Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

varya hep derdim ki normalde dr bana tatlıyı çukulatayı yasaklasın ölsem dinlemem diye...şimdi kuzucuğum için dayanıyorum annelik işte başka birşeye benzemiyor valla.

Merhabalar..Bende ocak annesi olcm inşallah :) Bende şeker yüklemesi olayından çok sıkıntılar yaşadım ama Allaha şükür şu anda öle bir durumum yok. Doktorun sadece 50 lik şeker yüklemesi yaptıysa mutlaka 100lük şeker yüklemesinide yapmasını iste. Bana iki farklı doktor 50 lik yaptı ikisindede yüksek çıktı ama doktorlardan biri tokluk kanıma baktı normal dedi diğer doktorda 100lük sonucuma baktı normal dedi. tabikide sen yinede yediklerine dikkat et ama doktorundan tüm testleri iste bence ve sağ salimm bebişlerimizi kucaklarımızaaa alalım :))

evt cnm sen izinli olduuna maas alamıycaksın yanı bır kısmını alabıleceksın yatan prım uzerınden yanı maasın ne gozukuyosa %20sını falan alabileceksin %30 en fazla.dogum izninden sonra kalan paran hesabina yatacakcunku ne kdr ızn kullandıgın o zaman bellı olacak.baska bı cozum bulmayı dene bırınden 3 aylık borc alma gbı annen baban yakınlarda bırı 3 ay kısa bız aman sonucta.

Merhaba... dr.um herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir dr.değerim çok fazla olmadığı için 100 lük istemedi diye düşünüyorum.seninki kaç çıkmıştı 50 lik ? ve nasıl bir uygulama yapıldı sana tedavi için? yardımcı olursan sevinirim.

yaptırdım ben canım.. test iyiydi..idrar istemedi dr um. gidince bi sorcam..enfeksiyon riskinden dolayı

Ben iki farklı doktora gittim. 50lik sonuçlarımdan biri 157 çıktı diğeri daha yüksek çıktı ama hatırlamıyorum. Daha yüksek olan yerde sadece tokluk kanıma baktılar ama diğer doktor bunun yanlış olduğunu mutlaka 100 lük şeker yüklemesi yapılması gerektiğini söyledi ve aç karnına o şekerli suyu içtikten sonra 1er saat arayla 4 kez kan aldılar ve o sonuçlara göre benim normal çıktı :) bana sadece 1 ay sonra kontrol amaçlı şekere tekrar bakalım dediler diyet filan söylenmedi.

Ben 2 farklı dr. gittim. Sonuçlarımdan biri 157 çıktı diğerini hatırlamıyorum ama daha yüksekti. Yüksek çıkan yerdeki dr sadece tokluk kanıma baktı ve o sonucum normal çıktı fakat diğer dr bunun yanlış olduğunu ve 100 lük yapılması gerektiğini belirtti beni endokrinoloji-metabolizma servisine yönlendirdi ve 100 lük şekerime bakıldı orada aç karnına o şekeri suyu içtikten sonra 1er saat arayla 4 kez kan verdim ve o sonuçlarımın hepsi normal çıktı.

hosgeldın sterno sen de bnm gbı erkencısın cnm :) nasılsın bebısımız nasıl?

ben yeni gördüm mesajını canım, kusura bakma, ofiste internetimiz berbat durumda bu ara,inan bir mesajı 3-4 defa gönder deyip anca sonuç alabiliyorum.. o yüzden karışıklık oldu sanırım.. buaralar trafiğe çok kalmayım diye iyice erken başlar oldum mesaiiye, o yüzden erken saatlerde konuşmak istersen ben burda oluyorum genelde.. :)) bebiş iyi, seninki ne durumda, oynayıp duruyor mu içerde.. :)

merhaba arkadaşlar

epeydir gelemedim. nasılsınız bakalım ?

ben geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım, normal çıktı. oğlum 650gr. olmuş.

