ay nurcancım cok haklısın cnm erken dogum rıskı var ama ıste hep ole ınandırıldık ya ıyı dııl dıyekızlar yorumları okuyorum da birşeyler almadım şu zaman alırım diye söylüyorsunuz iyi güzel ama bebeğin erken doğma riski hele hele son zamanlarda o kadar fazla ki...öyleki bundan 7 yıl önce benim oğlum 1 ay erken doğdu suyum patlamıştı.benim sizlere önerim en azından doğum çantanıza girecek şeyleri mutlaka alın.çünkü birde bunların yıkanması ütülenmesi var.daha fazla ağırlaşmadan ve ne zaman geleceği net olarak belli olmayan kuzularımızı önceden hazırlanarak beklemek en iyisidir.
mesela şöyle düşünün benim oğlum 1 ay önce doğdu ki suyumun patlaması sabaha karşı denk geldi eğer ben hazırlamasaydım çantamı o heyecanla o panikle çantaya ne konucak ne nerde eşim bilebilirmiydi kesinlikle hayır.benimlemi ilgilensin yoksa bunlarla mı onlar sizden daha heyecanlı oluyor emin olun :) hepinize sevgiler....
ay nurcancım cok haklısın cnm erken dogum rıskı var ama ıste hep ole ınandırıldık ya ıyı dııl dıyesankı bole kotu hıssedıcem bısey alsam gbı.bakalım bıraz daha gecsın sımdı 5.5 aylıgız.buarada cıcılerı ne zaman yıkayıp utulemek gerekıyo?yanı 2 ay once erken olmaz mı?
ay nurcancım cok haklısın cnm erken dogum rıskı var ama ıste hep ole ınandırıldık ya ıyı dııl dıyesankı bole kotu hıssedıcem bısey alsam gbı.bakalım bıraz daha gecsın sımdı 5.5 aylıgız.buarada cıcılerı ne zaman yıkayıp utulemek gerekıyo?yanı 2 ay once erken olmaz mı?
selam şeker sonucumu aldım, biraz yüksek çıktı.. :/ doktor 2. aşama, yani 100 grlık yükleme istedi.. 146 çıkmış değerim, doktor 140 üstüne 2. aşamayı istiyoruz dedi.. bakalım pztsi giderim 100 grlık için.. bir de sizde olan var mı bilmiyorum da, normalde hiç tatlı yemeyen bir tiptim ben, ama bu ara hergün düzenli olarak tatlı yiyorum, sizce durup dururken beslenmem yüzünden arttırmış olabilir miyim?
eyvah benimde yarın kısmetse o zaman tatlıyı çok seven birisi olarak benimki ne olacak bilemiyorum...
selam şeker sonucumu aldım, biraz yüksek çıktı.. :/ doktor 2. aşama, yani 100 grlık yükleme istedi.. 146 çıkmış değerim, doktor 140 üstüne 2. aşamayı istiyoruz dedi.. bakalım pztsi giderim 100 grlık için.. bir de sizde olan var mı bilmiyorum da, normalde hiç tatlı yemeyen bir tiptim ben, ama bu ara hergün düzenli olarak tatlı yiyorum, sizce durup dururken beslenmem yüzünden arttırmış olabilir miyim?
valla ben de bilemiyorum da, normalde de seviyorsanız mantık olarak sorun olmaz gibi geliyor.. :)) benim normalde hiç aram yoktu tatlılarla, 1 aydır fazla tüketmeye başladım, bakalım pazartesi iyi çıkarsa diyet vermemize gerek kalmaz dedi doktor.. buarada bebek 1 hafta önden gidiyor demiştim ya, şimdi baktım annedeki fazla şeker, bebekte irileşmeye yol açıyormuş.. tabi bunlar hep benim yorumum, pztsi testten sonra doktorla konuşayım sonra daha net şeyleri paylaşırım sizinle..
nurcan ınsallah yuksek cıkmaz cnm sonucu yaz mutlakaeyvah benimde yarın kısmetse o zaman tatlıyı çok seven birisi olarak benimki ne olacak bilemiyorum...
