Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar bırde alından dijital ates olcerlerde en ıyısı hangısı ?
arzumun fıyatı cok uygunda dıgerlerıne gore kullanan varmı arzum alından dijital ates olcer

canım ılk senden kan alıyolar sonra sekerlı su ıcırıyolar bı saatr sonra tekrar kan alıyolar sonuc 45 dk ka sonra cıkar dedıler ama 15-20 dk sonra test sonucu cıkmıstı
ac karnına gıt bide :)
tmm cnm saol

kızlar bırde alından dijital ates olcerlerde en ıyısı hangısı ?
arzumun fıyatı cok uygunda dıgerlerıne gore kullanan varmı arzum alından dijital ates olcer
ben aeg kullanıyorum memnunum cnm

arkadaşlar herkese selam

dün göbeğimi incelerken şok oldum göbeğimin 2-3 parmak altında öyle çatlaklar olmuş ki gözlerime inanamadım. derin ve kırmızı.

daha çok erken yaaa... şimdiden böyle olduysam 9. ayımı düşünemiyorum.çok üzüldüm

gogus kafesımın en alt kısmı cok agrıyo bnm sızde ole bı agrı var mı ya

uzulme cnm er yada gec olusacak bu catlaklar ha sımdı ha sonra ne onemı var dımı bende henuz yok ama catır catır catlayacagıma emınım ben cnm...sen kac kılo aldın basından berı boyunu da yaz cnm suan kac kılodasın

8 kilo aldım. çok dimi (( boyum 1.67 şu anda 70 kiloyum.

bu arada göğüs kafesinin altında ağrı olacağını duymuştum. seninki erken başlamış cnm.

arkadaşım benim de aynı yerde özellikle de sağ tarafımda çok ağrı oluyodu, sanki içerden kaburgamı bebek çekiyo gibi geliyodu :),ilk 5 ay 2 kilo 5. ayda 4 kilo almıştım o zaman ağrımaya başlamıştı, geçtiğimiz haftaya kadar ağrıdı ama bu ay 1.5 kilo aldım şimdi geçti çok şükür galiba kilo alımından da kaynaklanıyo

8 kilo aldım. çok dimi (( boyum 1.67 şu anda 70 kiloyum.

bu arada göğüs kafesinin altında ağrı olacağını duymuştum. seninki erken başlamış cnm.
ben de 8 kılo aldım cok dııl bence abartı dııl yanı ben de 63um suan byum 1,70 bakalım nasıl olacak sonlara dogru evt dırenc resmen gogus kafesım darbe almıs gbı ustunu sarand erım de yanık gbı ya

ay buket sorma ya ben 5 ayda 8.5 kılo aldım ama ole de bı fark var aramızda bılmıyorum bu agrıyla naparım ben...

ayyy canımm ben de aynı şekildeyim malesef..inş daha olmaz, benim de sağ taraftan yırtıklar oldu.. ben de size sorcaktım acaba çatlak kremi kullanmak gerekir mi şimdiden (( kullanılacaksa hangi marka ??

ayyy canımm ben de aynı şekildeyim malesef..inş daha olmaz, benim de sağ taraftan yırtıklar oldu.. ben de size sorcaktım acaba çatlak kremi kullanmak gerekir mi şimdiden (( kullanılacaksa hangi marka ??

yırtıldıktan sonra kullansak da işe yaramaz ki..

daha fazla yırtılmasına engel olur mu acaba ? şu pahalı kremlerden almak istemiyorum.

ewet canım 2-3 haftadır bende de var özellikle sol tarafımda ve bazen dayanılmaz acıyor hemen uzanıyorum rahatlıyor çok oturunca oluyor canım

yırtıldıktan sonra kullansak da işe yaramaz ki..

daha fazla yırtılmasına engel olur mu acaba ? şu pahalı kremlerden almak istemiyorum.

yani bunun bi çözümü yok galiba yırtılacaksa ne yaparsak yapalım o olacak..ben nemli tutmaya çalışıyorum..badem yagı suruyorum..

cnm benim drum 2. haftalarda falan tavsıye ettı freı mango aromalı yag kullanıyorum sımdılık catlagım yok 23+4um ama tabıı henuz catlagım yok demek ıcın erken daha ılerıde oluyomus catlaklar...bunye meselesı dıyolar bıde.yanı catlamaya musaıtsen hıc bır yag kurtarmıyomus maalesef

12.haftada 1 yıne cıkmamıs .:)

sizde de boyle agrılar olmasına uzuldum fakat yalnız olmadııma sevındım
canlar bugun seker yuklememız yapıldı sonucu almadan ıse geldım esım gosterecek once idrar ve kan aldılar idrar yolu enfeksıyonu var mı bakılacak kan sayımına bakılacak sekere bakılacak sonra 50gr seker yukledıler 1 saat sonra yıne kan aldılar dedıgım gbı sonucum cıkmadı bıde muayeneye gırdım oglusum 637gr 30cm masallah haftasıyla da uyumlu.ınsallah kan sonucum da guzel gelır teyzeleri.agrımı da sordum olabılır dedı cok olursa buscopan tavsıye ettı ama almıycam buscopanyanı gereksız yere ılac almaya gerek yok bu aralar cok oynamıyo dedım kı hakkaten dun hıc hareket yoktu endıselendım.bu haftalarda durgunlasıyolar dedı.benden haberler bole hepınızı opuyorum.

güzel haberler, inş. sonuçlar da iyi gelince katmerlenir güzellik.. :) darısı başımıza biz de perşembe günü gidicez şeker yüklemesine.. maşallah diyelim boyuna kilosuna da.. :)

benim şeker yüklemesi cmt günü yapılıcak inş...ama senin anlattığın göre idrar tahlilide mi yapılıcak?bayağı meşakkatliymiş.ilk çocuğumda yoktu bunların hiçbiri yahu. :) inş.sonuçların iyi çıkar canım seninde bizimde :) bende hafta sonunu iple çekiyorum.durumlar nasıl merak ediyorum.neler yapıyo kızçem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…