'O' gerçekten benim kardeşim mi?

babam da yapsa annemde yapsa bir digerine söylerdim durumu. aldatilan kisinin bilmeye hakki var bence.

kardes mevzusuna gelince. ayni annedensiniz. kardesiniz ve onun bir sucu yok.

ama babanizinda kandirilmaya hakki yok. babaniza durumu bildirin.

Yazdığınız nasıl güzel. Gözyaşlarım aktı öylece. Ekran görüntüsünü aldım aklıma onu sevmediğim geldiğinde bakayım diye. Çok teşekkür ederim. Suçu olmadığını bende biliyorum elbette. Allah içimdeki vesveselerden kurtarsın inşallah beni.

Ben sizin kadar cesur değilim ne yazıkki.

İnsanın aklına her türlü vesvese geliyor işte elimde değil. Bi yanım sokakta bulsan bile alıp bakacağım bi sabiye sırtını dönme diyo bir yanım da o iğrenç vesveseyi veriyo içime.

Vesveseler şeytan işi dinlemeyin lütfen. O çok masum bir bebek dışlamayın sevmeye çalışın.
Emek verdikçe de daha çok seveceksiniz bence.
Allah iyi yüreğiniz için yüzünüze bakar ve onun mükafatını tez zamanda görürsünüz inşallah.

orasi muhakkkak kotu sonuclari olabilir. herseyden once babanizin yasiyacagi yikim bile cok zordur. ama o adam hala hic bisi olmamis gibi sizin evinize girip cikip babanizi kandirmaya devam ediyor bu cok kötü. babaniza destek olacak amca vs gibi biriyle birlikte soyleyebilirsiniz belki. bilmiyorum ben olsam ne yapardim. ama diger adami bir temiz dovdururdum en kotu heralde. ben boyle durumlarda 2. kadin ve 2. adamlara cok daha sinir oluyorum

O adam artık evimize girip çıkmıyor. O kadarına zaten müsade etmezdim. Bizim bildiğimizi bilip bilmediğini bilmiyorum ama artık aile dostumuz falan değil görüşmüyoruz

İnanın siz bunları yazdıktan sonra gidip yüzüne baktım. Nasıl güzel temiz ve masum uyuyor. Allah içimdeki merhameti arttırsın inşallah tek isteğim bu şu an. Test bile yaptırmak istemedim yazınızı okuyunca. Babamız bir olmasa ne olucakki alıp annemle kapının önüne koysam o sabiye üzülürüm. Kimse sahip çıkmaz onlara. Anne sütüne muhtaç bi can.

Yıl olmuş 2016 hala bu zihniyette insanlar var. Ne tarlası ne tohumu hanımefendi domatesmi ekiyorsunuz Allah aşkına? Bir insan iki hücreden oluşur. Yumurta ve sperm. Yumurta anneden sperm babadan gelir. Sizi sadece babanız oluşturmadı yani. Açın okuyun da biraz bilimden haberdar olun lütfen. Sizin gibi saçma sapan düşünenler yüzünden bu erkekler kendini üstün görüyor zaten. Konu sahibine gelince o bebek öz kardeşiniz baba farklı bile olsa. Ve o masumun bu yaşananlarda hiçbir suçu yok bunu unutmayın.

İşte bu Sizde zaten merhamet duygusu doğuştan var belli. Sadece ortaya çıkaracaksınız. Umarım kardeşinizle çok mutlu olursunuz ve hayat boyu birbirinize destek olursunuz.

Kabul edemediğim suçu olmadığı değil aslında. Yediremiyorum. Babamız bir değilse babam kendi kanından bile olmayan çocuğa bakıyor şu an. Galiba en çok babama üzülüyorum.

İşte bu Sizde zaten merhamet duygusu doğuştan var belli. Sadece ortaya çıkaracaksınız. Umarım kardeşinizle çok mutlu olursunuz ve hayat boyu birbirinize destek olursunuz.
Çok teşekkür ederim gerçekten. Allah gönlünüze göre versin. Duanıza da içten amin diyorum.

Birinci derece yakın akrabalardan, aldatılmalar falan saklanmamalı bence...
Uzakları es geçiyorum da, ben babamın bunu bilmesini isterdim.
Aynısını babam yapsa da anneme söylerdim diye düşünüyorum.
Üstelik belli ki adamla iletişimleri de öyle kesilip atılmıyor. Belki görmediğiniz çok şey vardır. Böyle eli kolu bağlı olmayın. Anlatın, gerisi onlarda! Boşanırsa amenna, değilse de değil.

çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun annenize sorun ya da dna testi yaptırın ancak o zaman gerçeği öğrenebilirsiniz ama öz kardesınız değilse bile onu suçlamayın çünkü o daha bebek hiçbir suçu yok

Demek öz kardeşi oluyor oyle mi???aciklar mısınız biraz nasil öz kardeşi oluyor merak ettim

Eğer babamdan değilse bende kardeş olarak kabul etmezdim. Çünkü iğrenç bir şekilde kalınmış bu bebeğe. Tabi ki bebek suçsuz ama eğer öyleyse asla annemi affetmezdim.

Ayrıca yeni bebeği olmuş ve halaaa adama yalvarıyor. Ne iğrenç meshebi var annenin.

Annen bu yaşta çocuk yaptığına göre öbür adamı bağlamak geri döndürmek için yapmiş olabilir, yani babasının o adam olma ihtimali yüksek, yine de senin kardeşin tabi ama babanız babası olmayabilir büyük ihtimal
Allah kolaylık versin zor bir durum, cok merak ederseniz saçtan vs DNA testi ile babalık testi yapılabilir ama ücreti yüksek olabilir

Demek öz kardeşi oluyor oyle mi???aciklar mısınız biraz nasil öz kardeşi oluyor merak ettim

Açıkladım zaten. Sadece babanızdan gelen hücreyle oluşmadığınızı söyledim. Dolayısıyla anne aynı olunca sizi ve kardeşinizi oluşturan yumurta hücreleri aynı kişiye ait olduğu için kardeş oluyorsunuz. Baba aynı oluncada sizi ve kardeşinizi oluşturan sperm hücreleri aynı kişiye ait olduğu için yine kardeş oluyorsunuz. Aynı hesap yani. Bu tarla tohum hesabı bizim ataerkil toplumumuzun getirdiği cahilce bir düşünce. Ama bilim böyle söylemiyor. Medeni kanundada bu böyledir. Anne yahut babadan birinin aynı olması durumunda öz kardeş oluyorsunuz. Üvey kardeş değil. Üvey kardeşlik bir kadının ve erkeğin evlenmesiyle birlikte önceki eşlerinden doğan çocuklarının arasında oluşan durumdur. Dediğim gibi açın okuyun. Böyle cahil düşüncelerden arının.

Son düzenleme:
Bence senin
[B .!.:
evet Şuan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı surece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanıtlanmamış bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun siz de ogrenin tavsiyem.iyi aksamlar[/B]

O bebek sizin kardeşiniz, bu kesin..
Babanız ayrı da olsa..
Burda babanız adına üzülebilirsiniz tabii bebek ondan değilse.

Babanıza gerçeği açıklamalısınız,kandırılmayı hak etmiyor kimse.
Annenize ise diyecek laf yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…