Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

Bizdede aynı durum söz konusu :)) Beşiği görümcem alacak, puseti de kayınvalidem, gerisi teferruat zaten :)) o yüzden bende ucuz yataklara bakmıyorum :))) Napalım cnm, bu kdr yeğen, torun istediler, katlanılası bir masraf olması lazım

Bizde kiradayız ama ev biraz küçük olduğu ve yatak odam tek odaya sığmadığı için extra boşta bir odam yok, bu yüzden yarısı boş olan odaya dolabını, arabasını, küvetini yani büyük ıvır zıvırını koyucam, yatağınıda yanıma alıcam.. Çünkü daha çok küçük yaaa, ayrılamam beeennn :)

Hem dediğin gibi evdeki hesap çarşıya da uymayabilir, o arabalı yataklarda bizimde gözümüz var

Arkadaşlar bugün ikinci aşımı oldum, şimdilik ilki gibi kolum ağırlaşmadı. Kendimi daha iyi hissediyorum öncekine göre.
Birde çatlaklar konusunda ben çok rahatım galiba, benim çatlaklarım çok erken başlamıştı doktor mustela diye bir krem önerdi 80 liraya gittim aldım kremi epeyce de kullandım ama pek birşey farketmiyo gibi geldi bana. Biraz da çevremdekilerin söyledikleri etkiledi galiba, cildin çatlamaya müsaitse naparsan yap çatlıyo dediler. Bir de eltime sordum ilk hamileliğinde çok kilo almış hiçbirşey de kullanmamış ama tek bir tane çatlağı yok. Ben de bıraktım kremi. Şimdilik çok fazla çatlağım yok sonlara doğru nasıl olur bilemem tabi..

galiba bende yapmıycam, eşya aldırma hakkımı ileride kullanmak üzere biraz ertelemeyi teklif edeyim :)
büyüyen yatak ileride işe yaramayacaksa almanın mantığı yok, çünkü normal beşiklerden daha pahalı oluyorlar.

sadece park yatakla, yatak odasında idare etsek olur sanırım. zaten kış bebeği olacak, diğer odaların sıcaklık kontrolünü yapmak zor olur yanımızda uyusun.

benim kuzenimin de kızı 3 yaşına girdi.bu zamana kadar park yatak kullandı. daha yeni oda yaptılar..bana da diyor park yatak al, büyüyünce oda yaparsın diye.. nedense sevemedim park yatakları ama nette araştırmaya başlamalı...

Aynen, kesinlikle hakkını saklı tut :) Taş çatlasın 3 sene sonra yine bir heyecan yaparak oda alabilirsin :) Bende öyle yapacağım çünkü.. Dediğin gibi de kış bebeği olacak zaten, park yatak bi salona, bi odaya artık :)

Araştır bak internette, e-bebek'te güzel şeyler var, bebefix'e bak, narbebe'ye bak, bir sürü model çıkıyor karşına! Ama üretim yeri yazmayan ürünü beğenme, özellikle ona dikkat et!

canım umarım çok ağrın olmaz..
ben vaselin kakao yağlı krem kullanıyorum. şimdilik çatlak görünmüyor ama son ayda çatlarız gibi geliyor. göbek o kadar büyüyecek ve bebek aşağıya doğru inecek, baskıyı düşünebiliyormusun

ben beşik kullandım canm ama çok kullanışsız geldi bana 1 yaşına geldiklerinde o çıtaları ayaklarıyla ittirmeye başlıyolar kafalarını sokuyolar faln ama illede hevesim var diyosan sen bilirsin ,)

bnce dediğin gibi tamamen extrem zaten inş.sütün olur ve inş. emer bebeğin hiç gerek yok.

Ah be direnc.. Bizim de aklımız mobilyalarda ama 1sene kullandıktan sonra da atacak kdr zengin değiliz ki be arkadaşım.. Senin gibi ben de beğenemedim park yatakları fakat kullanış açısından en iyisi diyorlar, birazda kesemi düşünmek istiyorum Dolap falan da alabilirsin aslında, o kdr kısıtlama kendini, aldığın yatağın rengine uyacak şekilde tek dolap olabilir yani, şahsen ben o şekilde düşünüyorum, tamamen hayalgücü ürünü olacak yani :))[/QUOTE]

bnce çok iyi fikir ,)

Hiç stres yapma kendine, şu anda hem senin hem de bebeğinin rahatı çok önemli.. İstediğimiz her şey gönlümüzce olsun inşallah! Şimdi aldır sen aldırabildiğini, 3 sene sonra Allah büyük, belki yine yardımcı olalım diyecekler

di mi ya bizi bile cezbediyor, ki çocukları nasıl cezbetmesin, hepimize bol ve bereketli kazanç diliyorum şimdiden, onlara güzel bir hayat sunabilmek adına..:)

bakalım bu yazışmalar önümüzdeki zaman içinde hangimiz neye ikna olucaz, bi de ben oda yapıcam diye tutturumuşum..

hahahha zaten istemem diyenden korkacaksın alış veriş için dolu dolu 3 ayımız var kızlar.. iyice araştıralım.

Ben genelde unutuyorum ama aklıma geldikçe, yani 2-3 haftada 1 badem yağı sürüyorum.. Göbeğime, bacaklarıma hiç farketmiyor, şu ana kadar bir çatlama söz konusu olmadı ama biraz daha yemeye devam edersem ortadan ikiye çatlama durumum yüksek :))

bnce çok iyi fikir ,)[/QUOTE]

O zaman almıyorum öyle şeyler, onun yerine forza kıyafet :)) Yatak ve dolap konusu da hayalgücü yani, ii fikir bencede :)

en önemli olarak gördüğüm ayaklı altlar
kışa geldiği için uzun kollu çıtçıtlı badiler
alt üst takım
bikaç eldiven
çorap
yenidoğan için zıbın takımı
bikaç şapka
sarmak için ince kumaş battaniye
banyo teknesi
banyo için file (çok rahat oluyo)
tırnak makası
tarak seti
cilt bakım banyo seti(hepsi birarada satılıyo ecz.de)
bebek çantası
alt açma örtüsü

unuttuğum ve sonradan aklıma gelen olursa eklerim.

NOT; HASTANE ÇANTANIZI 8.AYDAN İTİBAREN HAZIR TUTUN.ZİRA BEN İYİKİDE ÖYLE YAPMIŞIM SUYUM PATLAMIŞTI ERKENDEN...

Bakın, araştırın, yerinde görün, elleyin, heves edin, her şeyin en güzelini alın inşallah :) bebişleriniz sağlıkla büyüsün onların içinde :)

Ben kararımı verdim valaa, yaşasın Chicco park yatak, yaşasın kraft puset hahahahaaa

Yaaa süpersin yaaaaa :) Çevremden gelen talepler ile aynı liste, harika valaaaa!! Ellerin dert görmesin, çok mesut oldum bir anda! Millet büyük malzemeleri alınca ben de çanta olayına gireyim, anca :)) Bir de lohusa pijaması diyolar, yani herkes bir şey diyorr

peki , banyo suyunun sıcaklığına bakmak için termometre kullandın mı?
bir de bir çok yerde burun aspiratörü yazıyor, gerekli mi acaba? neden kullanılır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…