o kıza neyapayım

yok ona net bır cevap vermıyecegım karar verdım.ona guvenım yok oyuzden olmaz

rahata ermişken başını ağrıtma...Rabbimize bırak o en adaletli şekilde ilgilenecektir onlarla.
sakın geri dönme o herifede değer mi bu acıları yaşadıktan sonra geri dönmene

bence de siz o kadını bu şekilde cezalandırdıktan sonra, eski sevgiliniz de sizden özür dileyip biraz daha özen gösterse evet diyeceksiniz ona...
bence dediğiniz suç değil, sadece etik değil.

rahata ermişken başını ağrıtma...Rabbimize bırak o en adaletli şekilde ilgilenecektir onlarla.
sakın geri dönme o herifede değer mi bu acıları yaşadıktan sonra geri dönmene

keşke rabbımın verdıgı cezayı görsem ama onuda goremedım ben acı çekerken o mutluydu sımdıde mutlu.hayatını yasıyor sevgılısı var bende yanlızım ya ama ahım var ona. benım mutsuzluğum uzerıne mutluluk kurmaya calıstı ya mutsuz olur ıns oda hep.
ıns bana yasattıklarını kat kat yasar bende gorururum onu

bence de siz o kadını bu şekilde cezalandırdıktan sonra, eski sevgiliniz de sizden özür dileyip biraz daha özen gösterse evet diyeceksiniz ona...
bence dediğiniz suç değil, sadece etik değil.

,

asılnda evet demeyı düşünmüyorum sadece surunsun bıraz ıstıyorum .(allahım ya ben böyle bırı degıldım nasıl böyle sadıst oldum ya ( )

Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz...

sen içini rahat tut, kanma o yalancı gülümsemeli resimlere. emin ol ahın kalmaz yerde

Son düzenleme:
,

asılnda evet demeyı düşünmüyorum sadece surunsun bıraz ıstıyorum .(allahım ya ben böyle bırı degıldım nasıl böyle sadıst oldum ya ( )

işte biraz süründürdükten sonra evet diyeceksiniz bence ama nasıl güveneceksiniz bir daha sizi üstelik evli biriyle aldatmış birine...

bence o kadını nasıl mutsuz ederim diye değil, ben bu adama bir daha güvenebilir miyim ne yapmalıyım diye bakın. enerjinizi böyle şeylere harcamayın...

bence o kadını nasıl mutsuz ederim diye değil, ben bu adama bir daha güvenebilir miyim ne yapmalıyım diye bakın. enerjinizi böyle şeylere harcamayın...

o adam konusunda hıc bırsey yapmıyorum.ugrasmıyorum aramıyorum sormuyorum bırsey lazım olmadıkça o ararsa anca ozaman .o adama güvenmek ıcınde uğraşmıyorum.guvenmek ıcınde cabam yok.

bence kıza teşekkür et :) tüm suç senin sevgilinde gözü dışarda olan o. eğer seni gerçekten sevseydi gözü başkasını görmezdi.
not: öyle kızlara gerçekten teşekkür etmek lazım çünkü iyi birer çeldirici olabiliyorlar. erkekleri daha kolay analiz etmemizi sağlıyorlar. bizzat tecrübe ettim ama biraz acı oldu

canın çok yandığı için ona nasıl kötülük yaparım diye düşünüyorsun ama düşünme.Ah diyenin ahı yerde kalmaz canım.
ayrıca burda sadece o kız suçlu değil bunu görememişsin, erkek arkadaşın da suçlu.Hiç takma kafana, kalbini bozma.
Allah gönlüne göre versin

ilk sayfa yorumlarını okuyarak yorum yapıyorum ve ilk sayfanın bu yorumuna katılıyorum fındık haklı. belki sevgilin ayarttı. hayır tut ki kız ayarttı ama senin sevgilinin içinde olmasa bakmazdı dimi ama böyle düşünmek lazım. ne geçer yani eline bana söyler misin ? kız zaten afedersin ama şeyse sen bu erkek arkadaşına söylesen bile bir zaman sonra başkasını bulucak . suçun büyüğü erkek arkadaşında gibi geldi bana . onun nasıl kocası varsa erkek arkadaşının da hayatında sen vardın . kadının yaptığı etik değilse sevgilininki de etik değil. sevgilinle aranda olanlara olacaklara sen karar verirsin . onun dışında kadını ve hatta affetsen bile sevgilini Allah'a havale et

Siz o kadın için facede sayfamı açacaksınız eger böyle birşey yaparsanız evet suç olur.Sanal alem diye bu tür olayların cezası yok diye düşünmeyin.Artık bilişim uzmanları var ip numarasından ev adresine kadar bulup çıkartıyorlar olay savcılıga intikal ederse bunun cezası bile olur.

aldatma için iki kişi olur.

yani suç tek tarafın olmaz.
işt bizlerin hatası da bu yanımızda ki adamı aklamak için karşıdakinin üzerine yıkarız tüm suçu.

şimdi diyelim kız suçlu eeee erkeğe güvenilecek mi yani bundan sonra?
güvenmediğin erkeği de yanında tutma.
hiç beklemediğin bir anda öyle bir vurur ki.

benimleyken onla bırlıkte olmamış ayrılınca hemen onun kollarna atmış.

esmer_sekerım oyle ah yerde kalmıyordur ıns bende gorurum onu..
ama bende mutsuzum kalbımın bır yerı hala kırık keşke düzeltecek bırı cıksa ama oda yok.

yeliz nur: kızın adına face atmıycam ben kendıme sahte profıl acıcam adına xxx yyy kıbı bır ısımle acıcam o nun adına açmam suc tabı onu yapmam.

garnet evet bazen teşekkür ederıyorum belkı o olmasaydı ayrılmazdık ve suan bu calsıtıgım ıste calızmadım dıyorum 3 yl ıs aradım bulamadım ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra cok da ıyı maaşlı ıs buldum ona teşekkür etmem lazım.o olmazsa dusuk maasla meslegımle alakasız bır ıste çalışacaktım belkı

sen kadını bırak eski sevgiline ne yapacağını düşün..
kadın tek başına yapmamışya sevgilinde alet olmuş seve seve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…