- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
güaydınnn kızlarr. sanırım yavaş yavaş bende sizin aranıza katılıyorum. son adet tarihime göre 27 ocak bebeişimiz gelişi.inş. sağlıklı bi şekilde değerlerim yükselirse daha çok düşük çünkü.çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. cuma günü değerim 13,9 tu pazratesi tekrar yaptırdım 68,3 çıktı doktor 2 ye katlamış hayırlı olsun gebeliğin dedi ama ben daha inanamıyorum. idrar tesstlerimde koyulaşmaya başladı dün akşamki baya net çift çizgiydi.bakalım yarınki kan değerim kaç çıkıcak kalp atışını duymadan keseyi görmeden inanmıcam sanırım. allahım hepimizin gebeliklerini sonuna kadar sağlıklı bir şekilde sürdürsün hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
Selammm arkadaşlar.Bebeğimin kesesiini gördük nihayet!:))Az önce geldik doktordan.13 mm kesenin çapı.rahmin içinnde büyüyor bu çok önemli ve iyi bir işaret dedi doktorum.benim SAT:16 nisan.Doktor 6 haftalık dedi.ultrasonda da 6 hafta 2 günlük yazıyor.Bizim hesabımıza göre 5 hafta 1 günlük.bu ultrason hesabı neye göre çıkıyor?Doktora sormayı unuttum.1 ay sonra gel bebeği daha iyi görebiliriz,kalp atışlarını da duyarız dedi.Yapmam ve yapmamam gereken bir çok şey söyledi.Bir an önce sağlıklı vücut şeklini görmek istiyorummmmmmmmm.
hayırlı olsun Allah inş gönlüne göre verir bende evde test yaptığımda şüpheliydim sonra kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenince inanamıyordum insan çok isteyince bekleyince şaşırıyor değil mi ama yinede ultrasyonda görmek ve kalp atışlarını duymak insanı duygulandırıyor inş sende bu duyguyu yaşarsın bir an önce
merhabalaaaaarrr :) az önce doktordan geldim kızlar 4+3 günlük hamişim çok şükür, keseyi göremedik henüz ama kan değerlerim çok yüksek gibi geldi bana kızlar. 1.648,97 adetim gecikeli bugün 4. gün. Sizin değerleriniz nasıl kızlar acaba ikiz mi çok merak ediyorum
hayırlı olsun canım benim. adetin kaç gün geçti bencede değerin çok yüksek inş.ikizdir ikimizde hemen hemen sanırım aynı tarihlerimiz ama benim pazartesi günki değerim 68,3 tü düşün seninkli çok çok iyi alalhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Aminn canım inş. beraber büyütürüz bebişlerimizi :) adetimin üstünden 3 gün geçti bugün 4. gün canım. çok yüksek gibi geldi bana ama doktor da bişey söylemedi. Allah'ım bebişleimizi kucağımıza almayı, sevmeyi, hatta düğününde oynamayı nasip etsin inşallah :)
sağol canım benim inş. devam eder. nedense insan inanamıyo acabalarla doluyum heveslenemiyorum bile alalhım kurusun bebeğimi almasın benden. peki ben doktora ne zaman gitmem gerekio onu bile bilemedim. yarında yapırcam kan testi. 1500 lere ulaşıncamı gideyim arara adet sancısı gibi sancılarım oulo diourum hah geldi kırmızılar .kasıklarımada bışaklar batıo zor toruuyorum yatsam yatamıyrm göğüslerim acaip şiş ağrıolar bugün sütyen bile takmadım okadar normalmi ki bunlar sizlerdede oluomu böyle ?
selam bayanlar... sabah evde israr testi yaptım negatıf çıktı.ama adetımde gecıktı.normalde hıc gecıkmezdı.doktordan randevu aldım yarın gıtcem kan vercem.bakalım ne cıkıcak.dua edın lutfen
kızlar merhaba bende 8 haftalık hamieyimmmmmmm allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gelebilirim dimi aranıza
siz 2. aşılamada tutturmuştunuz galiba aşıalama topiğinden hatırladığım kadarıyla ben pek yazmıorum ama takip ediyodum.ben de yeni öğrendim aşılamanın 16. günü değerim 99 çıktı doktorum tekrarlayalım dedi şimdi sonucumu bekliyorum inşallah katlanmıştır...keseyi tam olarak ne zmana görebilirim değerim katlanmış olursa boş veya dış gebelik değildir değil mi?
inşallah herşey yolunda devam ederi.Teşekkür ederim, sizin bebişiniz de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben ve eşim de sizin gibi tam anlamıyla sevinemedik bile acaba dış gebelik mi kimyasal mı bir sürü şey geçiyor aklımdan. Rabbim inşallah bana da zamanı geldiğinde o en güzel sesleri duymayı nasip eder. 10 gün sonra dr.randevum var o zamana keseyi görebilirim ancak herhalde
çok teşekkür ederim.hayirli olsun sag saglim kucagina alirsin insallah canim tebrikler.
tebrik ederim inşallah sorunsuz geçirirsiniz gebeliğinizi.allahın ıznıyle ınsallah bende ocakta anne olıcam bugun ogrendım 4 haftalık falan haftasonu kendı doktoruma gıdıcem inşallah kesseyı gorurum sorunsuz su 3 ayı atlatrım
Selammm arkadaşlar.Bebeğimin kesesiini gördük nihayet!:))Az önce geldik doktordan.13 mm kesenin çapı.rahmin içinnde büyüyor bu çok önemli ve iyi bir işaret dedi doktorum.benim SAT:16 nisan.Doktor 6 haftalık dedi.ultrasonda da 6 hafta 2 günlük yazıyor.Bizim hesabımıza göre 5 hafta 1 günlük.bu ultrason hesabı neye göre çıkıyor?Doktora sormayı unuttum.1 ay sonra gel bebeği daha iyi görebiliriz,kalp atışlarını da duyarız dedi.Yapmam ve yapmamam gereken bir çok şey söyledi.Bir an önce sağlıklı vücut şeklini görmek istiyorummmmmmmmm.
hayırlı olsun bebişin Allah inş gönlüne göre verir bende 8.haftadayım aynı zamanda doğuracagız galiba
sağol cnm seninde hayırlı olsun senin ilk bebişinmi ?benim ikinci olacak inşallah 1tane oğlum var.ewet aynı zamanda benim doğum tarihi 2 ocak
evet benim ilk heyecanımda ondan zaten hayırlısı olsun inş
Bebegimi kaybediyorum.kimyasal gebelikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?