- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
nasıl o ne?Evet canım sız???
benim neden haberim yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl o ne?Evet canım sız???
Canım özel okul tesvık parasınasıl o ne?
benim neden haberim yok?
calısan kadınlara devlet destegı yıllık 2500 tl anaokullarına ama devlet degıl ozel okulda okuyor olacak.o ne ???
3 çocuk olan almıyor mu![]()
heee.. ben de değişik bir şey var bilmediğim sandım.Canım özel okul tesvık parası
canım bizim kaldığımız yerde özel kreş yok devlet var bir tek. ama o da gerçekten çok güzel yapmışlar. yoksa servis falan ayarlayıp koleje vermeyi bile göze alırdım ama her sabah 6,30 da falan yola çıkartmam lazımdı.kıyamam o kadar. O yüzden kızımın ilk okula başlamadan önce eşimin tayin olması lazım. benim de tek isteğim bu.calısan kadınlara devlet destegı yıllık 2500 tl anaokullarına ama devlet degıl ozel okulda okuyor olacak.
netten bır arastır senın kızın ozel okuldamı okuyor ipek?
buarada ınsallah sıkıntısız baslarsınız ıpek ege dun ve bugun hazırladıgım kıyafetlerı gıymek ıstemıyor o rahatsız bu acıtırıyor bunu begenmıyorum dıye reddedıyor , dun capulcu gıbı gıttı bugun ıse dun gıymedıgı kıyafetlerı gıyerek ayagına plaj terlıgı gecırmeye calıstı ama neyse
buarada ilk gün eve odev vermıslerdı salı sabahı kalkıp hemen hallettı
umarım su koyvermez
allahım ınsallah
Benim kızımda da sadece kışın oluyor Dr bize alerjik bronşit dedi o yüzden oluyormuş burun tıkanıklığı biz denedik iyi geldi inşallah sizin prensese de iyi gelir birde tuzlu su çok iyi dedi Dr biz denemedik henüz siz deneyin isterseniz ..FransaYazın olmuyor. Bir tek kışın oluyor.
Sen memnun kaldıysan ben de deneyebilirim bu deniz suyunu, yeni bir tane alacağım, marka arıyorum.
Menşesi neresiymiş?
devlet aylık 300 tl oduyor okulunheee.. ben de değişik bir şey var bilmediğim sandım.
valla öyle yapacaklarına fiyatlara bir kıstas getirselerdi daha çok makbule geçerdi.
İnşallah canım ya o küçük burun bakıyorum bakıyorum karanlık minicik bir şey zaten görünmüyor da. böyle içi gidiyor insanın.Benim kızımda da sadece kışın oluyor Dr bize alerjik bronşit dedi o yüzden oluyormuş burun tıkanıklığı biz denedik iyi geldi inşallah sizin prensese de iyi gelir birde tuzlu su çok iyi dedi Dr biz denemedik henüz siz deneyin isterseniz ..Fransa
o zaman okullar fiyatı şişirir ki yani nasıl olsa veli X rakamı göze almıştır diye.devlet aylık 300 tl oduyor okulun
ilk gun ıse bız onu bıraz erken aldık halbukı ben ılk gun 2 saat tutacaktım ama ogretmen cocuktan cocuga degısır bu durum demıstı . 4 te gıdınce etkınlıkler yarım kaldı odevını eve verdıler bende sımdı bunu varya yapmaz bu dıye dusunyordum aksam , sabah 5 te okula gec kaldım dıye uyandı :S 8 de bır daha uyandıcanım bizim kaldığımız yerde özel kreş yok devlet var bir tek. ama o da gerçekten çok güzel yapmışlar. yoksa servis falan ayarlayıp koleje vermeyi bile göze alırdım ama her sabah 6,30 da falan yola çıkartmam lazımdı.kıyamam o kadar. O yüzden kızımın ilk okula başlamadan önce eşimin tayin olması lazım. benim de tek isteğim bu.
ne çabuk ödev vermişler ya.
ilk hafta alıştırma haftası olur.
bende aynı seyı dusundum mesela yarım gunu 500 tl olan okulun 300 devlet odeyınce aıle 200de oder 300deo zaman okullar fiyatı şişirir ki yani nasıl olsa veli X rakamı göze almıştır diye.
