Kesinlikle, kk enlerinde en itici üyeye adayım kendisiVay vay vay büyümüşte baya baya kk yı çoşturuyorsun konuyu çektiği yere bakın
Adminler ben de bu arkadaşdan rahatsızım kk dan çıkarma ihtimalimiz var mı bu yaşta neler neler biliyor
Ne egosuysa peşlerinde şebek oluyoruz 115 kilo 37 yaşında kadın evde oraya buraya koşup saklanıyorum bibi hanım oynamak istiyor diye bide bulamayınca ki telaşını ağlamasını görmelisin Allahım verene şükürler olsun
Bir de baba otururken kızı ebeveyni gibi "Lanet olsun babamın alerjisi var dostum derhal bu saçmalığa son verin !" Tarzında kavga ediyorEskiden koyde kedilerle yemek yenilirdi. Hatta hatirliyorum cocukken koye gittigimizde sofranin altindan kedi cikardi. Ekmek falan verirdik. Kimse de tuyden olmedi.
Nicedays olmuyor bu edebiyat bence magazin koselerine yazi yaz bu konuda yetenegin daha cok gibi
Ha bir de merak ettim babanin alerjisi nasil bi tepki gosterdi kasinma mi oksuruk mu bu kisimlar da bos mesela hikayede
Kendisi siyaset topiğinde muhaliflerle hükümet yanlılarını ortak paydada buluşturmayı başarmış bir insan siyasetçilerin yapamadığını yapmıştıKesinlikle, kk enlerinde en itici üyeye adayım kendisi
Türkiye'de gıda işletmelerine ve market gibi yerlere ( kapalı mekan), evcil jayvanla giremezsiniz. Açık mekanlarda tamamen işletmecinin insiyatifine bırakılmıştır. Sizin icin madde bulamayacagim, az dert okuyun da kendiniz arastirin madem siz bilincli türk vatandasiysaniz.
TerbiyesizKöpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Ne münasebet yaYo zaten öyle yaşarlar, füze atsaydınız?
Ben de çok şey görmek istemiyorum, ama demokrasi, özgürlük falan..
Benim rahatsız olma sebebim kedi köpeklerini salıp , korkan veya dokunamayan birini gördüklerinde hayvan sahiplerinin tiksinilecek bişey yapıyormuşumcasina carlamalari . Bu Da benim en doğal hakkım öyle değil mi? Korkmak veya dokunamamak , masamın etrafında dolaşması veya üstüme zıplamaya çalışması vs ?şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.
Neden onları da insanlarla bir mı tutuyorlar? ( insan gibi insanlardan bahsediyorum ) yoksa medeniyetten mi demek vuracaksıniz? İnekim hayvan pisliğinin kokusunu alınca ıyy diyen insanlar nedense kedi veya köpeğe gelince medeni kesiliyorlar ilginç.Yurtdisinda her restauranta hayvan kabul ediliyor neredeyse, neden acaba?
Allah razı olsun, bu yüce gönüllülük karşısında ne söylense boş
Sizin gibi insanların bencil insanların hayvan sevip insan dışlamalari da garip doğrusu sizde insansıniz bildiğim kadarıyla? Toplumun içinde yaşıyorsan hayvanı salmayacaksiniz dolaşsın Milletin masasının etrafında. Sevmek isteyen gelir sever . Veyahut korkuyor diye insan carlamayacaksınız. Rahatsız oluyorsam sizinde orda oturup beni umursamayan insanlara saygı duymamı bekleyemezsiniz .Senin rahatsız olman da baskalarının umrunda değildir belki. Mesela benim.
Sadece karayolu taşımacılık hizmeti veren kurum hayvan istemez, yasa bu. Ki bir kaç firma opsiyon tanıyor.Ben de dışlanmaya geldim.
Hayvanaları sevmek sevmemek değil mesele.
Benim kedi fobim var. Fobimin tavan yaptığı an 14-15 yaşlarında iken bir mekanda yan masada beslenen kedilerin masadakiler kalkınca bizim masamıza atlayarak yemeklerimizi yemek istemesiydi. Biri kucağıma geldi ve kemiklerini hissettim. O duyguyu anlatamam.
Şimdiye dek kimseyi mekandan kaldırmadım ama o mekanlardan ben kalktım ellerim titreyerek. Bu benim sorunum diye düşündüm. Alerjisi olan arkadaşlarım var onlar da benim gibi zorlanıyorlar.
Ancak bu sorunu yaşayan çok kişi var ve hijyen açısından belediyeler yemek yenilen yere pet sokulmasını uygun bulmadıysa bunu belediyelere söyleyin arkadaşlar. Arkadaş fake midir değil midir bilmiyorum ama yasal olarak uygun davranmayan mekanı uyarmış.
Kizlar bana musade daha fazla dayanamiyorum.
Sen o kopekle ayni ortamda yemek yeme zaten yawru mikrop kapar
Benim rahatsız olma sebebim kedi köpeklerini salıp , korkan veya dokunamayan birini gördüklerinde hayvan sahiplerinin tiksinilecek bişey yapıyormuşumcasina carlamalari . Bu Da benim en doğal hakkım öyle değil mi? Korkmak veya dokunamamak , masamın etrafında dolaşması veya üstüme zıplamaya çalışması vs ?