bu günlerde karnımda sertleşmeler oluyor. resmen bi yerlerini dayıyor :))) o kadar heyecanlanıyorum ki....

yaptırdım ben canım.. test iyiydi..idrar istemedi dr um. gidince bi sorcam..enfeksiyon riskinden dolayı

eğer sık idrara çıkıyorsan ve yanma olayı oluyorsa yaptırmakta fayda var canım zaten ucuz birşey için rahat eder en azından.

desene ben o zaman tamamen kendimi üzüyorum benim 143 çıktı tamamen sınırda.bana diyette vermedi sadece hamur işini azalt dedi.bende bunu dediği günden beri üzülüp duruyorum..157 çıksaydı eğer bilemiyorum yani :)

Çok geçmiş olsun.Öksürükte geçer yakında. Umarım şeker yüklemesini de atlatır, mutlu mesut devam edersin hamişliğe..

Ben de bişi çıkmadı ama şeker hastası hamile bi arkadaşım var. Mümkün olduğunca şekerli gıdalardan uzak dur.Ekmeği kes en azndan beyaz olanı. bulursan bol enginar,limonlu tabi. Ceviz, lahana, kereviz, semizotu, domates,sarımsak(yemeklerden eksik etme derim, hem doğal antibiyotik), yeşil olan ne varsa ye. Meyveye de çok yüklenme. Havuçtan patatesten uzak dur. Ama ekmekle yenen yemeklerin yanında yap patates püresi onu ye. Tabi az yağlı Çay falan içiyorsan da içine şeker yerine organik bal koy. Şimdiden kolay gelsin canım. Kendine çook dikkat et )

ıyı cok sukur oynuyo kurban olurum onu verene ya ıcımızde can tasıyoruz bu ne manyak bı duygu rabbım ısteyen bu ugurda ugrasan herkese nasıp etsın ınsallahhhhh hep dua edıyorum heppp...

benımkı de oynuyo dırenc ama sertleme olmuyo henuz dayamaya baslamadı sanırım bı yerlerını vurunca cok heyecanlıyorum hıc uyumadan vursun ıstıyorum hatta ben de uyumayayım hep dınleyeyım sapık gbı haha rabbım tamamına erdırsın gozun aydın cnm her seyın ıyı cıkmasına cok sevındım...

gunduz yogunluktan hıç açamıyorum sıteyı ancak aksam eve geldgmde gırıp bakabılıyorum bebişler nasıl? benimki habire hareket edip duruyor :)

bızımkı de hareketlı cnm evet sık gelmıyosun ozletıosun kendını valla.duygucum su balıkyagıyla aran nasıl cnm ıctıkten sonra cok kotu yapıyo benı ama devam edıyorum hala bu arada kılo alımın nasıl?

ıyı cok sukur oynuyo kurban olurum onu verene ya ıcımızde can tasıyoruz bu ne manyak bı duygu rabbım ısteyen bu ugurda ugrasan herkese nasıp etsın ınsallahhhhh hep dua edıyorum heppp...

amin, insanın bu duyguyu yaşayıp çevresine duyarsız kalması düşünülemez sanırım, ben de isteyen herkes için hep dua ediyorum..

balık yağı diyince ben de yazayım dedim, zira 3. aydan beri alıyorum balık yağı.. ve balık yemektense durmadan içebilirim gibi geliyor.. hala ofiste balık çıkan günler kendime başka çözümler arıyorum.. :) benim kilomu etkilemedi sanırım bu hap.. şuan 6 kilodayım, son aylar coşucak sanırım, bir de doktor şeker diyeti vermezse deymeyin keyfime, herşeyi yiyebilrim.. :)) bugün öğlenden sonra çıkıcak sonucum, bakalım hayırlısı..

buarada sitenin takvimi son 100 gün diyor, ikili rakamlara düşüyoruz biz hayırlısıyla.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…