evt cnm ben de sans eserı ole bı yerde okumustum aklımda kalmıs dogruymus allah yasatmasın tabıı korusun mınık meleklerımızı...aaa çok enteresan sağol canım aydınlatman için.şaşırmadım dersem yalan olur.demek insanın başına gelmeden bilemiyormuş Allah ta bildirmesin inş...
ben 30 haftam dolana kdr bisey almıycam cnm hıc bır sey almadım henuz arada ufak tefek hedıyeler gelıo ıste amın ınsallah alırız cnm...
merhaba arkadaşlar, bu konu daha önce açıldı mı hatırlayamadım da isim işini naptınız.. ben bi türlü bu dediğim bi şeye rastlamadım..not alıyorum aklımdaki isimleri hatta size de yazayım, utku, yaman, çınar, demir, batu, toprak,ufuk,ahmet ve ege.. listem bunlar, sade olsun istiyorum,yalın ama güçlü sağlam bir isim.. var mı tavsiyeleriniz?
.merhaba arkadaşlar, bu konu daha önce açıldı mı hatırlayamadım da isim işini naptınız.. ben bi türlü bu dediğim bi şeye rastlamadım..not alıyorum aklımdaki isimleri hatta size de yazayım, utku, yaman, çınar, demir, batu, toprak,ufuk,ahmet ve ege.. listem bunlar, sade olsun istiyorum,yalın ama güçlü sağlam bir isim.. var mı tavsiyeleriniz?
ben çok beklemek istemiyorum aklıma gelenleri alıyım diyorum bakarsın ağırlaşırım hasta olurum biran önce hazır olsun, hayırlısıyla atlatırız inşallah:) benim ayaklarımda şişmeye başladı şimdiden korkuyorum vala :26:
cnm bol su ıc ılaclık degılsen bu ıyı bence cok su temızleyecektr.ben cok su ıcıyorum hem catlamamak ıcın de bı tedbır.bana ay sonra gel dedı ekım sonu sana ne zaman gel dedı?
merhaba arkadaşlar, bu konu daha önce açıldı mı hatırlayamadım da isim işini naptınız.. ben bi türlü bu dediğim bi şeye rastlamadım..not alıyorum aklımdaki isimleri hatta size de yazayım, utku, yaman, çınar, demir, batu, toprak,ufuk,ahmet ve ege.. listem bunlar, sade olsun istiyorum,yalın ama güçlü sağlam bir isim.. var mı tavsiyeleriniz?
saol cnm bnm allah razı olsun amin.idrar da yaptr bence cnm sinsi idrar yolu enfeksıyonu dogumda bas belası olabılıo erken tedbır almakta fayda var tatlım druna sor bır sonrakı seferınde
Selam kızlaaarrrr..
Uzuuunca bir aradan sonra merhabalar. Umarım herkes için herşey yolundadır. Biz iyi sayılırız, tabii bi kaç olayımızı saymazsak. 26. haftamıza girdiğimiz bu günlerde artık ben "hamilelik hakkında herşey" adlı bir kitap yazmayı düşünmeye başladım. Uzun süredir burada olanlar hamileliğin başından itibaren yaşadıklarımı bilirler. Ancak onlarla mı kaldı? Tabbiiii kii HAYIR!!! Şimdiki derdimiz rahim ağzımız ve erken gelen kasılmalar. Bizim ufaklık aceleci biraz ya da ben yeterince nazlanmayınca dedi ki "annem kendini ağırdan satamıyor, hadi bakalım kolları sıvayalım"... Sonuç; inşallah 8. ayımıza kadar yatarak da olsa dayanıcaz ve tabii hormon takviyelerini unutmamak gerekArtık sürekli doktordayız.. :)
Olayımız şu, rahim ağzımız açılmaya başladıııı..Ve ayrıca, doğum hareketlerimiz oluşuyor. Semptomlar: Dayanılmaz bel ağrılarımız, göbeğimize 10 kglık bir ağırlık koymuşcasına oluşan baskılar, alt karın kaslarındaki kasılmalar ve karındaki sertleşmeler.
Devamı var bunun.. Ama yarın ya da akşam yazarım artık zira ufaklığı doyurma vakti geldi..
banada bı ay sonra gel dedı ama bayrama rastlıyo sanırım bende ekım sonu gıdecegım :)
cnm bnm ılaclar da hep demir+folıc ıcerıklı ben coraspın kullanıyorum tedaviyle olduu ıcın kan sulansın dıye lansınohun omega 3 balık yagı ve vegaferon demır ılacı kullanıyorum bu kdr tatlımHanımlar günaydın. Nasılsınız? Ben 3 gündür rahatsızdım, evdeydimBgn işe başladım. Oğluşum sabah uyandığımdan beri kıpır kıpır :) Bu arada Vitamin olarak neler kullanıyosunuz?
