Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun Allah inş gönlüne göre verir bende evde test yaptığımda şüpheliydim sonra kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenince inanamıyordum insan çok isteyince bekleyince şaşırıyor değil mi ama yinede ultrasyonda görmek ve kalp atışlarını duymak insanı duygulandırıyor inş sende bu duyguyu yaşarsın bir an önce

1 ay cok uzun bır sure degı mı canım bızım doktor 2 hfta sonra cagrmıstı.

-valla ben de eve gelince öyle düşündüm ama doktorum olumsuz hiç birşey söylemedi şükür.allah nazarlardan korusun da 1 ay ben dayanabilir miyim bilmiyorum:/ kalpa atışlarını da duyarız dedi ama.. bi de burayı okudukça bir şey kafama takıldı.Doktorum İzmirin bilinmiş,iyi doktorlarından.Yalnız bana hiç yolk sactan bahsetmedi.kese rahmin içinde,herşey normal.boyutu da 13mm normal dedi. hatta biz Sat'a göre dün için 5 hafta 1 günlük hesap ederken ultrason 6 hafta 2 günlük hesapladı.öfff acemiliğime geldi sorularımı unuttum soramadım.

benim de sat 18 nisan.cuma doktora gideceğim inş herkesin yüzü güler ilk kontrolümüzde.senin hesabına göre 5+2 olması lazım.ama erken döllenme olmuşki önden gidiyor kesenin boyutuna göre hesap yapıyor ultrason.1 ay geç değilmi biraz??? 2 hafta sonra derler genelde ama senin ki öyle uygun bulmuş galiba...

merhabalaaaaarrr :) az önce doktordan geldim kızlar 4+3 günlük hamişim çok şükür, keseyi göremedik henüz ama kan değerlerim çok yüksek gibi geldi bana kızlar. 1.648,97 adetim gecikeli bugün 4. gün. Sizin değerleriniz nasıl kızlar acaba ikiz mi çok merak ediyorum

sağol canım benim inş. devam eder. nedense insan inanamıyo acabalarla doluyum heveslenemiyorum bile alalhım kurusun bebeğimi almasın benden. peki ben doktora ne zaman gitmem gerekio onu bile bilemedim. yarında yapırcam kan testi. 1500 lere ulaşıncamı gideyim arara adet sancısı gibi sancılarım oulo diourum hah geldi kırmızılar .kasıklarımada bışaklar batıo zor toruuyorum yatsam yatamıyrm göğüslerim acaip şiş ağrıolar bugün sütyen bile takmadım okadar normalmi ki bunlar sizlerdede oluomu böyle ?

selam bayanlar... sabah evde israr testi yaptım negatıf çıktı.ama adetımde gecıktı.normalde hıc gecıkmezdı.doktordan randevu aldım yarın gıtcem kan vercem.bakalım ne cıkıcak.dua edın lutfen

hayırlı olsun canım benim. adetin kaç gün geçti bencede değerin çok yüksek inş.ikizdir ikimizde hemen hemen sanırım aynı tarihlerimiz ama benim pazartesi günki değerim 68,3 tü düşün seninkli çok çok iyi alalhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

selam bayanlar... sabah evde israr testi yaptım negatıf çıktı.ama adetımde gecıktı.normalde hıc gecıkmezdı.doktordan randevu aldım yarın gıtcem kan vercem.bakalım ne cıkıcak.dua edın lutfen

Aminn canım inş. beraber büyütürüz bebişlerimizi :) adetimin üstünden 3 gün geçti bugün 4. gün canım. çok yüksek gibi geldi bana ama doktor da bişey söylemedi. Allah'ım bebişleimizi kucağımıza almayı, sevmeyi, hatta düğününde oynamayı nasip etsin inşallah :)

inş casnım benim alalhım mürvetlerinide göstersin bizlere inş. seninkisi 28 ocak benimkiside 27 ocak gözüküo hesaplara göre :) benimde adet gününden 1 gün sonra yaptırdığım 68 di bakalım yarın 4. gün olcak geçeli kaç çıkıcak benimkiside. doktora gitsemmi beklesemmi bilemedim. haftayuada randevu alırım olmazsa bakalım kısmet alalhım bebeişlerimizi daim etsin almasdın bizden sağlıkla kucaklarımıza alalım inş.

aslında gebeliğinin 5. haftasına geldiysen her an gidebilirsin doktora ve ultrasyondan bakarlar söylemiş olduğun belirtiler normal düşünsene adetimiz geciktiğinde bunları çekiyorduk kolay değil

kızlar merhaba bende 8 haftalık hamieyimmmmmmm allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gelebilirim dimi aranıza

inş hamilesindir gebeliğin ilk zamanlarında idrar testinde çıkmıyor o yüzden üzülme ama hiç adetin gecikmiyorsa vardır hayırlı haberler...

kızlar merhaba bende 8 haftalık hamieyimmmmmmm allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gelebilirim dimi aranıza

hayırlı olsun bebişin Allah inş gönlüne göre verir bende 8.haftadayım aynı zamanda doğuracagız galiba

İnşallah katlanmıştır, sorun çıkmaz. bende aynı kaygıları yaşadım. kimselere söyleyemedim ilk başta. acaba gerçekten varmı, boş mu kimyasal mı diye. özellikle ilk gebeliğim dış gebelik olarak sonlanınca bu sefer çok daha tedirgin geçiyor süreç. çok şükür keseyi gördük. inşallah kalp atışlarını duyarız.

inşallah herşey yolunda devam ederi.

hayirli olsun sag saglim kucagina alirsin insallah canim tebrikler.
çok teşekkür ederim.

allahın ıznıyle ınsallah bende ocakta anne olıcam bugun ogrendım 4 haftalık falan haftasonu kendı doktoruma gıdıcem inşallah kesseyı gorurum sorunsuz su 3 ayı atlatrım
tebrik ederim inşallah sorunsuz geçirirsiniz gebeliğinizi.

sizinle bire bir aynıyız diyebilirim. benimde sat 16 nisan. ben aşılamayla gebe kaldım. heycandan ultrasyondaki gelişim zamanını sormayı unutmuşum. bende çok heycanlıyım. nasıl geçer bu dokuz ay bilemiyorum.

hayırlı olsun bebişin Allah inş gönlüne göre verir bende 8.haftadayım aynı zamanda doğuracagız galiba

sağol cnm seninde hayırlı olsun senin ilk bebişinmi ?benim ikinci olacak inşallah 1tane oğlum var.ewet aynı zamanda benim doğum tarihi 2 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…