Bebegimi kaybediyorum.kimyasal gebelikmis
off kendımden nefret edıyrm suan cok korkyrum sıtede ne kadar olumsuzluk varsa okudum sımdı ya kımyasal gebelıkse ya dıs gebelıkse ya bos gebelıkse ya yıne kalbı durursa dıe kurup kurup dryrum stres yapmamam lazm ama ıcım cok huzursuz:
arkadaşlar bende hamileyim çok şükür ama sizin kan değerlerinize göre benimki çok yüksekmiş gibi geliyo. en son 17 nisanda regl oldum.20 mayısta yani adetim 3 gün geçtikten sonra b-hcg 5095 çıktı. bugün tekrar kan testi yaptırdım 9488 çıktı. acaba çogul gebelikmi ondan mı bu kadar yükse3k. bilgisi olan varsa cevap lütfennnn... çok merak ediiyorumm :))
katlandı çok şükür doktor pazartesi gel dedi inaşallah keseyii görürüz
çok geçmiş olsun cnm ya eni üzmek istemem ama o nasıl oluyomuş yani kimyasal gebelik?
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, maaşallah değerlerin çok güzel, çoğul olabilir.ben de benimkine çok demiştim ama seninki benimkinden de yüksek ben 4+3 üm bugünkü kan değerlerim 1648,97. Doktor bişey söylemedi mi canım?
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, maaşallah değerlerin çok güzel, çoğul olabilir.ben de benimkine çok demiştim ama seninki benimkinden de yüksek ben 4+3 üm bugünkü kan değerlerim 1648,97. Doktor bişey söylemedi mi canım?
4+5 oldum ben de. bebğimin kesesini gördük, haftaya salı yine kontrol var....arkadaşlar içinizi rahat tutun. başka bi doktor 5 gün önce 2 haftalık bile değil düşerbu demişti,4 gün sonra gittiğim bu doktor bebeğin 5. haftanın içinde dedi. benden size tavsiye arkadaşlar; başka doktorlara da görünün ve içinizi ferah tutun. rabbim hayırlısı ise hepimizin kucaklarına meleklerimizi verecek inşallah
nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum gerçekten. bi anneye nasıl söylenir bu söz. Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım
gunaydın bayanlar... benım kırmızılar geldı bugun.. hamılelıkten gelcek degıl ya( gecen ay 23unde adet olmuştum bu ay 24. 32 gunde bır adet oluyorum.yumurtlama gunum tam ne zamana denk gelıyo arkadaslar.. ( morel 0
gunaydın bayanlar... benım kırmızılar geldı bugun.. hamılelıkten gelcek degıl ya( gecen ay 23unde adet olmuştum bu ay 24. 32 gunde bır adet oluyorum.yumurtlama gunum tam ne zamana denk gelıyo arkadaslar.. ( morel 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?