ali mertte güzelmiş, benim liste iyice kabaracak bu gidişle.. :)) buarada esma azra ismini de beğendim, sağlıkla gelsin güzel esma kucağınıza.. :)
Sağol canım hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah, naptın bulabildinmi isim
ali mertte güzelmiş, benim liste iyice kabaracak bu gidişle.. :)) buarada esma azra ismini de beğendim, sağlıkla gelsin güzel esma kucağınıza.. :)
Sağol canım hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah, naptın bulabildinmi isim
yok daha netleşmedi de, ali mertte eklendi listeye sayende.. :) beğeni de toplamaya başladı.. :) tşk ederim tekrar, netleşince yazarım..
hayatım biraz dıkkat et bu ara bakalım 2. yuklemen nasıl cıkacak ınsallah yuskek cıkmaz cnm
sterno evet sekerı olan annelerın bebeklerı bıraz ırı dogar ama bu kdr erken fark etmez heralde 1 hafta onde gıden cok kısı oluyo dur bakalım sonlarda nasıl olcak ılk cocuun kac kılo dogdu?
bu ilk çocuğum olacak inş. :) yeni anne adaylarındanım ben..dediğin gibi bu ara biraz dikkat edeyim bakalım pztsi giderim heralde ikinci yükleme için..
ben de bayramda ızınlı olmayacak mısınız dedım 29 30 31 burdyız dedı bakalım belkı karsılasırız:)
tabi anlatayım, şimdi dün gece 12 den sonra bişey yemedim, yani sabah aç gittim hastaneye.. sonra kan aldılar.. ardından yaklaşık 3 bardak o sıvıyı içtim (ki şansıma güzeldi benim içtiğim) sonra da 1 saat sonra tekrar kan aldılar.. işlem bu.. :) inş. hepimizin iyi çıkar..
canım sen seker yukleme testını 50 ml gramlık yaptırmadınmı benım 50ml gramlık yaptılar once kan aldılar sonra bı bardak sekerlı sıvıyı ıcıp bı saat bekledım fazla hareket etme dedıler bı saat sonra tekrar kan aldılar sana nıye 3 bardak ıcırdılerkı? her testın farklı mı oluyo anlamadım şimdi
valla ben de bilemiyorum da, normalde de seviyorsanız mantık olarak sorun olmaz gibi geliyor.. :)) benim normalde hiç aram yoktu tatlılarla, 1 aydır fazla tüketmeye başladım, bakalım pazartesi iyi çıkarsa diyet vermemize gerek kalmaz dedi doktor.. buarada bebek 1 hafta önden gidiyor demiştim ya, şimdi baktım annedeki fazla şeker, bebekte irileşmeye yol açıyormuş.. tabi bunlar hep benim yorumum, pztsi testten sonra doktorla konuşayım sonra daha net şeyleri paylaşırım sizinle..
nurcan ınsallah yuksek cıkmaz cnm sonucu yaz mutlaka
selam kızlarrrr
nurcan ınsallah yuksek cıkmaz cnm sonucu yaz mutlaka
selam kızlarrrr
yok daha netleşmedi de, ali mertte eklendi listeye sayende.. :) beğeni de toplamaya başladı.. :) tşk ederim tekrar, netleşince yazarım..
bu ilk çocuğum olacak inş. :) yeni anne adaylarındanım ben..dediğin gibi bu ara biraz dikkat edeyim bakalım pztsi giderim heralde ikinci yükleme için..
canım yemeyi geç bırakmışsın geçen yazdığında 12den sonra yemiyorsun yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam..:44:
bana 10 dan sonra yeme dediler benim normal çıktı 65 felandı sanırım öle bişey.
bu sefer akşam 10 dan sonra yeme bakalım alakası var mı anlarız canım
günaydın güzel anneler nasılsınız.. biz bgn evdeyiz,dinleniyoruz. dün kıpır kıpırdı oğlum maşallah..bgn pek bi sakin :)
siz de duygusal yogunluklar yaşıyormusunuz bu aralar, durduk yere aglama isteği oluyo mu :)
ohh baya bi alışverişi tamamlamışsın, aslında yavaştan yapmak lazım, ama benim eşim tek seferde hallederiz diyo, hala daha bakmadık da bişeye.. :) nasıl olacak bakalım.. bebek için bi arkadaştan kıyafet geldi saolsun, sabah da aramızda 2 ay olan arkadaşa denk geldim, sakın bebeğe bişey alma, hepsini vericem sana dedi.. :)) bu dayanışma önemli bence.. kendim için de önümüzdeki hafta bi çıkmayı düşünüyorum çarşıya, dediğin gibi bakımlı olmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?