Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Yaa varya, biz parayı saçacak yer arıyoruz yeminle :)) Ama almakta lazımmış yani, almayalım da eksik mi kalalım demi

aaa tabiki alıcaz. lohusa tacı da olacak mutlaka :))) yatak da prenses gibi yatıcaz. tabi doğumdan sonra süslenecek halimiz kalırsa!!!

aaa tabiki alıcaz. lohusa tacı da olacak mutlaka :))) yatak da prenses gibi yatıcaz. tabi doğumdan sonra süslenecek halimiz kalırsa!!!

Doğuma süslü git zaten, saçını falan bukle yap, sonra kurdeleyi nasıl takcaz :) Şahsen ben yaparım makyajımı öyle giderim arkadaş, diğer türlü kabullenemem kendimi

peki , banyo suyunun sıcaklığına bakmak için termometre kullandın mı?
bir de bir çok yerde burun aspiratörü yazıyor, gerekli mi acaba? neden kullanılır ki?

evt kızlar bebiş olayına girince kendimizi unutuyoruz haliyle...tabiki kesinlikle loğusa yani hastanede giyilecek mümkünse 2 takım pijama alın düğmeli ve koyu renk olursa en güzeli.çünkü batıyo kan falan oluyo.ben hasta bezide koymuştum malum.birde terlik.burun aspiratörü yazmışken sildim listeden.evet kesinlikle lazım oluyo o küçücük burunlarını normal şeylerle temizlemek çok zor oluyo onunla hemen çekiyosun küçük ve çok ucuz bişey bildiğiniz süt pompası gibi

Son düzenleme:
Doğuma süslü git zaten, saçını falan bukle yap, sonra kurdeleyi nasıl takcaz :) Şahsen ben yaparım makyajımı öyle giderim arkadaş, diğer türlü kabullenemem kendimi

benim saçlar kendinden bukleli zaten :) valla o ağrılar başlayınca benim aklıma kesinlikle makyaj falan gelmez. canım çok tatlıdır da..

en önemli olarak gördüğüm ayaklı altlar
kışa geldiği için uzun kollu çıtçıtlı badiler
alt üst takım
bikaç eldiven
çorap
yenidoğan için zıbın takımı
bikaç şapka
sarmak için ince kumaş battaniye
banyo teknesi
banyo için file (çok rahat oluyo)
tırnak makası
tarak seti
cilt bakım banyo seti(hepsi birarada satılıyo ecz.de)
bebek çantası
alt açma örtüsü
burun pompası
loğusa pijaması(2 takım mümkünse)
terlik
emzirme südyeni
hasta bezi

unuttuğum ve sonradan aklıma gelen olursa eklerim.

NOT; HASTANE ÇANTANIZI 8.AYDAN İTİBAREN HAZIR TUTUN.ZİRA BEN İYİKİDE ÖYLE YAPMIŞIM SUYUM PATLAMIŞTI ERKENDEN...

inş.doğumdan sonra dediğiniz gibi olursunuz :)))) imalı güldüm farkındaysan çaktırma :)))))))))

ben ilk defa doğum yapıcam ama çok yakın arkadaşımın doğumunda bulundum. sezeryan sonrası odaya geldiğinde ki hali korkunçtu.ağrıdan inliyordu bebeği falan gözü görmedi valla. 1-2 saat sonra gözünü açabildi.o yüzdeeeennnn çok da plan yapmamak lazım sanırım :))

ben eşime doğum öncesi epeyce nutuk vericem. odaya geldiğimde üstümü başımı o toplasın, kendi annemi dahi o halde istemem.
doğumdan ameliyat önlüğü ile geliniyo, o haldeyken kayınvalide falan görmesin aman çok utanırım. mümkünse eşim herkesi odadan çıkartıp beni giydirsin :26::26:

çok utangacım bu konularda, kimseleri istemem yanıma vallaaa

inş.doğumdan sonra dediğiniz gibi olursunuz :)))) imalı güldüm farkındaysan çaktırma :)))))))))

Yaa bu olmadıişte :)) Yapanlar nasıl yapıo yaa, valaa imreniyorumm :)

benim saçlar kendinden bukleli zaten :) valla o ağrılar başlayınca benim aklıma kesinlikle makyaj falan gelmez. canım çok tatlıdır da..

