Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
inşaallah canım.. bende adet gunumun gecmesını beklıyorum bakalım hayırlısı

canım çok sabırsızlanıyorsan adetten önceki gün kan testi yaptır istersen valla idrar testlerine vereceğin parayı kan testine ver bence...kesin sonuççç...

canım çok sabırsızlanıyorsan adetten önceki gün kan testi yaptır istersen valla idrar testlerine vereceğin parayı kan testine ver bence...kesin sonuççç...

herkes adetten snra yaptır nıye acele edıyosun dıyolar canm hevesımı kursagımda bırakıyolar valla ya adet günüme 2-3 gün kaldı işte..

valla bende kokulara karsı bıraz hassasıyet var sol yumurtalıgım ve hafıf belım agrıyor kendımı yorgun hıssedıyorum ve genelde yemek yedıkten snra mıdem bulanıyor.hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum dha beklıyorm adet gununu öyle

Bendeki tek belirti de koku hassasiyetiydi inşallah hamişsindir

adet günümde felaket bel ve kasık ağrım vardı şimdi ara ara midem yanıp ekşiyor .göğüslerim acıyior.daha adetin günü gelmediyse göğüsler ipucu verebilir.beklemekte çok sıkıcı ya batın ne zaman

ın
şimdi neler yaşıorsun..kasık ağrıları mide bulantısı???*

Adet günüm geçtiğinde hamile olduğumu öğrendiğimde, koku hassasiyeti ve iştahsızlık dışında belirtim yoktu. 1 hafta geçince yani 5.haftamda bulantıı, midede yanma,ekşime,ağrı,gaz,hazımsızlık...tüm mide şikayetleri birarada geldi. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oldu ara ara (hala da var). Herşeyden tiksiniyorum,hiçbişey yiyemiyorum...Başka bi şikayetim yok canım.(daha ne olsun demi )

bu ağrılarda hemen tuvalete taşınıyorum:)))belki adet olmuşumdur diye sonra gülüyorum.gaz felaket ama progestan kullanıyorum ben.demek 5.haftada başlıyor bulantılar.benim ara ara çok az oluyor.4 hafta 5 günlük daha :)

Herkeste farklı tabi bu belirtiler. Benimki öyle oldu bakalım seninki nasıl olacak, belki de hiç olmaz bulantın.Allah hepimize kolaylık versin.

Bendeki tek belirti de koku hassasiyetiydi inşallah hamişsindir

inş canım.aklımı karıştırıyo bazı komsular.adet gununden 10 gun snra cıkıyo dıyo hamılelık bazısıda önce cıkıyo dıyo anlamadm gttti yaa.. zaten hamıle mıyım degıl mıyım dıye dusunuyodum.smdıde ya hamıleysem cıkmazsa dıye dusunuyorm yaa

kızlar bende ocak 2013 ..muhtemel doğum tarihi 14.01.2013 hala inanasım gelmiyor..bu arada midem bulanıyor 6 haftalık hamileyim..ben hemen adetimin 3 günü kan testiyle öğrendim..5 haftalıkken değerim 4500...inşallah iyidir..herkese hayırlı olsun inşallah..

aynen benim de öyle canım.. hepsi birden var, ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. bi çözüm yolu bilen varsa söylesin nolur..

Benim de 14.01 olarak gözüküyor, ben de tam regli günümde öğrenmiştim değerim 1200 çıkmıştı :) şu anda tam 6+1 günlüğüm ve bugün mide bulantılarım başladı.Çok iğreeenç. Ağzımın hiç tadı yok. Ama hiç şikayetçi değilim :) ben tüp bebekle hamile kaldım, çok bekledim bebeğimi, şimdi mide bulantılarıyla ben burdayım diyo. Allah kimseyi evlatla sınamasın, beklemek çok zor, üzülmeden hemen hamile kalan arkadaşlarım mide bulantısı yaşadığınızda benim gibi bebeğine zor kavuşanları düşünün, eminim motivasyon olacaktır size. Allah hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin.

Bir de limon yemek mide bulantısını hafifletiyormuş :) bir de klasşk çubuk krakerin çok ii geldiği söleniyo kızlar. Yataktan daha kalkmadan, mideniz bulanmasa bile bir iki çubuk kraker yiyip öle kalkın yataktan, faydası oluyomuş

cubuk krakerı cantanızdan eksık etmeyın kızlar.bır de bol su ıcmek gerekıyormus.

kızlar cuma günü yaptırdığım testte beta 1300 idi, dün ise 2600 çıktı. sevindim, yarın muayene olacağım. inşallah ilk muayenede göremeyip üzüldüğüm bebişimin kesesini bu kez görürüm. benim normalde 5 hafta, ama doktor geç döllenmiş demişti. oyüzden bulantı falan başlamadı, göğüslerimde acımıyo. sadece aşırı başım dönüyo

Canım ben adetimden 3 gün sonra yaptırmıştım kan testini bhcg 353 çıkmıştı. Ondan önce, adetim 1 gün geçince kendim test yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı. Senin adetin kaç gün geçti? Ben önce kendin evde test yap 2.çizgi çıkarsa kan testine git derim. Kişiye göre değişiyo çünkü değerler. kiminde günü bile geçmeden kanda çıkarken,kiminde 4-5 gün geçiyo çıkmıyo.
Ha bu arada, sağlık ocakları yada devlet hastaneleri 10 gün sonra çıkar diyo canım sebebi de onların test cihazlarının ancak çok yüksek değerleri algılıyo olmasıymış.Özelde de yaptırabilirsin. Ben üniv.hast.de yaptırmıştım.

Benimkide seninki gibi olmuştu. önce çok küçük dedi dr.kesesini bile göremedik. 1 hafta sonra keseyi gördük.Normalde 6 haftalıkken 5 haftalık görünmüştü, dr geç döllenme olmuştur dedi.Geçen hafta perşembe 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. ilk başta benim de hiç belirtim yoktu sonra bir başladı pir başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…