Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
benim o kadar çok uykum varki..inanamassınız..akşam iş dönüşü yemekten sonra bir uyuyorum sabaha kadar..mide bulantısı da arttı..ne yapacağımı bilmiyorum

allahın ıznıyle ınsallah bende ocakta anne olıcam bugun ogrendım 4 haftalık falan haftasonu kendı doktoruma gıdıcem inşallah kesseyı gorurum sorunsuz su 3 ayı atlatrım

benim o kadar çok uykum varki..inanamassınız..akşam iş dönüşü yemekten sonra bir uyuyorum sabaha kadar..mide bulantısı da arttı..ne yapacağımı bilmiyorum

ayy ne kdr güzel ben ilk hamileliğimde öyleydim.ama bu bebiş hiçbir konuda abisine benzemiyor.abisi beni hiç üzmemişti :)

ayy ne kdr güzel ben ilk hamileliğimde öyleydim.ama bu bebiş hiçbir konuda abisine benzemiyor.abisi beni hiç üzmemişti :)

arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim de günüm geçti bugün 6. günüm
pazar günü test yaptım negatifti
bi daha test yapmak istiyorum ama sonucundan korkuyorum
bi de benim durumum biraz karışık geçen bir topicte de yazmıştım
adetimden 1 hafta sonra ara kanama gibi bişey yaşadım (ilk iki damla kan sonrası 1 hafta kadar kahverengi akıntı)
adet olmam gereken gün de şeffaf akıntı geldi sanki yumurtlama günü gibi
e test de negatif çıkınca biraz daha beklemek istiyorum
aslında doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum

normal şartlarda adetin ilk gününden itibaren 14.gün yumurtlama günü sayılıyor...yani o şekilde kaldığını hesaplarsak hamile kalma sürenin üstünden 20 gün geçmiş oluyor dr.lara göre.o zamn çıkması lazımdı testte.ama ümidini yitirme benmki varsayım

Selammm arkadaşlar.Bebeğimin kesesiini gördük nihayet!:))Az önce geldik doktordan.13 mm kesenin çapı.rahmin içinnde büyüyor bu çok önemli ve iyi bir işaret dedi doktorum.benim SAT:16 nisan.Doktor 6 haftalık dedi.ultrasonda da 6 hafta 2 günlük yazıyor.Bizim hesabımıza göre 5 hafta 1 günlük.bu ultrason hesabı neye göre çıkıyor?Doktora sormayı unuttum.1 ay sonra gel bebeği daha iyi görebiliriz,kalp atışlarını da duyarız dedi.Yapmam ve yapmamam gereken bir çok şey söyledi.Bir an önce sağlıklı vücut şeklini görmek istiyorummmmmmmmm.

allahın ıznıyle ınsallah bende ocakta anne olıcam bugun ogrendım 4 haftalık falan haftasonu kendı doktoruma gıdıcem inşallah kesseyı gorurum sorunsuz su 3 ayı atlatrım

hayırlı olsun canım bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok yakın tarihlerimiz bugündü batım kan tsti 298 çıktı sen yaptırdın mı kan testi kese için erken değil mi

selam canım sat tarihini başlangıç saydıkları için yumurtlama dönemlerine göre yaklaşık 2 hafta oynama oluyor doktorlar ve bizim hesaplarımız bu yüzden değişiklik gösteriyor..
ayrıca ne zaman yaptırmıştın kan testini? benim bat sat 29 nisan dı bugün tes yaptırdım negatif çıktı sence erken mi yaptırdım tahlili?

bebişimin kesesini gördük bugün:) 4 hafta 4 günlük, çok minik daha!!!!!! normal hesaplamalarda 6 haftanın içinde olması lazım ama geç döllendiği için küçük daha rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

1 ay cok uzun bır sure degı mı canım bızım doktor 2 hfta sonra cagrmıstı.

sağol canım ben de ümitle bekliyorum cuma günü test yapıcam tekrardan

canmm sennle kendını hamıle sananlar topıgınden buraya terfı ettk ne guzell inşallah hayrlısıyla bebeklerımız dunyaya gelr.)

güaydınnn kızlarr. sanırım yavaş yavaş bende sizin aranıza katılıyorum. son adet tarihime göre 27 ocak bebeişimiz gelişi.inş. sağlıklı bi şekilde değerlerim yükselirse daha çok düşük çünkü.çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. cuma günü değerim 13,9 tu pazratesi tekrar yaptırdım 68,3 çıktı doktor 2 ye katlamış hayırlı olsun gebeliğin dedi ama ben daha inanamıyorum. idrar tesstlerimde koyulaşmaya başladı dün akşamki baya net çift çizgiydi.bakalım yarınki kan değerim kaç çıkıcak kalp atışını duymadan keseyi görmeden inanmıcam sanırım. allahım hepimizin gebeliklerini sonuna kadar sağlıklı bir şekilde sürdürsün hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin inş hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli doğar Allah bunu bize nasip eder bende ocak ayı gibi bebeğimi kucağıma alacağım ilk hamileliğim ve içim içime sığmıyor farklı bir duygu annelik bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…