inşaallah canım.. bende adet gunumun gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı
canım çok sabırsızlanıyorsan adetten önceki gün kan testi yaptır istersen valla idrar testlerine vereceğin parayı kan testine ver bence...kesin sonuççç...
inşallah canım...düşündüğümüz gibi olur ve ben de sizler gibi keseyi görüp sevinçten ağlarım:)
ben acilde test yaptırarak öğrenmiştim...kalp atışları ne zaman duyuluyor? umarım su riskli dedikleri ilk 3-4 ayı hayılrısıyla atlatırız..
valla bende kokulara karsı bıraz hassasıyet var sol yumurtalıgım ve hafıf belım agrıyor kendımı yorgun hıssedıyorum ve genelde yemek yedıkten snra mıdem bulanıyor.hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum dha beklıyorm adet gununu öyle
valla bende kokulara karsı bıraz hassasıyet var sol yumurtalıgım ve hafıf belım agrıyor kendımı yorgun hıssedıyorum ve genelde yemek yedıkten snra mıdem bulanıyor.hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum dha beklıyorm adet gununu öyle
ınBendeki tek belirti de koku hassasiyetiydi inşallah hamişsindir
ın
şimdi neler yaşıorsun..kasık ağrıları mide bulantısı???*
Adet günüm geçtiğinde hamile olduğumu öğrendiğimde, koku hassasiyeti ve iştahsızlık dışında belirtim yoktu. 1 hafta geçince yani 5.haftamda bulantıı, midede yanma,ekşime,ağrı,gaz,hazımsızlık...tüm mide şikayetleri birarada geldi. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oldu ara ara (hala da var). Herşeyden tiksiniyorum,hiçbişey yiyemiyorum...Başka bi şikayetim yok canım.(daha ne olsun demi)
bu ağrılarda hemen tuvalete taşınıyorum:)))belki adet olmuşumdur diye sonra gülüyorum.gaz felaket ama progestan kullanıyorum ben.demek 5.haftada başlıyor bulantılar.benim ara ara çok az oluyor.4 hafta 5 günlük daha :)
Bendeki tek belirti de koku hassasiyetiydi inşallah hamişsindir
Merhaba bende sizi takip etmek istiyorum. Normalde benim doğum Aralık görünüyodu ama geç döllenme olmuş, dr.1 hafta geriden sayıyor. Buna göre bi aksilik olmazsa ve erken doğum..vs. Ocak annesi olucam inş.
Benim midem çok kötü kızlar hiçbişey yiyemiyorum. Sadece bulantı değil, ağrı,şişkinlik,gaz,yanma,ekşime... hepsi var..
Sizde durumlar nasıl?
kızlar bende ocak 2013 ..muhtemel doğum tarihi 14.01.2013 hala inanasım gelmiyor..bu arada midem bulanıyor 6 haftalık hamileyim..ben hemen adetimin 3 günü kan testiyle öğrendim..5 haftalıkken değerim 4500...inşallah iyidir..herkese hayırlı olsun inşallah..
inş canım.aklımı karıştırıyo bazı komsular.adet gununden 10 gun snra cıkıyo dıyo hamılelık bazısıda önce cıkıyo dıyo anlamadm gttti yaa.. zaten hamıle mıyım degıl mıyım dıye dusunuyodum.smdıde ya hamıleysem cıkmazsa dıye dusunuyorm yaa
kızlar cuma günü yaptırdığım testte beta 1300 idi, dün ise 2600 çıktı. sevindim, yarın muayene olacağım. inşallah ilk muayenede göremeyip üzüldüğüm bebişimin kesesini bu kez görürüm. benim normalde 5 hafta, ama doktor geç döllenmiş demişti. oyüzden bulantı falan başlamadı, göğüslerimde acımıyo. sadece aşırı başım dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?