ayy benım sekerlı su cok kotuydu keskındı bole mıdem bulandı nasıl ıctınnn lımonata gbı dıosun bıdeeee :)hadı bakalım ınsallah ya bu arada benımkı yuzunu gosterıo ama sıyah beyaz pek bı sey anlasılmıo kı tatlım yasenın drun ultrasnu renklı mı?masallah 1 kılo super benımkı 640gr haftasıyla uyumlu cnm allahım tamamına erdırsın hepımızı ınsallahhh boyun kac toplamda kac kılo aldın cnm?
merhaba arkadaşlar, bu konu daha önce açıldı mı hatırlayamadım da isim işini naptınız.. ben bi türlü bu dediğim bi şeye rastlamadım..not alıyorum aklımdaki isimleri hatta size de yazayım, utku, yaman, çınar, demir, batu, toprak,ufuk,ahmet ve ege.. listem bunlar, sade olsun istiyorum,yalın ama güçlü sağlam bir isim.. var mı tavsiyeleriniz?
günaydın herkese, biz doktor amcanın yanından geliyoruz.. şeker yüklememiz yapıldı, limonata gibi bişeydi, karnım acıkmıştı zaten hoşuma bile gitti benim o sıvı.. yarın alıcam sonucu inş. o da güzel çıkar.. ufaklık yüzünü göstermedi bu sefer, sırtı dönük duruyordu elleri de kaldırmış yukarı, bişey göremedik anlayacağınız.. :)) neyse iyi olsun da maşallah diyelim 1 kilo olmuşuz, 1 hafta önden gidiyoruz hala.. kilom 66 olmuş, hamurişlerin, keselim dedi.. böyle biz de durumlar.. :)
canım benimde cmt inş. anlatır mısın aşama aşama.kaç kere kan aldılar mesela? ( sonuçların iyi çıkar inş.)
evet asır ismi değişik, teleffuzu farklı geliyor ilk seferde, ilginç ve güzel isim.. :) benim eşim de batu 'ya taktı bu ara.. bakalım sonuç ne olacak?
günaydın herkese, biz doktor amcanın yanından geliyoruz.. şeker yüklememiz yapıldı, limonata gibi bişeydi, karnım acıkmıştı zaten hoşuma bile gitti benim o sıvı.. yarın alıcam sonucu inş. o da güzel çıkar.. ufaklık yüzünü göstermedi bu sefer, sırtı dönük duruyordu elleri de kaldırmış yukarı, bişey göremedik anlayacağınız.. :)) neyse iyi olsun da maşallah diyelim 1 kilo olmuşuz, 1 hafta önden gidiyoruz hala.. kilom 66 olmuş, hamurişlerin, keselim dedi.. böyle biz de durumlar.. :)
canım benimde cmt inş. anlatır mısın aşama aşama.kaç kere kan aldılar mesela? ( sonuçların iyi çıkar inş.)
tabi anlatayım, şimdi dün gece 12 den sonra bişey yemedim, yani sabah aç gittim hastaneye.. sonra kan aldılar.. ardından yaklaşık 3 bardak o sıvıyı içtim (ki şansıma güzeldi benim içtiğim) sonra da 1 saat sonra tekrar kan aldılar.. işlem bu.. :) inş. hepimizin iyi çıkar..
bir konuyu sormayı unuttum, doktor önümüzdeki 3 hafta içinde fetal eko çektirebilirsin dedi, sizin doktorlardan isteyen oldu mu? doktor bunu söyleyince ben biraz duraksadım sanırım, o da bişey rutin olarak öneriyorum dedi, bebeğin kalp damarlarına ve kapakçığına bakılıyormuş.. sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilgisi olan var mı? sevgilerimle..
ben fetal eko çektirdim.riskli bir gebeliğim olduğu için doktorum bana zorunlu tuttu.ilk 3 ay habersiz olduğum için çok ilaç kullanmıştım.zaten ilaç kullanımı bebekte en çok kalbe ve böbreğe etki edermiş.ama ilaçlar yüzünden olmasada çektirirdim.bebeğimin kalbinde bir sorun varmı yokmu diye baktırırdım.sonuçta bebek ve benim için zararlı bir uygulama değil.sadece biraz maliyetli :::))rutin girdiğim ultrason cihazıyla baktılar ölçtüler herşeyimiz damarlarımız normal çıktı.içim rahat en azından .....
