- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Kadın olunca olur da erkek kadından statü olarak daha alt durumda olursa sıkıntı yapıyor erkekler, bazıları eşleri daha fazla maaş alırsa bile sorun çıkarıyor .Ve ayrıca şunu da ekleyeyim.esimi çok seviyorum.o da beni seviyor.ve bu problem değil hayatımızda yaşadığımız o kadar güzel şeyler bazendeo kadar büyük sorumluluklarımız oluyor ki.inan evlilikte bunların lafı bile olmuyor
Katılıyorum.Aslında önemli olan onun size bakış açısı yani sizin yanınızda kendini eksik ezik hissediyor mu eğer öyleyse bu iş olmaz gibi buna benzer bi durum yaşadım kısa süreli görüştüğüm biri vardı o lise mezunuydu ben üniv ne desem tabi sen üniv mezunusun daha iyi bilirsin falan die Alttan alttan imalardı alakasız yerde konuyu hep buraya getirirdi zaten pek uzunda sürmedi ve bende sebepte buydu Yani o sizin lisans durumunuzu kendine sorun edebilir
Olmaz demiyorum.moralini bozmak hiç istemem.ama erkekler bir muddet sonra kaldıramıyor. iki arkadaşım bu durumda bosandi.ikisininde birer cocugu vardi
Merhaba eğer kendini geliştirmişse çalışkan biriyse ekmeğini taştan çıkarıyorsa belki bir nebze olumlu sonuç yaratır . Fakat şu gerçekleri de söylemeden geçemicem bana göre eğitim farkı iki olumsuz sonuç doğururMerhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?