- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Adınız ne çok merak ettimcanım bu konu için nefretimi edilir?
bana dedemin ismini vermişler....yani resmen ERKEK adı....ve umut filan bile değil...
hahahaha....ben şahsen ismimi coook seviyorum...
bence bukadar fevri davranma...topu topu bir isim... duyanda çocuğun şeyini kesti sancak
Adınız ne çok merak ettim
Tamam ben tahmin edeyim :)söylersem kesin deşifre olurum
nadir bir isim... milattan kalma.
ama anlamı çok güzel yakiştiriyorum kendime.
zamanla adıma layık olmaya çalışdım.
Tamam ben tahmin edeyim :)
Hikmet mi
utku anıl olsaymıs nolacakki az once biri daha yazmıs eltimin adını yada onun soylediği ısım vs ..... bende sanada aynısını dıyorum bebegim olsun tek dusmanım adını koysunn yapmayın boyle ne guzel bır arkadas geldı sana ınsallah banada gelir rabbımın ıznıyleben 6 ay önce doğum yaptım bi oğlum oldu ve hamilelik sürecinde hep eşimle oğlumuzun isminin ne olacağını kararlaştıralım diye çabaladım durdum ve hemen eşimin babası adını belirledi bile ne eşime söyledi ne benim yüzüme kayınvalideme söyledi oda bize söyledi adını böle koyun diye ben tabi önemsemedim şaka yapıyordur diye doğum zamanı yaklaştıkça ben yine eşime isim bulalım diye çabaladım durdum kendi kendimce ismi anıl koymayı çok istiyordum.. tabi eşim yine hiç aldırış etmedi babasının alınacağını biliyor tabi.doğum yaptıktan 2 gün sonra ismini koyma zamanımız geldi ve ben anıl olsun dedim oda utku olacak dedi çünkü babasının istediği oydu. onca insanın olduğu evde bi odaya girdikk ve başladık kavga etmeye 9 ay boyunca ben taşıdım bebeğimi ben sıkıntısını çektim onu ben doğurdum sen değil ismini baban koyamaz dedim anıl olacak diye direttim oda oğlumun üstüne yemin etti eğer bi tatsızlık çıkarırsan ismi kulağına okunurken seni öldürürüm seni döverim çok fena yaparım bunları duyunca başladım ağlamaya hiç bişey demedim sustum 2 ad olsun bari dedi bende inat ettim 2 adda olmayacak babanın dediği adda olmayacak demeye iyice sinirlerimiz gerildi hemen babasını aradı o evde değildi bakın şimdi olaya "baba utku anıl olsun mu dedi" oda ne desin 2. ek neymiş ole dedi benim oğluma benim 9 ay karnımda taşıdığım sancısını ağrısını benim çektiğim oğluma adını babası koydu cinlerim tepeme çıktı artık olay bitti sadece utku olacak dedi ve konuyu kapattı oğlumun adını kulağına okuyacakları sıra kendimi ağlamamak için çok zor tuttum öyle böyle moralim bozulmamıştı herkes farketmişti ama kimseye hiç bişey diyemedim eşimden o dkdan sonra nefret ettim ona sadece düşman gözüyle baktım halada öyle o günden sonra 1 kez bile özür dilemedi benimde ağzımdan bi kez bile adı çıkmadı o konuyuda hiç açmadım ama içim çok buruk bu konuda sizlere derdimi anlatmak istedim arkadaşlar hala çok üzülürüm aklıma geldikçe
haklısınhamileyim. çıkıpta eşim deseydi ki babamın istediği ismi koyacağız
canına ot tıkardım babasının da onun da yemin ederim.
yani hiç mi lafınız sözünüz geçmiyor eşinize, neden hiç eşleriniz çekinmiyor sizden, neden saymıyorlar sizi
önce bunun cevabını verin.
böyle emri vaki mi olur. hangi devirde kaldık, kadının fikri sorulmadığı zamanlarda değiliz artık.
ben aylarca karnımda taşıyacağım fikrim bile sorulmayacak, ikna etmeye bile tenezzül edilmeyecek
mümkün değil
konu eskıde dertler aynı olunca konu guncellenıyor kendı kendıne tabııÇocuk büyüyüp okula başlamıştır bile hala teselli verenler var.
Geçmiş ola artıkeski konu diyenleri de okumazlar birkaç gün kalır buralarda.
harfi harfine katılıyorumBabası bukadar söz sahibiyse kusura bakma ama kocan tam bi moron. Evlenmiş ama adam olamamış. Babasının yönettiği 5 yaşındaki oğlancık.
+1 lerimAboooooovv 2013te acilan konuyu kim hortlatmis.ben de saf saf teselli ediyorum kadincagizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?