- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
şimdi bu adamlar sizlere sen kimsin höt möt yaptıktan sonra kan basınçlarına yenilip sizin koynunuza geliyolar değil mi kusar insan be
Evet ya, bende anlamadim gitti. Nerede böyle adamlar buluyorlar? Niye böyle adamlar ile çoçuk yapiyorlar? Ve en önemlisi Nasil öyle laflardan sonra evli kaliyorlar? Ben çoçuk doguracagim ve esim benim çoçugumun adi üzerine yalan söyliyecek ve bana sen kimsin diyecek? Vallahi o anda derhal hastaneden çikar bir avukat bulur ve derhal bosanirdim. Yahu ne demek "eger bu isim koymazsan ben seni döverim"? Ya bu evlilik, bu isim koyma çoçuk oyuncagimi? Ve böyle evlerde, böyle ailelerde çoçuk büyüyor ya, ona üzülüyorum.
yorumları için herkese çok çok teşekkür ediyorum çünkü bazen babasına haksızlıkmı ediyorum diye düşündüğüm oluyor çünkü kayınvalidem bana hiçmi kayınbabanı saymıyorsun hatrı yokmu hiç saygı duymuyormusun diye sorduydu kendimi bi an kötü biri gibi hissettim benim gibi düşünen insanlar varmış.. eşimin utku diye diretmesinin sebebi ben evlendikten sonra eşimin ailesiyle yaşadım çok şükür eşim işini buldu artık ayrı evdeyiz oğlumun her bişeyini babası aldı beşiğinden tut şampuanına kadar.. gerçi bu zaten görevide eşim anlamadı bunu çünkü eli mahkum aynı evde yaşıyoruz.. bir daha çocukmu? asla çok büyük yemin ettim böyle bi adama bi daha asla çocuk yapmıycam diye doğumdan çıktıktan sonra eşime söyledim bi daha bana asla çocuk istiyorum deme ilk ve sondu bitti dedim bilmiyorum bbenim susmamın sebebi birazda aynı evde kalmamızdı biz kavga etsek onlar hemen dahil olacaklar kavgaya tatsızlık çıkacak falan filan
ben 6 ay önce doğum yaptım bi oğlum oldu ve hamilelik sürecinde hep eşimle oğlumuzun isminin ne olacağını kararlaştıralım diye çabaladım durdum ve hemen eşimin babası adını belirledi bile ne eşime söyledi ne benim yüzüme kayınvalideme söyledi oda bize söyledi adını böle koyun diye ben tabi önemsemedim şaka yapıyordur diye doğum zamanı yaklaştıkça ben yine eşime isim bulalım diye çabaladım durdum kendi kendimce ismi anıl koymayı çok istiyordum.. tabi eşim yine hiç aldırış etmedi babasının alınacağını biliyor tabi.doğum yaptıktan 2 gün sonra ismini koyma zamanımız geldi ve ben anıl olsun dedim oda utku olacak dedi çünkü babasının istediği oydu. onca insanın olduğu evde bi odaya girdikk ve başladık kavga etmeye 9 ay boyunca ben taşıdım bebeğimi ben sıkıntısını çektim onu ben doğurdum sen değil ismini baban koyamaz dedim anıl olacak diye direttim oda oğlumun üstüne yemin etti eğer bi tatsızlık çıkarırsan ismi kulağına okunurken seni öldürürüm seni döverim çok fena yaparım bunları duyunca başladım ağlamaya hiç bişey demedim sustum 2 ad olsun bari dedi bende inat ettim 2 adda olmayacak babanın dediği adda olmayacak demeye iyice sinirlerimiz gerildi hemen babasını aradı o evde değildi bakın şimdi olaya "baba utku anıl olsun mu dedi" oda ne desin 2. ek neymiş ole dedi benim oğluma benim 9 ay karnımda taşıdığım sancısını ağrısını benim çektiğim oğluma adını babası koydu cinlerim tepeme çıktı artık olay bitti sadece utku olacak dedi ve konuyu kapattı oğlumun adını kulağına okuyacakları sıra kendimi ağlamamak için çok zor tuttum öyle böyle moralim bozulmamıştı herkes farketmişti ama kimseye hiç bişey diyemedim eşimden o dkdan sonra nefret ettim ona sadece düşman gözüyle baktım halada öyle o günden sonra 1 kez bile özür dilemedi benimde ağzımdan bi kez bile adı çıkmadı o konuyuda hiç açmadım ama içim çok buruk bu konuda sizlere derdimi anlatmak istedim arkadaşlar hala çok üzülürüm aklıma geldikçe
kendine yeni konu aç.kızlar lütfen bana da bi fikir verinilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..
kızlar lütfen bana da bi fikir verinilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?