o günden sonra eşimle düşman oldum

şimdi bu adamlar sizlere sen kimsin höt möt yaptıktan sonra kan basınçlarına yenilip sizin koynunuza geliyolar değil mi kusar insan be

Evet ya, bende anlamadim gitti. Nerede böyle adamlar buluyorlar? Niye böyle adamlar ile çoçuk yapiyorlar? Ve en önemlisi Nasil öyle laflardan sonra evli kaliyorlar?

Ben çoçuk doguracagim ve esim benim çoçugumun adi üzerine yalan söyliyecek ve bana sen kimsin diyecek? Vallahi o anda derhal hastaneden çikar bir avukat bulur ve derhal bosanirdim. Yahu ne demek "eger bu isim koymazsan ben seni döverim"? Ya bu evlilik, bu isim koyma çoçuk oyuncagimi?

Ve böyle evlerde, böyle ailelerde çoçuk büyüyor ya, ona üzülüyorum.

ülkemizde kendi haklarını koruyamayan kadın çok eğitimli olsada ama kk kadınların gözünü açıyor artık tabi seçtiğin erkekte ,önemli tabi

Seni en iyi ben anlarim canim allah yardimcin olsun.
Bendede ayni sorun mevcut seninki yine iyi kendi ismini koydurmamis benim kp iki isimli ne yapti ne etti iki isminide koydurttu oglum yedi aylik hala soylemiyorum o sahsin adini.
İsim koydurtmakla is bitmiyor onemli olan o isimde kalabilmek ve ben oglumun adini degistiricem bir sure sonra sadece benim soyledigim isme alismasini bekliyorum esimin ve ailesinin yaninda hic sikilmadan o ismi soylemicegimi belirtiyorum. Sende git istedigin ismi okut kulagina ve o ismi soyle belki yanlis dusunuyorum baskalarina gore ama bu konuda cok sinirliyim kimseye karsi iyi dusunemicem ne yazikk ki

Bunu yazdigim icin once ozur diliyorum sizden sonucta esiniz ama bu adamda is yok soyliyim.
Lohusa kadina benim dedigim olmazsa oldururum seni doverim demek hangi erkeklige daha dogrusu insanliga sigar.
Senin cocugunu dogurmus ulan o kadin,öff sinir oldum.

Son düzenleme:
arkadaşlar konuya giremedim bi kaç gündür açtığım konuları tıkladığımda error veriyordu kusura bakmayın.. konuya gelecek olursak eşimin ve onun "babasının yüzüne baktığımda" hep aklıma oğlumun ismini zorla koydurttukları geliyor eşim o günden beri bu konuyu hiç açmadı gönlümü alma çabaları var ama ne yazar bu kadar şeyi yaptıktan sonra doğum yaptığımdan beri eşimle hep anlamsız sebepler yüzünden tartışırız çünkü kavgayı hep ben başlatırım yüzünede vururum oğlumun ismini bile koydurtmadınız diye oda her seferinde bana düşmanınmış gibi davranıosun die.. bilmiyorum ne yapsam kızlar kaldıki ben kaçarak evlendim ailemle konuşmuyorum eşimin rahatlığıda bundan değilmi zaten arkamda ne anam var nede babam

allahımmm böyle bi kayınbabayı al, allah ne verdiyse artık....sananeee beee adam sananeeeeeee benim oglumun ismindennn sananeeee. ayy sinir oldum . o kayınpederle de konuşma yaa bence .

