aynen benim de öyle canım.. hepsi birden var, ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. bi çözüm yolu bilen varsa söylesin nolur..
Benimkide seninki gibi olmuştu. önce çok küçük dedi dr.kesesini bile göremedik. 1 hafta sonra keseyi gördük.Normalde 6 haftalıkken 5 haftalık görünmüştü, dr geç döllenme olmuştur dedi.Geçen hafta perşembe 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. ilk başta benim de hiç belirtim yoktu sonra bir başladı pir başladı..
6 hafta 5 günlükken gitmiştik o zaman duyduk. Dr.geç döllenmeden dolayı 1 hafta geri görünüyo demişti yani normalde son adet tarihine göre hesaplanıyo ya benimki ona göre 7+5 ti kalp atışını duyduğumuzda. Ama bebeğin gelişimine göre 6+5.Slm kızlar bebeginizin kalp atıslarini kacinci haftada duydunuz
merhaba arkadaşlar benimde negatif sonuçlanan iki aşılama ve bir tüp bebek deneyişimden sonra 2.tüp bebek transferim ayın 8 inde oldu. Ama o gün bugündür ben acaba gebe miyim bu sefer diye düşünemedim bile, çünkü inanılmaz derecede şiştim ve de gaz oldum. Ayaklı gaz bombası gibi dolaşıyorum anlayacağız. Neyse bugün adet yerini bulsun diye kan tahlili verdim bu arada eczaneden iki de test aldım, eve geldim yine aman negatiftir boşuna yapıyorum yine diyerek testi yaptım. İlk çzgi çıktı ay yine negatif ama dediğim gibi canımın acısından onu bile düşünmüyorum. Sonra bir de baktım ikinci çizgi de ulen ben de burdayım kör müsün diyor. :)))
İkinciyi yaptım da aynı . Ben de artık 6 senelik hasret sonunda HAMİLE idim. Tabi salya sümük telefonlar ağlaşmalar. Kan tahlili ile de ispatlandı ama hala daha inanamıyorum sanki :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim bebişim de muhtemelen 30 Ocak ta doğacak.
Hayırlsıyla sağsalim gelsinler bir an önce kucaklarımızaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar benimde negatif sonuçlanan iki aşılama ve bir tüp bebek deneyişimden sonra 2.tüp bebek transferim ayın 8 inde oldu. Ama o gün bugündür ben acaba gebe miyim bu sefer diye düşünemedim bile, çünkü inanılmaz derecede şiştim ve de gaz oldum. Ayaklı gaz bombası gibi dolaşıyorum anlayacağız. Neyse bugün adet yerini bulsun diye kan tahlili verdim bu arada eczaneden iki de test aldım, eve geldim yine aman negatiftir boşuna yapıyorum yine diyerek testi yaptım. İlk çzgi çıktı ay yine negatif ama dediğim gibi canımın acısından onu bile düşünmüyorum. Sonra bir de baktım ikinci çizgi de ulen ben de burdayım kör müsün diyor. :)))
İkinciyi yaptım da aynı . Ben de artık 6 senelik hasret sonunda HAMİLE idim. Tabi salya sümük telefonlar ağlaşmalar. Kan tahlili ile de ispatlandı ama hala daha inanamıyorum sanki :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim bebişim de muhtemelen 30 Ocak ta doğacak.
Hayırlsıyla sağsalim gelsinler bir an önce kucaklarımızaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim. hayırlı olsun. bende aynı duygularla yaptım idrar testini. aşılamanın 10. günü idi. evde vardı dayanamadım. çıkmayacağını bile bile yapıyorsun diye kendime kıza kıza elimi yıkarken birde baktım çizgi iki tane. elim ayağım titredi. tabi hala inanamadım. ilaçların etkisimi gerçekmi nedir diye. eşimle acilde yaptırdık. evet gerçekti. ama çok erken olduğu için yok boş gebelik yok dış gebelik olabilir diye kendi kendimizi yemekten tam sevinemedik bile diyebilirim. şükür bugün keseyi gördük. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
tebrik ederim. hayırlı olsun. bende aynı duygularla yaptım idrar testini. aşılamanın 10. günü idi. evde vardı dayanamadım. çıkmayacağını bile bile yapıyorsun diye kendime kıza kıza elimi yıkarken birde baktım çizgi iki tane. elim ayağım titredi. tabi hala inanamadım. ilaçların etkisimi gerçekmi nedir diye. eşimle acilde yaptırdık. evet gerçekti. ama çok erken olduğu için yok boş gebelik yok dış gebelik olabilir diye kendi kendimizi yemekten tam sevinemedik bile diyebilirim. şükür bugün keseyi gördük. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
bende ocak 10 da verdi dogum terminimi nisanda kalmisim 5 haftalikMERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
canim hayirli olsun kac haftalik bende hamileyim 5 haftalik.merhaba arkadaşlar bende geçen cuma keseyi gördüm. inşallah bu cuma da kalp atışlarını görürüz diyopr doktor çok güzel birşey:)
Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?