o günden sonra eşimle düşman oldum

Bukadar sabırlı olmayı nasıl başarıyorsunuz.Hiç mi yeterrrr demek gelmiyor içinizden. Bu KK ya üye olduğumdan beri içim şişti . Konuşun konuşun kendinizi ez dir me yin

Kim hortlattı bu konuyu , gece gece durduk yere kafa yorduk :)

haklısın ama utku neyse ki güzel bir isim.. ben başta kesin berbat bişeydir diye düşündüm ..
utku anıl dan daha hoş hiç üzülme

Ne igrenc sözler esinizin söyledikleri... cocuk sizin cocugunuz disardan gelen mudahalelere anlam vermek zor.. es de boyle davranirsa vay halimize..

Ben böyle şeyler duydukça kan beynime sıçrıyor. Kuzum neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? İçine dert olur tabii. Annesisin sen o çocuğun ANNE. Yok ötesi. Torunudur, görmezden gel, özenmiştir falan geçsin herkes bunları. Kimse anneden daha fazla özenebilir mi? Bu kadın bütün çilesini çekiyor o çocuğun. 9 ay hamilelik, doğunca emzirmesi, beslemesi, hastalığı ohooo uzar gider. Dede iki hoplatsın kucağında, adını koysun. Annenin yanında dede kim allah aşkına.
Eşinin seni odada sıkıştırması, tehdit etmesi özür dilerim ama öküzlükte bir dünya markası olduğunu gösteriyor. Böyle ciddi konularda her türlü rezilliği göze alıp kararlı bir şekilde fikrinden vazgeçmemek gerekiyor. İşte o odadan çocuğunu alıp çıkıp gidebilsedin ne bileyim ailenin yanına, güvendiğin bir yere. Meydan okusaydın eşine, kararlı dursaydın karşısında... Olmuş bitmiş olay üzerinden vahlanmak gereksiz. Bunları bundan sonra kendini ezdirme diye yazıyorum. Söz konusu çocuksa söz anne ve babaya düşer gerisine çenesini kapamak düşer.
Eşine kırgın olman normal. Aryıp yanına anıl ekleyelim mi diye sorması, bi de babası beğenmeyince koymamaları falan tuz biber olmuş.
Mutlu keyifli bir döneminizde eşinle bu konuyu konuş, duygularını ona aç. Dışarda konuşun ama, evde kavgaya dönmesin. Güzel güzel bi yemeğe çıkın mesela güle oynaya. Ya da bir kahvaltıya gidin orda açın konuyu, bu sebepten çok kırgınım diye. Güzel güzel anlatın derdinizi. Kendi annesinden örnek verin, annenin senin üstünde hiç mi hakkı yok diye. Ben gönlümden anıl koydum ismini nüfusuna da ekletelim de. Belki bu konuşma bir sonuç verir. Sonra siz anıl diye seslenirsiniz olur biter

Teselli olur belki Utku isminde tanıdığım çocuklar çok zeki ve pozitif çocuklar oldu hep..

Utku güzel isim ama içinize sinmediyse siz anıl diye seslenebilirsiniz.Arkadaşlarım var benim öyle kulağına Kuran da geçen bir isim okuyup asıl ismini farklı kullanan.Annesi olarak bir farkınız olur sadece size özel bir isim olur :)

sen çocuğa anıl de yazmasa da kağıtta. böyle evlilik de olmaz ben sana söyleyim. pis herifler!

bence utku anıl isminden daha güzel ama pislik pısırık bir koca var işin içinde, siz de çok ezik davranmışsınız ses çıkarmamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…