Öyle iğrenç kansız bi heriftense doğan çocuk. Ona öz kardeşim diyemeyeceğim üzgünüm
İnanın ona da öyle üzülüyorum ki. Karşıma koyup saatlerce ağladım dün. Ama eskisi gibi kucağıma alamıyorum. Bu psikolojik sanırım. Herkes böyle düşünür belki de bilmiyorum. Ama insanın içine bir kere şüphe düşmeyegörsün ölüm gibi bir şey.Canım o masumun hiçbir suçu yok ,arkadaşında dediği gibi kardeşin karındaş demektir,bugüne kadar susmakla hata etmişsin,şimdi konuşman hiç olmaz annen muhtemelen lohusa depresyonu ile aklına eski yediği naneler geldi ,adamdan olduğunu hiç sanmıyorum çünkü adam uzun zamandır yüz vermemiş,annen üstüne düşmüş hep, şimdi kalkıpta zamanında senin susmanın cezasını bu küçük çocuğa çektirme,hem babana söylesen ne olacak tansiyon şeker derken ,parçalanan bir aile ortada rezil olan bir bebek ,bunların vebalini taşıyabilecek sen konuş yoksa sus
Annem boşanmaz. Adam da yüz vermiyor belli gidicek yeri bile yok. Kalakalır ortada.Aynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
Aynı babadan olmamamızdan bile korkuyorum aslında. Kendime itiraf edemiyorum ama korkuyorum.o bebegin hatrina suan icin babaniza bisey soylemeyin,anneniz lohusa babaniz hasta..
ortalik zaten gergindir.
biraz bekleyin,olmadi sacindan basindan ornek alin gidin ozel bi klinikte yaptirin dna testi,ona gore annenizle konusursunuz.
Yok kin beslemek değil inanın. Ama içimde tarif edemediğim bir şey bu. Yoksa dünyaya gelmek bile kendi tercihi olmayan bir can'a nasıl kızayım.Kardesinin günahi nedir yasak birliktelikten olusan bir bebek .. Anneni suclayabilirsin ama kardesine kin besleyemezsin
Aynı babadan olmamamızdan bile korkuyorum aslında. Kendime itiraf edemiyorum ama korkuyorum.
Aynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
Öyle iğrenç kansız bi heriftense doğan çocuk. Ona öz kardeşim diyemeyeceğim üzgünüm
Kuşkuyla, şüpheyle yaşanmaz zaten. Benim içimden de aynı babasan olduğumuz geçiyor ama belki de kendimi kandırıyorumdur diyorum. İnsan inanmak istediğine inanır ya. Başka biri böyle bi konu açsa bende o sabinin ne suçu var derdim biliyorum. Ama inanın insan yaşadığı kadarını anlayabiliyor.ayni babadan veya degil bu kuskuyla yasanmaz..
ya kuskudan supheden bi sekilde kurtulacaksiniz ya da gercegi ogreneceksiniz,bu boyle arafta olmaz.
biliyorum demesi kolay ama gercekten o bebegin hicbir sucu yok,yavrum anne karnina dusmus ve hayata adapte olmaya calisiyor..
ama benim icimden gecen o bebek babanizdan,cunku engeller koyan adam annenizle beraberlik yasamamistir bence,bu zor ihtimal.
Küçücük bi can'a napabilirim ki. Ama elimde olmadan eskisi kadar içten olamıyorum ona. Sevemiyorum. Kin duymuyorum tabi ki bi anda onun doğuşuyla gelen sevgimi biri söndürdü sanki. İçim alev alev ama o minik canın suçu yok biliyorum
Tarla tohum?
Ya saçmalamaz mısınız? Bal gibi de kardeşi işte. Ne demek kardeşi değil, ebeveynin biri ortak işte.
Üvey olması için her ikisinin de farklı olması lazım.
Konuya gelirsek de arkadaşım daha kardeşinin o adamdan olduğundan emin değilsin, sadece şüphe duyuyorsun. O nedenle dikkatli ol, bebeği olumsuz etkileyecek bir hamlede bulunma.
Annen babanı aldatmış bu kesin ve de yanına kar kalmasını istemiyorsun. Haklısın da. Bu konuda tavsiye veremem ben, makul bir yorum gelecektir onun için de.
Kuşkuyla, şüpheyle yaşanmaz zaten. Benim içimden de aynı babasan olduğumuz geçiyor ama belki de kendimi kandırıyorumdur diyorum. İnsan inanmak istediğine inanır ya. Başka biri böyle bi konu açsa bende o sabinin ne suçu var derdim biliyorum. Ama inanın insan yaşadığı kadarını anlayabiliyor.
