bnm ilk bebeğim normaldi aslında doğumuma 1 ay kala suyum patladı erken doğum yani ama dr.um normal yapıcaktı..anacım sancılar vurmaya başladı mı hemen beni sezaryene al dr.dedim..öylelikle sezaryen oldum şimdi zaten sezaryen olucak.
yaaa benimde ağrı eşiğim düşük. normal doğum istiyorum da , başarabilirmiyim onu bilmiyorum
bnm ilk bebeğim normaldi aslında doğumuma 1 ay kala suyum patladı erken doğum yani ama dr.um normal yapıcaktı..anacım sancılar vurmaya başladı mı hemen beni sezaryene al dr.dedim..öylelikle sezaryen oldum şimdi zaten sezaryen olucak.
yaaa benimde ağrı eşiğim düşük. normal doğum istiyorum da , başarabilirmiyim onu bilmiyorum
eğer dayanabilirim herşeye rağmen diyosan bncede tabiki normal doğum yap.adı üstünde normal...!benm cnm fazla tatlı galiba yada korktum mu o an bilemiyorum.aslında düşününce korkmamak pekte mümkün değil ama bide şöle düşünmek lazım o kadr insan nasl yapıyo normal doğumu dimi.sözün özü ben yapamadım :)
eğer dayanabilirim herşeye rağmen diyosan bncede tabiki normal doğum yap.adı üstünde normal...!benm cnm fazla tatlı galiba yada korktum mu o an bilemiyorum.aslında düşününce korkmamak pekte mümkün değil ama bide şöle düşünmek lazım o kadr insan nasl yapıyo normal doğumu dimi.sözün özü ben yapamadım :)
ben herşeye dayanırım diyemiyorum iştebenimde canım çok tatlı. çevremde normal doğum yapan çok, onlarla bol bol konuşmam lazım. beni gaza getirebilirler :))
ahh ahh bebişler iyi olsun da tek tesellimiz bu. resmen kemiklerimin arası açılıyor gibi hissediyorum.
nasıl doğum yapıcaz biz?? normal doğum istiyorum ben ama sanıyorum dayanamam(( bu ağrılarda bile ağlıyorum.
baya ağır bir grip geçiriyorsun sanırım.. umarım çabuk geçer.. bana en iyi ıhlamur ve dinlenme gelir ancak senin canına tak etmiş sanırım biraz, bir de hamilelikte daha zor atlatılıyor sanırım.. ilaç önerim değil de, eğer kabul edersen reiki uygulaması yapabilirim sana, duydun mu bilmiyorum ama, istersen bir araştır ( Reiki - Vikipedi ) , uzaktan sana enerji göndericem diyelim.. tabi burda araştırman ve kabul etmen çok önemli, o yüzden karar senin.. istersen 4 günlük bir uygulama yapabilirim sana.. sevgilerimle, geçmiş olsun..
Tetanoz aşısı sanırım geçen hafta bende oldum. Can sıkıcı
amin,hayırlısı olsun bebeğiniz...
Kimseyi yönlendirmek istemem ama bugün dr randevum vardı. Tetanoz aşısını sordum. Dr bana hiç gerek olmadığını bunun doğumda karşılaşılabilecek herhangi bir komplikasyona karşı yapıldığını ama eğer doğum bilinen iyi bir hastanede -ki bu şu demekmiş: İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde var olan, doğumda adı iyi geçen hastaneler- yapılacak ise böyle bir durum ile karşılaşılmayacağını, zaten böyle bir şey olmuş olsa o durumun o ünlü hastane ile ilgili olarak hemen medyaya yansıyacağını, büyük özel hastanelerin bunu riske edemeyeceği için, ve bu aşının beni yormaktan öteye gitmeyeceği için gerekli bulmadığını söyledi. Bu arada drum da yine İstanbul da hatta Türkiye de iyi bilinen bir prof. Alanında gayet iyi, hoca, özellikle sorunlu hamilelikler için başvurulan ve yurtdışından dahi hastaları olan biri. Yani ilaç almadan önce drumuza en azından bunun gerçekten gerekip gerekmediğini sormalıyız.
Ayrıca ben grip aşısı için de sordum olayım mı diye, cevap: gerekli olmadığı zaten bebebğin gerekli olan bağışıklığı benden aldığı yönünde oldu.
Belki işinize yarar, zira bazı drlar iyi dr olmayı maalesef ilaç ile sağlıyorlar. Taşıdığımız bebişe ne kadar az ilaç ve yabancı madde yüklersek o kadar iyi sonucta..
