hepimizde aynı tedirginlikten oluyor, hiç takma kafana biz yoldaş oluruz birbirimize..beraber yaparız diyetimizi, bu hafta belli olur gidişatımız..yeter ki onlar iyi olsunlar,azıcık uzak dururuz tatlılardan napalım.. :)
günaydın sevgili arkadaşlarım...ben cmtesi günü yaptırdım şeker testini artı olarak kan ve idrar tahlilide istedi dr.um.3 testin 3 üde sınırda çıktı( kansızlık biaz var dedi.idrarda biraz enfeksiyon var dedi.şeker de 143 sınırda çıktı.hamurişlerini fastfood ve tatlıyı kesti diyet verdi... ( birde bebeğimin kafası baskı yapıyormuş istirahat et dedi.yorulma dedi. (( tabii ben ogün evde ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. burda sizlere teselli vermek ne kolaymış ama bunların yanısıra kızım çok iyiymiş kilosu boyu haftasıyla uyumulu benim aldığım kilo çok iyi (5)... şükürler olsun olumsuzlukların yanında bu haberlerim iyide kendimi teselli edecek bişeylerim var.şimdi sizden ricam gebelik şekeri çıkan arkadaşlarım varsa günlük ne yiyorsunuz ve ne yemiyorsunuz yardımcı olun bana lütfen :26::26a::26:
Benim maaşımla kredi ödüyoruz çünkü yani ben izinli olduğumda maaş alamıcam sonra alıcam evet ama banka günü gelince kredi parasını isticek yani bizi 3 ay beklemez ki toplu alınca yatıralım ama maaş kesilmeden izin kullanılıyosa ben tabiki bütün izinlerimi kullanırım ama sanırım öle değil
Merhabalar..Bende ocak annesi olcm inşallah :) Bende şeker yüklemesi olayından çok sıkıntılar yaşadım ama Allaha şükür şu anda öle bir durumum yok. Doktorun sadece 50 lik şeker yüklemesi yaptıysa mutlaka 100lük şeker yüklemesinide yapmasını iste. Bana iki farklı doktor 50 lik yaptı ikisindede yüksek çıktı ama doktorlardan biri tokluk kanıma baktı normal dedi diğer doktorda 100lük sonucuma baktı normal dedi. tabikide sen yinede yediklerine dikkat et ama doktorundan tüm testleri iste bence ve sağ salimm bebişlerimizi kucaklarımızaaa alalım :))
çok sğl cnm yazarsan sevinirim valla.dr.dan geldiğimden beri araştırıyorum.ne yemeli, ne yememeli? şeker ihtiyacını kepekli yulaflı çavdarlı ekmek,kepekli makarna,bulgur,dan almalıymışız.Allah,'tan benimde ailemde yok.galiba ben biraz fazla takıntılıyım aslında takmamdaki tek amaçta bebeğime birşey olursa korkusu.
çok sğl cnm.ama takıyoruz işte.sen yaptırdın mı şeker testini?
yok cnm geç kalmadım ben gebeliğimi 5 haftalıkken öğrendim hemen başlattı dr.um kan ilacını.kansızlık bende normaldede vardı zaten.ilk ay kansızlık bakıldığında normal çıkmıştı.ama bu sefer böle oldu bnde anlamadım.
Merhaba... dr.um herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir dr.değerim çok fazla olmadığı için 100 lük istemedi diye düşünüyorum.seninki kaç çıkmıştı 50 lik ? ve nasıl bir uygulama yapıldı sana tedavi için? yardımcı olursan sevinirim.
Merhaba... dr.um herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir dr.değerim çok fazla olmadığı için 100 lük istemedi diye düşünüyorum.seninki kaç çıkmıştı 50 lik ? ve nasıl bir uygulama yapıldı sana tedavi için? yardımcı olursan sevinirim.
hosgeldın sterno sen de bnm gbı erkencısın cnm :) nasılsın bebısımız nasıl?
yaptırdım ben canım.. test iyiydi..idrar istemedi dr um. gidince bi sorcam..enfeksiyon riskinden dolayı
Ben iki farklı doktora gittim. 50lik sonuçlarımdan biri 157 çıktı diğeri daha yüksek çıktı ama hatırlamıyorum. Daha yüksek olan yerde sadece tokluk kanıma baktılar ama diğer doktor bunun yanlış olduğunu mutlaka 100 lük şeker yüklemesi yapılması gerektiğini söyledi ve aç karnına o şekerli suyu içtikten sonra 1er saat arayla 4 kez kan aldılar ve o sonuçlara göre benim normal çıktı :) bana sadece 1 ay sonra kontrol amaçlı şekere tekrar bakalım dediler diyet filan söylenmedi.