kızlar ya ben çok kötü grip oldum.ilaçsız nasıl atlatabilirim.ıhlamur adaçayı günde bir bardak diyolar önerisi olan varmıı?????
cnm hıc panık yapma budaha once de duydugumuz bir olay sadece kendıne cok dıkkat etmelı ve uzun uzun yatmalısın yolculugunun nerdeyse 3/4unu tamamladın.Bebis biraz daha dayanacak ıkınızın dayanısmasıyla mutlu sona ulasılacak.hep gelme dıye konus henuz erken de yavruna.acılmalarda dıkıs atılıyo rahım agzına dıye bılıyorum ama farklı bır durum ıcın mı emın olamadım cnm.
çok sevindim cnm gözünaydın bnmde cmt.inş. aynı sonucu bende alırım...
cnm böle bişeyi ilk defa senden duyuyorum bncede başka bişey için duymuşsundur sen öle bişeyi.yani sonuçta eğer doğum için açılıyosa rahim senin bunu engellemen mümkün değilki dikmek çözüm değil hadi orayı diktin e çocuğun doğumu gelmiş bunu nsıl engelleyebilirsin ki öle değil mi cnmcım?
kızlar selam hazırlıklara başladınızmı, neler aldınız bebişinize hayırlısıyla kucamıza alırız inşallah bebeklerimzi
çatlaklar için bu zamana kadar çare yoktu ama haftasonu bı programda guzellık uzmanı artık lazerle tedavı ımkanı var dedi ama lazer epilasyon gıbı uzunca seans seans gıdılıyormuş
bir konuyu sormayı unuttum, doktor önümüzdeki 3 hafta içinde fetal eko çektirebilirsin dedi, sizin doktorlardan isteyen oldu mu? doktor bunu söyleyince ben biraz duraksadım sanırım, o da bişey rutin olarak öneriyorum dedi, bebeğin kalp damarlarına ve kapakçığına bakılıyormuş.. sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilgisi olan var mı? sevgilerimle..
ben fetal eko çektirdim.riskli bir gebeliğim olduğu için doktorum bana zorunlu tuttu.ilk 3 ay habersiz olduğum için çok ilaç kullanmıştım.zaten ilaç kullanımı bebekte en çok kalbe ve böbreğe etki edermiş.ama ilaçlar yüzünden olmasada çektirirdim.bebeğimin kalbinde bir sorun varmı yokmu diye baktırırdım.sonuçta bebek ve benim için zararlı bir uygulama değil.sadece biraz maliyetli :::))rutin girdiğim ultrason cihazıyla baktılar ölçtüler herşeyimiz damarlarımız normal çıktı.içim rahat en azından .....
kızlar ya ben çok kötü grip oldum.ilaçsız nasıl atlatabilirim.ıhlamur adaçayı günde bir bardak diyolar önerisi olan varmıı?????
evet, bildiğin yatak fiyatı..neyse ben evrene mesajı göndereyim, belki biri çıkıp onu da ben alayım der.. :))
buarada ben bebek arabasını hemen almayı düşünmüyorum, bu konuda görüşleriniz nelerdir? allah izin verirse ocakta doğum yapıcaz, nisandan önce rahat rahat dolaşmaya çıkılmaz heralde..sizlerin görüşlerinizi merak ettim..
valla ben mavi almayı düşünmüyorum, hatta bebeğe de mavi şeyler almayı düşünmüyorum.. bebek için ise evet uzun kolluları tercih etmeliyiz..
