Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım ya benımde sol tarafımda gogus kafesımdekı kemıkler agrıyo yaaa ( sol tarafıma hıc yatamıyorumm
bende normal ıstıyorum ama nasıl dayanacam bende bılmıyorum

ben isterim canım bana yapabilirsin

Tetanoz aşısı sanırım geçen hafta bende oldum. Can sıkıcı

Kimseyi yönlendirmek istemem ama bugün dr randevum vardı. Tetanoz aşısını sordum. Dr bana hiç gerek olmadığını bunun doğumda karşılaşılabilecek herhangi bir komplikasyona karşı yapıldığını ama eğer doğum bilinen iyi bir hastanede -ki bu şu demekmiş: İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde var olan, doğumda adı iyi geçen hastaneler- yapılacak ise böyle bir durum ile karşılaşılmayacağını, zaten böyle bir şey olmuş olsa o durumun o ünlü hastane ile ilgili olarak hemen medyaya yansıyacağını, büyük özel hastanelerin bunu riske edemeyeceği için, ve bu aşının beni yormaktan öteye gitmeyeceği için gerekli bulmadığını söyledi. Bu arada drum da yine İstanbul da hatta Türkiye de iyi bilinen bir prof. Alanında gayet iyi, hoca, özellikle sorunlu hamilelikler için başvurulan ve yurtdışından dahi hastaları olan biri. Yani ilaç almadan önce drumuza en azından bunun gerçekten gerekip gerekmediğini sormalıyız.

Ayrıca ben grip aşısı için de sordum olayım mı diye, cevap: gerekli olmadığı zaten bebebğin gerekli olan bağışıklığı benden aldığı yönünde oldu.

Belki işinize yarar, zira bazı drlar iyi dr olmayı maalesef ilaç ile sağlıyorlar. Taşıdığımız bebişe ne kadar az ilaç ve yabancı madde yüklersek o kadar iyi sonucta..

Sevgiler

Çok haklısın.. ama insanın başına ne geleceği belli olmuyor. Türkiye de yaşıyoruz ve olmayacak sebebplerden insanlar ölüyor. Daha geçenlerde doğumda bir bebeği keserek öldürdüler Bunlar beni endişelendiriyor. Nu sebeple tetanoz aşısı doktorum gerek yok dese de ben oldum. Ne olur ne olmaz...

uzun aradan sonra aranızdayım kızlar çok kötü günler geçirdim =(
geçtiğimiz hafta cumartesi günü dayanılmaz sancılarla acile zor yetiştik ve sabaha kadar orada kaldık serum ve ağrı kesici takıp yolladılar eve geldik
bi kaç saat sonra tekrar başladı ve tekrar gittik ilk gitmemizde yürüyerek gittim zar zor eğile büküle 2. gitmemizde yürüyemiyordum tekerlekli sandalyeyle aldılar acile neyse tekrar serum ağzrı kesici tahliller derken israr yolu iltihabı ve taş düşürüyor olabilir dediler serum bitince yine yolladılar pazar günü akşamı tekrar fenalaştım ve bu sefer acile sedyeyle gittim ki dayanılmaz sancılar çekiyordum dr un yazdığı ağzrı kesiciler bile fayda vermiyordu ki zaten minoset verebilkiyorlar yada parol ama bana mısn demedi zaten takılan serum ve ağrı kesici de etki etmi.yordu artık pazar gecesi orada kaldık ve geceyi hastane de geçirdik sabaha kadar sancı çektim kollarım değil deşikl olmuştu bebeğimde çok şükr bi problem yoktu nts taktılar ultrasondan baktılar çok şükr bebeğim iyiydi ama ben yürüyemiyor resmen kıvranıyor ve inliyordum ve hatta ağlıyordum
sabahı sabah ettik annem eşim yanımdaydılar
sabah sancılarla beraber istifra da etmeye başlamıştım hastaneye gitmeden evde de olmuştu 1defa
ama artık ne yiyebiliyor ne de su içebiliyordum içtiğim yediğim çıkıyordu =(
ağrılar sancılar dayanılmazdı
sonra cerrahiye gittik ve ultrasonda bakıldı sol böbreğimde bi sürü taş varmış =( dökülmesini bekliycez 1hafta yoksa ameliyat dediler ama ben o sırada bile inliyorum istifra ediyorum dr un yanında neyse ki dr ların hepsi de şansıma çok iyilerdi neyse tekrart serum ve ağrı kesici takıldı 8 saat geçmeden de takılmıyor yenisi resmen kıvrandım saatlerce ağladım hüngür hüngür tekerlikli sandalye üzerinde hastane koridorlarında çok kötü günlerdi =(
serumum bitince eve gönderdiler burada daha fazla elimizden bişey gelmez taşların düşmesi beklenecek aksi takdirde ameliyat
eve geldik 2-3 gün yine çektim evde inledim anladım herkes başımda
neyse ki 2büyük 1küçük 1 de çok küçük taş düşürdüm kızlar Rabbim kimsenin başına vermesin hele ki hamileyken =( ağrı kesici bile içemiyorsun bizim içebildiğimiz minoset ve parol da etki etmiyor ağrılar devam ediyor ve kimse bişey yapamadığı için kahroluyo =(((
şuan hamd olsun çok iyiyim diyebiliyorum Rabbim tekrar yaşatmasın ... AMİN...
BU ARADA BEBİŞİME YEDİĞİM 4SERUM İYİ GELDİ SANIRIM BİKAÇ GÜNDÜR KARNIM BAYA BÜYÜDÜ GÖBEK DELİĞİM İYİCE DIŞARI ÇIKMAYA BAŞLADI

