- Konu Sahibi mavikelebek123
-
Hayır sen basbaya sevildiğine inanmak ve affetmek için bahane bulmak istiyorsun. Ama yok öyle bir şey biliyor musun? Gerçekten seviyor olsa başka kadınlara ilgi duymazdı ne için olursa olsun. Çok mu şartmış? Sevişmese ölecek miymiş? Nedir yani. Daha çok sinirlenmen gerekirken sadece cinsellik için başkasına gitmiş diye teselli oluyorsun anlam veremiyorum gerçekten.
Sen elalemin evli kadınlarıyla her istediğini yap, ondan sonra evleneceğin kız bakire olsun iste. Ne iyi ya...
Ayrıca kız ne diye yanaştı kimbilir.. Burada okuyoruz evli adamlarla birlikte olan kızları. Hepsi evli sevgilileri tarafından karımdan boşanacağım, zaten anlaşamıyoruz ve ayrıyız vs vs yalanlarla kandırılıyorlar. Ne malum belki de sevgilin o kıza da senden ayrılacağını söyledi.
Uff neyse konuşmak istemiyorum. Bide kızı savunuyormuş gibi oluyor. Asla savunmuyorum ve tasvip etmiyorum ama derler ya: hırsızın hiç mi suçu yok?
Gerçi boşa konuşuyoruz sen o çocuğun teklifini kabul edersin. Bu yaşadıkların da buraya açtığın konuların da devamı muhakkak gelir.
maılı yollamayıp sadece o cocugua sevgılın xxx ın evlıyken kocasını başka erkeklerle aldattığını bılıyormusun dıye sorsam bu yeter sanırım.detayınıda xxx e sor derım.
nasıl olur szce ?
ama savcılık vs ye gıtse savcılık buna ceza verrmı ondan korkuyorum
rahata ermişken başını ağrıtma...Rabbimize bırak o en adaletli şekilde ilgilenecektir onlarla.
sakın geri dönme o herifede değer mi bu acıları yaşadıktan sonra geri dönmene
bence de siz o kadını bu şekilde cezalandırdıktan sonra, eski sevgiliniz de sizden özür dileyip biraz daha özen gösterse evet diyeceksiniz ona...
bence dediğiniz suç değil, sadece etik değil.
keşke rabbımın verdıgı cezayı görsem ama onuda goremedım ben acı çekerken o mutluydu sımdıde mutlu.hayatını yasıyor sevgılısı var bende yanlızım yaama ahım var ona. benım mutsuzluğum uzerıne mutluluk kurmaya calıstı ya mutsuz olur ıns oda hep.
ıns bana yasattıklarını kat kat yasar bende gorururum onu
,
asılnda evet demeyı düşünmüyorum sadece surunsun bıraz ıstıyorum .(allahım ya ben böyle bırı degıldım nasıl böyle sadıst oldum ya( )
bence o kadını nasıl mutsuz ederim diye değil, ben bu adama bir daha güvenebilir miyim ne yapmalıyım diye bakın. enerjinizi böyle şeylere harcamayın...
Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz...
sen içini rahat tut, kanma o yalancı gülümsemeli resimlere. emin ol ahın kalmaz yerde
inş.esmer_sekerim inş. inşallah bana yasattıgının acısını ceker.(ve ıns ahım gerı bana dönmez)
hislerim güçlüdür gör bak sadece zamana bırak
ıns ıns gorurumde ıcım rahatlar.
ahım bana dönmez dımı
canın çok yandığı için ona nasıl kötülük yaparım diye düşünüyorsun ama düşünme.Ah diyenin ahı yerde kalmaz canım.merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım
yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım(
Neden tek suclu o kizmis gibi davraniyorsun ki? Sevgilin ayartti belki nereden biliyorsun? Savunmuyorum yanlis anlasilmasin. Kizin yaptigi cok buyuk adilik. Ama kizin yeni sevgilisiyle alip veremedigin ne anlayamadim. Ne alaka... Bide agziyla soylemis sevgilin birlikte olmak icin yaptim diye. Boyle bir insan icin degil boyle entrikalar, kilini kipirdatmaya deger mi?
merhaba yaklaşık 3 sene suren bır ılsıkım vardı..ilk kez sevgılım oldu ılkkez bukadar sevdım onu.herseye rağmen aileme karsı gelecek kadar sevdım.Ailem bılmedı onları soyleyemedım ıs cıddıye bınınce soylerım dıyordum.beraber onunla evlılık hayatı kuruyorduk onunla.butun arkadaşları aılesı patronu bıle benı bılıyordu evlenecegız dıyordu.sonra o yenı ıse gırdı ısı cook yoğundu ve aramı bozulmaya başlamıştı ama oyle böyle goturuyorduk.sonra ısyerınde bır kız vardı kız evlıydı ve oturuşu kalkışı pek ıyı degıldı.ben onu aradığımda ıs yerınde ıken benı telefonda unutup onla muhabbet edıyordu.kızıyordum buna ılıskımızı bılıyordu hatta tanısmıstık kızla.ben 1,5 aylığına eve geldım benım ıcın ısten kaçıp uğurlamaya bıle gelmıstı.1,5 ay ıcınde uzaktan uzağa muhabbet edıyorduk ama aramız ıyı degıldı.sonra tartışmalar başladı vs derken surdu.yolacıkacagım gun ayrılmak ıstıyorum dedı bende tamam dedım.ayrıldık 1 hafta gorusmedık merak ettı aradı benı (kı 5 saat bıle aramadan duramayan ben 1 hafta aramadım onu)sonra sevgılıler gününde yanıma geldı ben uzulmeyım dıye umursamaz gorundum bana kızdı gıttı ve benım sevgılım var dedı. o kızmı dıye sordum bırbırımıze kızdı bağırdık sonra yuzlestırdı evet o kızmış .ve evlıydı o kız.bosanma davası açmış kocasınıa bosancakmıs yanı kocasını aldattı.aradan aylar gectı konuşmadık eskı sevgılımle sonra aradı konsutul fılan.ara sıra muhabbet ettık.sonra senden ayrılığıma onun ıcın senen ayrıldığıma pısmanım dedı.(evlenene kadar cınsellık olmayacak demıstım aramızda oda kabul etmıstı)o kızla sadece bırlıkte olabilmek ıcın ayrıldıgımaa pısmanım fılan dedı.aradan aylar gectı o eskı sevgılım bana evlenme teklıf ettı ama cevap vermedim.bugun facebookta gezwerken karsıma kızın sayfası cıktı yenı sevgılısıyle resmını koymus.ben mutsuzken bırını yenıden sevemezken aylarca acı cekmıssken onun mutlu olmasını hazmedemedim.
sızce facebookta sayfa açsam ve o çocuğa sevgılının evlıyken başka erkeklerle kocasını aldattığını soylesemmı bılemedım (ki elımde bana attığı maılde kanıtıda var.saklıyorum mesajı hala.)
bunu yaparsamda suc olurmu sıkayet etse suc olurmu bılemedım
yardım edın hanımlar lütfen.neyapayım(
aldatma için iki kişi olur.
yani suç tek tarafın olmaz.
işt bizlerin hatası da bu yanımızda ki adamı aklamak için karşıdakinin üzerine yıkarız tüm suçu.
şimdi diyelim kız suçlu eeee erkeğe güvenilecek mi yani bundan sonra?
güvenmediğin erkeği de yanında tutma.
hiç beklemediğin bir anda öyle bir vurur ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?