ben yatakta şuna karar verdim sanırım.. :) Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Graphica tam net olamıyorum, çünkü daha hiç mağazaya gidip bakmadım, hep netten gördüklerim.. bir de ana kucağı için bi model var aklımda onun da adı.. Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı .. bunlar e-bebek'te var.. yalnız bu ana kucağına baktıkça beğenim artmaya başladı, beşik gibi, renkleri de güzel.. inş. alabilirim.. :)
benim durum daha vahim bebeimmm 70 boy 55 le kaldım tam 24 haftam doldu bugun vee 65 kıloyummm yanı 10 kılo almısım cok fenaya canım hiç sorma, ilk yudumu tedirgin aldım, hemşire güldü güzeldir tadı dedi, ciddi yoğun olmayan limonata gibiydi.. bence şekerli suyu limonla tatlandırmışlardı benimkinde.. evet renkli ultrasonda bakılıyor, ama bildiğin sırtı dönük bakmadı bile, babası yoktu bence onu aradı ve küstü bize.. :)) boyum 1,68..kilom da 59la başlamışım, yine doktorda tartıldım bu sabah 66 çıktım.. ama bu hafta birden arttım, 1,5 hafta önce 53-54 lerdeydim..Allahtan kollarım bacaklarımda kalınlaşma yok, hatta göbeğimi görmeyen anlamıyor hamile olduğumu..baştan beri karnım büyüktü, öyle de devam edicek sanırım..güzel dileklerin için tşk, inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı..
benden ıstemedı cnm seker yuklemesıyle beraber bebekle ılgılı yapılacak tum testlerın tamamlandıgını soyledı sanırım ılerleyen haftalarda yıne ıdrar testı yapacak cok sukur kurtardık.senın doktorun rutın olarak onerıyosa hıc tedırgın olma bence cnm.her yıgıdın yogurt yıyısı farklı hakkatenbir konuyu sormayı unuttum, doktor önümüzdeki 3 hafta içinde fetal eko çektirebilirsin dedi, sizin doktorlardan isteyen oldu mu? doktor bunu söyleyince ben biraz duraksadım sanırım, o da bişey rutin olarak öneriyorum dedi, bebeğin kalp damarlarına ve kapakçığına bakılıyormuş.. sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bilgisi olan var mı? sevgilerimle..
gozun aydın cnm sonuclara cok sevındım hastalık ıcın bol c vitamini gunde 4 5 bardak sıkma portakal suyu ıcıne lımon ve greyfurt la beraber dınlenerek bile degil calısarak atlattım ben grıbı.hem de ılk haftalardaydım cok sıddetlı hapsuruyor ve her defasında cok korkuyordum.2 gunde toparladım.ıhlamur dısında bıtkı cayı tuketmemeye calıs cnm.ımkanın varsa yataktan hıc cıkma karnını sev bol bol :) siddetli oksurmedıgın ve atesın yukselmedıı surece bebege bi zararı dokunmazmıs grıbın coook gecmıs olsun cnm...ben fetal eko çektirdim.riskli bir gebeliğim olduğu için doktorum bana zorunlu tuttu.ilk 3 ay habersiz olduğum için çok ilaç kullanmıştım.zaten ilaç kullanımı bebekte en çok kalbe ve böbreğe etki edermiş.ama ilaçlar yüzünden olmasada çektirirdim.bebeğimin kalbinde bir sorun varmı yokmu diye baktırırdım.sonuçta bebek ve benim için zararlı bir uygulama değil.sadece biraz maliyetli :::))rutin girdiğim ultrason cihazıyla baktılar ölçtüler herşeyimiz damarlarımız normal çıktı.içim rahat en azından .....
Canım benim,
Bazen yazdığın yorumlara bakıp keşke bu kız ile bir yerlerde tanışmış olsaydım diyorum. KAlbin ne kadar temiz.Hem umut hem mutluluk veriyorsun. Eşim ilk bu siteye girdiğimi gördüğünde böyle saçma sapan sitelere girip bunaltma demişti kendini. Oysa ki, aylarca gideceğim ve bir sürü paralar harcayacağım psikolog tedavisine eşdeğer bence bu yazılanlar.
