Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
aynen benim de öyle canım.. hepsi birden var, ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırıyorum.. bi çözüm yolu bilen varsa söylesin nolur..

Arkadaşın dediğin gibi çubuk kraker yemek biraz etki ediyo.Leblebi yiyebilirsin...Bunlar sadece bulantı için. Diğerlerinin çözümü yok malesef ben de çekiyorum.Dr ilaç veriyo ama ben kullanmadım hiç zararlı olur diye. Yinde de evde duruyo çok kötü olursam 1 tane alabilirim. Bunun dışında bunları hafifletmek için serum taktırabilirsin dr.a söyleyip gerçi onlarda da ilaç var....Oofff of Allah kolaylık versin hepimize. Bebişlerimiz için değer demi?

Son düzenleme:

sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin allah!

Slm kızlar bebeginizin kalp atıslarini kacinci haftada duydunuz
6 hafta 5 günlükken gitmiştik o zaman duyduk. Dr.geç döllenmeden dolayı 1 hafta geri görünüyo demişti yani normalde son adet tarihine göre hesaplanıyo ya benimki ona göre 7+5 ti kalp atışını duyduğumuzda. Ama bebeğin gelişimine göre 6+5.

merhaba kizlar benim hesabima gor yarin 5 haftalik olacagim doktora gitmek istiyorum ama nereye gidecegime krar veremedim ya da 7 haftaya kadar beklesemmi diyorum kalp atislarini da duyarim cok korkuyorum simdiden ne olacak diye

merhaba arkadaşlar benimde negatif sonuçlanan iki aşılama ve bir tüp bebek deneyişimden sonra 2.tüp bebek transferim ayın 8 inde oldu. Ama o gün bugündür ben acaba gebe miyim bu sefer diye düşünemedim bile, çünkü inanılmaz derecede şiştim ve de gaz oldum. Ayaklı gaz bombası gibi dolaşıyorum anlayacağız. Neyse bugün adet yerini bulsun diye kan tahlili verdim bu arada eczaneden iki de test aldım, eve geldim yine aman negatiftir boşuna yapıyorum yine diyerek testi yaptım. İlk çzgi çıktı ay yine negatif ama dediğim gibi canımın acısından onu bile düşünmüyorum. Sonra bir de baktım ikinci çizgi de ulen ben de burdayım kör müsün diyor. :)))

İkinciyi yaptım da aynı . Ben de artık 6 senelik hasret sonunda HAMİLE idim. Tabi salya sümük telefonlar ağlaşmalar. Kan tahlili ile de ispatlandı ama hala daha inanamıyorum sanki :))

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim bebişim de muhtemelen 30 Ocak ta doğacak.

Hayırlsıyla sağsalim gelsinler bir an önce kucaklarımızaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayirli olsun bizimde tedaviyle oldu 3 yil bekledik bizde cok endiseliyim insallah her sey yolunda gider tarihlerimiz cok yakin benimde 22 ocak Rabbim izin verirse

Son düzenleme:
çalışırken bu mide bulantıları daha mı zor sanki onun için değer ama yine de bir an önce geçsin, sürekli bulantı hissi çok kötü yanımda kargo poşeti ile dolaşıyorum :)

bende daha dün öğrendim hamile olduğumuu ama daha bebeğim ne kadarlık kaç haftalık bilmiyorummm benım hesaplarıma göre bebeğimi ocak ayında alıcağım kucağıma inş.çok heycanlı şaşkın ve acemiyim neler yapıcağımı bilmiyorum

tebrik ederim. hayırlı olsun. bende aynı duygularla yaptım idrar testini. aşılamanın 10. günü idi. evde vardı dayanamadım. çıkmayacağını bile bile yapıyorsun diye kendime kıza kıza elimi yıkarken birde baktım çizgi iki tane. elim ayağım titredi. tabi hala inanamadım. ilaçların etkisimi gerçekmi nedir diye. eşimle acilde yaptırdık. evet gerçekti. ama çok erken olduğu için yok boş gebelik yok dış gebelik olabilir diye kendi kendimizi yemekten tam sevinemedik bile diyebilirim. şükür bugün keseyi gördük. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

siz 2. aşılamada tutturmuştunuz galiba aşıalama topiğinden hatırladığım kadarıyla ben pek yazmıorum ama takip ediyodum.ben de yeni öğrendim aşılamanın 16. günü değerim 99 çıktı doktorum tekrarlayalım dedi şimdi sonucumu bekliyorum inşallah katlanmıştır...keseyi tam olarak ne zmana görebilirim değerim katlanmış olursa boş veya dış gebelik değildir değil mi?

kızlar sanırım bende hamileyim bugün batım şüphelendiğim için sabah test yaptım ilki kadar olmasada gözle görülür koyulukta [SUB]kan sonucumu bekliy[/SUB]orum saat 1de alıcam inşallah güzel olur herşey bu sefer ilk bebeğim dşmüştü çünkü benim için dua edn

Teşekkür ederim, sizin bebişiniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ve eşim de sizin gibi tam anlamıyla sevinemedik bile acaba dış gebelik mi kimyasal mı bir sürü şey geçiyor aklımdan. Rabbim inşallah bana da zamanı geldiğinde o en güzel sesleri duymayı nasip eder. 10 gün sonra dr.randevum var o zamana keseyi görebilirim ancak herhalde

merhaba arkadaşlar bende geçen cuma keseyi gördüm. inşallah bu cuma da kalp atışlarını görürüz diyopr doktor çok güzel birşey:)

bende ocak 10 da verdi dogum terminimi nisanda kalmisim 5 haftalik

hayirli olsun sag saglim kucagina alirsin insallah canim tebrikler.

merhaba,

dün aşılama sonrası 14.gün sonucumu 338,60 olarak aldım.
yarın testim tekrarlanacak.umarım yarın içim rahat olarak bu topice katılabilirim.

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.

mrb arkadaşlar...
bnde uykusuzluk problemi var.gece uykuya dalmakta zorlanıyorum ve gece defalarca uyanıyorum.dr atarax verdi evde prospektüse baktım hamilelerde kesinlikle kullanılmamalı diyor.
böyle problemi olan veya çözüm yolu bilen ne olur yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…