1000 tl der, normal bir aile 700 ü zaten gözden çıkararak giriyordur bu işe gibi..
işin tuhafı benim kızım evde ve dışarıda tam bir canavar diyim. parkta, orada burada oyun kurar,lider olur ama okulda daha sessiz olduğunu gözlemledim geçen sene. buna rağmen okulda atmaca gibi olan çocuklar da var. bu aradaki fark nereden kaynaklanıyor acaba bilemiyorum. çok okudum ettm ama anlamadım hala.ilk gun ıse bız onu bıraz erken aldık halbukı ben ılk gun 2 saat tutacaktım ama ogretmen cocuktan cocuga degısır bu durum demıstı . 4 te gıdınce etkınlıkler yarım kaldı odevını eve verdıler bende sımdı bunu varya yapmaz bu dıye dusunyordum aksam , sabah 5 te okula gec kaldım dıye uyandı :S 8 de bır daha uyandı
ılgınc ben beklemıyordum benımkınden cunku hanı hep derım bu ccuk evde benım yakamda pacamda ana ananacımm dıye megersem bana rol yapıyormus hırbo
asırı sosyal degıl asosyalda degıl fakat yenı ınsan tanımaya acık degıl, nasıl desem eyvallahı yok. adını sorannın suratın abakıp bakıp cekıp gıdebılır
bazı ozellıklerınden dolayı etrafındakılerden sevmedıklerı oluyor ve onlardan vebalı gıbı uzak duruyor :S ama okulda boyle bırsey yokmus masallah dıyelım cok uslu ve arkadaslarıyla ıletısımı ıyı demıs ogretmenı
bende okula baslamaya ıkı gun kala gozlerıme uykular gırmedı , ne b.k yıcez sımdı dıye ama
degmedı yanı
kızına gelınce gecen seneden randımanlı olarak bu sene sorun cıkarmaz bence
pekı bu kadar kucuk cocukları devlet anaokuluna alıyormukı?48 aydan kucuklerı yanı gecen senede gıttı ya
sen tam benim aradığım insansın. yani ilaçsız tedavileri denemiş birisin.
ben de doktorlara olan tüm inancımı kaybettim.
Sapasağlam babamı anjiyo yaparken böbreklerini etkiledir.
Apar topar diyalizlik oldu babam..diyalizden kurtarma çabaları için kemoterapide kullanılan ilaçları verdiler. Hani biz de prof değiliz ya güvendik teslim olduk. O kadar ağır ilaçlarmış ki babamın bağışıklığı dayanmadı çöktü. Bu da akciğer mantarına çevirdi. İlaç ilacı çekti ne yaptılar bilemiyorum artık babam 1 haftada vefat etti.
Bu noktada ben zaten ilacı sevmeyen biri olarak hastane ve doktor kombinasyonuna karşı inanılmaz soğudum. Daha önceki tecrübelerimiz de var tabi..
Daha sonra amcamın torunu kızımla aynı yaşta soğuk algınlığı için verilen antibiyotik kulaklarını etkilemiş aynen hava/sıvı dolması ya da buna benzer bir dizi sorunla uğraştılar.
Ben bu kış ilaç olayına ne de hastane olayına bulaşmadan 1 tane kelebeğimi nasıl hafif dereceli olarak hastalıktan kurtarırım diye açtım konuyu.
Yine elbet hasta olacak ama dediğin şekilde ilerlememesi bizim amacımız.
Şu noktada Allah daha fazla dert vermesin sana diyorum ve bildiklerini bizimle paylaşır mısın?
Çoğaltalım ve uygulayalım. Kadir Tuğcu'yu yazdım şimdi ilk fırsatta bakacağım. Ama neler yaptın çocuğun için ilaçsız.
İnan altın kıymetinde tavsiyelerin.
tabi canım orası kesin 300 ü de gözden çıkaramayan zaten çalışmaz anası.bende aynı seyı dusundum mesela yarım gunu 500 tl olan okulun 300 devlet odeyınce aıle 200de oder 300de
ama bıze sokmez bız gıttık teee hazıranda kayıt olduk ben fıyatları bılıyorum yaz donemınden kayıt olduydukama enı kayda gelene yaparlar yarım gunu 600 derler gecerler kenara
işte benımkıde am tersı aynı yaslarda 2 kuzenı var ucununde kendı arkadas grubu varişin tuhafı benim kızım evde ve dışarıda tam bir canavar diyim. parkta, orada burada oyun kurar,lider olur ama okulda daha sessiz olduğunu gözlemledim geçen sene. buna rağmen okulda atmaca gibi olan çocuklar da var. bu aradaki fark nereden kaynaklanıyor acaba bilemiyorum. çok okudum ettm ama anlamadım hala.