Söylediklerini yapıyorum hatta "hmmmmm, rahat dur bakalım, acele yapma" diye kızıyorum ama.. Umarım anası gibi değildir, laf dinler)
Dikiş kısmı içinse söylediğin çok doğru ancak bu olay hem anne hem bebek için travmatik bir olay maalesef. Mümkünse ilaç,hormon falan yatarak atlatmak amacımız. Bir de dikiş sonradan bela olabiliyor başa. Mesela çocuk çok kararlıysa ve normal doğuma geçersen hadi bakalım doğum anında bi de o dikişlerden kurtul!!
Amaaaa, bize bişi olmıcak, ben beklicem hemde son ana kadar. :)
Bi de şu ağrılarım olmasa..
Her türlü iyi dileğin için sağol. Umarım senin ve herkes için mutlu son olsun. Herşey süpppeeerr olsun.. :)
ohhh masallah sana aldıgın her seyı gule gule kullan ınsallah saglıkla ve sıhatle.ben henuz hıc bır sey almadım:) 6 hafta sonra baslarım dıyorum almaya.guzel fıyakalı bı pıjama almak ıstıyorum ben de.sarısın olman ve sexı olmamak ıcın kırmızıdan kacmana cok guldum hep bole neselı ol emi.hadı bakalım ıyı seylerı cagıralım hep...ben bunun aslını gördüm ve tabbiki dayanamadım ve aldım. İstinye parkta var. çok rahat gibi duruyor. benim içine girip yatasım var yani. ben ayrıca bir de mobilya takımı aldım, yatak yanına da 6 aya kadar yatabileceği bi beşik patlatırsam tamamdır. rahat etsin minik melekler))
Lohusa içinse, mavi bi takım aldım,gecelik,pijama,sabahlık. sonra dayanamadım şööle dantelli şık bir takım daha aldım,o beyaz,pijama sabahlık takım. bizde melek gibi olalım.
Kırmızıyı düşünmemiştim ama sarışın olduğum için çokta seksi olmayayım diye düşündüm şimdi. Esmerlerde kırmızı çok tatlı oluyor ama sarışınlarda sanki biraz fazla. kırmızı başıma takarız artık
ben bunun aslını gördüm ve tabbiki dayanamadım ve aldım. İstinye parkta var. çok rahat gibi duruyor. benim içine girip yatasım var yani. ben ayrıca bir de mobilya takımı aldım, yatak yanına da 6 aya kadar yatabileceği bi beşik patlatırsam tamamdır. rahat etsin minik melekler))
Lohusa içinse, mavi bi takım aldım,gecelik,pijama,sabahlık. sonra dayanamadım şööle dantelli şık bir takım daha aldım,o beyaz,pijama sabahlık takım. bizde melek gibi olalım.
Kırmızıyı düşünmemiştim ama sarışın olduğum için çokta seksi olmayayım diye düşündüm şimdi. Esmerlerde kırmızı çok tatlı oluyor ama sarışınlarda sanki biraz fazla. kırmızı başıma takarız artık
Olay şöyle, tabiki sadece rahim ağzını dikmek sonuç vermiyor. Aynı anda kasılmaları engelleyen ilaçlar ve hormon takviyesi alıyorsun. Bu sayede kasılmalar azalıyor. Zamanın geldiğinde kasılmalardan kastımı daha iyi anlayacaksın. İşte o kasları biz şu anda iptal etmeye çalışıyoruz. Ondan sonra da eğer kasları tam olarak iptal edemezsek bu durumda huni biçimini almış olan rahim ağzı konumunu -ki bebek o huninin en geniş yerinden başlayarak aşağıya doğru iniyor yavaştan- tekrar olması gereken hale getiriyoruz. Ama amaç öncelikli olarak dikiş değil, çünkü bu işelem tabi kalan kişiler çokta hoşnut değiller :)
En kısa ve basit anlatımla olayımız bu :)) Ama hiiiç gerek kalmadan atlatcaz biz. Acele yapmıcak benim minik oğlum. Sakin olcak. Ne kadar geç gelirse annesi ona o kadar çok cici alabilir. :))
Herşey gönlünce olsun. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?