Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Ekliyorumm.. Bu arada kociş korkup yapmıooo
Zaten beni meryem ilan etti, dokunmuo

:)) ehehhe aynı durumlar az çok hepimizde var sanırım..

işte aradığım cevap bu dedim okuduğumda, ben de bu işin genetik olduğunu düşünenlerdenim..bi arkadaşım saolsun doğum sonrası elinde kalan lieracları verdi, yaklaşık 2 aydır düzensiz şekilde kullanıyorum, bir de zeytinyağı ve burdan okuduğum vazelinin kremini aldım.. ama hepsini düzensiz şekilde kullanıyorum, çünkü içten içe bu işin ırsi olduğunu kabul etmişim sanırım.. :)) artık kısmetlileri son aylarda seçeriz.. sevgilerimle..

Günaydın güzel anneler :) Bugün nasılsınız?
Bir kaç haftadır yatak ve puset bakıyorum, yatak konusunda kararımı verdim ama puset konusunda bir türlü veremiyorum Yatak olarak aşağıda ki park yatağı alacağız, 3-4 yaşına kadar kullanabiliyormuş, bir de üretim yeri italya, yani çocuğumun yattığı yerin çin malı istemiyorum

Yalnızca puset konusunda kararsızım, kraftın bir modeli inanılmaz hoşumuza gitti ama üretim yeri çin, yani alıp almama konusunda korkuyorum.. Çocukları görüyoruz, herşeyleri ağzına sokuyor, acaba alsam mııııı,almasam mıııııı???

Ekliyorumm.. Bu arada kociş korkup yapmıooo
Zaten beni meryem ilan etti, dokunmuo [/QUOTE]

hahahaaaa aynen canım ya biz de cok korkuyoruz.öğrendiğimiz 4. haftadan beri ciddi bi arkadaşlık yaşıyoruz:)))bebekten sonra da olmaz sanırım.bakalım neler olacak.bişey olmaz diyolar ama rahat edemiyoruz.göbiş de büyüdü artık böyle gidecek:)

canım park yatak çok güzelmiş.fiyatını ve markasını, satıldığı mağazayı söyler misin? güle güle uyusun miniğin. puset ve arabayı diğer alternatiflerle karşılaştır ona göre karar ver.zira çin malı artık her yerde am bebeklerimiz çok kıymetli.

yatağı da puseti de ben de beğendim, renk seçimin tam bana göre.. :) renkli şeyleri sevmiyorum özellikle erkek diye mavi, kız diye pembe dayatmalarını.. fikir tabi bu saygı duyuyorum, ama inş. ben de bu tarz alıcam.. puset konusunda geçen hafta birinde concordun aynı buna benzeyen sade bir modelini gördüm, resmen bayıldım ona, hemen araştırdım ancak fiyatı görünce biraz geri adım attım,1500 tl civarıydı puset.. kraftın fiyatları ne durumda?
concordun o modelinin fotosunu ekliyorum..

Ben de o kadar model arasından bir tek bunu beğenebildim Biraz tuzlu geliyor ama olsun, kaliteli bir şey.. Chicco'nun Lullaby LX modeli canım benim, internete yazdığın zaman çıkıyor. Şu andaki fiyatı 380 TL civarında ama boş beşik sadece.. Dün de unnado'dan indirime girmiş bir uyku seti aldım, sadece yatağı kaldı, o da 70-150 arasında, kalitesine göre değişiyor..

Araba konusunda tıkandım kaldım işte, bir de Graco diye bir marka belirdi bu aralar, o da güzel, üretim yeri amerikaymış, bunu da listeme ekliyorum artık.. Modelleri güzel..

Ben aslında kıyafet konusunda çok takılıyorum.. Böyle çirkin bir mavi değilde, cam mavisi, gri, lacivert, beyaz gibi renkler alıyorum; çünkü yok yeşilmiş, sarıymış, hiç sevmediğim renkler, zaten erkek bebeğe de gitmiyor yani.. Ama seninle zevklerimiz uyuştu bak, bu gösterdiğin modeli ben de beğendim, gerçekten hoşmuş, zaten neredeyse benziyorlar?? 1500 bence de çok, hiç o kadara gerek yok, bu kraftın modeli şimdi indirimde, 750 TL ye peşin fiyatına 10 taksit yapıyorlar.. Bir de chicco'nun beğendim ama o daha kaba duruyor, o da 660 TL, bakalım en sonunda karizmatik duruşuna yenilmez isem, gidişat kraft gibi duruyor ama (

biraz önce bi arkadaşla konuştum, 4 aylık bebeği var onunda.. araba konusu açılında concordu sordum.. onda da concord varmış, bebeğin rahatı ve sepeti vb açısından harika bir ürün ama, acaip yer kaplıyormuş, arabanın içini dolduruyor katlayınca dedi. bi tane tavsiye edicekti, ancak ismi aklına gelmedi, haber gelince o markayı da yazıcam buraya.. bi de bana alınması gerekliler listesi yapıcak saolsun, onu da paylaşıcam burdan.. tahmininiz üzere her şey güzel görünüyor almak cazip geliyor, heves de var tabi, ama biçok şeyi aldığımızla kaldık hiç kullanmadık dedi, bu aralar liste atıcak bana, ben de yazarım..
güzel telaşlar bunlar;bu hazırlıkların mutluluğumuzu arttırdığı, çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günlere inş..

