- Konu Sahibi mavikelebek123
-
merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım
yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım(
merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım
yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım(
sonuçta o kadın da zorla elinizden almamış sevgilinizi, erkek de istemese olmazdı, 2 taraflıdır bu işler, yani kabahatli olan sadece kadın değil, o yüzden neden sadece kadının bundan sonraki hayatına müdahale edeceksiniz ki, yoksa erkek arkadasınız da sonucta evli biriyle beraber oldu bilerek, ne amaçla olursa olsun, sırf cınsellık amaçlı beraber oldum demesı de özrü kabahatinden büyük durumuna giriyor bence... eski sevgiliniz şimdi başkasıyla çıkacak olsa, onun kız arkadaşına da mı diyeceksınız bu zamanında evli biriyle cinsellik yaşamak için beni bıraktı vs dıye...
ayrıca ben olsam şans vermezdim eski sevgılıye, güveni zedelemiş, aldatmış, en kabul edilemeyecek durumlar bunlar...
O kız kocasından boşanmaz günahını almayayım da böyle tiplerde çok yada dulum artık nasılsa kız demezler diye takılan da çok benim arkadaşımda öyle yaptı daha boşanmadan sonra öyle bir olay patladı ki şimdi evinden çıkamıyor babası kısmı felç geçirdi.
Ben kindarımdır maalesef sevgilisinden ziyade akraba eş dost kim var ise bulurum açarım bir face sahte hepsine tek tek o kanıt dediğini gösteririm cümle aleme rezil ederim ha sevgilimi af edermiyim asla ona da kapı gözükür işim olmaz her fırsatda aldatma eğilimi olacaksa hiç olmasın benle daha iyi.
bende ona ne evet ne hayır dedım guvenemıyecegımı bıldıgım ıcın. bıraz benı kazanmak ıcın caba gosterseydı belkı dedım ama oda yok bısey demedım.
başka bırıyle bırlıkte olsa sımdı o o kıza bırsey yapmama ama o bahsettıgım kışı benı cok uzdu.ve butun bu uzuntuyle kendı basıma mücadele ettım
Neden tek suclu o kizmis gibi davraniyorsun ki? Sevgilin ayartti belki nereden biliyorsun? Savunmuyorum yanlis anlasilmasin. Kizin yaptigi cok buyuk adilik. Ama kizin yeni sevgilisiyle alip veremedigin ne anlayamadim. Ne alaka... Bide agziyla soylemis sevgilin birlikte olmak icin yaptim diye. Boyle bir insan icin degil boyle entrikalar, kilini kipirdatmaya deger mi?
kocasından boşandı.kocasıda ayrıldıktan aylar sonra sevgılı bulmuş facede gordum.
aynı sehırde olsak suan o caocgu bulup kanıtıda gosterırdım eskı kocasınada gosterırım ama uzaktayım ve bırtek ınternet ve telefon var .suc olurmu sıkayet etse bılemedım ondan korkuyorum.
ben olsam erkek arkadasını allaha havale eder kabuguma cekılırdım,adam gıbı adam olsa bunu sana yaparmıydı ne olursa olsun sana vakıt ayırırdı cok sınırlendım edepsizliğine ver bırdahda sakın muhattap olma
Daha evlenneden senin kalbini acitan evlenince heray seni surundurur bu 1
2..altadilmak ne demek tam manasiyla bir kagida yaz ve birkenara gurur yaz tek kelimedir gurur ama aldatmanin birsuru anlamina karsi dimdik durur.gururnu incitme sonra o seni cok incitir
3..kocasini haberi bile olabilr bunlara tanik oluyoruz hadi haber verdin tamam okey cokta iyi yaotn dedin eee ya adam mezhebi genisse ne oluck ortada kalicaksin...
4...seni ilgilendirmiyor okadin suan o suan mutluymus oylemi saniyosun otip kadinlar nekdr ekmek okdr kofte onlar icin mutluluk yoktur sex adam kandirmadir onlarin hayat felsefesi allah islah etsin
5...ben senin yerinde olsa. Nacizane fikri. O adami silerim okadini facesinede bakmam dusunmemde unutma o cok suclu degl senin erkek arkadasi sozunun eri olsaydi okadinla ol.azdi..bunuda unutma
Suç olur illa şikayet eder ise ama dandik kamerasız bir internet kafede açılan hesaba ve bu hesaptan yazılanlara nasıl kişiye mal edebilirler ki dediğim gibi kindarım ben hemde aşırı canımı yakanı da asla af etmem illa acısını çıkartırım. Kötü bir huy evet ama kurtulamadığımda bir huy.
Suç olur illa şikayet eder ise ama dandik kamerasız bir internet kafede açılan hesaba ve bu hesaptan yazılanlara nasıl kişiye mal edebilirler ki dediğim gibi kindarım ben hemde aşırı canımı yakanı da asla af etmem illa acısını çıkartırım. Kötü bir huy evet ama kurtulamadığımda bir huy.
o kişinin ısyerındekı hal ve hareketlerını vs yı bılıyordum ama az o... lıuk varmış gıbıydı.eskı sevgılım mı ayarttı bılmıyorum sevgılıler gününde yanıma gelmezdı hemde tek bır lafımda dıyorum.yanlızım dedım ve atlayıp aksamın 10 unda yanıma geldı.kızın yenı sevgılısıyle degıl sadece kızın benı uzmesınının cezasını ıstıyorum..
o maili kadın mavikelebeğe kendisi atmış,şimdi mavikelebek o maili yollasa ya da olayları anlatsa,kadın da duyacak, bu kişinin mavikelebek olduğu açığa çıkacak,ya kadın da bir şekilde zarar vermeye çalışırsa mavikelebeğe, iftira vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?