Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Bebegimi kaybediyorum.kimyasal gebelikmis

canım benim kıyamam sana üzülme belkide sağlıklı olmıcaktı vardır bi hayr.bundada üzülmemek kolay değil ama eldende bişey gelmio rabbim böyle uygun görmüş.ilerleyen zamanlarda tekrar kalırsın hamile alalhım nasip eder inş. sana.
ilk değerin kaç çıkmıştı kanda?

arkadaşlar bende hamileyim çok şükür ama sizin kan değerlerinize göre benimki çok yüksekmiş gibi geliyo. en son 17 nisanda regl oldum.20 mayısta yani adetim 3 gün geçtikten sonra b-hcg 5095 çıktı. bugün tekrar kan testi yaptırdım 9488 çıktı. acaba çogul gebelikmi ondan mı bu kadar yükse3k. bilgisi olan varsa cevap lütfennnn... çok merak ediiyorumm :))

off kendımden nefret edıyrm suan cok korkyrum sıtede ne kadar olumsuzluk varsa okudum sımdı ya kımyasal gebelıkse ya dıs gebelıkse ya bos gebelıkse ya yıne kalbı durursa dıe kurup kurup dryrum stres yapmamam lazm ama ıcım cok huzursuz :

Nefret etme canım herkes aynı durumda inan:) herkeste bi evham bi evham, fazla bilgi bazen iyi değil

aranıza yeni katıldım. bende ocak annesi olacağım 6+1 hamileyim çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

mucize2013, dilerim bir yanlışlık olmuştur ve bebeğin seninle kalır, Rabbim ne mucizelere kadir; şu an olmasa bile en hayırlı zamanda, iyi ki şimdi olmuş diyeceğin zamanda bebeğine kavuşursun inşaallah.

Benim neredeyse hiç belirtim yok, gerçekten hamile miyim diye düşünüyorum. Bir tek akşamları hazımsızlığım oluyor. Ne aşırı bel-kasık ağrısı, ne göğüslerde aşırı hassasiyet, ağrı. Ben de buldum bunuyor muyum bilmiyorum.

Pozitifi almak da yetmiyormuş yahu Kan testinden sonra keseye bakmadık, cumartesi gideceğiz inşaallah. Şu ayı hepimiz hayırlısıyla bir geçirsek... İçimiz biraz daha rahat edecek.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım, maaşallah değerlerin çok güzel, çoğul olabilir. ben de benimkine çok demiştim ama seninki benimkinden de yüksek ben 4+3 üm bugünkü kan değerlerim 1648,97. Doktor bişey söylemedi mi canım?

çok geçmiş olsun cnm ya eni üzmek istemem ama o nasıl oluyomuş yani kimyasal gebelik?

Adetim 2gun gectiginde degerim 168di.bir hafta sonra yaptirdim 230.degerim 2gunde bir ikiye katlamaliydi.doktora gittim bugun kese gorunmedi tabiki.yine kan testi yaptirdim dusmus190.kahverebgi akintim basladi sabahtan beri.doktor kendi duser dedi.bir daha hamile kalirmiyim bilmiyorum.esimde sperm azligi vardi siddetli hemde.1milyon spermle hamile kalmistim.bir daha olur mu boyle mucize.

[

Arslan07 kullanıcısından alıntı

Aminn canım inş. beraber büyütürüz bebişlerimizi :) adetimin üstünden 3 gün geçti bugün 4. gün canım. çok yüksek gibi geldi bana ama doktor da bişey söylemedi. Allah'ım bebişleimizi kucağımıza almayı, sevmeyi, hatta düğününde oynamayı nasip etsin inşallah :)

mlhll2009

inş casnım benim alalhım mürvetlerinide göstersin bizlere inş. seninkisi 28 ocak benimkiside 27 ocak gözüküo hesaplara göre :) benimde adet gününden 1 gün sonra yaptırdığım 68 di bakalım yarın 4. gün olcak geçeli kaç çıkıcak benimkiside. doktora gitsemmi beklesemmi bilemedim. haftayuada randevu alırım olmazsa bakalım kısmet alalhım bebeişlerimizi daim etsin almasdın bizden sağlıkla kucaklarımıza alalım inş.

kızlar benimkinin de doğumu 27 ocak ta görünüyor geçen cuma bhcg 81.7 çıkmıştı bu hafta cuma gideceğim meraktan çatlıyorum 4+3 oldum kaç çıkması gerekir yaklaşık olarak tahmini olan var mı?

malesef doktorlar tenezzül edip bakmadı bile grevdelermiş. cuma günü ne randevu aldım o zman gidecem artık. ayy canım ya inş çoğuldur:)

amin canım. RAbbim cümlemize sağsalim hayırlı evlatar kucagına almayı nasip etsin inş.malesef doktorlar tenezzül edip bakmadı bile grevdelermiş. cuma günü ne randevu aldım o zman gidecem artık. ayy canım ya inş çoğuldur:)

benim de minik bıdığım meleğim ocak doğumlu olucak arkadaşlar benim ilk bebeğim ve ben çok heyecanlıyım mutluyum telaşlıyım:)inş. hepimiz minik meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız yarın minik bıdığımı ilk defa görücem dua edin bir problem çıkmasın inş. yeni ve iyi haberlerle sizi yarın bilgilendiricem kendinize ve meleklerinize dikkat edin

4+5 oldum ben de. bebğimin kesesini gördük, haftaya salı yine kontrol var....arkadaşlar içinizi rahat tutun. başka bi doktor 5 gün önce 2 haftalık bile değil düşerbu demişti,4 gün sonra gittiğim bu doktor bebeğin 5. haftanın içinde dedi. benden size tavsiye arkadaşlar; başka doktorlara da görünün ve içinizi ferah tutun. rabbim hayırlısı ise hepimizin kucaklarına meleklerimizi verecek inşallah

nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum gerçekten. bi anneye nasıl söylenir bu söz. Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım

nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum gerçekten. bi anneye nasıl söylenir bu söz. Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım

baska doktorlara gorunme fıkrıne katılıyorum...bende bayan bır doktora gıdıyordum, baska bır doktora daha gıtmeyı dusunuyorum, ara ara lekelenmeler oluyor cunku...doktorunuz sıze hangı testlerı yaptırmanızı soyledı

gunaydın bayanlar... benım kırmızılar geldı bugun.. hamılelıkten gelcek degıl ya ( gecen ay 23unde adet olmuştum bu ay 24. 32 gunde bır adet oluyorum.yumurtlama gunum tam ne zamana denk gelıyo arkadaslar..( morel 0

lütfen üzülme..kısmetse diğer ay olur..yumurtlamagünü 32/2 16.gün büyük ihtimal..bak kendimden örnek vereyim benim adet dönemim 34 dü.16.gün doktora gittim..yumurtlama olmuş dedi.bende planlı gebelik istediğim için bir gün önce eşimle birlikte olmuştum..tesadüfü yumurtlama erken olduğu halde bu ay hamile olduğu öğrendim..yani illa tam orta olacak diye bir şey yok..yakın zmanları da hesaba kat derim..

adet bittikten sonra çlşmalara baslarz ozaman.bu yumurtlama tarıhlerı tam tutmuyor bazen.bugunde doktordan randevu almıştm ama kısmet degılmış.. inş hayırlısı olurda hazıran banada tum hamıle kalmak ısteyenlerede sans getirir ..

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun. adetin başladığı günden itibaren 13-14-15-16 en önemli günler. ondan sonrada günaşırı olacak şekilde regl olanan kadar deneyin bence. bide mümkün olduğunca stres yapma.. en kısa zamanda sende aramıza katılırsın inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…