merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım
yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım
(