Yaa varya, biz parayı saçacak yer arıyoruz yeminle :)) Ama almakta lazımmış yani, almayalım da eksik mi kalalım demi
dikkat edersen sen benden 2 hafta öncesin şekerim... yani ben 2 hafta hiç kilo almazsam eşitlenmiş oluruz...
korkuyorum kendimden.
Korkma arkadaşım, herşey bebişler için :) Gelsin yemekler, gelsin tatlılar :) Hep çevremdekiler yaptı beni böyle yaa, "sen istemesen bile bebeğin canı çeker" cümlesini duymaktan gına geldi.. Yemicem dedikçe ağzıma sokuyorlar!!
aaa tabiki alıcaz. lohusa tacı da olacak mutlaka :))) yatak da prenses gibi yatıcaz. tabi doğumdan sonra süslenecek halimiz kalırsa!!!
Yaaa süpersin yaaaaa :) Çevremden gelen talepler ile aynı liste, harika valaaaa!! Ellerin dert görmesin, çok mesut oldum bir anda! Millet büyük malzemeleri alınca ben de çanta olayına gireyim, anca :)) Bir de lohusa pijaması diyolar, yani herkes bir şey diyorr
peki , banyo suyunun sıcaklığına bakmak için termometre kullandın mı?
bir de bir çok yerde burun aspiratörü yazıyor, gerekli mi acaba? neden kullanılır ki?
aaa tabiki alıcaz. lohusa tacı da olacak mutlaka :))) yatak da prenses gibi yatıcaz. tabi doğumdan sonra süslenecek halimiz kalırsa!!!
Doğuma süslü git zaten, saçını falan bukle yap, sonra kurdeleyi nasıl takcaz :) Şahsen ben yaparım makyajımı öyle giderim arkadaş, diğer türlü kabullenemem kendimi
inş.doğumdan sonra dediğiniz gibi olursunuz :)))) imalı güldüm farkındaysan çaktırma :)))))))))
inş.doğumdan sonra dediğiniz gibi olursunuz :)))) imalı güldüm farkındaysan çaktırma :)))))))))
benim saçlar kendinden bukleli zaten :) valla o ağrılar başlayınca benim aklıma kesinlikle makyaj falan gelmez. canım çok tatlıdır da..
ben ilk defa doğum yapıcam ama çok yakın arkadaşımın doğumunda bulundum. sezeryan sonrası odaya geldiğinde ki hali korkunçtu.ağrıdan inliyordu bebeği falan gözü görmedi valla. 1-2 saat sonra gözünü açabildi.o yüzdeeeennnn çok da plan yapmamak lazım sanırım :))
ben eşime doğum öncesi epeyce nutuk vericem. odaya geldiğimde üstümü başımı o toplasın, kendi annemi dahi o halde istemem.
doğumdan ameliyat önlüğü ile geliniyo, o haldeyken kayınvalide falan görmesin aman çok utanırım. mümkünse eşim herkesi odadan çıkartıp beni giydirsin :26::26:
çok utangacım bu konularda, kimseleri istemem yanıma vallaaa
:)))))))))) cnmcım utangaçsın ölemi öleyse anlatıyım sana doğuma giderkenki serüveni...önce doğumun geldiğinde hastaneye gidiyosun önce soyun diyolar komple doğum odasında sonra lağman yapıyolar.üstüne önlüğü giydiriyolar.sonra sancı odasına alınıyosun belli müddet hemşire 5 dak.da bi geliyo alttan bi parmak atıyo açılıp açılmadığına bakıyo.yada kaç santim açıldı diye.sonra sedyeye alınıyosun ameliyathaneye götürülüyosun orda üstünü komple soyuyolar içeridede nerden baksan 5 6 kişi var ve sen çırılçıplaksın.içerisi buz gibi.sonra örtü geriyolar suratına altına bişeyler sürüyolar narkozu veriyolar(bn sezaryen olmuştum ondan) sonra hiçbişey hatırlamıyosun...odaya çıkarılıyosun bebeği en son sen görüyosun...ağrılar açlık kum torbası baygınlık hali vssss.ayrıca ne ne giyinmesi boyna altını temizliyolar kanları faln.giyinme ta akşama.sondada takılıyo tabii.şimdilik bu kadr anlatmam doğrumuydu bilemiyorum ama oldu bi kere kızmayın sakın anlatmasaydın keşke diye :)
:)))))))))) cnmcım utangaçsın ölemi öleyse anlatıyım sana doğuma giderkenki serüveni...önce doğumun geldiğinde hastaneye gidiyosun önce soyun diyolar komple doğum odasında sonra lağman yapıyolar.üstüne önlüğü giydiriyolar.sonra sancı odasına alınıyosun belli müddet hemşire 5 dak.da bi geliyo alttan bi parmak atıyo açılıp açılmadığına bakıyo.yada kaç santim açıldı diye.sonra sedyeye alınıyosun ameliyathaneye götürülüyosun orda üstünü komple soyuyolar içeridede nerden baksan 5 6 kişi var ve sen çırılçıplaksın.içerisi buz gibi.sonra örtü geriyolar suratına altına bişeyler sürüyolar narkozu veriyolar(bn sezaryen olmuştum ondan) sonra hiçbişey hatırlamıyosun...odaya çıkarılıyosun bebeği en son sen görüyosun...ağrılar açlık kum torbası baygınlık hali vssss.ayrıca ne ne giyinmesi boyna altını temizliyolar kanları faln.giyinme ta akşama.sondada takılıyo tabii.şimdilik bu kadr anlatmam doğrumuydu bilemiyorum ama oldu bi kere kızmayın sakın anlatmasaydın keşke diye :)
Vay arkadaş, ben vazgeçtim, söyleyin geri gitsin bu çocuuuuukkkk :'( Çok korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa :'(
kaçış yok, bi şekilde çıkacak artık :)) ama o anları hemen atlatsak. korkunç yaa...
ben eşime çok eziyet ederim kesin.3 yılda görmediği eziyeti görecek garibim. ayy ben çok sulugözüm eşim beni nasıl sakinleştirir bilemem.
umarım doğuma giderken evde kayınvalide falan olmaz. bak şimdiden gerilim yaaa
yemin ederim kasıldım şimdiden. nedir bu kadınların rezilliği yaa
iğrenç bi durum.ben kimseyi istemem o zaman yanımda.
gerçi gelen insanlara git diyemezsin ki... offf yaaaaa.. gözümün önünde canlandı da fena oldum.
Vay arkadaş, ben vazgeçtim, söyleyin geri gitsin bu çocuuuuukkkk :'( Çok korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa :'(
Bütün yaşama arzum bitti şu anda, sonu yaşıyorum sanki, şaka falan olmalı bu yaaaaaaa :'(
kaçış yok, bi şekilde çıkacak artık :)) ama o anları hemen atlatsak. korkunç yaa...
ben eşime çok eziyet ederim kesin.3 yılda görmediği eziyeti görecek garibim. ayy ben çok sulugözüm eşim beni nasıl sakinleştirir bilemem.
umarım doğuma giderken evde kayınvalide falan olmaz. bak şimdiden gerilim yaaa
Varyaaa, eziyetin kralını yapacam onaaaa, aaaaaaaaaaa :'( Bi de bizde bütün sülale cümbür cemaaat gelir, almam kimseyi odayaaaaaaaaa :'(
Ben şu an karadenizde batan gemilerimi kurtarmaya gidiyorumm.. Yarına kadr anca kendime gelirimSizlere iyi akşamlar arkadaşlar, metanetinizi koruyun :'( AAAAAAAAAAAAAAAA :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?