tabi ki, istemen yeterli, ben mesaj atıcam sana özelden, ordan haberleşiriz..

çok geçmiş olsun canım, bir akrabam da hamileliği boyunca böbrek taşlarıyla uğraştı, şimdi 3 aylık falan oldu bebeği, iyiler.. senin de sonunda taşı düşürüp, bebeğin büyüdüğünü hissetmen çok güzel.. bir daha sıkıntıyı yaşamaman dileğiyle.. :)

öncelikle zarar kelimesini literatürden çıkaralım.. :) iyiyi isterken korkularımızı, endişelerimizi yanımıza alırsak zorlanırız.. ancak istediğimiz tek şey güzellik, eşinin yapabiliyor olması büyük avantaj, bence bol bol değerlendir.. :) benden de istersen özelden mesaj atayım sana,bi kaç bilgine ihtiyacım var, sonra 4 gün boyunca bi yarım saat yan gelip yatıcaksın o arada reiki almış olacaksın.. sevgilerimle..

üzgünüm arkadaşlar özel mesaj atamıyorum, mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş.. ben size mail adresimi yazayım, bana mesaj atarsanız ordan haberleşebiliriz.. bikaç bilginize ihtiyacım var, onları mail yoluyla konuşalım olur mu? sevgilerimle..
zgezde@gmail.com

Günaydın bayanlar! :) İyi bir hafta geçirmeniz dileklerimleee!!
Kaç günlerden sonra anca bakıp yazabiliyorum.. Sıkıntı çeken, taş düşüren, bir sürü zor olay ile karşılaşan arkadaşlarımız olmuş; herkese çok büyük geçmiş olsun! Ben de böbreklerden çok çektim, geçen haftalarda belirtmiştim, böbrekte büyüme yaşıyorum Ama bunların hepsi geçecek, çok az kaldı bayanlar, ha gayret :) Benim göbek bayaa bayaaa belli oluyor artık :) Tekmeler hiç durmuyor :)

Kızlarr hepinize iyi haftalar

Ağrı sancı çeken arkadaşlarım çok geçmiş olsun tez zamanda ağrılarınız diner inşallahh :26:

benimde kuyruk sokumumdaki kmiklerde ağrı var oturuyorum kalkmamıyorum yatıyorum dönemiyorum artmaya başladı ağrılarımn belimde öyle

bu arada ben tetenaz aşımı yaptırdım diğeride 9 ekimde dr um yaptır dedi koruyıcu bi aşı

Ufak ufak harekette hissediyorum sanırım

benimde aynı şekilde kuyruk sokumumda ağrı çok. sırt üstü düz yatamıyorum, oradaki kemikler resmen batıyor.
4 ay nasıl geçecek böyle bakalım yavrular iyi olsunda ne yapalım çekeriz yani..

bebiş hareketlenmeye başlamış, ne güzel. her geçen gün hareketleri artacak ve daha kuvvetli olacak. benimki gün için de kendini oldukça fazla hissettiriyor. nazar deymesin yavruma

ben renkli fotosuna bakıp bakıp konuşuyorum oğlumla :)) bir gelse de öpüp koklasam..

biraz önce oğluşuma uyku seti aldııımmmm :) Bayanlar; e-bebek, unnado ve bebefix i kesinlikle takip edinn, bu aralar çok indirim vaarrr!!!

Merhabalar, bir şey sorsam yanlış olmaz sanırım, neden sabit 2013 ocak anneleri topiğine alternatif bir topik var? bir farkı yok gibi görünüyor ama neden orası değil de burası ya da burası değil de orasını tercih ediyoruz da tek çatıda toplanmıyoruz? benim yeni haberim oldu az önce fark ettim de ondan şimdi soruyorum :)

Aslında bu söylediğini ben de bir ara düşündüm ama sonradan yine buraya yazmaya devam ettim.. Alışkanlık diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…