Başak 2010 mayıs doğumlu geçen sene aldılar bu sene 2011 lileri alıyorlar.
Ana okulu bize 50mt uzaklıkta bir de muhit çok iyi. yani hep çalışmak için şehir dışından gelen belli bir kesim var.
Doktorlar korkutuyor insanı..Antibiyotik kullanmazsan işte broşlara iner, kulağına çıkar daha fena olur.Müsait zamanda bitkisel olanları da yazıcam canım. .yalnız unutma vücutta hiçbir şey gereksiz değildir. .hersey olması gerektiği gibi oluyor aslında ama biz ilaçlarla bunu baskiliyoruz. ..dolayisi ile vücut yeni enfeksiyonu tanıyamiyor ve sürekli hasta oluyor dolayisi ile artık kurtuluş olmuyor..ilaçsız vücudu baskilara yi vücut o mikrobu tanıyor ve bir daha onunla karşılaştığında daha temkinli oluyor ve ne yapması gerektiğini biliyor o yüzden de daha hafif atlatıyor. ..yeni tanistigi mikroplarla savaşı uzun sürüyor ama ilaçla baskılamazsan tabii gerekmedikce o zaman kazanan mikrop olmuyor...iste o gerekmedikce yi iyi ogrenmek lazim...küçükken hasta olacak sende benim gibi başta cekeceksin ama sonrası daha güzel olacak...yani kısaca vucudumuzdaki sistem mikrobu yenmek için onu tanıması lazım. ..Tanidik tan sonra korkma birsey olmaz. ..
Ayrıca antibiyotik sadece bağışıklığı baskılamiyor zaman içinde mikropları daha da kuvvetlendiriyor. ..her başkasına geçtiğinde daha kuvvetli olmuş oluyor..resmen virüsleri besleyip büyütüyoruz. ..Burada önemli olan Viralmi bbakteriyel mi onu tespit edebilmek..Viral de kullanıcı yukarıda yazdıklarım oluyor ne kadar üzücü. ..çocuklarımız bir an önce iyileşsin düşüncesi ile geleceğennasılda yatırım yapıyoruz değil mi?neden çünkü biz sorgulamiyorsun.o? kafamızda kurcalandiginda araştırmiyoruz?
yalnız şimdi yazdıklarımı okuyan beni Dr. Düşmanı sancak? öyle miyim acaba? Hayır Allah yine onları başımıza eksik etmesin tabii ama henüz gerçekten insan sağlığını düşüneni yüzyüze bana denk gelmedi...ama yine de durumundan şüphe içimde kaldığında dediğim gibi gidip güvenilir bir yerde test yaptırıp sonucu kendi gözüme görüp idrak etmeden güvene miyim? şimdi suç bizde mi?
benim babamı da bagirsaktan ameliyat edeceklerdi.hastane değiştirdik araştırma hastanesine gittik ve megerse mide delinmis. ..ne kadar üzücü şeyler yaşadık. ..
Allah sabır versin..mekanı cennet olsun inşaallah. ..
valla ben o sabah kalkıp hatım ındırdım dıyeyım sana tabırı caızse sen anla,tabi canım orası kesin 300 ü de gözden çıkaramayan zaten çalışmaz anası.
yarım gün mü senin şimdi? aslında daha önce annen bakıyorsa yarım gün devam edebilirdin ama senin oğlan arıza çıkarmamış maşallah.
valla karnıma ağrı giriyor isteksiz olur mu acaba diye.
Dua ediyorum resmen bunun için ya.
o sorunsalla ben haftaya savaşacağım. valla marketlerde böyle kırtasiye malzemelerini görmek bile beni şimdiden geriyor. yaw diyorum daha çok var ne acelesi vardı koydunuz şimdiden de durduk yere geriyorsunuz insanı. hele migrosta tam girişte.Oğlanı uyuttum ayaklarımı uzatma zamanı:) kırtasiye malz sorunsalıipek az buz tutmuyor şakamaka ama