Alerjiyi bırak arkadaşım daha 7 yaşındayken köpek üstüme tırmandi. Dediğin gibi kemiklerini hissettim travma oldu . Özeniyorum görüyorum çok şirin geliyorlar ama yanıma yaklaştıklari an halden düşüp direk titremeye başlıyorum aklımı oynatıyorum. Çok denedim olmadı atamadım bu korkumu . Ama insanlar.çok anlayışsiz . Bizim sokakta bi kadın kedilere yemek veriyordu geçen gün yoruldum diye oturdum dinlenip çıkayım yukarı dedim . O kediler önümden arkamdan yemin ediyorum deli gibi koşmaya başladılar o anki korkumu allah biliyor . Kadin bana bi bağırdı ne korkuyorsun diye cinlerim tepeme geldi çok seviyorsan kendi kapının önünde ver ne derdin ? Yada sana mı sormam korkup korkmamayi.Ben de dışlanmaya geldim.
Hayvanaları sevmek sevmemek değil mesele.
Benim kedi fobim var. Fobimin tavan yaptığı an 14-15 yaşlarında iken bir mekanda yan masada beslenen kedilerin masadakiler kalkınca bizim masamıza atlayarak yemeklerimizi yemek istemesiydi. Biri kucağıma geldi ve kemiklerini hissettim. O duyguyu anlatamam.
Şimdiye dek kimseyi mekandan kaldırmadım ama o mekanlardan ben kalktım ellerim titreyerek. Bu benim sorunum diye düşündüm. Alerjisi olan arkadaşlarım var onlar da benim gibi zorlanıyorlar.
Ancak bu sorunu yaşayan çok kişi var ve hijyen açısından belediyeler yemek yenilen yere pet sokulmasını uygun bulmadıysa bunu belediyelere söyleyin arkadaşlar. Arkadaş fake midir değil midir bilmiyorum ama yasal olarak uygun davranmayan mekanı uyarmış.
Sen de hayvansın.Ne münasebet yane füzesi aticam çok komiksiniz gerçekten . Ayrica hayvanlarda demokrasi var miydi ? Bazi seyler insanlara özgü diye biliyorum, ayrılmak istemiyor sahibinden diyorsunuz bunun için öneride bulundum sadece evde yanliz bırakılmasından sa onlarinda etkinlik yapabilecekleri yerler var bilmem anlatabildim mi?
Benim rahatsız olma sebebim kedi köpeklerini salıp , korkan veya dokunamayan birini gördüklerinde hayvan sahiplerinin tiksinilecek bişey yapıyormuşumcasina carlamalari . Bu Da benim en doğal hakkım öyle değil mi? Korkmak veya dokunamamak , masamın etrafında dolaşması veya üstüme zıplamaya çalışması vs ?
Neden onları da insanlarla bir mı tutuyorlar? ( insan gibi insanlardan bahsediyorum ) yoksa medeniyetten mi demek vuracaksıniz? İnekim hayvan pisliğinin kokusunu alınca ıyy diyen insanlar nedense kedi veya köpeğe gelince medeni kesiliyorlar ilginç.
aha art niyet aramadım güldüm sadece yorumuna .
Sizin gibi insanların bencil insanların hayvan sevip insan dışlamalari da garip doğrusu sizde insansıniz bildiğim kadarıyla? Toplumun içinde yaşıyorsan hayvanı salmayacaksiniz dolaşsın Milletin masasının etrafında. Sevmek isteyen gelir sever . Veyahut korkuyor diye insan carlamayacaksınız. Rahatsız oluyorsam sizinde orda oturup beni umursamayan insanlara saygı duymamı bekleyemezsiniz .
Yazımın bir yerinde dahi hayvanlar pistir diye bir söylem yok. Korkuyorum fobim var şeklinde ifade ettim. Sanırım beni alıntılanmak istemediniz. Dünyanın en temiz en sağlıklı hayvanı olsun yüne korkarım. Sırf köpeklerle dolu bir sokakta sıkıştım diye ÖSYM nin bir sınavına giremedim. Beni taksiciler kurtardı. Dediğim gibi bu benim sorunum. Kimseye suç yüklemedim. Herkes saygılı olmalı dedim. Dediğim gibi yanlış alıntılama olmalı.Sadece karayolu taşımacılık hizmeti veren kurum hayvan istemez, yasa bu. Ki bir kaç firma opsiyon tanıyor.
Siz yeter ki korkun sadece, ama mikrop ve hastalık yuvası olduğumuzu düşünmeyin.
Ben aşı karnemi asla ayırmam yanımdan
Ayda 1 yenilenen vet belgemiz var insan sağlığını tehdit etmez diye.
Ha şu var, nice üni öğrencileri poz kasmak adına, yavru kedi buluyor atıyor eve
Sağlık hizmetleri pahalı geliyor, aşı maşı hak getire, ki onlar zaten hayvanı çıkarıp bir yere götürmez. Mezun olunca, ya da ev ayırınca atarlar sokağa.
Belediye sadece insana hizmet vermez
Sokakta yaşayanlardan da sorumludur, kısırlaştırılmamış kedi, aşısız köpek
Benim gibi kendi evladına gözü bakanlara atılacak, suç/ya da sorumluluk değil. Her bireyin görevi, belediye ambulansı ararsınız o kadar
Ses meselesi değil bu hanımefendi. Kanunen yasak yemek yenilen yere hayvan sokmak. Tüyleri bizim masaya kadar uçuştu. Bana çatacağınıza gidin kanunlara çatın madem.
Ya şu an evi görsen var ya :)Noldu ki kopek mekana mi s.cti bu kadar hijyen sorunu olustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?