beşik konusunda bende park yatak almayı düşünüyorum.oğlumun mobilya beşikti çok kullanışsızdı 1 sene anca kullanabldim...

beşik konusunda bende park yatak almayı düşünüyorum.oğlumun mobilya beşikti çok kullanışsızdı 1 sene anca kullanabldim...hem bunu istediğin yere çekebiliyosun katlayabiliyosun ..

cnm senin istediğin alınacaklar listesi olsun söyleseydin ben sana yazardım :)))))))

beşik konusunda bende park yatak almayı düşünüyorum.oğlumun mobilya beşikti çok kullanışsızdı 1 sene anca kullanabldim...hem bunu istediğin yere çekebiliyosun katlayabiliyosun ..

konuştuğum herkes park yatak tavsiye ediyor, ama benim aklım beşiklerde :44: nasıl karar vericem bilmiyorum.

beşik-dolap-şifonyer takımlar çok hoşuma gidiyor. park yatak alırsak oda takımını nasıl tamamlıycaz??

Hahahahaaa :))) Bak bu gördüğümüz herşeyi alma isteği konusuna katılıyorum :))) Elime geçeni sepete atasım geliyor, dayanamıcam diye korkuyorum :)) Gerçi bugüne kadr sadece 3-5 kıyafet, battaniye falan aldık, asıl bu ay büyüklere başlıyoruz işte :)

Peki sizce, sterilizatör, biberon ısıtıcısı gibi ürünlere gerek var mı??? Yani extrem bir ürün mü yoksa almak gerekir mi? Kuzenim ikizleri için aldı, ben de alsam mı diyorumm??

cnm senin istediğin alınacaklar listesi olsun söyleseydin ben sana yazardım :)))))))

Ohoooo, sen bizim sormamızı mı bekliyosunn, hiç beklemeden dök bence listeyi :))

Ah be direnc.. Bizim de aklımız mobilyalarda ama 1sene kullandıktan sonra da atacak kdr zengin değiliz ki be arkadaşım.. Senin gibi ben de beğenemedim park yatakları fakat kullanış açısından en iyisi diyorlar, birazda kesemi düşünmek istiyorum Dolap falan da alabilirsin aslında, o kdr kısıtlama kendini, aldığın yatağın rengine uyacak şekilde tek dolap olabilir yani, şahsen ben o şekilde düşünüyorum, tamamen hayalgücü ürünü olacak yani :))

arkadaşım, ben de zengin değilim :)) bizim eşyaları babaanne alacak, bebek arabasını da anneanne alacak. odanın perdesini ve halısını da görümcemle kendi kardeşime paylaştırmayı düşünüyorum saolsunlar biz pek masraf yapmayacağız.

diyorum ki, hazır çok heveslilerken büyüyen yataklı takım mı aldırsam??2-3 sene sonra bi daha masraf olmaz böyle yaparsam bir de yatak odama minik beşik lazım olacak. bebeği odasında yalnız bırakamam ki..

valla bu konuda deneyimlilere güvenmemiz lazım, nurcanburak tavsiyelerini bekliyoruz.. :)

senin ekip çevirmiş etrafını, madem hevesliler heveslerini kırmaya gerek yok tabi.. :))) ben şimdilik oda yapmıycam gibi görünüyor, zaten kirada oturuyoruz, bebek desen başlarda yanımızda olması gerektiği için, başlarda eşya almayım diyorum, oyun parkıyla kurtarırsak süper olucak.. :)

ya evet kesinlikle önemsiyorum bu alacaklar olayında hem çok tecrübesizim, hem de boşa para dökmek istemiyorum.. yardımlarınız memnuniyetle kabul edilir.. :))

canım bende yanımda yatırıcam uzunca süre. odası süs gibi kalacak sanki. bebeğin ihtiyacı için değil de kendi göz zevkim için alınacak gibi geliyor.

2-3 yaşından sonra yalnız odalarında kalabilirler. şimdiden oda yapmasak mı acaba?büyüyünce güzel bir oda yapsak...

bu arada ben de kiradayım. ama ayrı bir bebek odam var. şu anda ıvır zıvırla dolu..

benim de yatak odasının yanı müsait, şuan çalışma odası ama çok dolu değil, hani ileride yatağını oraya çıkarırım, o zaman düzenlerim diyorum.. bence şimdiden kullanmayacağı odayı yapmak mantıklı değil, her geçen gün yeni şeyler çıkıyor, nasılsa her şeye kolaylıkla ulaşabiliyoruz.. kuzenimin çocuğu 4 yaşına kadar yatar diye yatak aldılar mesela, çocuk şuan 2,5 yaşında ve şu büyük yarış arabası şeklinde yataklar var ya ondan aldılar.. :) yani evdeki hesaplar çarşıya uymayabiliyor onu anladım, bir de diğer kuzenimin oğlu şu 6 yaşına kadar büyüyen karyolalardan almışlardı, tmm fonksiyonel ama, şimdi o yeğenim 5 yaşında koca adam, ama hala parmaklıklı bebek karyolası gibi şeyde yatıyor.. dışardan bakıyorum diğeri daha mantıklı geliyor..:) benim fikrim tabi bu, vaktimiz varken beyin fırtınası yapıp doğruyu bulmak lazım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…