Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Aslında bu söylediğini ben de bir ara düşündüm ama sonradan yine buraya yazmaya devam ettim.. Alışkanlık diyelim :)

hayır yani şimdi baktım da konuların açılma tarihlerine, burası çok sonradan açılmış...neden ihtiyaç duyuldu onu anlamadım bir sorun mu vardı acaba

hayır yani şimdi baktım da konuların açılma tarihlerine, burası çok sonradan açılmış...neden ihtiyaç duyuldu onu anlamadım bir sorun mu vardı acaba

merhabalar, 2013 ocak anneleri topiğini bulamadım, tam adı bu mudur? ben siteye girdiğimde üst sıralarda bu başlık vardı, o yüzden buraya yazdım.. sonrası da takip biliyorsunuz..

şimdi gördüm topiği, dediğim gibi raslantı eseri buraya yazıyorum..

teşekkürler ... çok sağol tatlım ne yapmam gerektiğini söylemen yeterli =)

sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...
ama insan o anda bile bebişini düşünüyor o da hissetmesin bu acıları diyor
aynen canım bizim de tekmeler baya bi belirgin dıştan belli oluyor kımıldarken de

kızlar çatlaklar için lierac kullandınız mı.bazı sitelerde fiyatı 35- 36 tl.sizce bu normal mi sahte olmasından korkuyorum.siz neler yaptınız?

çok çok çok geçmiş olsun üzüldüm adına normal bir insan bile rahatsızlık yaşadığında ne kadar zorlanıyor sen + olarak hamileyken ağır bir rahatsızlık geçirmişsin.ne kadar zorlanmışsındır kimbilir eminim ki kendinden çok bebeğine zarar gelmesinden korktun annelik içgüdüsü işte.Rabbim bir daha yaşatmasın inş...

Cnm gecmis olsun bol portakal ve limon suyu baska care yok maalesef

Ben de oyleyim inan arkadasim ((
Benim drum gbi dusunen 1 dr daha buna sevindim inan cnm bnm drum da hic gerek duymadi ve yaptrmadim

Cok buyuk gecmis olsun cnm rabbim bi daha yasatmasin insallah iyi olmaniza cok sevindim

Cnm ben biliyorum o topici cok hizli ilerleyen cok kalabalik bi topic olduu icin ben burdayim mesela :)))

kızlar çatlaklar için lierac kullandınız mı.bazı sitelerde fiyatı 35- 36 tl.sizce bu normal mi sahte olmasından korkuyorum.siz neler yaptınız?

Cnm eger o kdr ucuzsa cok guvenme bence ben frei kulllaniyorum mango aromali memnunum drum tavsiye etti

sağol canım benim çok teşekkürler
çok zor oldu ama aklım hep bebeğimdeydi
Rabbim tekrarını yaşatmasın canım sizlere de göstermesin
amin..

Aynı isimli iki topik olduğunu bilmiyordum bunu gördüm buraya yazdım bende evet neden aynı konu başlıklı 2 topik var mi bende anlamadım şimdi

topiği açan bendim.ilk baş başka topik olduğunu bilmediğim için açmıştım.başka da bir sebebi yok.

topiği açan bendim.ilk baş başka topik olduğunu bilmediğim için açmıştım.başka da bir sebebi yok.

iyikide açmışsın arkadaşım ben baştan oraya girmiştim baktımki orda burdaki gibi cvp verme,sıcaklık yok.kendi aralarında yazışıyolar.bana göre daha doğrusu sonradan girenlerle pek ilgilenmiyolar.biriside bana ters cvp verince bi daha hiç açmadım orayı burdan çok memnunum valla kaç kez uğruyorum günde bilmem...

Haklisin arkadasim. Ben de bu topigi bilmiyordum. Digerini takip edip yaziyordum ama ne cevap var ne bisey. Cok nadir bir iki kisi bisey yazarsa. Hep kendi aralarinda yazisiyorlar dedigin gibi. Burayi takip edeyim simdi de bakalim. :) herkesin bebegi hayirli olsun.. Allah saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

slm..okurken adeta ben bile ağlayacaktım.çok büyük geçmiş olsun canım.ben ufacık şeyleri büyütüp sorun haline getirirken bu denli büyük acılar bana şükretmem gerektiğini hatırlattı.rabbime binlerce kez şükürler olsun.allah hiç kimseye yaşatmasın hamileyken taş düşürmeyi.annemden biliyorum ne kadar zor ve acı olduğunu.

Selamlar,

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Soruna gelince; bende çatlaklardan korkuyorum ama geri besleme olumsuz. Hamileyken kullanan ve çatlakları olanlar ve olmayanlar ve kullanmayıp olanlar ve olmayanlar var. Tamamen senin çilt olayın yani maalesef. En güzeli o kadar para vermeyip duşta vücudun ıslakken bebek yağı kullanman ve bunun içinde özellikle içinde paraben olmayanları seçmen. niveadan uzak dur, zehir kaynağı bu arada. Hatta doğunca bbişede kullanma derim. Accaip fazla kanserojen var içinde. Ha bu arada annem 4 çocuk ile hiç çatlaksızdı benim ve hep z.yağı sürmüş. zaten her yerine de z.yağı kullanırdı annem. işe yarardı pamuk gibi el ve ayakları vardı.
Yani ööle çok paralara gerek yk sanırım ama için rahat edecekse ve çooook kaşındığın anlar için bi tane al. kaşıntıyı alıyormuş. ne kadar az kaşırsan o kadar ii sanırım.

Sevgiler )))

merhaba,

benim vücudum çatlamaya çok müsait, ergenlikten kalma çatlaklarım var, annemde hamileliğinde çok çatlamış.genetik olarak şanslı değilim malesef.
tüm bunları göz önüne alarak pahalı kremler almamaya karar verdim. vaselin kakao yağlı krem kullanıyorum.fiyatı çok uygun ve çok güzel nemlendiriyor.
lierac fiyatı 75-100 diyorlar. 35-36 olması benimde aklıma iyi şeyler getirmedi açıkcası.

arkadaşım geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın. o kadar ağrı çekip çaresizce bebeği düşünmek zor olmuştur.
şimdi senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…