıp alıp evıne gturecek de yol yapıyrmus gıbı
Herhalde muhteşem genleri var onları emanet etmişler ondan bahsediyor kayinvalideniz gece gece güldürdünuz beniinsanlar iyice tuhaflaştı ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?