Neden mi sakladım. Çünkü babam annemi öldürebilir dedim ya da şeker komasına girip kendi ölebilir diye düşündüm. Bunların hepsi olabilir çünkü. Babam annemi öldürmese de belki aldattığı kişiyi öldürecek bilemedim bunu. Hala da bilemiyorum. Annem de dahil olmak üzere 2 pislik yüzünden babama bir şey olsun istemedim. Çünkü babam yaptıysa kapının önüne koyarım mı der yoksa namus zımbırtısıyla bir şey mi yapar bilemedim hala da bilemiyorum.neden bu zamana kadar sakladın ? Babanızın girdiği konumu elinizde kanıt olduğu halde saklamak neden babanız aynı şeyi yapsa saklayacak mıydınız ? ortada garimeşru bir olay varsa eğer iki tarafta suçlu yani hem anneniz hem babanız hem o adam evliyse o adamın eşi büyük ölçüde suç annenizle o adamla olsada tabii ki
tek bir şey diyeceğim öz kardeşinizse eğer annenizle babanız boşanınca yeni doğan bebeği annenize bırakmayın
Ne güzel söylemişsiniz. Uzun bi alemden geldi biliyorum. Ağlattınız bu yazdığınızla. Susmak ya da şu an susmaktan da fazlası. Yüzüne bakıyorum annemin. Bakmak zorundayım. İçime atmaktan içimde büyüyen bir volkan yaratmakta korkularım arasında.eminim oyledir..
anneniz buyuk ihtimal lohusalik bunalimiyla eski yazistigi adama sardi,o adamda buyuk ihtimal evli barkli biri ki artik gorusmek istemiyor..
suan gercekten sakin olmaktan baska yapacak biseyiniz yok.
babaniza suan icin hicbisey soylemeyin,cinnet getirip bebege de annenize de kiyabilir Allah korusun.
bol bol dua edin,dogruyu kapilar ardindakini bilen bi tek Allah.
emin olun kokusu cikar bi hinlik varsa.
sevginizi esirgemeyin bebekten,o bilmedigimiz bi alemden uzun yol katederek araniza katilmis bi can,size emanet..
Annenizin lohusaligi ciksin toparlansin sakince konusun,msjinin goruntusunu alin,gozunuz ustunde olsun ama suan dogru zaman degil ustune gitmek icin.
Neden mi sakladım. Çünkü babam annemi öldürebilir dedim ya da şeker komasına girip kendi ölebilir diye düşündüm. Bunların hepsi olabilir çünkü. Babam annemi öldürmese de belki aldattığı kişiyi öldürecek bilemedim bunu. Hala da bilemiyorum. Annem de dahil olmak üzere 2 pislik yüzünden babama bir şey olsun istemedim. Çünkü babam yaptıysa kapının önüne koyarım mı der yoksa namus zımbırtısıyla bir şey mi yapar bilemedim hala da bilemiyorum.
İnsanın aklına her türlü vesvese geliyor işte elimde değil. Bi yanım sokakta bulsan bile alıp bakacağım bi sabiye sırtını dönme diyo bir yanım da o iğrenç vesveseyi veriyo içime.Yanlış anlamadıysam en son mesajı 1 yıl önce görmüşsünüz. Ta o zaman bile engelliymiş anneniz ve yalvarıyormuş. Adam belli ki o zamandan beri yüz vermiyor.
Çocuk birkaç günlük olduğuna göre ondan olma olasılığı sıfır gibi görünüyor.
Adam istemiyorsa neden beraberlik yaşasın yani mantığı yok.
Bu saatten sonra babanıza söylemek çok kötü durumlara ve pişmanlığa yol açabilir.
Kimseye duyurmadan dna testi yapılabilir mi bilmiyorum ama bunun bir yolu varsa yaptırın rahatlayın derim.
Evet o masum çocuk sizin kardeşiniz.
Cidden suçu yok onun. Çok masum o, başkalarına ihtiyacı var. Ayağı kaşınsa kendi kaşıyamaz, acıksa acıktım diyemez, kendini temizleyemez. Çok muhtaç o. O sadece bir bebek, lütfen her ne olursa olsun ablasısın sev onu.Küçücük bi can'a napabilirim ki. Ama elimde olmadan eskisi kadar içten olamıyorum ona. Sevemiyorum. Kin duymuyorum tabi ki bi anda onun doğuşuyla gelen sevgimi biri söndürdü sanki. İçim alev alev ama o minik canın suçu yok biliyorum
Neden söylemedin diyenlere kızamıyorum. Çünkü bende böyle bi konu açılsa babana haksızlık ediyosun adamın hiçbi şeyden haberi yok derdim ama çok zor söylemek. 3.sayfada okuduğumuz haberler uydurma değil annemle babamı o sayfalarda görmek istemiyorum. Annem babamı bırakmaz görseniz sanki seviyor babamı hala.siz neden soylemedin diyenlere aldirmayin,kolay mi oyle evin dengelerini degistirip cana kastedecek gercekleri ortaya sermek.
Allah annenizi dogru yola iletsin,onu sIkistirin zamani gelince ama babaniza bisey soylemeyin.
ayrilacaklarsa da anneniz baska bi sebepten ayrilir,oyle gosterirsiniz.
Ne güzel söylemişsiniz. Uzun bi alemden geldi biliyorum. Ağlattınız bu yazdığınızla. Susmak ya da şu an susmaktan da fazlası. Yüzüne bakıyorum annemin. Bakmak zorundayım. İçime atmaktan içimde büyüyen bir volkan yaratmakta korkularım arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?