Ben -maltofer, -elevit bir de -fixcald3 kullanıyorum. Gecenlerde ilaçlarım bitmişti yeniden yazdırdık, fakat aile hekimimiz maltofer yerine başka bişey yazmış. içerik olarak yanı. 2 side folikasit+demir.. yeni ilacın ismi ferplexfol..solisyon şeklinde..ferplex kullanan var mı acaba?
asır ısmıne bayıldım resmen ve ılk defa duyuyorum cok hos bır ısım cnm adıyla yasasın ınsallah...slm canım, ben demir,batu,egeyi seviyorum. biz de eşimle karar veremedik henüz..çunku her gecen gun fikrimiz değişiyo. Şimdilik eşim Asır olmasını istiyo..ben de koray, ege yada efe istiyorum :) bakalım ne olacak :S
Senin listelediğin isimler çok hoş bence arasından bi tane secebilirsin
cnm bnm ılaclar da hep demir+folıc ıcerıklı ben coraspın kullanıyorum tedaviyle olduu ıcın kan sulansın dıye lansınohun omega 3 balık yagı ve vegaferon demır ılacı kullanıyorum bu kdr tatlım
asır ısmıne bayıldım resmen ve ılk defa duyuyorum cok hos bır ısım cnm adıyla yasasın ınsallah...
Hanımlar günaydın. Nasılsınız? Ben 3 gündür rahatsızdım, evdeydimBgn işe başladım. Oğluşum sabah uyandığımdan beri kıpır kıpır :) Bu arada Vitamin olarak neler kullanıyosunuz?
Ben -maltofer, -elevit bir de -fixcald3 kullanıyorum. Gecenlerde ilaçlarım bitmişti yeniden yazdırdık, fakat aile hekimimiz maltofer yerine başka bişey yazmış. içerik olarak yanı. 2 side folikasit+demir.. yeni ilacın ismi ferplexfol..solisyon şeklinde..ferplex kullanan var mı acaba?
amin canım hepimizin bebişleri inşş.. asır eşimin önerisi cnm %70 olacak gibi..kendisi baya bi ısrarlı :) ilk duydugumda biraz garip gelmişti ama yavaş yavaş kulağım alışıyo :)
sen ne düşünüyosun isim hakkında
güzel isimler canım inşallah sağlıkla doğarbenimde kızım olcak inşallah,esma azra koymak istiyoruz bakalım:), erkek ismi ali mert, yiğit,tuğberk erkek olsaydı mehmet koycaktım bende:) hayırlısıyla doğsunlarda
.
Cnm yazdiklarinin arasinda ben demiri begendim.
demir sağlam oy almaya başladı, eşe dosta soruyorum da.. :) tşkler yorum için
Tuzu kes cnm sislk yapar tuzsuz ye
slm canım, ben demir,batu,egeyi seviyorum. biz de eşimle karar veremedik henüz..çunku her gecen gun fikrimiz değişiyo. Şimdilik eşim Asır olmasını istiyo..ben de koray, ege yada efe istiyorum :) bakalım ne olacak :S
Senin listelediğin isimler çok hoş bence arasından bi tane secebilirsin
günaydın herkese, biz doktor amcanın yanından geliyoruz.. şeker yüklememiz yapıldı, limonata gibi bişeydi, karnım acıkmıştı zaten hoşuma bile gitti benim o sıvı.. yarın alıcam sonucu inş. o da güzel çıkar.. ufaklık yüzünü göstermedi bu sefer, sırtı dönük duruyordu elleri de kaldırmış yukarı, bişey göremedik anlayacağınız.. :)) neyse iyi olsun da maşallah diyelim 1 kilo olmuşuz, 1 hafta önden gidiyoruz hala.. kilom 66 olmuş, hamurişlerin, keselim dedi.. böyle biz de durumlar.. :)
ben vitamin olarak elevit kullanıyorum canım, bir de demir hapı ve balık yağımız var.. geçmiş olsun buarada, iyileşmene sevindim.. :)
evet asır ismi değişik, teleffuzu farklı geliyor ilk seferde, ilginç ve güzel isim.. :) benim eşim de batu 'ya taktı bu ara.. bakalım sonuç ne olacak?
anladım canım..farklılık gösteriebiliyo ilaçlar da bu kadar yogun ilaç kullanmamız dogru mu acaba yaa bazen aklıma geliyo da :S?
amin canım hepimizin bebişleri inşş.. asır eşimin önerisi cnm %70 olacak gibi..kendisi baya bi ısrarlı :) ilk duydugumda biraz garip gelmişti ama yavaş yavaş kulağım alışıyo :)
sen ne düşünüyosun isim hakkında
günaydın herkese, biz doktor amcanın yanından geliyoruz.. şeker yüklememiz yapıldı, limonata gibi bişeydi, karnım acıkmıştı zaten hoşuma bile gitti benim o sıvı.. yarın alıcam sonucu inş. o da güzel çıkar.. ufaklık yüzünü göstermedi bu sefer, sırtı dönük duruyordu elleri de kaldırmış yukarı, bişey göremedik anlayacağınız.. :)) neyse iyi olsun da maşallah diyelim 1 kilo olmuşuz, 1 hafta önden gidiyoruz hala.. kilom 66 olmuş, hamurişlerin, keselim dedi.. böyle biz de durumlar.. :)
ben vitamin olarak elevit kullanıyorum canım, bir de demir hapı ve balık yağımız var.. geçmiş olsun buarada, iyileşmene sevindim.. :)
evet asır ismi değişik, teleffuzu farklı geliyor ilk seferde, ilginç ve güzel isim.. :) benim eşim de batu 'ya taktı bu ara.. bakalım sonuç ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?