Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ay nurcancım cok haklısın cnm erken dogum rıskı var ama ıste hep ole ınandırıldık ya ıyı dııl dıye sankı bole kotu hıssedıcem bısey alsam gbı.bakalım bıraz daha gecsın sımdı 5.5 aylıgız.buarada cıcılerı ne zaman yıkayıp utulemek gerekıyo?yanı 2 ay once erken olmaz mı?

:) yani 8.ayda çantanız hazır ve nazır biryerlerde beklesin :) yerinide eşinize annenize vs işte ona söyleyin öptüm canım seni...

anladığım kadarıyla hastane çantalarını hazır etmek önemli, yani zamanından ziyade hazır olmak, çünkü bilmediğimiz bir zaman diliminden söz ediyoruz.. hayırlısıyla hepsi vaktinde gelsin de bunu bilemeyiz.. tşk ederim nurcan, bunu dikkate alıcam.. sevgilerimle..

selam şeker sonucumu aldım, biraz yüksek çıktı.. :/ doktor 2. aşama, yani 100 grlık yükleme istedi.. 146 çıkmış değerim, doktor 140 üstüne 2. aşamayı istiyoruz dedi.. bakalım pztsi giderim 100 grlık için.. bir de sizde olan var mı bilmiyorum da, normalde hiç tatlı yemeyen bir tiptim ben, ama bu ara hergün düzenli olarak tatlı yiyorum, sizce durup dururken beslenmem yüzünden arttırmış olabilir miyim?

eyvah benimde yarın kısmetse o zaman tatlıyı çok seven birisi olarak benimki ne olacak bilemiyorum...

eyvah benimde yarın kısmetse o zaman tatlıyı çok seven birisi olarak benimki ne olacak bilemiyorum...

valla ben de bilemiyorum da, normalde de seviyorsanız mantık olarak sorun olmaz gibi geliyor.. :)) benim normalde hiç aram yoktu tatlılarla, 1 aydır fazla tüketmeye başladım, bakalım pazartesi iyi çıkarsa diyet vermemize gerek kalmaz dedi doktor.. buarada bebek 1 hafta önden gidiyor demiştim ya, şimdi baktım annedeki fazla şeker, bebekte irileşmeye yol açıyormuş.. tabi bunlar hep benim yorumum, pztsi testten sonra doktorla konuşayım sonra daha net şeyleri paylaşırım sizinle..

hayatım biraz dıkkat et bu ara bakalım 2. yuklemen nasıl cıkacak ınsallah yuskek cıkmaz cnm

sterno evet sekerı olan annelerın bebeklerı bıraz ırı dogar ama bu kdr erken fark etmez heralde 1 hafta onde gıden cok kısı oluyo dur bakalım sonlarda nasıl olcak ılk cocuun kac kılo dogdu?

ben de bayramda ızınlı olmayacak mısınız dedım 29 30 31 burdyız dedı bakalım belkı karsılasırız:)

bayram 25nde baslıyo yanlıs bılmıyrsam bende ızınden sonra gıderım buyuk olasılıkla 30 u gibi :)
bırde 32.haftada gıtmm gerekıyormus son bı aya kadar calısabılır raporu almak ıcın ,

evet canım bunu bende duymuştum hatta arkadaşımda yaşadım bu örneği.onun bayağı yüksekti ama hatta 1 aydan fazla hastanede yattı tedavi oldu gebeyken.bebeği şuan 4 aylık ama bir görsen yerinden kalkmıyor.

nurcan ınsallah yuksek cıkmaz cnm sonucu yaz mutlaka

inşallah canımmm

selam kızlarrrr

slm .........

evet canım bunu bende duymuştum hatta arkadaşımda yaşadım bu örneği.onun bayağı yüksekti ama hatta 1 aydan fazla hastanede yattı tedavi oldu gebeyken.bebeği şuan 4 aylık ama bir görsen yerinden kalkmıyor.

nurcan ınsallah yuksek cıkmaz cnm sonucu yaz mutlaka

inşallah canımmm

selam kızlarrrr

slm .........

günaydın güzel anneler nasılsınız.. biz bgn evdeyiz,dinleniyoruz. dün kıpır kıpırdı oğlum maşallah..bgn pek bi sakin :)
siz de duygusal yogunluklar yaşıyormusunuz bu aralar, durduk yere aglama isteği oluyo mu :)

evet tatlım yaa..ben de bu aralar çok duygusalım,..

ne güzel çevrende sana bişiler vererek zaten fazla olan yükünü hafifletecek kişiler var. Bizde oyle deil maalesef herkesin kızı var, benimki maviş olunca patladı. Olsun ama, bizde cebe kuvvet dedik. Bu arada çok güzel internet siteleri var alışveriş için uygun oluyor çoğu zaman,hem de arayıp bulamayacağın şeyler oluyor bazen. Bence takip edin. İnşallah benim de oyle birileri çıkarda başka şeylerine daha fazla para ayırırız. Ama kısmet. Kendin için ise eğer İstanbuldaysan Ebru MAternity diye bi mağaza var, oraya bak, hoş ve şık Biz şimdiden başladık ki, son anlarda hem bi terslik çıkmasın, hemde çok yüklenmeyelim istedik. Şimdi karttan yavaş yavaş çekiliyor. Anlamıyoruz bile
Umarım herşey dilediğin kadar kolay ve güzel olur. Sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…