anca ayaklanabildik.ıhlamur limonlu sıcak su bol meyve tavuk suyuna çorba ve en önemlisi yatak ve yastığım.tabi bu arada evde sürekli birşeyler isteyen 2 tanede çocuk......allahtan okulumuz sabah9 akşam17,30 da dinlenebildim.ah anneciğim başka şehirde uzaklarda olmasa bana mis gibi bakardı ama ....(((((çok şükür halime ayaklandım.burnum hala tıkalı ve öksürük devam ama çok şükür...haftayada şeker yüklememiz var.tamamen iyileşirim inşallah...
evet canım 50 lik yaptılar, şu küçücük sürahiler var ya onun yarısı dolu halde getirdi, plastik bardakla 2,5 bardak içtim.. yarın gidicem 100 lük için, bakalım bu sefer kaç bardak olucak.. ben de anlamadım ki heralde fazla vermemişlerdir, yarın bi dikkat edeyim miktar 2 katına çıkacak mı?
saol canım bunu dikkate alıcam, bu akşam 10 da keseyim yemeği bakalım nolcak..
ankaradayım canım, ama istanbula gidersem bu ara aklımda olsun, aslında doğu diyorsun, ben de yavaş yavaş halletme taraftarıyım, ama eşim öyle düşünmüyor.. tek seferde hallederiz gezip durmayalım diyor.. :) erkekler işte her biri ayrı bir huy.. inş. hepimiz için keyifli olur tüm bu süreçler.. :) sevgilerimle..
Ebru maternity nin net sitesi de var hala almadıysan.telefonla destek de veriyorlar. Bel ölçüsü falan
Umarım gönlüne göre bişi bulursun :))
günaydın sevgili arkadaşlarım...ben cmtesi günü yaptırdım şeker testini artı olarak kan ve idrar tahlilide istedi dr.um.3 testin 3 üde sınırda çıktı( kansızlık biaz var dedi.idrarda biraz enfeksiyon var dedi.şeker de 143 sınırda çıktı.hamurişlerini fastfood ve tatlıyı kesti diyet verdi... ( birde bebeğimin kafası baskı yapıyormuş istirahat et dedi.yorulma dedi. (( tabii ben ogün evde ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. burda sizlere teselli vermek ne kolaymış ama bunların yanısıra kızım çok iyiymiş kilosu boyu haftasıyla uyumulu benim aldığım kilo çok iyi (5)... şükürler olsun olumsuzlukların yanında bu haberlerim iyide kendimi teselli edecek bişeylerim var.şimdi sizden ricam gebelik şekeri çıkan arkadaşlarım varsa günlük ne yiyorsunuz ve ne yemiyorsunuz yardımcı olun bana lütfen :26::26::26:
kızlar kımse yok mu sterno o gun sana slm verdım almadın
ıyı cok sukur oynuyo kurban olurum onu verene ya ıcımızde can tasıyoruz bu ne manyak bı duygu rabbım ısteyen bu ugurda ugrasan herkese nasıp etsın ınsallahhhhh hep dua edıyorum heppp...ben yeni gördüm mesajını canım, kusura bakma, ofiste internetimiz berbat durumda bu ara,inan bir mesajı 3-4 defa gönder deyip anca sonuç alabiliyorum.. o yüzden karışıklık oldu sanırım.. buaralar trafiğe çok kalmayım diye iyice erken başlar oldum mesaiiye, o yüzden erken saatlerde konuşmak istersen ben burda oluyorum genelde.. :)) bebiş iyi, seninki ne durumda, oynayıp duruyor mu içerde.. :)
merhaba arkadaşlar
epeydir gelemedim. nasılsınız bakalım ?
ben geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım, normal çıktı. oğlum 650gr. olmuş.
bu günlerde karnımda sertleşmeler oluyor. resmen bi yerlerini dayıyor :))) o kadar heyecanlanıyorum ki....
gunduz yogunluktan hıç açamıyorum sıteyı ancak aksam eve geldgmde gırıp bakabılıyorum bebişler nasıl? benimki habire hareket edip duruyor :)
ıyı cok sukur oynuyo kurban olurum onu verene ya ıcımızde can tasıyoruz bu ne manyak bı duygu rabbım ısteyen bu ugurda ugrasan herkese nasıp etsın ınsallahhhhh hep dua edıyorum heppp...
bızımkı de hareketlı cnm evet sık gelmıyosun ozletıosun kendını valla.duygucum su balıkyagıyla aran nasıl cnm ıctıkten sonra cok kotu yapıyo benı ama devam edıyorum hala bu arada kılo alımın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?