Yazdığınız nasıl güzel. Gözyaşlarım aktı öylece. Ekran görüntüsünü aldım aklıma onu sevmediğim geldiğinde bakayım diye. Çok teşekkür ederim. Suçu olmadığını bende biliyorum elbette. Allah içimdeki vesveselerden kurtarsın inşallah beni.Cidden suçu yok onun. Çok masum o, başkalarına ihtiyacı var. Ayağı kaşınsa kendi kaşıyamaz, acıksa acıktım diyemez, kendini temizleyemez. Çok muhtaç o. O sadece bir bebek, lütfen her ne olursa olsun ablasısın sev onu.
Babanız bir veya değil fark etmesin. Altını değiştirdiğinde yüzüne şöyle bir bak lütfen, ya da mama verirken. Sana önyargısız, hiçbir şeyden habersiz öylece bakacaktır. Sen de ona öyle bak olur mu?
Ben sizin kadar cesur değilim ne yazıkki.babam da yapsa annemde yapsa bir digerine söylerdim durumu. aldatilan kisinin bilmeye hakki var bence.
kardes mevzusuna gelince. ayni annedensiniz. kardesiniz ve onun bir sucu yok.
ama babanizinda kandirilmaya hakki yok. babaniza durumu bildirin.
İnsanın aklına her türlü vesvese geliyor işte elimde değil. Bi yanım sokakta bulsan bile alıp bakacağım bi sabiye sırtını dönme diyo bir yanım da o iğrenç vesveseyi veriyo içime.
Neden mi sakladım. Çünkü babam annemi öldürebilir dedim ya da şeker komasına girip kendi ölebilir diye düşündüm. Bunların hepsi olabilir çünkü. Babam annemi öldürmese de belki aldattığı kişiyi öldürecek bilemedim bunu. Hala da bilemiyorum. Annem de dahil olmak üzere 2 pislik yüzünden babama bir şey olsun istemedim. Çünkü babam yaptıysa kapının önüne koyarım mı der yoksa namus zımbırtısıyla bir şey mi yapar bilemedim hala da bilemiyorum.
O adam artık evimize girip çıkmıyor. O kadarına zaten müsade etmezdim. Bizim bildiğimizi bilip bilmediğini bilmiyorum ama artık aile dostumuz falan değil görüşmüyoruzorasi muhakkkak kotu sonuclari olabilir. herseyden once babanizin yasiyacagi yikim bile cok zordur. ama o adam hala hic bisi olmamis gibi sizin evinize girip cikip babanizi kandirmaya devam ediyor bu cok kötü. babaniza destek olacak amca vs gibi biriyle birlikte soyleyebilirsiniz belki. bilmiyorum ben olsam ne yapardim. ama diger adami bir temiz dovdururdum en kotu heralde. ben boyle durumlarda 2. kadin ve 2. adamlara cok daha sinir oluyorum
İnanın siz bunları yazdıktan sonra gidip yüzüne baktım. Nasıl güzel temiz ve masum uyuyor. Allah içimdeki merhameti arttırsın inşallah tek isteğim bu şu an. Test bile yaptırmak istemedim yazınızı okuyunca. Babamız bir olmasa ne olucakki alıp annemle kapının önüne koysam o sabiye üzülürüm. Kimse sahip çıkmaz onlara. Anne sütüne muhtaç bi can.Vesveseler şeytan işi dinlemeyin lütfen. O çok masum bir bebek dışlamayın sevmeye çalışın.
Emek verdikçe de daha çok seveceksiniz bence.
Allah iyi yüreğiniz için yüzünüze bakar ve onun mükafatını tez zamanda görürsünüz inşallah.
Aynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
İnanın siz bunları yazdıktan sonra gidip yüzüne baktım. Nasıl güzel temiz ve masum uyuyor. Allah içimdeki merhameti arttırsın inşallah tek isteğim bu şu an. Test bile yaptırmak istemedim yazınızı okuyunca. Babamız bir olmasa ne olucakki alıp annemle kapının önüne koysam o sabiye üzülürüm. Kimse sahip çıkmaz onlara. Anne sütüne muhtaç bi can.
Kabul edemediğim suçu olmadığı değil aslında. Yediremiyorum. Babamız bir değilse babam kendi kanından bile olmayan çocuğa bakıyor şu an. Galiba en çok babama üzülüyorum.Yıl olmuş 2016 hala bu zihniyette insanlar var. Ne tarlası ne tohumu hanımefendi domatesmi ekiyorsunuz Allah aşkına? Bir insan iki hücreden oluşur. Yumurta ve sperm. Yumurta anneden sperm babadan gelir. Sizi sadece babanız oluşturmadı yani. Açın okuyun da biraz bilimden haberdar olun lütfen. Sizin gibi saçma sapan düşünenler yüzünden bu erkekler kendini üstün görüyor zaten. Konu sahibine gelince o bebek öz kardeşiniz baba farklı bile olsa. Ve o masumun bu yaşananlarda hiçbir suçu yok bunu unutmayın.
Çok teşekkür ederim gerçekten. Allah gönlünüze göre versin. Duanıza da içten amin diyorum.İşte buSizde zaten merhamet duygusu doğuştan var belli. Sadece ortaya çıkaracaksınız. Umarım kardeşinizle çok mutlu olursunuz ve hayat boyu birbirinize destek olursunuz.
Demek öz kardeşi oluyor oyle mi???aciklar mısınız biraz nasil öz kardeşi oluyor merak ettimYıl olmuş 2016 hala bu zihniyette insanlar var. Ne tarlası ne tohumu hanımefendi domatesmi ekiyorsunuz Allah aşkına? Bir insan iki hücreden oluşur. Yumurta ve sperm. Yumurta anneden sperm babadan gelir. Sizi sadece babanız oluşturmadı yani. Açın okuyun da biraz bilimden haberdar olun lütfen. Sizin gibi saçma sapan düşünenler yüzünden bu erkekler kendini üstün görüyor zaten. Konu sahibine gelince o bebek öz kardeşiniz baba farklı bile olsa. Ve o masumun bu yaşananlarda hiçbir suçu yok bunu unutmayın.
Demek öz kardeşi oluyor oyle mi???aciklar mısınız biraz nasil öz kardeşi oluyor merak ettim
Bence seninAçıkladım zaten. Sadece babanızdan gelen hücreyle oluşmadığınızı söyledim. Dolayısıyla anne aynı olunca sizi ve kardeşinizi oluşturan yumurta hücreleri aynı kişiye ait olduğu için kardeş oluyorsunuz. Babalar aynı oluncada sizi ve kardeşinizi oluşturan sperm hücreleri aynı kişiye ait olduğu için yine kardeş oluyorsunuz. Aynı hesap yani. Bu tarla tohum hesabı bizim ataerkil toplumumuzun getirdiği cahilce bir düşünce. Ama bilim böyle söylemiyor. Medeni kanundada bu böyledir. Anne yahut babadan birinin aynı olması durumunda öz kardeş oluyorsunuz. Üvey kardeş değil. Üvey kardeşlik bir kadının ve erkeğin evlenmesiyle birlikte önceki eşlerinden doğan çocuklarının arasında oluşan durumdur. Dediğim gibi açın okuyun. Böyle cahil düşüncelerden arının.
[B .!.:evet Şuan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı surece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanıtlanmamış bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun siz de ogrenin tavsiyem.iyi aksamlar[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?