Sevgiler
ben isterim canımbana yapabilirsin
uzun aradan sonra aranızdayım kızlar çok kötü günler geçirdim =(
geçtiğimiz hafta cumartesi günü dayanılmaz sancılarla acile zor yetiştik ve sabaha kadar orada kaldık serum ve ağrı kesici takıp yolladılar eve geldik
bi kaç saat sonra tekrar başladı ve tekrar gittik ilk gitmemizde yürüyerek gittim zar zor eğile büküle 2. gitmemizde yürüyemiyordum tekerlekli sandalyeyle aldılar acile neyse tekrar serum ağzrı kesici tahliller derken israr yolu iltihabı ve taş düşürüyor olabilir dediler serum bitince yine yolladılar pazar günü akşamı tekrar fenalaştım ve bu sefer acile sedyeyle gittim ki dayanılmaz sancılar çekiyordum dr un yazdığı ağzrı kesiciler bile fayda vermiyordu ki zaten minoset verebilkiyorlar yada parol ama bana mısn demedi zaten takılan serum ve ağrı kesici de etki etmi.yordu artık pazar gecesi orada kaldık ve geceyi hastane de geçirdik sabaha kadar sancı çektim kollarım değil deşikl olmuştu bebeğimde çok şükr bi problem yoktu nts taktılar ultrasondan baktılar çok şükr bebeğim iyiydi ama ben yürüyemiyor resmen kıvranıyor ve inliyordum ve hatta ağlıyordum
sabahı sabah ettik annem eşim yanımdaydılar
sabah sancılarla beraber istifra da etmeye başlamıştım hastaneye gitmeden evde de olmuştu 1defa
ama artık ne yiyebiliyor ne de su içebiliyordum içtiğim yediğim çıkıyordu =(
ağrılar sancılar dayanılmazdı
sonra cerrahiye gittik ve ultrasonda bakıldı sol böbreğimde bi sürü taş varmış =( dökülmesini bekliycez 1hafta yoksa ameliyat dediler ama ben o sırada bile inliyorum istifra ediyorum dr un yanında neyse ki dr ların hepsi de şansıma çok iyilerdi neyse tekrart serum ve ağrı kesici takıldı 8 saat geçmeden de takılmıyor yenisi resmen kıvrandım saatlerce ağladım hüngür hüngür tekerlikli sandalye üzerinde hastane koridorlarındaçok kötü günlerdi =(
serumum bitince eve gönderdiler burada daha fazla elimizden bişey gelmez taşların düşmesi beklenecek aksi takdirde ameliyat
eve geldik 2-3 gün yine çektim evde inledim anladım herkes başımda
neyse ki 2büyük 1küçük 1 de çok küçük taş düşürdüm kızlar Rabbim kimsenin başına vermesin hele ki hamileyken =( ağrı kesici bile içemiyorsun bizim içebildiğimiz minoset ve parol da etki etmiyor ağrılar devam ediyor ve kimse bişey yapamadığı için kahroluyo =(((
şuan hamd olsun çok iyiyim diyebiliyorum Rabbim tekrar yaşatmasın ... AMİN...
BU ARADA BEBİŞİME YEDİĞİM 4SERUM İYİ GELDİ SANIRIM BİKAÇ GÜNDÜR KARNIM BAYA BÜYÜDÜ GÖBEK DELİĞİM İYİCE DIŞARI ÇIKMAYA BAŞLADI
Eğer bu konuda uzmansan acccaaaaiiiippppp sevinirim. :)) Reikiyi biliyorum, hatta eşimde yapabiliyor ama bebişe zarar verebilir diye denemedi.. bebişim zarar görmeyecekse tabii ki isterim))))
Teşekkür için ise ben ancak adres verirsen kek falan yapabilirimBöyle şeyler bilmiyorum cünkü ben
ben isterim canımbana yapabilirsin
Eğer bu konuda uzmansan acccaaaaiiiippppp sevinirim. :)) Reikiyi biliyorum, hatta eşimde yapabiliyor ama bebişe zarar verebilir diye denemedi.. bebişim zarar görmeyecekse tabii ki isterim))))
Teşekkür için ise ben ancak adres verirsen kek falan yapabilirimBöyle şeyler bilmiyorum cünkü ben
Kızlarr hepinize iyi haftalar
Ağrı sancı çeken arkadaşlarım çok geçmiş olsun tez zamanda ağrılarınız diner inşallahh :26:
benimde kuyruk sokumumdaki kmiklerde ağrı var oturuyorum kalkmamıyorum yatıyorum dönemiyorum artmaya başladı ağrılarımn belimde öyle
bu arada ben tetenaz aşımı yaptırdım diğeride 9 ekimde dr um yaptır dedi koruyıcu bi aşı
Ufak ufak harekette hissediyorum sanırım
Merhabalar, bir şey sorsam yanlış olmaz sanırım, neden sabit 2013 ocak anneleri topiğine alternatif bir topik var? bir farkı yok gibi görünüyor ama neden orası değil de burası ya da burası değil de orasını tercih ediyoruz da tek çatıda toplanmıyoruz? benim yeni haberim oldu az önce fark ettim de ondan şimdi soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?