O Evli Ben Bekar ve Aşk

Az önce aşktan ölüyordun 5 dakikada nasıl aşkından vazgeçtin bir de böyle gülüyorsun hayret içindeyim.

Gel buraya öpücem seni. Ya bacak kadar çocuk değil ki konu sahibi tabi ki kendince uyarlamalar yapacak.

çok enteresan yorumlara göre bitmiştir diyorsan eğer, gerçek duyguların buysa seni tebrik ederim hatanın neresinden dönersen kardır,vve umarım daha da evli erkeklerle birlikte olmazsınız

bunun için akla nasıl ihtiyaç duydun anlamadım.

ne yani farkında değildin yaptığın hatanın da şu kadar yorumdan sonra mı anladın?

üyeliğin yeni, açtığın ilk konun. git başka yerlerde eğlen bence.

şimdiye kadar bu hatayı yaptıysan da şurada yazan iki üç yorum sebebiyle vazgeçeceğini sanmıyorum.

kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse yapmıyor galiba. yuvalar yıkılıyor, kadınlar ağlıyor, sebebi ise yine kadınlar! erkeğin istediği kadar görü dışarıda olsun. kadın buna fırsat vermezse nasıl aldatacak?

kim yuva yıkılmasına sebep olursa, aynı acıyı yaşar diye düşünüyorum. kurulu yuvalardan uzak durun!

Kusura bakma ama hiç inandırıcı gelmedi bana.haa yanılıyorsam ve yanlışından gerçekten dönme niyetindeysen iyi edersin.

ilerde evlenir sende kendi yuvanı kurarsan düşüncesinin ile ne denli rahatsız edebileceğini anlarsın .

Kimsenin ahı kimsenin yanına kar kalmıyor bunuda bil, ne ekersen onu biçersin

final hiç heyecanlı olmadı ama

Umarım kendi iyliğiniz için bitirmekte kararlısınızdır gerçekten.

Evli erkeklere gerçekten güvenmeyin, yıllar önce bir arkadaşım evli birine aşık oldu, bu aşktan sana hayır gelmez dedim inanmadı çünkü adam ona evlendim ama ailemin zoruyla evlendim, karımı sevmiyorum, sana aşığım, bana biraz zaman ver, ailemi boşanmaya ikna edeceğim gibi şeyler söylüyordu, arkadaşım çok afedersin adamın karısıyla ayrı yattığını bile savunuyordu, ahh dedim sen inanmaya devam et, erkek sevmediği kadınla evlenmez, seni kandırıyor, üzüleceksin fakat beni dinlemedi 3-4 ay sonra ağlayarak geldi yanıma, ahh mune karısı hamileymiş ama xx karısını sevmiyor, çocuk bir hataydı diyor, ah benim saf arkadaşım adam seni kandırıyor dedim, neyse uzun lafın kısası adam sevmediği karısından tam 2 çocuk sahibi oldu, arkadaşım 3 yıl adamın yalanlarına inandı sonra adam terk edince arkadaşımın kafasına dank etti, keşke ben söylediğimde inansaydı

Kadın istemediği sürece erkek ne yapabilir ki konu sahibi aldığı tepkilerden dolayı böyle yazdı muhtemelen onunda aklı eriyor bu durumun ne berbat bir hal olduğunu zaten birden aaa doğru ya diye dank etmemiştir.

Kadın dayanışması mı desem bizi baştan savmak mı desem ne desem bilemedim şimdi ...

Umarım daha fazla eleştiri almamak adına bu işin bittiğini söylemiyorsundur.

Bekarların sonumu geldide evli erkekle birlikte oluyosun senle evlendi diyelim senin ustune baskasını almıcagı ne malum akıllı olun biraz bu yalan cocuklar bile inanmaz evli bir insanın yuvasını yıkıyosun uzuyosun olcak iş deil akıllı olun.....

noldu aşkına ? hani çok seviyodun hee? vaay be burdakilerin yorumuyla sadece
çok saçma bunun altında kocaman bir çapanoğlanı var

yada bir araştırma yapıodu kadınlar bu konu hakkında ne der?
ahhh ahh böyleleriniiii..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…