yorumları için herkese çok çok teşekkür ediyorum çünkü bazen babasına haksızlıkmı ediyorum diye düşündüğüm oluyor çünkü kayınvalidem bana hiçmi kayınbabanı saymıyorsun hatrı yokmu hiç saygı duymuyormusun diye sorduydu kendimi bi an kötü biri gibi hissettim benim gibi düşünen insanlar varmış.. eşimin utku diye diretmesinin sebebi ben evlendikten sonra eşimin ailesiyle yaşadım çok şükür eşim işini buldu artık ayrı evdeyiz oğlumun her bişeyini babası aldı beşiğinden tut şampuanına kadar.. gerçi bu zaten görevide eşim anlamadı bunu çünkü eli mahkum aynı evde yaşıyoruz.. bir daha çocukmu? asla çok büyük yemin ettim böyle bi adama bi daha asla çocuk yapmıycam diye doğumdan çıktıktan sonra eşime söyledim bi daha bana asla çocuk istiyorum deme ilk ve sondu bitti dedim bilmiyorum bbenim susmamın sebebi birazda aynı evde kalmamızdı biz kavga etsek onlar hemen dahil olacaklar kavgaya tatsızlık çıkacak falan filan

kayınbaban birazcık olsa seni düşünse o sana saygı duysa isim konusunda diretmezdi, kaynanaya bak hem suçlu hem güçlü bi de vicdan yapcak güya , birazda maddi açıdan onlara bağlı olmanız bu durumu büyütmüş bence

Sanırım kaçtığın için bu kadar üstüne geliyorlar.
Çok sinir oldum ya.. Ne yani bir kaç eşya aldı diye isim koyma hakkımı oluyormuş öyle. İsim dediğin insanın hayatı boyunca taşıdığı bir şey. Bende 2 isimliyim. Biri babannemin ismi. O kadar zor oluyor ki benim için.
Şu an o ismi kullanmıyorum, sadece form vb. şeylerde benim için fazlalık.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ne ben kimsenin ismini koyayım, ne de ileride kimse benim ismimi koysun.
Canım Allah yardımcın olsun. Çok zor bir şey... Ama eşine mutlaka belli et bu durumu. Sürekli somurt demiyorum, tatlı dille konuş ama özür dileyecek duruma gelsin, fark etsin hatasını...

canım üzüldüm gerçekten o adamı boğmak geldi içimden sen neysin ki benim çocuğum hakkında bana fikir bile sormuyorsun,her şeyini ben çektim geceleri ben uyumadım ben kustum ben bayıldım....çok sinirlendim şimdi yaa

koca ayrı bi dert babası ayrı...benim de adım babannemin adı konulmadı diye gelmemiş beni görmeye 3 ay yarım saatlik yoldan.çok da sevmezdi beni..dedemin adı da kuzenime konulmadı diye onu da sevmemiş dedem kucağına bile almamış..neyin kafası bu ya,niye insanları zorunluluklara hapsediyorlar

eşimle konuşsam bu durumu hemen üste çıkar öle bi özelliği var eşimin haklı olsam bile... eşim evlenirken böle deildi yaa benim lafımı dinlerdi daha 2 senelik evliyim bilemiyorum yaa benim kardeşim utku diye seslenmiyor oda anıl diyor kardeşime anlatmadım bu durumu bilmiyor bilse oda karşı çıkardı tabi

Canım soruma cevap vermemişsin belli bir süre sonra çocuğun kimliğini falan değiştirmeyi düşünüyor musun? Yoksa böyle susup oturcak mısın?

kızlar lütfen bana da bi fikir verin ilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası ablası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..

kendine yeni konu aç.

B balaka dünyada yasam çok kısa üzüldüğün bu olsun ya hiç olmasaydı ne yapardın bence olsada KP ismin versin diye dua ederdin üzülme şükret göbek adını sen koyarsın ama bu sefer çocuğun adıyla sesleniyorum diye sorun çıkabilir
Birde canim konu açarsan daha detaylı bilgi alirsin

canım bu konu için nefretimi edilir?

bana dedemin ismini vermişler....yani resmen ERKEK adı....ve umut filan bile değil...

hahahaha....ben şahsen ismimi coook seviyorum...

bence bukadar fevri davranma...topu topu bir isim... duyanda çocuğun şeyini kesti sancak

2 gündür eski konuları hortlatıp aynı şeyi yazıyorsunuz kendinize konu açsanıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…