O örtüler kalkmalı

Bunun Allah rızasıyla ne alakası var
Konu ancak bu kadar dramatize edilebilirdi bravo
Bende o zaman kvnin evine müdahale ediyim öylemi
Bu ne saçmalık ya oradı bizim evimiz, eğer herkes istediği gibi düzenleyenilecek olsaydı toplu halde yaşamamız gerekirdi ayrı ayrı evlerimiz neden var o zaman?
Ben yaşıyorsam tabi ki ben düzenlerim ben ona hiçbir kınuda saygısızlık etmedim ama o hep benim inadıma birşeyler yapıyo
Birde oğluna şikayet ediyo beni kötü niyetinin en büyük kanıtı bu zaten

Uymaca akıllı ise sana uysun

Evliliğin ilk yılında sorun vardır denir ya işte bu o sorunlardan

Enerjini kıskançlık ve gereksiz tepkilere değil bunlara yönlendir eşini şekillendir
Bazı konularda bana da uyar zaten ama bu konuda annesinin etkisinde kaldı

Çok sinir bozucu, ev sizin yaşam alanı sizin.
Kimseyi karıştırtmayın işinize.
İyi niyetten maraz doğar.

siz nasıl istiyorsanız evinizde o şekilde yaşayın kayınvalide veya eşiniz birşey derse sizde dersiniz "burası benim evim benim borum öter" kaba bir tabir ama bir gün kırarsınız.
Günlerce dil dökmek zorunda kalmadan bir kere de hallolur problem.

Aç Kuran-ı oku anne baba hakkını, onların gönlünü hoş etmeyi, İslamiyette anne bana yerini. Dramatize etmek senin işin, her yüzeysel ve boş şeyi dramatize edip burada kusuyorsun resmen.

Sen KV'ni annen olarak görme de kocanın annesi, onu doğurdu, onu büyüttü ve o da annesinin gönlünü hoş etmek için çaba sarf ediyor. O çiçeğin orada kalma isteme sebebini anlayamayacak kadar kendi isteklerinin derdinde olan, takıntılı bir obsesifsin. Kadın zaten istemiyorsan kaldır bana ver demiş, onları oraya çivilememiş.

Biz normal insanlar bunları dert edip yaşlı insanları hırsla arayıp sonra bunu normalleştirme çabasına girmiyoruz, bil istedim. Biz de KV'ler ile sorunlar yaşıyoruz bu ve buna benzer ama hiç böylesi takıntı yapmadık.

Anca seni burada KV düşmanları pohpohlar, buyrun sıvazlayın sırtlarınızı.

Ya dursun orda ne olacak Allah Allah... sorun çıkarmak için bahane resmen... hem orası esinizinde evi onunda söz hakki var. Bencillik etmeyin.

İşine gelmedi sanırım anlamıyorsun abak sabuk konuşmaya devam ediyorsun devam et o halde seni ciddiye almıyorum artık

inan bana dünyanın her türlü hali var ve snin için tek duam şu olur, umarım birgün o insanla aynı evi paylaşmak ''zorunda '' kalmazsın...
sevgiler..

İşine gelmedi sanırım anlamıyorsun abak sabuk konuşmaya devam ediyorsun devam et o halde seni ciddiye almıyorum artık

Şu hayatta patlıcanı, biberi, Ajdar'ı, Mustafa Topaloğlu'nu, sokaktaki Çomar'ı bile anladım, bi seni anlayamadım Elif doğrudur.

Bari sen bizi anlamaya çalışsaydın, burada sana hakaret gibi gelen birçok şey aslında sana doğruyu gösterme çabası ama ısrarla anlamak istemiyorsun. Sana gerçekten üzülüyorum, cidden obsesif olmak ama bunu fark edememek, çoğu obsesif hastalığını fark edip tedavi olmazmış zaten. Hayatı kendine zindan ede ede tüketeceksin, Allah şifa versin hani hakaret değil ciddi duam budur................

Tşk sanada Allah şifa versin ne diyim artık...

O bir anne mi
Benim annem de anne ama kimsenin evine karışmaz kimsenin inadına inadına aynı davranışı yapmaz
Dedalarca aynı şeyinyaşadım ben o yüzden kimse kvyi korumasın
ne kadar yanlış ve çirkin bi düşünce
ne demek anne mi
onun anneliğini sorgulamak sana düşmez kusura bakma da
iyiki bir evin olmuş da kadın da karışmış
ne alaka inatla ya
benim ailem de bize ço karışır kızıımı yetiştirme, evin düzeni temizliği vs konularda bazılarına hak verip istedikleri gibi yapsam da bazı şeylerde bildiğimi okurum onlarda bana söylemekten karışmaktan vazgeçmezler şimdi benim annem anne olmuyor mu bunu diyebilecek adamın/kadının alnını karışlarım, kimse annemin kesip attığı tırnak olamaz o kadar ki fedakar bi kadındır
o yüzden evet kayınvalideni koruyorum var mı itirazın
sabahtan beri ılımlı yaklaşmaya çalıştım ama yok şu lafınla hiç haketmediğini gösterdin
küçücük bez parçasını nerelere koydun öyle yaa

Örtü yüzünden kavga mı edersiniz eşinle gerçekten ilginç sevmedim yada istemiyoprum örtü deyin olsun bitsin

O benim kadınlığımı sorguluyorsa( farklı bir konuda)bende onun anneliğini sorgularım buna da senin itirazın olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…