Ah sen beni sorma.. O kdr çok korkuyorum ki, bana deli gömleği giydirmeden doğuma alamazlar beni diyorum Sen düşün gerisini

:)))))))))) cnmcım utangaçsın ölemi öleyse anlatıyım sana doğuma giderkenki serüveni...önce doğumun geldiğinde hastaneye gidiyosun önce soyun diyolar komple doğum odasında sonra lağman yapıyolar.üstüne önlüğü giydiriyolar.sonra sancı odasına alınıyosun belli müddet hemşire 5 dak.da bi geliyo alttan bi parmak atıyo açılıp açılmadığına bakıyo.yada kaç santim açıldı diye.sonra sedyeye alınıyosun ameliyathaneye götürülüyosun orda üstünü komple soyuyolar içeridede nerden baksan 5 6 kişi var ve sen çırılçıplaksın.içerisi buz gibi.sonra örtü geriyolar suratına altına bişeyler sürüyolar narkozu veriyolar(bn sezaryen olmuştum ondan) sonra hiçbişey hatırlamıyosun...odaya çıkarılıyosun bebeği en son sen görüyosun...ağrılar açlık kum torbası baygınlık hali vssss.ayrıca ne ne giyinmesi boyna altını temizliyolar kanları faln.giyinme ta akşama.sondada takılıyo tabii.şimdilik bu kadr anlatmam doğrumuydu bilemiyorum ama oldu bi kere kızmayın sakın anlatmasaydın keşke diye :)

yemin ederim kasıldım şimdiden. nedir bu kadınların rezilliği yaa
iğrenç bi durum.ben kimseyi istemem o zaman yanımda.
gerçi gelen insanlara git diyemezsin ki... offf yaaaaa.. gözümün önünde canlandı da fena oldum.

Vay arkadaş, ben vazgeçtim, söyleyin geri gitsin bu çocuuuuukkkk :'( Çok korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa :'(

Bütün yaşama arzum bitti şu anda, sonu yaşıyorum sanki, şaka falan olmalı bu yaaaaaaa :'(

Vay arkadaş, ben vazgeçtim, söyleyin geri gitsin bu çocuuuuukkkk :'( Çok korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaa :'(

kaçış yok, bi şekilde çıkacak artık :)) ama o anları hemen atlatsak. korkunç yaa...

ben eşime çok eziyet ederim kesin.3 yılda görmediği eziyeti görecek garibim. ayy ben çok sulugözüm eşim beni nasıl sakinleştirir bilemem.

umarım doğuma giderken evde kayınvalide falan olmaz. bak şimdiden gerilim yaaa

Varyaaa, eziyetin kralını yapacam onaaaa, aaaaaaaaaaa :'( Bi de bizde bütün sülale cümbür cemaaat gelir, almam kimseyi odayaaaaaaaaa :'(

Bütün yaşama arzum bitti şu anda, sonu yaşıyorum sanki, şaka falan olmalı bu yaaaaaaa :'(

kızlar hiç kasmayın kendinizi bunca yıl bunca zaman bunca insan nasıl yaptı sizlerde yapacaksınız inş.hayırlısıyla ben tekrar söylüyorum belki anlatmamam gerekirdi ama birşeyleri bilipte gitmek herzaman bilmeyip gitmekten daha iyidir.ben tir tir titrediğimi hatırlıyorum hem soğuktan hem utanmaktan .ama oldu bitti işte hemde 2.kez yaşıcam ben.şöle düşünün bide bütün bu 9 ayın ve o doğumun bize ömrümüze katacağı güzelliği düşünün bunlar fasafiso gelir.

Varyaaa, eziyetin kralını yapacam onaaaa, aaaaaaaaaaa :'( Bi de bizde bütün sülale cümbür cemaaat gelir, almam kimseyi odayaaaaaaaaa :'(

benim ki şimdiden ağrım var dediğimde bi tuhaf oluyo, dur seennn doğumda neler yapıcam, anlasınlar valla bizim kıymetimizi.
benim de bütün akrabalar yakınımda duyan gelir artık. kayınvalide de tutturdu doğumdan 10 gün önce gelirim diyo....iyide ben rahat edemem kii..bu konuda bir çözüm bulmalıyım.

Ben şu an karadenizde batan gemilerimi kurtarmaya gidiyorumm.. Yarına kadr anca kendime gelirim Sizlere iyi akşamlar arkadaşlar, metanetinizi koruyun :'( AAAAAAAAAAAAAAAA :'(

Ben şu an karadenizde batan gemilerimi kurtarmaya gidiyorumm.. Yarına kadr anca kendime gelirim Sizlere iyi akşamlar arkadaşlar, metanetinizi koruyun :'( AAAAAAAAAAAAAAAA :'(

benim de başım zonklamaya başladı...yarın bu konuyu asla konuşmayalım.40.haftaya kadar kapattım konuyu o kadar

Kızlarr yorumlarınıza katılıyorum.Bende park yataklardan almayı düşünüyorum.

Gerçi yeni ev aldık odası olucak diye sevindim ama el kadar bebeği nasıl odasında yatıralım gündüz oturma odasında oluruz gecede yatak odasına alırız.

Odasına da bi şifonyer yada dolap alıcam o kadar mobilya beşik falan almıcam herkes çocuk 3-4 yaşına kadar yatabilir onlarda diyor ee sonra bi daha mı yatak alcaz

Ayrıca şimdi alacağımız takımlar fiyat olarakda çok pahalı iyi bişey olsun istersen 2 milyardan başlıyo bebek takımları ee çocuk büyüdü ne model odalar var yatar mı bebek yatağında arabalı falan nasıl takımlar var onlardan alırız ilerde diye düşündüm bende odası da kalıversin öyle ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…