o günden sonra eşimle düşman oldum

Adınız ne çok merak ettim

çocugu kendi buyutcekya dedesi sanki hıh... içine sinmemesi de kötü olmus.

Kesinlikle haklısın. Bu büyükler neden bu kadar karisirlar bu isim meselelerine hic anlamam. Boyle durumlarda cok meraklilarsa kendileri yapsin bi tane kendi cocuklarina koysun diyesim gelio.ama utku çok modern çok güzel ve huzur veren bi isim bence. Olan olmuş artık bence uzatmayın eşinizle guzellikle konuşun çözün meseleyi. Zor biliyorum anlıyorum da ama insanların zihniyetlerini degistirmek de zor. Kabullenmekten başka yapacak birsey yok. Utku bebek saglikla sevgiyle buyusun inşallah. Önemli olan bu.

Babası bukadar söz sahibiyse kusura bakma ama kocan tam bi moron. Evlenmiş ama adam olamamış. Babasının yönettiği 5 yaşındaki oğlancık.

Reactions: iiz
utku anıl olsaymıs nolacakki az once biri daha yazmıs eltimin adını yada onun soylediği ısım vs ..... bende sanada aynısını dıyorum bebegim olsun tek dusmanım adını koysunn yapmayın boyle ne guzel bır arkadas geldı sana ınsallah banada gelir rabbımın ıznıyle

Evet cok yanlis bir davranis. Ben esimin ailesine danismayi dusunuyorum isim konusunda ama tabi herkesin kendi karari. Sizin karariniza saygi duymalari gerekiyordu. Ben sizin yerinizde olsam sanirim kotu bir isim icin cok kizardim ama Utku ismine kizmazdim cunku o da cok guzel bir isim. Ama sizin kizdiginiz Utku ismi degil daha cok "neden benim cocuguma isim koyma konusunda emrivaki yapiyorlar" haklisiniz diyecek bir sey bulamiyorum. Ama diger arkadaslarin dedigi gibi en azindan Utku guzel bir isim oldugu icin kendinizi o sekilde teselli edebilirsiniz

Keşke herkesten önce sen öğrenip adını okusaydın kulağına. Ben senin yerinde olsam bilen birine sorup ismini degistirirdim. Böyle zorbalık olamaz

haklısın

İsim koyma anne babaya düşer ben diğer insanların müdahalesini anlamıyorum çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…