o kıza neyapayım

bence burda tek suçlu eeski erkek arkadaşınızmış.hani derler ya dişi köpek kuyruk muhhabbeti.yok öyle bişey.asıl erkek bi kadına bakmazsa bi kadına o cesareti vermezse bi kadın kolay kolay erkeğe yanşamaz.artık o adamdan hayır gelmez bi kere böyle bişeyi yapan hep yapar.siz bence önünüze bakın sizi üzenleri haytaınızdan söküp atın eskiler çöpe ama kızcağınız en son kişi o kadın.kim bilir eski erkek ark neler dedi de kızı kandırdı bide böyle düşünün.geçmiş olsun arkadaşım

Gücü yeten yetene :). Gözünün önündeki suçluyu görmeyip veya görmek istemeyip, gücünün yettiği kişinin üzerine yıkmışsın bütün suçu. Bir de insanların hayatına burnunu sokuyorsun. Yazık tek kelimeyle.

​Sen kendi adınada farklı bir hesap açmış olsan sahte isimle karşı tarafın seni yine şikayet etme hakkı vardır bilişim suçlarına bana bu adresten şu konulu mail geldi diye sizi şikayet etme hakkına sahipler.

Seninleyken başka birini bulmuş, itiraf etmiş birde yüzleştirmiş. Sen hala telefonlarına cevap veriyorsun, beni kazanmak için bişey yapmıyor diyorsun. Pesssss diyorum bukadarına da...

Sal gitsin nere giderse gitsin senden uzak olsun..

aynı ısyerınde ıdıler benden ayrılınca onunda boşanacağını duyunca ona gıttmıs bırlıkte olabilmek ıcın amacda buymuş.kızın o...lugundan yararlanmak.bende kendıme pes dıyorum ama ılk sevgılı ılk ask ondan once kımse olmadı ondan sonrada olmadı.sanırım ılk olduğu ıcın kopamadım

bence salla kızı bırak ne hali varsa görsün ama sevgilinin tarafından bakınca...
yani erkek sonuçta her inan hata yapar diye düşünüyorum ben

evet hata yapar bunda kendımıde suçlu buluorum.belkı bır erkek ıcın 3 yıl bırlıkte olmadan durmak zordur belkı ben cok ustune gıttım cok kıskandım sıktım bunalttım ama onunda uzmesıne kırıldım .her defasında bunu söyleyerek ona canını yakıyorum

teşekkür ederım.eskılerın cogunu cope attım kendımı topladım hayatıma düzen vermeye başladım.
suc benımkındemı bılemem ama kız aramızın kotu olmasından faydalandığını bılıyorm ona yanastıgınıda bılıyorum.bızde durum dışı kopek kuyruk muhabbetı canım evet ondada suc var tabı yok demiyorum ama sucun buyugu kızda.

Yapmayı düşündüğünüz şey hiç hoş değil bence. Elinize ne geçecek, böyle basit bir oyunla ben anlayamadım. Sizin hayatınızda bir şeyler güzelleşecek mi, değişecek mi? Bence kadını kıskandığınız için böyle bir şey yaptığınızı söylerse sevgilisine siz küçük düşeceksiniz zaten çünkü erkek arkadaşınız onun için sizi bırakmış.

İnsanların gözünde bu kadar düşmenize değer mi? bırakın takıntılı olmayın böyle kadınlarla ilgili. Öz güvensiz bir davranış bu, kendinizi küçük düşürmeyin. Erkek arkadaşınıza da o kadar güvenmeyin evlenme teklif etti diye, kürkçü dükkanı olmuş biraz.

sadece benı uzmenın ıntıkamını alıcam.
cevap vermedim ona oda kabul etmedim nıye etmıyorsun dıye de telde uzuldu ağladı pısman ama benım kabul etme nıyetım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…